×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Едничката цел на Орхан Исмаилов е да разбие архивите на военното разузнаване


Валери Симеонов: Едничката цел на Орхан Исмаилов е да разбие архивите на военното разузнаване
Кабинетът няма да се разпадне без нашата подкрепа, каза Симеонов
27 Ноември 2014, Четвъртък, 22:26 ч.

Лидерът на НФСБ видя намесата на ДПС в „шеметната кариера“ на този "вуденркинд"


Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов изрази личната си позиция относно това дали коалицията му трябва да продължи да подкрепя правителството на Бойко Борисов. „Ако зависеше от мен, щяхме да напуснем, още когато назначиха Орхан Исмаилов“, заяви той в предаването „Още от деня“ по БНТ.Симеонов посочи, че допълнително масло в огъня е наляло назначението на заместника на Корман Исмаилов в Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД) Веселин Пенев. „На това деяние единственото име, което му отива, е една политическа гавра“, заяви той.

Председателят на НФСБ, обаче, изтъкна, че позицията на коалицията след обсъждане на няколко нива. „Аз никога не може да наложа своето мнение и по някакъв начин то да бъде меродавно. Между нас има коалиционно съглашателство, споразумение“, каза Симеонов. По думите му, обсъждане ще има в ръководството на НФСБ, след това в структурите на коалицията Патриотичен фронт и чак след това ще се стигне до окончателна позиция. „По-рано от вторник няма да чуете нашето мнение“, заяви той и допълни: „Аз не съм лидер на еднолична партия като „Атака“ или ГЕРБ, за да налагам своето решение“.

Симеонов отрече възраженията срещу назначаването на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната да са свързани с неговото турско-арабско име. Проблемът бил, че той е от НПСД, партия, която е „производна на ДПС“.

Освен топлата връзка между Корман Исмаилов от НДПС и бившия директор на турското разузнаване в Истанбул Неждет Мензир, за която БЛИЦ вече съобщи, Симеонов изтъкна и други факти.

„Аз съм сигурен, Орхан Исмаилов е политически създаден продукт на ДПС“, заяви съпредседателят на НФСБ. Той изтъкна „шеметната кариера“ на Исмаилов, който като млад лейтенант с по-малко от година стаж е прехвърлен от Велико Търново в София като заместник-председател на комисията за досиетата. Според него няколко години Исмаилов е бил готвен да получи базата данни върху военното разузнаване, която е доста любопитна и съдържа данни за 33 000 агентурни единици.

„Много интересно е поведението на този млад вундеркинд, който има някаква светкавична кариера, каквато нито един млад български лейтенант няма“, каза Симеонов. Той изтъкна, че веднага след преместването си в София Исмаилов е започнал да рови данни по две направления – военното разузнаване и търговската дейност на Министерство на отбраната.

„Оказва се, че този човек е израснал в семейство на вундеркинди. Неговият по-малък брат е съсобственик на СПА хотел „Драгалевци“. Момче на 30-тина години“, продължи Симеонов и допълни, че по-малкият Исмаилов държи капитали в множество дружества, включително и за възобновяема енергия.

Съпредседателят на Патриотичния фронт посочи, че кариерата на Исмаилов е тръгнала от село Зелена морава до Омуртаг, за да стигне до София. „И тя няма нищо общо с ДПС, да не си помислите нещо!“, каза иронично той.

Симеонов каза още: „Той е поставен с една-едничка цел – да разбие и последния масив данни на нашето военно разузнаване“.

Той коментира и проточването на разговорите с управляващите по темата: „Една-единствена причина има да бъдем лоялни, последователни и отговорни – ясното разбиране, че нови избори в началото или средата на зимата не са най-доброто за България“.

Патриотите, обаче, не се притесняват, че правителството ще се разпадне. Валери Симеонов смята, че Български демократичен център (БДЦ) биха подкрепили веднага кабинета: „Те са там, те са готови, те са на тезгяха“, пише БЛИЦ.


В категории: Политика


13
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
13
Коментара по темата
13.
Атанас Атанасов от Ямбол
07.12.2014 20:31:53
0
1
За НФСБ мога да съдя единствено по неговия съпредседател Валентин Касабов, защото го видях отблизо какво представлява. Когато ме интервюираше беше махмурлия от снощи... После ме заплаши с биячи, които щели да ми счупят главата... т. е. той - "спасителя" на България прибягва до помощта на мутри и хора от подземния свят, явно за него това са "спасителите" на България. После по случая с интервюто даде в МВР ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСКИ показания заедно с оператора си Светослав Стойнов и за целта привлече един лумпен от НФСБ жител на Ямбол да ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА срещу мен, а този лумпен даже не беше присъствал на интервюто, но говореше заучените от Касабов лъжи...
И тия хора щели да "спасяват" България!!!... Мястото им е в затвора! Помнете ми думата!
12.
...
30.11.2014 13:02:51
0
1
"ТРЕВОГА. ТРЕВОГА, ТРЕВОГА! ИЗВЪНРЕДНО СЪОБЩЕНИЕ!
БЪЛГАРИЯ ОКОНЧАТЕЛНО ОСТАВА БЕЗЗАЩИТНА ПРЕД ЧУЖДИТЕ ШПИОНИ, АГЕНТИ И ГЛАВОРЕЗИ А В СТРАНАТА НИ ИМА ПОВЕЧЕ ОТ 86 ХИЛЯДИ ДЕЙСТВАЩИ ИЛИ ЗАКОНСЕРВИРАНИ- ЧУЖДИ ТАКИВА. МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА земевладелеца - НЕНЧЕВ ЩЕ ПРЕДАДЕ ВСИЧКИ ДОСИЕТА НА БЪЛГАРСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ И КОНТРАРУЗНАВАНЕ И ЩЕ РАЗКРИЕ ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА АГЕНТУРА В ЧУЖБИНА

Престъпното и незаконно днешно партийно олигархическо „управление на националната разруха“ , чрез своят също толкова незаконен Министърът на отбраната Николай Ненчев и лидер на БЗНС, част от Реформаторския блок (РБ), заяви пред делегатите на Националното събрание на ДСБ, че ще бъде безкомпромисен към всякакви практики на корупция и към опитите под една или друга форма да бъде скрита дейноста на българското разузнаване в чужбина. Той обяви, че ще предаде досиетата от външното разузнаване и контраразузнаването, за да могат хората да разберат истината. Аз съм убеден, че то не е било вършено в името на българския народ, било е вършено в името на друга държава и в името на друго разузнаване без значение дали е помагало за гарантиране сигурността на страната. Затова и нашите днешни съюзници имат пълното право да знаят всичко за българското разузнаване и военните ни тайни и аз ще направя всичко това възможно, заяви Николай Ненчев.

забележка
Нищо че в същото време вместо да изкарват наяве стотиците хиляди свои агенти в целият свят, САЩ продължават все по нагло да подслушват и разузнават не само своите противници а и ВСИЧКИТЕ СИ ДНЕШНИ СЪЮЗНИЦИ. ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕРКЕЛ И ВСИЧКИ СВОИ ПАРТНЬОРИ ОТ НАТО.

И ЗА ТОВА ЧЕ ИЗКАРВАТ НАЯВЕ ЦЯЛАТА НИ АГЕНТУРА И ОСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ОЧИ, УШИ И ВЪЗМОЖНОСТ ИЗПРЕВАРВАЩО ДА УЗНАВА ПЛАНОВЕТЕ НА ВРАГОВЕТЕ НИ, ТОЗИ ПРОДАЖЕН БОКЛУК ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ТАЗИ ПАСМИНА – РЕФОРМАТОРИ, ГРОБАРИТЕ ОТ ГЕРБ И НАБЕДЕНИТЕ ЛЪЖЕ ПАТРТИОТИ КАТО –ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И КАРАКАЧАНЧЕТО КОИТО ОПОЗОРИХА С ДЕЛАТА СИ ВСИЧКИ СВОИ СЪРАТНИЦИ И СИМПАТИЗАНТИ - РАНО ИЛИ КЪСНО - ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ В ЗАТВОРА. И МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОБЪРЗАМЕ ЗА ДА НЕ СТАНЕ ТОЛКОВА КЪСНО, ЧЕ СТРАНАТА НИ- ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО ДЪРЖАВА.

ВРЕМЕ Е ДА СИ ОТВОРИМ ОЧИТЕ И ДА СИ ПЛЮЕМ НА РЪЦЕТЕ ТА ДА СИ ИЗМЕТЕМ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ И ДА ГИ ПОДКАРАМЕ КЪМ БУНИЩЕТО.
ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН КОИТО МИЛЕЕ ЗА СВОЕТО ОТЕЧЕСТВО И ИСКА ДА УЧАСТВА ВЪВ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СТРАНАТА ОТ ВЪЪНШНАТА ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКА, ВОЕННО ПОЛИТИЧЕСКА И АДМИНИСТРАТИВНА ОКУПАЦИЯ, В СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА И ДЕЦАТА СИ И В НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ В РЕДИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ „Шипка“.
КОГАТО ЕДИН НАРОД Е ОБЕДИНЕН ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ!

РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ!
подп. Валтер – позивна Кабул
Българско Народно Опълчение „Шипка“, Военен съюз
за контакти с щаба: [email protected]
[email protected], скайп логин – ValterSpecnaz
http://www.bnoshipka.org "
11.
jjj
28.11.2014 03:23:09
1
6
И СЪС КАКВО ПОМОГНА ТОВА РАЗУЗНАВАНЕ ,,25 Г.НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД----,,КТБ-та ,ВИС 1 СИК 2,,ОЛИГАРСИ,ЕВН, ЧЕЗ,ИСЛЯМИСТИ, ЧСИ-изпълнители и кой където не ни е пожелал .все е успял ,,КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ НИЕ БЕ,,,НЯМАМЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,ОБРАЗОВАНИЕ,ПЕНСИОНЕРИТЕ МРЪТ КАТО МУХИ, НО ИМАМЕ ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ ,,НА КОМУ Е НУЖНО. ТО НЯМА ДЪРЖАВА.
10.
Оня
28.11.2014 00:28:34
3
3
Номер 5 като не си виждал,бързо беж от България и си коментирай в Хюриет,Фанатик и другите пискюлски издания
9.
leo
28.11.2014 00:24:36
1
1
Poslednoto, koeto kaza e "na mayka ti .....
8.
дидо
27.11.2014 23:57:51
3
1
Турците вън от Аспарухова България-мамицата ви рязани малоумници.Брадати неа дерталци и утрепани кадъни с фереджета.На хора не приличате тъпи и малоумни домуси!!!
7.
dido
27.11.2014 23:52:18
2
4
За кой път ви казвам ,че рязаните и прости Турци точат лиги за джамия в София.
Герб и Патриотичния да се залавят и да ги махат тея гнусни неандерталци от пределите на България
6.
Валя Митева
27.11.2014 23:36:14
4
4
Браво на Валери Симеонов,20 години не успя да ме разочарова !!!!
5.
G
27.11.2014 23:08:41
2
4
Do nomer 4:

Az po ciganski narod ot Bulgarite ne sum vigdal. Vse niakoi im e vinoven, vse niakoi gi zaplashval; a che te sami si glasuvat cigani kato Valeri -- zatova vse susedite sa ni vinovni.
4.
ДО № 1
27.11.2014 22:24:21
2
3
Ако искаш и еднопосочен билет ще ти купим да отидеш на гости на съседите си!!!!!!!!!!!!!!!
3.
xxx
27.11.2014 22:03:40
3
3
Hitlere da ne te e strah ot neshto da ne te razuznayat i teb
2.
Наблюдател
27.11.2014 21:03:34
10
7
Едничката цел на Валери до този момент е била да се докопа до властта!Едничката цел на Валери към този момент е ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА И ДА ОСТАНЕ В ИГРАТА!!!Единственото оръжие (преди, сега и въобще) Е ОПЛЮВАНЕТО и ОКЛЕВЕТЯВАНЕТО - това може човекът!Да не забравяме, че Валери и Красимир ДС-то разпределят помежду си и каквото остане - и на останалите "спасители" на България 2 милиона и половина държавна субсидия годишно!Да не говорим за депутатските заплати!
КАК и ЗАЩО ТОГАВА ЩЕ СЪБАРЯШ ПРАВИТЕЛСТВОТО?!
1.
D
27.11.2014 19:54:41
16
10
Tozi tupak e tolkova zloben, che e po dobre da pravim obratnoto.

Neka da se otvorim kum susedite, I da pravim business.

tazi generacia pochvame novi otnoshenia. Business over hatred.

Fuck off, Valeri. Nikoi ne e zabogatial ot omraza kum suseda.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори