×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пет години затвор заплашват строителният бос Гърненков заради загиналия работник в МОЛ "Галерия Бургас"


Пет години затвор заплашват строителният бос Гърненков заради загиналия работник в МОЛ "Галерия Бургас"
Трагичният инцидент е от 3 май 2012 година - дни преди да бъде открит МОЛ "Галерия-Бургас". Тогава в търговския комплекс се работеше ударно, за да се завърши обектът в срок и малцина спазваха изискванията за безопасност
03 Ноември 2014, Понеделник, 09:30 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Процесът тръгва в края на месеца в Бургаския окръжен съд
Ефективна присъда до пет години може да получи управителят на бургаската фирма „Компас КП” ООД Тодор Гърненков заради смъртта на бояджията Десислав Чакъров, паднал от скеле в МОЛ „Галерия Бургас”(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Трагичният инцидент е отпреди две години и половина. На 3 май 2012 година - дни преди да бъде отворен втория тогава бургаски мол - 41-годишният Десислав Чакъров падна от 2 метра, докато боядисваше тавана в магазин на втория етаж. Причината бе, че скелето не е било обезопасено, констатира тогава Инспекцията по труда.

Делото срещу Тодор Гърненков тръгва в Бургаския окръжен съд (БОС) в края на месеца, показа справка на Флагман.бг. На 25 ноември управителят на строителната фирма ще се изправи като подсъдим по чл.123, ал.1 от Наказателния кодекс – за причиняване на смърт по непредпазливост. Не е изключено успоредно с наказателния процес да се заведе и граждански иск от близки на загиналия работник.

В категории: Темида


5
Коментара
Почина известен журналист
Почина известен журналист 21/05/2024, Вторник 17:57 1
Флагман.БГ Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица 21/05/2024, Вторник 17:15 1
5
Коментара по темата
5.
a
03.11.2014 21:08:46
2
1
как е възможно да падне от 2 метра и да умре? аз съм падал от 6 метра и съм се разминавал с натъртване ,което минава за месец-два...скоро четох за една мадама скочила от третия етаж на кооперация в славейков защото приятеля и я бил заключил и и нямаше нищо а този от дву-метрово скеле умрял ???
4.
666
03.11.2014 18:15:58
0
1
http://www.kompas-bg.com/ Боса си го пише кой е.Друг е въпроса,кой е на топа при такива случай.Първо изгаря бушона,не инсталацията.
3.
ивчо
03.11.2014 15:29:14
0
3
не дават пари за реклама, но няма и да им дадат, да си вземат парите от странда хи хи, ако могат де, що они нямат :)) хо хо
2.
99
03.11.2014 11:20:49
1
9
Флагман, проверявайте си информацията и не заблуждавайте читателите. Тодор не е никакъв бос! А обикновен служител на по-висока длъжност във фирмата. Недейте да клеветите човек, който не познавате! Трябва да ви осъдят най-сетне.
1.
ivo
03.11.2014 11:10:46
2
3
pak lekichko cuknahte sreshtu galeriq kvo tolkva ne vi haresva toq mall flagman koi vi plashta da go plqete neznam.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни  Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж Награждават най-успешните учители в Бургас Награждават най-успешните учители в Бургас Събитието е посветено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Кметът на Общината Марин Киров обяви 22 май за ден на траур Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Нямало е разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП/ДБ Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото когато отвратените не отидат до урните, ще управляват отвратителните, каза кандидат-депутатът от ПП-ДБ
Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори