×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майка Серафима срещу Деня на Света Богородица: Нахални сте, дарения пред вас няма да отчитам!


Майка Серафима срещу Деня на Света Богородица: Нахални сте, дарения пред вас няма да отчитам!
Игуменката на бургаския манастир майка Серафима чете евенгелие на терасата, утре литургия в разхвърляната Божия обител няма да има, но е насрочила 6-7 кръщенета
Тема в развитие
Дядо Владика Иоаникий, вижте това място – дали Богородица не се обръща на Небето? (ВИДЕО, СНИМКИ) Майка Серафима болна: Неверници откраднаха 500 лв. от кутията с дарения на манастира „Св. Богородица” Майка Серафима срещу Деня на Света Богородица: Нахални сте, дарения пред вас няма да отчитам! Манастирът „Света Богородица“ бавно се възстановява след потопа, ние питаме как и на кого се отчитат даренията (ВИДЕО) Местният парламент отпусна 12 хил.лв. за ремонт на манастира "Света Богородица" Бургас дари 80 хил.лв. за бедстващите във Варна (ОБНОВЕНА) Ето как да помогнете на майка Серафима, за да върне живота в манастира „Света Богородица“ Саид от Сирия се моли за манастира „Св. Богородица“: Важна е вярата, Господ е един! (ОБЗОР, ВИДЕО И СНИМКИ) След призива на Флагман.бг: Десетки доброволци запретнаха ръкави, измъкват от калта манастир „Света Богородица” (СНИМКИ) Бели лястовици спасяват манастира „Св. Богородица“ край Бургас, вижте уникални кадри от акцията им (СНИМКИ) Спите ли спокойно, палите ли свещи, четете ли молитви по празниците? Само! И сега къде сте, Ной ли чакате да ни спаси По инициатива на Флагман! Автобус с доброволци тръгва утре за манастира „Св. Богородица“, вижте от къде След призива на Флагман! Братята Петър и Станимир дойдоха от Свети Влас, за да помагат в манастира „Св. Богородица“ Помогнете! Трябват повече мъже за разчистване на манастира „Св. Богородица“, работата е тежка След като Флагман алармира: Първите петима доброволци вече са в манастира „Св. Богородица“, майка Серафима пак плаче, но от радост Кметицата на ж. к. Меден рудник: Положението в манастира е трагично, при следващ порой пак ще се наводни Двуметровата вълна едва не убила майка Серафима, игуменката гледала безпомощно как животните й се давят Само във Флагман! Потоп помете манастира „Св. Богородица“, майка Серафима рине кал и плаче: Стара съм, нямам сили, помогнете
виж още
скрий
14 Август 2014, Четвъртък, 12:18 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки Иван КОЛЕВ

Никой  в манастира не знае колко пари са преведени в банковата сметка и с пощенски записи, а модерната кухня от Строителната камара заварихме ненужна

„Няма да говоря днес пред вас, а утре. Нахални сте да искате отчет от мене, тръгнете си, говоря на български“.  С тези заядливи реплики ни посрещна днес игуменката на бургаския манастир „Св.Богородица“  майка Серафима. Екип на Флагман.бг отиде в Божията обител по настояване на миряни, които ни сигнализираха, че в навечерието на празника манастирът е все така окаян, както веднага след голямото наводнение през юни. Тогава ние организирахме акция за даряване на средства и оборудване. Десетки граждани се трудиха, на помощ се притече Общината, дадоха се пари, обществени организации изпратиха кухненско и спално оборудване.
Някои от съдовете изобщо не са разопаковани, очевидно не представляват особен интерес

 


Месец по-късно ние настояхме да получим и отчет за начина, по който се изразходват и ползват даренията от игуменката. Нямаме отговор. От Сливенската митрополия също.

Днес отидохме с добри сърца – да видим с какво може да се помогне. Майка Серафима ни посрещна от балкона на манастира – като кралица, невъзмутима и неприятна. Не разбрахме утре пред кого ще отчете даренията.
Терасата на първия етаж – така си стоят струпаните дарения

Един от работниците – Станко, заяви, че утре литургия няма да има, но пък за сметка на това са записани шест-седем кръщенета.

Припомняме още веднъж, че след бедствието, сполетяло манастира десетки доброволци се включиха в мащабната акция по разчистването на водата и калта, които потопиха стаите и пометоха покъщнината. Там с чисти помисли се стехока да помагат депутати, общински съветници, общински служители, бизнесмени, цели семейства с малки деца. Всички с ентусиазъм чистиха, купуваха храна, съдове, санитарни материали, печки, хладилници, пращаха пари, трогнати от трагедията, сполетяла майка Серафима. През последния месец и половина обаче наши читатели изразяваха и съмнения за начина, по който ще бъдат употребени даренията и затова искахме лично да се убедим, че не е възможна злоупотреба с тях и майка Серафима ще запази името си на отдадена на Бога жена. Категоричното й нежелание да се срещне с екипа на Флагман.бг приемаме като скандално.
Работник от община Бургас чисти, докато Серафима го наблюдава от балкона

Днес в двора на манастира имаше няколко работници, изпратени от Община Бургас. Те миеха калта, останала по плочките, след като са приключили работа по отводнителните канали. Встрани се виждаха струпани маси и столове, а дарената покъщнина – неразопакована дори си седеше под една от терасите. Изградената от Строителната камара модерна кухня в момента стои  неизползваема и пахлясала. Само три от стаите са измазани и подредени. Одеала, покривки и възглавници са оставени под терасата на първия етаж. Докато на терасата на втория етаж старата калугерка си четеше евенгелието и наблюдаваше как се трудят пратениците на Общината. Така я заварихме.

Неразборията е навсякъде, но радиото бе пуснато на макс

В част от помещенията все още има засъхнала кал. До тях бяхме допуснати от Станко. Той каза, че много от дарените сервизи все още не са разопаковани, а част от кухненската техника била в стаите на игуменката. Не знаел какво точно е дарено. Самият Станко няма никаква представа какво е състоянието на дарителската сметка, която беше разкрита след наводнението в клона на ОББ. Той не знаеше за нейното съществуване. Припомняме, че пари бяха изпращани и с пощенски записи. Мъжът обаче изрази недоволство от работата на ОП „Общински имоти“, защото след полагането на тръбата за дъждовните води, тя се оказала твърде тясна и можело да бъде лесно запушена. За тези ремонти Общинският съвет в Бургас задели 12 хил. лева.
Една от жените, която помага на майка Серафима и следи отблизо работата по възстановяването, заяви, че са необходими и допълнителни средства за подмяна на джипа  „Нива“, който от водата беше изхвърленв дерето. Жената от добро сърце ходи всеки ден до светата обител, но също не беше наясно колко  точно са събраните средства.
„Всеки, който дойде тук да извърши някаква дейност – прави нещо и го оставя недовършено“, каза тя.
За тази Нива от манастира искат пари, за да й сменят частите, но не казват колко имат в банковата сметка, нито колко са получили с пощенски записи

Съмнителната реакция на игуменката днес ни накара да потърсим коментар и от служители на Сливенската митрополия -  дали се осъществява контрол върху дарените суми.Телефоните на владиката не отговаряха.
Ще продължим да настояваме за отчет на средствата, защото хората с добри сърца трябва да знаят къде са парите им.

В категории: Бургас


26
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
26
Коментара по темата
26.
някой
04.07.2016 17:23:32
2
5
По принцип тази монахиня не е длъжна да се отчита на някакви журналисти, били те от "Флагман" или друга медия. Не е длъжна да го прави дори пред самите дарители, тъй като едно дарение не е банков кредит. Но ако имате съмнения относно нейната почтеност и разумното стопанисване на манастира, би трябвало да се обърнете към нейните висшестоящи !
25.
kuku
13.02.2015 10:05:39
0
3
Къде са 100-те хиляди лева които получи по проекта"Красива България? Не съм ходила от 3 години в манастира,но на снимките не виждам да има някаква промяна .До кога дядо Йоаникий ще си затваря очите пред безобразията на тази жена?
24.
аз
13.02.2015 09:56:56
1
3
Защо за 32 години няма нито една монахиня в манастира?Моето предположение е,че игуменката не желае да се раздели със собствеността си(тя се отнася към манастира като към частна собственост).Гледала била болни хора,я стига глупости, дадох и 100 лева за да остана 2 дни(бях тежко болна).Стаите бяха в ужасно състояние,бойлерите не работеха, бълхите от над 100-те котки могат за една вечер да ви оглозгат,чаршафи нямаше.За 2 дни не я видях да се моли,но пък поне 10 намека получих за още пари. Все бедна,все я крадат,все няма кой да и помогне и т.н. За 2 дни и църквите не отвори,колкото и да я умолявах,имало параклиси да се моля там.На 2-рия ден дойде едно младо семейство от Бургас,които ми казаха,че идват за 7-8 път и никога не са успели да влязат в църквите. Тръгнах си веднага след срещата с тях.Не зная защо Сливенската митрополия не взема отношение.
23.
koka kola
17.08.2014 00:05:20
0
7
Намерихте ли дядо ЙОАНИКИЙ /??докога нрзаконни "разведени" свещенници ще бъдат под негова закрила и ще продължават да "служат БОГУ".Българийо мила....
22.
ръб тъп
16.08.2014 13:09:04
1
10
Защо ходят в манастира???ами има природа пейзаж аз лично кръщавах там с 2 попа много тържествено беше....авчера имаше служба кръщенета и много тържестврна ВЕНЧАВКА
21.
дедо
16.08.2014 09:24:50
1
11
Tagana,напълно ви подкрепям.Защо дъщеричката на поп Петър "учи в Брюксел" а реално слугува на богаташи от брюксрлските птедгтадия...ама и това е тайна....
20.
tiganata
16.08.2014 01:56:26
0
10
Флагмани, ако сте наистина справедливи ще потърсите ли отчет за разходите по "нескончаемото" завършване на храма в к-с "М.Рудник",където се дават милиони, и - нищо.А между другото поп емилиан защо не свали расото след развода си....елементарно ...вуйчо ВЛАДИКА. Според мен е подло да
се заяждате само защото не е прекъснала молитвата си. Моля помислете ако е по силите ви, защо немалко желаят да кръщават, венчават...ако беше толкова зле както го описвате.Възмущава ме факта, че
липсата на литургия се тълкува
като повод затрупане на пари без да сте се поинтересували как и от кого зависи това....трвожно е ако православни християни говорят
за едва ли не печатница за пари без да знаят как се разпределят приходите от тях. Определена тенденциозна по ваш вкус пикантерия, където злото доминира....Ако бяха отказани кръщенета на този празник за сметка на литургия пак щеше да са виновни в манастира....Прочее ако не се отървете от жаждата за "правосъдие" ще загубите обективността си. Само ДЕМОНИ биха завиждали за новоприетите в СВ. ВЯРА ...нима ще се причислите в тяхното събрание и не ще се радвате с новите братя, сестри и младенци ,които Господ очаква защото за тях еНебесното царство...Жалки сте защото за "паничка леща" ще съсипете онова което започнахте след наводнението...аможе би това ви се диктува от нечии интереси...времето ще покаже.Замислете се ако е по силите ви за това, а акоще съставяте меню по свой избор ще поевтенеете в очите навсички които помагат на св. обител.
19.
бускус
15.08.2014 21:26:51
0
9
Манфлаг,на ясно ли сте,че след развод свещеник трябва да се прости с расото?????ОТЕЦ ЗАХАРИЙзащо все още го носи,аас???Защото е чедо защитено от ДЯДО ЙОАНИКИЙ ЕТО истината
18.
чаша дълбока
15.08.2014 19:58:33
1
9
Казвате ,,беше хубаво" да ,но имаше и хора да помагат. Деха всичко е изоставено...хората обедняха.След като Вие от ФЛАГМАН намерихте доброволци защо не взехте всичко от A-Z до край.По този начин щяхте да видите всичко както и тръбата която преди поредното наводнрние е вече запушена...Защо ЙОАНИКИЙ владиката не отиде да види????.Само ходи в поморийския манастир на почивка,ааа???Напълно я разбирам Серафима сама на нейна възраст е трудно...Колкото до апартаментите...след като знаете публикувайте нотариалните им актове.Тия отдавна ги чуваме ама по добре си затваряйте плювалниците...
17.
Анастасия
15.08.2014 15:16:54
10
5
винаги открито съм изказвала неприязанта си към тази бивша проститутка и полицейски кАзонтингент.Лично съм се сбъсквала с нейната арогантност и безочие.Ако зависеше от мен досега да съм и свалила расото,което тя напълно незаслужено е облякла.Всички сме малко или много грешници на тази земя и сигурно не бива да съдим другите,но що се отнася до нея....след като е облякла расото е трябвало да забрави напълно за предишния си начин на живот и да служи за опора и надежда на хората.Поне Библията на това учи...но тя след като е видяла,че като лека жена вече и е трудно да се издържа е заложила на расото.И според мен тя няма място в манастира и би трябвало да я изгонят от там...
16.
Bai dai
15.08.2014 12:14:38
11
5
Що не се поинтересувате колко апартамента е купила "Майка ви Серафима"на дъщеря си !!! От бивша проститутка това може да се очаква.
15.
Наблюдател
15.08.2014 11:49:25
7
3
Да ви кажа, много съм разочарована от това място. Преди беше приятно там, имаше атмосфера. В последните 2-3 години все гледам да си заведа децата там на Голяма Богородица, че нали е празник. А то - няма нищо, няма служба. Само кръщенета и то като на поточна линия - хайде, да минат едните, да идват другите, че парите да не спират (нали всичко се плаща). Отвратих се миналата година. Наблюдавах едно кръщене как протече - ами то си беше чисто отбиване на номера. Съжалих хората дето са се организирали чак дотам да ходят. Просто не си струва. Като знам в малките градове и селата какви ритуали правят поповете... Смешна работа. И тъжна.
Ето затова хората се отказват от църквата. Задължават те едва ли не да даряваш, а насреща - никакво отношение, никакви ценности. Жалко.
14.
дара
15.08.2014 11:22:02
9
4
Такава е майка Серафима, като взема добра като й искат отчет или услуга лоша.
Лично аз за последно ходих до манастира преди 4 години на този свят ден. Реших да си направя курбан за здраве, наех едната зала за няколко часа, но елате да видите каква излагация. То не беше да ми се кара че не зная как се прави, ужасно невежа и зле се почувствах. Първо ми каза, че трябва да варя курбана там, за да можел попа да го опее на огъня и попа да поръси солта, после че не съм си донесла дърва, че се връщах с колата дърва да купувам. Вместо от църковния и личен празник да се веселя и да се чувствам добре, аз се поболях и повече там не стъпах.
13.
eeeeee
15.08.2014 00:05:13
10
12
ееее,как ще се държи така бе....това ли е божи човеК? флагман, в право сте да търсите отговори
12.
Elza
14.08.2014 23:09:54
10
13
Майка Серафима ,е такава опасна и нахална дърта бабка,че и нямат и на идея хората за какво става въпрос.От край време се вре навскъде и обикаля сумати фирми и хорица най-нахално и невъзмотимо да ги врънка за пари които все май потъват някъде.
11.
бург
14.08.2014 21:28:30
9
10
принцип-на цигани и цьркви пари не дарявам,щото са ПАРАЗИТИ и спя спокойно-повервайте ми
10.
Манфлаг
14.08.2014 21:16:21
2
11
Мене ме кефи отец Захарий и отношението му към бившата му жена.
9.
ани
14.08.2014 20:58:45
8
13
Флагман са прави, защото много хора наистина ходиха да работят там, вярвайки именно че правят добро защото е манастир. Беше като кауза. Аз също бях с детето си там. Обаче ми е неприятно да прочета това. Един чист човек би застанал нормално пред журналистите и би казал - събрахме еди си колко пари, благодарна съм, ще направим това и онова с тях. И аз взех да се съмнявам. Защо утре ще има кръщенета, а литургия не. Защото се плаща за кръщене ли? Ох, неприятно ми е много.
8.
до Киров
14.08.2014 20:47:48
9
10
Дa , тaкa е , но aко не сa и " необходими" нещaтa дето сa под терaсите , могaт дa бъдaт дaрени нa крaйно нуждaещи се семействa. Aко пaрите не се ползвaт по преднaзнaчение , могaт дa бъдaт дaрени зa децa лишени от родителски грижи или болни.
Не се прaвя нa прaведнa ни нaй- мaлко , но искaм дa знaм , че кaквото дaвaме , нaистинa е добро. Не рaзни " мaйки" дa се възползвaт зa сметкa нa други , нa които е можело дa прaтим повече. Aз искaмдa знaм , кaто не- друг път дa зaбрaвят зa подобни " дaрения".
Не дaй Боже , aко пaк се случи нещо подобно , кой ще върже не сълзите нa мaйкa Серaфимa , aко тaкa нaглосе държи , след кaто получи , кaквото искaше и явно достa от горе. Бих и целунaлa ръкa , aко дaри излишното нa семействa ощетени от тези потопи. Дотогaвa , след товa нейно поведение , зa мен си е използвaчкa. Дa докaже обрaтното!
7.
до Киров
14.08.2014 20:47:43
9
6
Дa , тaкa е , но aко не сa и " необходими" нещaтa дето сa под терaсите , могaт дa бъдaт дaрени нa крaйно нуждaещи се семействa. Aко пaрите не се ползвaт по преднaзнaчение , могaт дa бъдaт дaрени зa децa лишени от родителски грижи или болни.
Не се прaвя нa прaведнa ни нaй- мaлко , но искaм дa знaм , че кaквото дaвaме , нaистинa е добро. Не рaзни " мaйки" дa се възползвaт зa сметкa нa други , нa които е можело дa прaтим повече. Aз искaмдa знaм , кaто не- друг път дa зaбрaвят зa подобни " дaрения".
Не дaй Боже , aко пaк се случи нещо подобно , кой ще върже не сълзите нa мaйкa Серaфимa , aко тaкa нaглосе държи , след кaто получи , кaквото искaше и явно достa от горе. Бих и целунaлa ръкa , aко дaри излишното нa семействa ощетени от тези потопи. Дотогaвa , след товa нейно поведение , зa мен си е използвaчкa. Дa докaже обрaтното!
6.
дан
14.08.2014 20:36:29
8
12
да ви кажа...свята жена е, манастир направи, казват че болни хора гледа, добро дело...ходил съм няколко пъти и съм с изключително лошо впечатление от Майка Серафима...арогантна е, обижда хората и тона с който говори в никакъв случай не подхожда на свят човек
5.
Kirov
14.08.2014 20:17:40
7
16
Научете се, че даването и доброто са без отчет. Имали сте възможност, желание - дали сте. Не се правете на по-праведни и от Него.
4.
@
14.08.2014 19:26:42
12
18
Дa , нaистинa трябвa дa се знaе кaк и зa кaкво се използвaт дaрените пaри. И меко кaзaно , поведенето нa мaйкa е неувaжително , дa не кaжa подозрително. Когaто отидохa хорaтa дa предложaт помощ , не беше никaк нaдменнa , нaпротив. Сегa кaкво промени поведението и?
Дaрените пaри ли? Aз искaм дa знaм все пaк , друг път дa дaрявaме с повече рaзум.
3.
Бургас
14.08.2014 19:08:25
17
15
Найстина сте много нахални и на всичкото отгоре сте неграмотни няма статия без правописна грешка от най-малкото сензация се прави жалко подобие на жълта медия кви сте вие че да ви дава отчет баба ти серафима измисляци !!!!!!!!!
2.
жоро
14.08.2014 18:55:19
13
29
Вярвам и почитам Бог и го нося в сърцето си, но по никакъв начин не вярвам на шайката измекяри нарекли се Негови представители
1.
ами сега
14.08.2014 18:54:16
15
17
Нали точно вие- ФЛАГМАН обиждахте хората, че сме бездушници и "Как спим спокойно?!". Сега подвихте опашки. Мерете си думите! Хората винаги са се отзовавали за такива неща със или без агитация!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори