×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изнасилвачът от ж.к. „Меден рудник” се нахвърлил върху вдовица, ударил я с юмрук (СНИМКИ)


Изнасилвачът от ж.к. „Меден рудник” се нахвърлил върху вдовица, ударил я с юмрук (СНИМКИ)
В този вход на блок 474 живее една от жертвите на изверга. Той я причакал пред входа, подгонил я по стълбите и я повалил на площадката между втория и третия етаж
02 Септември 2014, Вторник, 11:24 ч.
Автор: Лидия НИКОЛОВА снимки Авторът

Майка с дете са други пострадали от мъжа, който свободно мастурбирал на улицата



45-годишна бургазлийка, която живее в блок 474, е една от жертвите на изнасилвача в ж.к. „Меден Рудник”. Г.П. е вдовица от скоро, прибирала се сама по тъмно. Чула е стъпки зад гърба си и забързала крачката. Влязла във входа, а след нея нахлул непознат мъж. Тъй като Г. живее на осмия етаж, решила да не чака асансьора, а да побегне по стълбите. Извергът обаче хукнал след нея. Хванал я на площадката между втория и третия етаж. Запушил устатата й, ударил й юмрук. Женята се дърпала, опитвала се да се отскубне, давела се от уплахата. В същото време спряла кола пред входа, двигателят още работил, но изнасилвачът се уплашил, че може да го хванат на местопрестъплението и побягнал. За щастие с Г. не се е случило нищо сериозно, но жената все още е в шок. Съседи разказаха пред Флагман.бг, че Г.П. се е затворила в себе си, прибирала се след работа и рядко излизала след инцидента. Тя има дъщеря, която живее в друг блок.


В този вход живее друга жертва на изнасилвача,
който според непотвърдена информация е арестуван


Съседите обясниха още как снощи отново са идвали полицаи, за да ги разпитват. В съседния вход има и още една пострадала по аналогичен начин жена, тя е от турски произход. Предполагат, че същия мъж се е опитал да я насили. Днес и двете жени не си бяха вкъщи.

Другата жертва на извратения тип е майка на малко момиченце от вход 1 на блок 601 в комплекса. Засечката станала пред блока, но жената също успяла да се измъкне.

Хората са настръхнали, обмислят варианти да слагат камери край блока, тъй като там живеят много млади момичета.


Жители на „Меден рудник” за забелязвали мургав мъж
да мастурбира около ресторант „Иглика, който се намира
в близост до циганската махала


Жители на комплекса разказаха пред Флагман.бг, че често засичат циганин, който си сваля гащите и си вади члена. Ромът мастурбирал пред жени и деца. Те разказаха още един случай за майка с малко дете, която била нападната от рома. Той обаче се уплашил от крясъците й. Той се разхождал около ресторант „Иглика”, който е в непосредствена близост до блок 474. Описанието на му не отговаря на това на арестувания Христо Стефанов – Лещата, който също нападал жени, употребявал сила, а някои от жертвите му били нахапани и с отскубнати коси. Вторият бандит не докосвал парите на жените.
По непотвърдена информация изнасилвачът е арестуван и си е признал престъпленията. Припомняме, че Христо Стоянов - Лещата също бе арустуван на 21 август с обвинение за блудство и грабеж.


Майка с дете от вход 1 на блок 601 е поредната нападната от изверга
Хората пред блока се страхуваха даже и да разкажат с подброности за случилото се



В категории: Крими


16
Коментара по темата
16.
joro
03.09.2014 19:01:44
0
0
da mre ako ne mre shte go zakolqt puk znaesh li
15.
дкавд
02.09.2014 18:55:39
1
2
Добре, нали за това е медията да представи къде се е случило. За да може хората да се предпазят. Не дай си боже се случи на вас, няма ли да искате справедливост и да предпазите други хора от тази случка.
14.
???
02.09.2014 18:39:47
6
1
И сега оттеглихте ли си несправедливите обвинения от Х. С., след като хванахте истинкия нападател??? Много е лесно да очерните момчето. Не ви е срам :@
13.
psihoto
02.09.2014 18:05:50
0
5
Kade se krie toq ako go hvana. I nego cqlata rota she biq
12.
iiii
02.09.2014 17:26:02
8
2
Това са пълни глупости,нищо вярно с това около случая клюкарски истории,първо не и е свалял гащите ...... И т.н и какво е това безумие. Как може да показвате снимки на адреси без да знаете кои хора живеят там?
11.
,,,
02.09.2014 16:37:45
0
10
Нека се казват номерата на блоковете. Хората така придобиват представа къде шава тоя мангал. Не му е широк периметъра. Все около блокове край махалата ровичка, явно така смята че бързо ще се покрие в гетото ако тръгнат да го гонят. Кой ли пък ще е смелчагата дето ще тръгне да го гони вътре в гетото
10.
стига вече
02.09.2014 16:17:13
1
18
Как може да съобщавате адреси на пострадалите??? Имате ли съгласието им?
9.
До изненадана
02.09.2014 16:09:43
2
11
Не знам ако те срещне този манго ше му показваш ли дипломата си?
8.
Нетърпелива
02.09.2014 16:05:58
1
10
Чакаме пълните имена и адреса на новата '' звезда'', а и снимки от фейсбука му!
7.
Mafia
02.09.2014 16:04:57
2
7
Iznenadana pojelavam ti s teb samo da bludstvat
6.
до изненадана
02.09.2014 16:03:50
5
7
Ти дай да ти го ръчна 1-2 пъти, после разправяй, че не е е*ане.
5.
изненадана
02.09.2014 15:46:07
14
5
все си мисля, че има разлика между изнасилване и блудство, но то ще е само заради дипломата ми право! все пак не съм "интелигентна" журналистка!
4.
изненадана
02.09.2014 15:46:07
17
8
все си мисля, че има разлика между изнасилване и блудство, но то ще е само заради дипломата ми право! все пак не съм "интелигентна" журналистка!
3.
asd
02.09.2014 15:14:39
3
16
kade e toq daite mi go
2.
до Burn
02.09.2014 15:11:27
8
14
да ти изгори дома на тебе до основи
1.
Burn
02.09.2014 15:06:53
27
12
Изготере Мъден Курник до основи!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори