×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бивш затворник: Купих си честно колело за 30 лева, а в полицията ме смляха от бой


Бивш затворник: Купих си честно колело за 30 лева, а в полицията ме смляха от бой
Това е една от цялата серия снимки, които Мирослав е направил на раните си, за които твърди, че са му от пребиваването в полицейското управление в петък, 19 септември
27 Септември 2014, Събота, 14:35 ч.
Автор: Флагман.бг

Никой не ми повярва, че съм дал пари, искаха да призная, че съм го крал, твърди Мирослав


Бивш затворник, излежавал присъда за отглеждане на марихуана, се оплака, че бургаски полицаи не му повярвали, че честно си купил колело. „Мъкнаха ме часове наред по управленията и ме пребиха, за да си призная, че съм го откраднал”, твърди Мирослав Велчев, който в момента живее в Поморие, но често посещава и Бургас. Той е гневен, че цял ден е бил влачен да дава обяснения, а през това време приятелката му Станислава не знаела какво става с него.

Според твърденията на Мирослав в четвъртък вечерта, 18 септември, в района на Новата поща в Бургас, той купувал сладкиши на гаджето си, с което живее на семейни начала. През това време негов стар познайник – наркоман, който в момента бил на метадонова програма, видял, че разполага с пари и му предложил да купи колело. Продал му го за 30 лева. „Дадох парите, след което отидохме на компютърен клуб в района на Старата поща, а през това време колелото беше до общинските велосипеди в района на ж.п. гарата. Там са забелязали нашето колело и ни извикаха в полицията. Обясних, че съм го купил, а не съм го крал и ме пуснаха.”, разказа Мирослав. На следващия ден той отишъл във Второ РУП, за да си получи колелото, но останал неприятно изненадан. „Вместо да ми върнат вещите, те ме биха, за да си призная нещо, което не съм извършил. Не ми повярваха за колелото”, възмутен е Мирослав. По неговите твърдения след 4 часов бой той бил пратен в ареста в Пето РУП. През това време приятелката му Станислава обикаляла полицейските управления да го търси и не получавала никаква актуална информация за местонахождението му.
Мирослав не отрича, че е добре познат на полицията, че и сега се забърква с наркомани. Купил си колелото, защото един негов познат на метадонова програма видял, че има пари
 

„Бебчо, какво са направили с теб”,  състрадателно се обърна Станислава към Мирослав. Тя настойчиво заяви, че иска да търси правата си.
Мирослав изобщо не отрича, че това не е първата му среща с полицията. Преди години е имал серия криминални прояви, излязъл е от затвора само преди месеци заради отглеждане на марихуана и очевидно има солиден стаж в наркоманските среди. „Това обаче изобщо не означава, че трябва да ме бият и да ме карат да кажа, че съм откраднал колелото, когато съм си го купил”, възмутен е мъжът. Той иска да намери начин да потърси отговорност на полицая, който го е бил, заради което е направил цяла фотосесия на раните си и твърди, че ги е получил в управлението.
„Може да съм бил в затвора, но сега искам да работя и да живея спокойно с приятелката си”, обобщава Мирослав. Той се закани, че ще си извади медицинско и ще се свърже с адвокат, за да търси правата си.

В категории: Животът


16
Коментара
Флагман.БГ Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София 29/05/2024, Сряда 08:00 0
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
16
Коментара по темата
16.
miroslav
28.09.2014 19:50:19
0
1
tolkova sam 4esten i te ma vzeha za jertva ne e taka kakto kazvat ama dremi mi na kuro eis q 6e vidqt kak se krade
apak vsi4ki vie deto ma plyete vav statiqta vi sera v gqurskata usta
15.
Груйчо
28.09.2014 13:19:46
2
1
обаче, ЕСТЕСТВЕНО ....продажната
журналистическа сган отново взема страната на престъпниците, после
реват че полицията не си върши работатата ....
14.
ха
27.09.2014 22:39:59
1
7
ама те хората и в статията си го описват като наркоман,, тръгнал да се жали от полицията, смотаняк. Даже не трябва да си на свобода
13.
jessy
27.09.2014 21:56:46
0
5
Гнусни наркомани , веднъж някъв дебелак ги зарита на една бензиностанция в Бургас , щото занимаваха хората да ги качват на стоп , пълни отрепки .
12.
gb
27.09.2014 21:19:36
0
15
Я дайте имената на полицаите дето са го били .......
........ да отидем и да им стиснем ръцете, да им купим по едно кафе и да ги предложим за награда пред началника ..
Ей от такива долни кокошкари, шмекери и наркоманчета правят основните зулуми, разбиват мази, крадат колела и съда ги пуска поради маловажност на престъплението. Поне да изядат един бой като хората да им държи влага.
11.
неизвестна
27.09.2014 21:17:31
0
5
Абсолютен гадняр и боклук.Като беше в затвора предлагаше приятелката си на тоз,който му дадеше една доза метадон.Разбира се и неговото дупенце получаваше доста често заслуженото си.
10.
неизвестна
27.09.2014 21:17:30
0
3
Абсолютен гадняр и боклук.Като беше в затвора предлагаше приятелката си на тоз,който му дадеше една доза метадон.Разбира се и неговото дупенце получаваше доста често заслуженото си.
9.
НЕкрадец
27.09.2014 18:28:37
4
7
малко му е !
8.
Поморийски селски
27.09.2014 18:23:53
8
4
Бек ,Арабаджиев,айтоското селянче май се е раздало. ТАКА ЛИ ,ВДИГAТЕ ПРОЦЕНТА НА РAЗКРИВAЕМОСТ ......
7.
Шамарена фабрика
27.09.2014 18:00:08
2
14
Бебчо бил ... Хахсха къв бебчо уее гнусен наркаж,юмруците са ти малко
6.
РОМА
27.09.2014 17:43:37
2
9
малко му е давайте още.......
5.
novata generaciq
27.09.2014 16:47:20
3
14
toq e palen narkoman samo po vida mu a sigurno i krade ot koli i apartamenti shtom policaite go biqt ima za kakvo
4.
хфахха
27.09.2014 16:28:25
2
3
голям сладур
3.
Гого
27.09.2014 16:24:49
4
12
Има две. Едната е Станислава, другата е Златина. И в затвора има една - Петко. Голям любовчия.
2.
Калоян
27.09.2014 16:02:44
3
4
Аз не разбрах приятелката му Станислава ли се казва или Златина..
1.
жалко
27.09.2014 15:59:44
6
25
малко са те били, може и още
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Красива блондинка проби в българския футбол Красива блондинка проби в българския футбол Тя има щастлива връзка и дете  Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Забраната за монокини се спазва първо, защото плажуващите така дами разсейват спасителите и те не могат да си вършат работата, и второ - защото плажът е пълен с деца и не е прилично Младеж преби майка си, докато тя шофира Младеж преби майка си, докато тя шофира 19-годишният е задържан до 24 часа в РУ - Монтана Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“
Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори