×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В понеделник става ясно кой иска да вземе 9 млн.лв. за сметопочистването на Созопол


В понеделник става ясно кой иска да вземе 9 млн.лв. за сметопочистването на Созопол
Бъдещият чистач на Созопол ще трябва да поддържа улиците в курортната община бляскави. Заложената стойност за сметопочистване е 9 млн.лв., но тя може значително да нарасне
12 Октомври 2014, Неделя, 14:12 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Предлаганият договор е за 4 години
В понеделник от 11 часа в Общинска администрация Созопол, ще бъдат отворени офертите по обществената поръчка за сметопочистването, става ясно от обявление в Агенцията за обществени поръчки (АОП). Предлаганият договор е четиригодишен, а процедурата е с прогнозна стойност 9 млн.лв., без ДСС.

От бъдещия чистач на курортната община ще се иска да събира и извозва отпадъците до регионалното депо, да мие и мете целогодишно улиците в Созопол. Избраният изпълнител ще трябва за своя сметка да осигури и контейнери за смет. Фирмите участнички в процедурата трябва да имат опит в сферата на сметопочистването. Те трябва да представят на общинската комисия по оценка на офертите и пълен списък на наличната техника.

Техническите показатели са с 55 % тежест при оценка на офертите, а ценовото предложение – 45 %. Срокът на работата на комисията е 120 дни. Интересен факт е, че срокът за прием на оферти два пъти се удължава, което обикновенно се случва при липса на достатъчно участници.

В категории: Созопол


4
Коментара
Флагман.БГ Почина рок легенда Почина рок легенда 02/05/2024, Четвъртък 10:19 0
4
Коментара по темата
4.
Еxooo
13.10.2014 10:04:01
0
0
Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество внесе съдебни искове за отнемане на имоти за 5 432 316 лв. от двама бивши служители в община Каварна.
Искът за отнемане срещу бившия началник отдел Деян Дечков е за 741 491 лв., а от бившия главен архитект Юлиян Илиев се претендира собственост на стойност 4 690 825 лв.

През септември 2011 г. двамата са отстранени от постовете си заради разследване за длъжностни престъпления.

Обезпеченото имущество на Деян Дечков и съпругата му е на стойност 338 657 лв. и включва имоти в Каварна и Добрич, автомобили и средства по банкови сметки. В иска за отнемане пред Добричкия окръжен съд на стойност 741 491 лв. се претендират и средствата от продажба на имоти.

С решение на Добричкия окръжен съд по искане на Комисията на семейството на арх. Юлиян Илиев е запорирано имущество на обща стойност 1 235 713 лв. Сумата, която се претендира в исковете за отнемане срещу арх. Юлиян Илиев, съпругата му и двете им дъщери, е 4 690 825 лв.

По време на проверката инспекторите на комисията са установили, че арх. Илиев е във фиктивен развод със съпругата си и двамата продължават да живеят заедно. Данните показват още, че двамата притежават огромно количество земеделска земя в Добруджа. Арх. Юлиян Илиев е купил общо 311 дка., а Евгения Илиева - 517 дка.

Освен земеделските земи, от арх. Юлиян Илиев се претендира отнемане още на апартаменти, автомобил и суми по сметки. Искането срещу Евгения Илиева включва още апартаменти и дворни места в курортни зони в община Каварна, дружествени дялове и средства от продажбата им.

Исковете срещу двете пълнолетни дъщери на семейството са за отнемане на имоти и дворни места на територията на община Каварна
3.
xxl
13.10.2014 08:19:02
0
1
Вечният въпрос "КОЙ"? Как кой, ТИТАН разбира се ....Те намазаха дебелата си филия от Бургас, ама то лакумията край няма. Пък като знаем, че кметовете и на двете общини си прилиичат по това няма по-добър партньор от тях, с който да си договорят схемата за крадене, щото те иначе работа никва не вършат.Камьоните им правят празни курсове, за да отчитат разход на гориво уж, а мангалките се разхождат на шумни тумби из центъра на Бургас под прозорците на кмета колкото да се маркират, че са излезли уж да работят. Да сте видели скоро някоя от тях с метла в ръката и да мете фасовете от земята ? Да не говорим по комплексите какво е - пълна мизерия. Кошчетата изчезнаха или просто не са достатъчни, ама от ТИТАН не се харчат да допълват или да възстановяват там където е нужно, щото трябва да се отчитат в гербаджийската каса, а там е бездънна яма - налива се отвсякъде и все не им стигат нищо, че народа е изпаднал в тотална мизерия. Пък и избори отново се задават както кметски догодина, така и още едни парламентарни предсрочни може би .....
2.
666
12.10.2014 17:47:47
0
6
to nqma ulici,kato na lunata e
1.
И.. Победителят е...
12.10.2014 17:34:01
0
4
Манатарка ЕООД
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Няма данни за състоянието на шофьорите и пътниците в колите Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Според производител те ще оскъпят работната ръка Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Камионът бил пълен с проводници,акумулаторни батерии, ел. табла и циркулационни помпи Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Среброто представя и друга страна от културно-историческите процеси, които протичат в източните и централните части на Балканите преди 2500 години Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Това обаче ни е целта, каза президентът на БФС
Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори