×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Унгария блокира 6.9 млрд. евро военна помощ за Украйна
  • Силни бури в САЩ отнеха живота на 22 души
  • Папуа Нова Гвинея евакуира 7900 души заради заплаха от свлачище
  • Пожар пламна в сградата на Община Кресна
  • Китай блокира "екстравагантни" акаунти на инфлуенсъри
  • Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“
  • Софтуерен проблем на Централна гара в София е довел до отменяне и закъснение на влакове
  • Украйна и Белгия подписаха споразумение за сигурност
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП "Лидер": Изборите дават шанс на нови хора, които знаят как да извършат промените


ПП "Лидер": Изборите дават шанс на нови хора, които знаят как да извършат промените
Ръководството на ПП "Лидер" обърна внимание на ситуацията в енергетиката и циничното отношение на държавните чиновници към проблемите на сектора
03 Октомври 2014, Петък, 10:25 ч.

Ръководството на Лидер в Бургас очерта приоритетите на кандидат-депутатите пред активисти и симпатизанти на партията
Дни преди вота на 5 октомври ПП "Лидер" в Бургас направи равносметка за изминалата предизборна кампания. Пред членове и симпатизанти на партията областният координатор Димитър Колев и Марин Лазаров -  трети в листата на „България без цензура” /ББЦ/ за 2 - ри МИР – Бургас, очертаха мястото на ЛИДЕР в коалицията и целите, поставени пред бъдещите депутати.

Всички партии, включени в коалиция ББЦ, изповядат едни и същи идеи – да се спре източването на парите от  държавата, да се прекратят неизгодните договори, да се възроди икономиката, на хората да се осигурява работа, а не социални помощи.

„Това е нашата държава и ние трябва да я променим, докато все още е възможно. Изборите дават шанс нови хора, които знаят как и могат да извършат промените, да влязат в парламента. Само когато сме в Народното събрание ще можем за попитаме „Защо”  и да потърсим отговорност от виновните”,  каза Марин Лазаров.

Лидерите на партията в Бургас обърнаха внимание на ситуацията в енергетиката и на циничното отношение на държавните чиновници към проблема, дори когато е застрашен живота на хора, устояващи своите права. Каквото и да се случи в България виновни никога няма. Те изказаха своите съболезнования на близките на загиналите в Горни Лом, но са уверени, че и този път виновните няма да бъдат наказани.

Кандидатите за депутати от "Лидер" смятат, че е време обществото да попита защо енергийната система на страната се срина и къде са парите на НЕК? Защо не се преразгледат договорите с ТЕЦ „Марица Изток” 1 и ТЕЦ „Марица Изток” 3, със „зелените” електроцентрали, с енерго разпределителните дружества? Защо не се развива въгледобива и не се натоварват достатъчно мощностите на АЕЦ, които могат да осигурят евтина енергия на населението?  Защо умишлено се спъва развитието на икономиката в страната и прогонват младите оттук? За "Лидер" отговорът е ясен – за да може определен кръг от хора да увеличат печалбите си. Кандидатите да народни представители от партията поемат ангажимента да потърсят отговори на тези въпроси от управляващите.

ПП "Лидер" има решение на проблемите, заради които страната продължава да е в икономическа криза, въпреки че Европа отдавна излезе от нея.



6
Коментара
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
6
Коментара по темата
6.
Кой казва колко трябва на партиите?
03.10.2014 22:09:31
0
0
Никой у нас не казва какъв да бъде разумният „щат” на партиите, но щом им плащаме трябва да го аргументират.
Никой не казва какви са разумните разходи за специфична партийна дейност по места. Никой не определя и поносимите и разумни граници на партийната пропаганда.
Трябва ли „Атака” да си има и вестник и телевизия? Коя нормална европейска партия има?
Трябва ли БСП да спонсорира левия вестник „Дума” и колко струва това? Известно ли е на Позитано, че партийният вестник, маскиран като „левият” е архаична отживелица от тоталитаризма и западните комунистически медии отдавна изчезнаха?
Защо Татяна Дончева например твърди, че част от времето си през ония години е отделила на изследването на партийната организация в други държави и „щатът” там не надвишава 30-40 души?
Как така хем високи субсидии, хем наеми за офиси за по левче на квадратен метър в центъра на София? Колко души работят в огромната партийна централа на „Позитано” и кой ги издържа?
А знаете ли, че според отчета на ДПС за 2012 година само централния щат на движението е над 120 души (изключвам външни услуги като охрана, поддръжка, обслужване и т.н.).
Знаете ли още, че според официалните данни средната брутна работна заплата там е 1020 лева. И ако в тях са и заплатите на секретарки и технически състав, колко ли са на средния ръководен кадър? Колкото министерските?
А знаете ли също така, че официално ДПС държи на депозит за миналата отчетна година 6 милиона, а ГЕРБ – 10 милиона? Сега се говори за два пъти по-големи суми.
Какво излиза – с нашите пари произвеждаме лихвари, така ли?
5.
ГОСПОСЕРКО БАКАЛОВ
03.10.2014 22:02:52
0
0
Според неокончателните изборни резултати големите партии - ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака на година ще си делят малко над 32 милиона лева субсидия от данъкоплатеца. ГЕРБ ще получат субсидия от 13.1 милиона лева, БСП – 11,5 млн. лв, ДПС – 4,4 млн. лв, а за Атака – 3,1 млн. лв.
Крайнодесният Национален фронт за спасение на България и без да влезе в парламента си спечели годишна субсидия от милион и шестотин хиляви лева. България на гражданите на Меглена Кунева от финансовото министерство ще получава на година почти по милион и четиристотин хиляди. ВМРО - 815 хиляди, а Ред, законност и справедливост - 731 хиляди. Свързваната с енергийния предприемач Христо Ковачки партия Лидер ще взема по 755 хиляди. Дебютиралата на тези избори партия Глас народен ще получава годишно малко над 578 хиляди.
На практика всеки пълнолетен българин за развитието на тези партии годишно ще отделя от данъците си по 4 лева и 66 стотинки. Пари за две кафета или две бутилки студена минерална вода, ако избирателят можеше да ги похарчи в централно столично кафене.

Бакалов специалист по всичко ,надявам се, си разбрал ,че не си дървен философфффф!
4.
Георги Бакалов
03.10.2014 21:37:45
0
2
Нещо, което от НИТО ЕДНА МЕДИЯ НЕ БЕШЕ ОТРАЗЕНО:::"Лидер" и НДСВ не бяха парламентарно представени в парламента на Бойко, но ПОЛУЧАВАХА през цялото време (почти 4 години!) по 1 300 000 лева годишно ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ!Тези пари получаваха и в двете "партии" само няколко човека, тъй като от "партиите" останаха само ръководителите им.Някой да е попитал КАК СА БИЛИ РАЗХОДВАНИ ТЕЗИ НАРОДНИ ПАРИ?!Някой да е извършил държавен КОНТРОЛ или ЕЛЕМЕНТАРНА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ПРОВЕРКА?!Баламурниците гласуват, а на тарикатите им трябва САМО ДА ПРЕСКОЧАТ ГРАНИЦАТА на 1% ИЗБИРАТЕЛИ и 4 години наред се спотайват в охолство!
3.
Баба
03.10.2014 15:25:45
1
2
ЛИДЕР е абревиатура
2.
герб
03.10.2014 12:41:41
3
5
Да ви имаме кадрите в Бургас---мутраци,неграмотници и хора на агресията
1.
Иван
03.10.2014 12:23:22
2
5
Оф много парти станахте нещо малка държава много бирници
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Форумът ще се проведе на 29 и 30 май в Конгресния център до Морска гара
Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня - Ех, колко е хубава пролетта, ама лошото е, че започват да излизат гадините. Днес например видях змия и гущер.
- Аз пък видях бившия си!
Виц на деня Виц на деня - Тате, може ли да гледам Евровизия?
- Не! Пусни си порно, като всички нормални деца!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори