×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обвиненият за брокер на ДПС – Джейса подивя! Изпочупи кръчма в с. Росен, преби за назидание брат си


Обвиненият за брокер на ДПС – Джейса подивя!  Изпочупи кръчма в с. Росен, преби за назидание брат си
Бандитът нахлу село с гръм и трясък в заведение „Риос” в центъра на созополското, хвърля маси и столове наред
06 Октомври 2014, Понеделник, 09:47 ч.
Автор: Лидия НИКОЛОВА

Бандитът нахлу в заведение „Риос” с гръм и трясък, хвърля маси и столове наред


Тихомир Георгиев Иванов, известен с прякор Джейса, който в събота бе задържан по съмнение за купуване на гласове и след това пуснат на свобода, вилня в заведение „Риос” в центъра на село Росен, научи Флагман.бг. Около 00.20 ч. Джейса нахлул в бара. Там стоял брат му Цветан Иванов. Джейса започнал да го обижда, хванал го за гушата и го повалил на земята. Местни се опитали да ги разтърват, като издърпат Тихомир Иванов. Той обаче се изплъзнал грабнал стол и го запратил към входната врата на заведението счупил я. Джейса не се спрял, хвърлял в продължение на 5 минути масите и столовете от заведението по брат си и другите посетители. Собственичката – 34-годишната Илияна Стоянова гледала с ужас как се разбива заведението й. Джейса излязъл навън и изпочупил колата на брат си – Мерцедес С240.

Припомняме, че Тихомир Иванов задържан, като се коментираше, че е имал списък с гласоподаватели. Хора от селото казаха, че той е предлагал по 30 лева за глас в полза на ДПС.

Джейса е диабетно болен. При ареста той успял да си инжектира ударна доза инсулин и колабирал пред полицаите. Именно поради тази причина е освободен.

Той е от село Росен, известен е с криминални прояви, последно е трябвало да полага обществено полезен труд, казаха жители на населеното място.

В категории: Крими


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
18
Коментара по темата
18.
Приятел
03.11.2014 22:11:29
0
0
Тихомире, остави това на кого си помагал, и дали сега тези хора на теб, ти помагат. Защо не смениш мястото, да се махнеш оттам. Да потърсиш възможности другаде, дори да означава да смениш приятелите, вкарай живота си в ред, премести се в голям град, намери си приятелка, създай семейство, започни и сериозна работа, дори ако трябва запиши се да следваш, остави миналото зад гърба си, и гледай напред.
17.
Tixomir Ivanov
28.10.2014 15:03:34
0
0
ruri....sladur ne zabravqi na kolko xora sam pomagal ot selotoo imam vzeti nad 10 ,,15 chovwk VZETI NA RABOTA ne dalja pari na nikoi cql jivot sam bil pich imalsam i pak she imam zashoto imam stil ima sad samo toi she kaje koi e prav koi e kriv
16.
Tixomir Ivanov
28.10.2014 15:03:33
0
0
ruri....sladur ne zabravqi na kolko xora sam pomagal ot selotoo imam vzeti nad 10 ,,15 chovwk VZETI NA RABOTA ne dalja pari na nikoi cql jivot sam bil pich imalsam i pak she imam zashoto imam stil ima sad samo toi she kaje koi e prav koi e kriv
15.
рури
09.10.2014 21:27:47
0
1
Аз мисля , че това момче вече не е нужен нито на себе си , нито на единствения си роднина брат му с когото непрекъснато са в конфликт , нито на родителите му които пропъди на квартира в друго село камо ли да е полезен на хората от селото ,за мен той е един паразит и глупак който няма място сред обществото само да се прибере на топло та и хората да се успокоят .
14.
леля Фроска
08.10.2014 13:19:34
0
1
Аз мисля, че той употребява наркотици, въпреки че е болен и от това става много опасен за околните. Трябва да се вземат мерки и да се прибере някъде на топло, за да могат добрите му родители да се върнат в селото. С какво право този глупак ги пребиваше, за баща си може би имаше право, защото той пребиваше без причина майката, но все пак това бяха грижовни родители. Така, че стига са му прощавали, на всички избори всеки път той е намесен в раздаването на пари, естествено с приятеля си Стоян Бонев и лидерката на БСП Паунка Костадинова.
13.
mimi
08.10.2014 09:16:58
0
0
Djeisa e mnogo hubavo mom4e ama ne trqbva6e da stava tova. akomu pisnalo da 4uva komentari za nego kakvo drugo da napravi.
12.
anonimna 333
07.10.2014 14:52:09
0
1
toi e palen bokluk.Toi e za prebirane shte biesh roditelite si shte gi izgonish ot texniq dom za da pravi orgii.Palen IZROD.A pak policaite sozopolskite za nishto ne stavat nali vzimat zaplati kakvo i mu puka.Tu go prebirat tu go puskat.Izvinete ama ne e edinstveniq diabetik za da ne go prebirat ami da go puskat samo ako stane neshto po seriozno togava moje da vzemat nqkakvi merki.ILI da go prebirat za po dalgo ili da si bie po golqma doza i sam da se otarve
11.
анонимка 888
07.10.2014 13:47:25
1
3
Като цяло така е родителите му вдигнаха ръце от него и го оставиха тук...на него му трябва или здрав бой за да му дойде акъла или да си го прибират в лудницата!! То се е видяло просто, че от тези полицаи тука нищо не става!!
10.
.........
06.10.2014 22:26:16
0
2
До "м" аз го познавам както и всички жители на селото.Роднините които има отдавна са се отказали от него тъй като той е неконтролируем.Така, че каквото и да се каже и да се изпише няма смисъл защото неговото място не е в това село неговото място е или в лудница или в затвора.където и да е само да е далеч от хората.
9.
М
06.10.2014 22:11:32
1
1
До 8- Не, не съм тъпа, и няма нужда никой да ми помага, на който трябва ще се обадя. Но какво да ти се обяснявам на теб.

До 7 - Не го познавам, да кажа що за човек е, това с постъпката в бара, не е редно, и не оправдавам подобен вид действия - още повече да тръгнеш и с роднини да се биеш. Но колкото и да е , трябва да има роднини, които да се погрижат за него. Очевидно има някакъв проблем, защо е започнал да чупи каквото му падне?! Не съм живяла там, и не искам да правя сравнения между него и жителите, но има съответни органи да се изкажат по въпроса.
8.
До М
06.10.2014 18:34:22
1
5
Ти тъпа ли си май на тебе трябва да ти помогне някой да те абстрахира
7.
.........
06.10.2014 18:25:09
0
8
Към "М" това момче не е просто обикновено момче то причинява болка и страдания на хората.Тези коментари не са от злобни хора тези коментари са от хора които знаят за какво става дума,хора които не искат да бъдат свидетели на неговите постъпки.Хората в това село нямат причина да му помагат по никакъв повод било то и чисто човешки.Човек до човека опира така е но няма човек в село които да опре до него,както и вече няма и той до кого да се опре.Няма как такъв човек просто да го абстрахираш, защото той е един долен изрод които причинява само неприятности.Дано този път има някаква справедливост и го приберат един път за винаги да лежи до живот в затвора(и само за уточнение това не е злоба това са фактите).
6.
M
06.10.2014 16:37:44
7
2
Боже, сега колко помия ще се излее върху това момче, от някакви си злобни хора, които само това чакат, интригата. Вместо да се опитат да му помогнат, да се запитат защо се е стигнало до там, че да се забърка в тези неща. Дори ако компанията му е от такова обкръжение да го абстрахират по някакъв начин. В много малко хора се проявява човешкото.
5.
anonimen
06.10.2014 16:23:06
0
7
Kakvo chakat da stane neshto po seriozno kato naprimer da otneme choveshki jivot I pak li nishto nqma da mu naprawqt tova e nedopostimo
4.
анонимка888
06.10.2014 12:35:20
4
15
Ае тея полицаи тъпи ли са или на тъпи са праят...докато има такива некадърни началници, като тези в РУП Созопол държавата ни няма да се спаси!!
3.
tanq
06.10.2014 11:03:15
0
13
izrud
2.
.........
06.10.2014 10:42:32
1
31
До като има такива изроди в селото селото ни няма да е спокойно .Джейса иска затвор или по точно психиатрична клиника,Най-големия изрод на земята.Приберете го един път за винаги не може да продължава да наранява хора и техните имущества заради неговото ниско самочувствие.Той не е толкова болен на него така му отърва да се прави на такъв.Не може цяло едно село да продължава да страда така и държавата и полицаите да не взимат никакви мерки.Жалко ....
1.
градски
06.10.2014 10:14:57
1
34
пуста мотика
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори