×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гаджето на Валя изпрати баща й в последния му път


Гаджето на Валя изпрати баща й в последния му път
Погребението бе в гробищния парк на кв.Лозово, където семейството на загиналата медицинска сестра живее
23 Август 2014, Неделя, 00:38 ч.
Автор: Флагман.бг снимка:24 часа

Най-близките роднини, колеги и приятели на присъстваха на погребението на 54-годишния Иван Иванов


Най-близките роднини, колеги и приятели на 54-годишния Иван Иванов, баща на удавената Валя от Бургас, го изпратиха вчера в последния му земен път. Погребението бе в гробищния парк на кв.Лозово, където семейството на загиналата медицинска сестра живее.

Около 30 човека присъстваха на траурната церемония, сред тях бе и приятелят на Валя - полицаят Валентин Георгиев, който не спираше да издирва изчезналата си приятелка по интернет и с акции по плажовете в Бургаско, съобщава "24 часа".

Съпругата на Иван и синът му с мъка се разделиха с починалия мъж.

Той сложи край на живота си на 21 август, близо три месеца след като погреба дъщеря си Валя.

Иван бе открит обесен на тавана в семейната им къща на ул."Ружа" 22.

Самата Валентина пък изчезна на 15 април т.г., а на 19 май морето изхвърли трупа й в района на Морската гара на бургаското пристанище.

Според криминалисти красивото момиче се е хвърлило от моста в Морската градина на 15 април през нощта.

Разследването за смъртта й обаче все още не е приключило. В прокуратурата е образувано дело за отвличане, каквато е процедурата при изчезнали лица. Чака се резултатът от последната съдебно-медицинска експертиза. Тя ще каже по категоричен начин дали причина за смъртта на Валя е удавяне.

Очаква се това да стане в началото на идната седмица.

В категории: Животът


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
pe
24.08.2014 16:45:46
0
1
do komentar 7: zashtoto na flagman ne mu puka koi e umrql, kakvo e stanalo, kakva e istinata ili koi e prav. Kolkoto poveche drami po dobre za kasabova.BIznesa na falgman e da suzdava senzacii, taka pecheli pari, zashtoto selqnite vlizat da chetat i pishat.OSVEN PARI pechelqt i vlast koqto posle izpolzva i za politicheski celi. KASABOVA e v sustoqnie da zasipe mnogo hora sus tozi sait i ne se kolebae da go pravi.
13.
Stranno
24.08.2014 13:29:44
1
0
Sluchaino zabelyazoh, che vav facebook-a na Valentina veche lipsva informaciata za mestorabota i obrazovanie. Kak si obyasnyavate? Dali ne e naglasila vsichko, za da izbyaga?
12.
an
24.08.2014 08:12:10
0
8
Мир на душата му!Дано се разбере по-скоро дали Валя е убита или наистина се е удавила.Аз лично не вярвам на версията самоубийство. Тя беше чувствителна,добра и отговорна.Но....Валентин я притискаше,непрекъснато я унижаваше,непрекъснато и правеше забележки и я комплексираше. Не е вярно,че двамата са живели заедно,както върви клюката.Мисля,че той има вина за случилото се.Дали той е направил нещо или е допринесъл тя да вземе такова решение,но за мен той носи огромна вина за станалото. Дано успее да си го прости.
11.
...
24.08.2014 00:07:26
1
7
Valyo, Valya vijda vsicko otgore. Nyama da ti se razmine, tapanar mrasen, znam kak ya unizhavashe.
10.
ivanov
23.08.2014 23:57:10
7
0
Как може да сте толкова злобни???? Мир на праха му..... (Валка, а ти си голям мъжкар. Не позволявай тази завист да те застигне. Те наистина не знаят какво говорят.)
9.
??? от Лозово
23.08.2014 23:55:24
1
1
За "do7":Първото изречение отговаря абсолютно на истината.Второто изречение изразява обосновано предположение на хиляди наблюдатели.Тъжно е, че на някои трябва да се внушава кое е истина и кое е важно.Гадно е, когато се внушават неистини!!!Колко бяха версиите за самоубийство и каза ли някой, кой ги произвежда?!
8.
Do 7
23.08.2014 23:37:12
2
5
Zashtoto MAFIOTITE policai sa po-vazhni ot obiknoveniya chovek. Sigurna sam, che Valentin ya "samoubi"...
7.
??? от Лозово
23.08.2014 23:14:40
1
5
ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО ЗА "ФЛАГМАН", че "гаджето" на Валя изпратил баща й на последния му път?!ЗАЩО "ФЛАГМАН" ИСКА ДА ВНУШИ НА ЧИТАТЕЛИТЕ, че "гаджето" на Валя е по-важен от баща й?!ЗАЩО "ФЛАГМАН" поставя в ЦЕНТЪРА НА ВНИМАНИЕТО "ГАДЖЕТО, а НЕ БАЩАТА?!Сигурно това е важно за ФЛАГМАН!СИГУРНО!
6.
Diana
23.08.2014 21:59:40
0
5
Tozi bokluk se e poyavil samo za pokaznost. Nadali go interesuva pokoinika, v druga statiya chetoh, che ne e hodil v Lozovo sled pogrebenieto na Valentina.
5.
Do nomer 3
23.08.2014 20:30:38
1
0
Pogrebvat bashtata na momicheto, zatova pishe, che e gadzhe na Valya(izvinyavam se za latinicata, laptopa mi se razvali)
4.
до галиа 1
23.08.2014 18:44:32
0
4
Стига си се хвалил Бе космонавт,всички разбраха колко си я обичам,и как почете паметта и!Следващият застигнат от божията ръка ще си ти!И не си пиши повече коментари,неграмотнико гаден!!
3.
Галя Валентинова
23.08.2014 18:34:31
0
7
ПРОТЕСТИРАМ, че "ГАДЖЕТО" НА ВАЛЯ НЕ Е В ЕДЪР ПЛАН!!!Нищо не се вижда от хубавеца!!!Каква е тази статия, като няма нещо повече за Валентин?!Всъщност ЗАЩО "ГАДЖЕТО" НА НАЛЯ?!Не е ли имал и други гаджета?!Не вярвам да е бил моногамен!
2.
renegat
23.08.2014 17:41:22
0
9
Пиши на кирилица,да не те настигне проклятието на,,олигофренията..galya-alia!!!
1.
Galya
23.08.2014 17:17:12
10
15
Valentin za poreden pat dokaza, che e prekrasen chovek i obicha Valya ot sarce napuk gnusnite statii! Dazhe vav facebook snimkite na profila i koricata mu sa s Valya.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори