×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Опасност! Задушливата миризма от горящия цех в Равда се обърна към Бургас


Опасност! Задушливата миризма от горящия цех в Равда се обърна към Бургас
Пласмасовите гранули горят бързо в складовете на някогашния цех по роботика. Те трудно могат да бъдат загасени, а миризмата носеща се от тях най-вероятно е опасна
18 Ноември 2014, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ, снимки: Георги ДИМИТРОВ

Пушеците са над 20-25 метра, пожарникари не могат да се справят с огъня
Задушливата миризма от изгорелите пластмасови гранули се обърна към Бургас в 21:20 часа, предава репортер на Флагман.бг, който е пред горящия цех в Равда (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Пушеците са над 20-25 метра, за Несебър и Равда вече няма опасност, но не така стои положението с Ахелой и Поморие, където миризмата може да се усети след около час. Все още не се знае дали тя не е опасна. Мобилен екип на РИОСВ-Бургас пътува към мястото, за да измери показателите.

Пожарникари разкриха пред Флагман.бг., че откритите в цеховете на бившия технологичен завод пластмасови гранули се използват за изработка на тръби. Те са лесно запалими. Всеки момент предстои да падне покривът на един от складовете, цялата конструкция едва се държи. Почти сигурно ще изгорят и съседните цехове. Добрата новина е, че няма опасност за другите имоти.

Местните са категорични, че пожарът е умишлен. Някогашният цех по роботика се простира на десетки декари апетитна земя между Несебър и Равда. Справка в агенциите за недвижими имоти показва, че цената на кв/м там е 50-75 евро.

 


В категории: Несебър


14
Коментара
Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
14
Коментара по темата
14.
Служител от РИОСВ-Бургас
19.11.2014 12:59:57
1
5
Колеги, престанете да се оплювате, едни други, гледайте си работата и не съдете другите. Гледайте малко по-позитивно на живота :)
13.
ceco
19.11.2014 10:27:09
0
2
men poveche me pritesnqva ostrata i ZADU6LIVA mirizma na gas no6tno vreme de stanciite na rios nemogat da zasekat interesen e i fakta che kato izkaram na terasata datchika mi za gas pi6ti no za po polovin chas ne poveche tolkova che kato doidat grajdanska za6tita da kajat eto vijte nqma ni6to
12.
градски
19.11.2014 09:26:05
0
6
Много глупави хора има обаче в бургаския РИОСВ. Ритат си и здравните книжки и трудовите книжки. Защо си мислят, че не се разбира, че и те работят там. Всичката тази информация, която дават го показва това. Смешни сте бе хора. Плюете си местоработата и се излагате. 80 % от работещите там сте протежета на някоя партия и вместо да си стоите кротко, вие си вадите кирливите ризи, без да си давате сметка, че това ще се отрази и на вас.
11.
Флагман
19.11.2014 07:42:27
1
3
Този шеф на лабораторията Тодор Михалев го гледаме редовно да излиза ту от централата на ДПС, ту от централата на ГЕРБ! Това момче няма ли най-накрая да се определи от коя партия е или може би страда от раздвоение на личността, както повечето продали се на ДПС за да запазят постовете си.
10.
Последния останал Българин в МОСВ
19.11.2014 07:17:20
2
2
Махнета освен шефа на РИОСВ, Антоний-Тъпото и шефа на лабораторията Тодор-Ибрика! Тези двамата се продадоха на турците и превърнаха сградата на МОСВ в Бургас в Джамия! Тези двамата се крият по обед на едно кафе в Лазур да учат турски, че да могат да се разбират с новоназначените от тях цигани! Повръща ми се от тези двамата продажници! За да си запази поста Тодор Михалев-Ибрика редовно посещава централата на ДПС, този продажен еничер предаде колегите и вярата си !
9.
поправка
19.11.2014 07:05:39
0
5
там ще се налеят като бетон-хотели-това,което остана от 4те милиарда
8.
Дурхан Мустафа
19.11.2014 07:04:06
4
3
МОСВ е на ДПС никой неможе да махне директора на РИОСВ, Антоний Иванов и шефа на лабораторията Тодор Михалев защото ние правоверните мюсюлмани от община Руен и от квартал Акациите на община Бургас стоим зад тях!
7.
Патриотичен фронт
19.11.2014 06:55:47
2
4
Скоро еничарите Антоний Иванов и Тидор Михалев, ще бъдат изстъргани от властта! Тези турски мекерета сътвориха куп поразии и скоро ще си получат заслуженото! Патриотичния фронт ще настоява за тяхното отстраняване в най-кратки срокове!
6.
До МОСВ и ДПС
19.11.2014 06:03:02
3
10
Вярно е, че въпросния държавен чиновник само имитира дейност. Назначаването му за пробовземач (главно по комините на Лукойл и Кроношпан) в лабораторията на РИОС-а обаче се дължи на съпругата му (служител в РИОСВ по това време) и на бившия дългогодишен тамошен шеф - дедо Мони Сухия бадем. После, виждайки, че момчето е много "читаво", сговорчиво и "прецизно" замерва замърсяванията на въздуха започва да се издига професионално. Прави и известна политическа кариера заедно с другия си колега пробовземач (Миро Цаков), с който заедно "измерват" какво дишат бургазлии. В Лукойл се сдушват с герберасткото гаулайтерче разБойчо Георгиев, чиято политическа кариера също тръгва от професионалните му "успехи" в прикриване на обгазяванията, дължащи се на Лукойл. Не е трудно да се досети човек, че точно тези успехи се дължат на продажните чиновници от отдела по въздух в РИОСВ и Лабораторията към ИАОС (Тошо и Миро). Идвайки на власт в РИОСВ разБойчо Георгоев (разбирай задкулисието около Лукойл и Правешкия авер на Тиквоня) веднага уреждат сговорчивите двама бивши лабораторни пробовземачи на постове (задължително без конкурс): Тошето за шеф на Лабораторията, а Миро - шеф на отдела по ОВОС в РИОСВ (ключова рушветчийска позиция за мошеничества и далавери, свързана със заобикаляне на законови процедури). Никакво ДПС няма тука, а само герберастия и задкулисие - това е истината! За бургазлии остава да дишат мъзгочите на Лукойл и да боледуват!
5.
ДПС
18.11.2014 22:47:10
4
6
Шефа на лабораторията Тодор Михалев беше внедрен лично от Ахмед Доган в редиците на ГЕРБ! Задачата му беше да руши отвътре организацията им по сигнал от сараите! Сега вече като е разкрит ще си го приберем обратно! Много сте прости щом Тодор Ибрика успя да Ви заблуди!
4.
МОСВ
18.11.2014 22:41:02
3
5
Какво ще мерят от РИОСВ немога да разбера та те нямат апаратура! ДПС подлогата Тодор Михалев по известен сред турците като ибрика само имитира дейност и се подмазва на резака Антоний Иванов!
3.
Касабова
18.11.2014 22:35:27
4
7
Миризмата е от мангалите от ДПС изтържете ги от властта и вонята ще спре!
2.
PAKO
18.11.2014 22:02:18
2
12
Има една друга миризма от нея го е страх българина ,пък тя вони ли вони че не се диша вече,,240 посерковци -парламент се казва --Абе да ви кажа там горят 4-рите милиарда -.
1.
ds
18.11.2014 21:34:40
3
5
Опастност, нааках се.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори