×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разтропани медсестри правят масаж с езиче и преподават едновременно френски в Бургас


Разтропани медсестри правят масаж с езиче и преподават едновременно френски в Бургас
Тази снимка пък илюстрира един от видовете масажи и всякакви съмнения отпадат
09 Август 2014, Събота, 22:46 ч.
Автор: Ина НИКОЛОВА

Салоните за релакс, които бяха затворени от спецполицаи, защото работеха като публични домове, се пренесоха в квартири под наем, а труженичките се преквалифицираха в масажистки

Релаксирайте с нова масажистка! Подарете си незабравимо и незаменимо изживявяне - комбинация между масаж и релакс. Държа на коректност,дискретност и хигиена!!! предлагам да съчетаете масажа с релаксиращо начало или финал на деня!! 00-24ч.
Тази и много други обяви се появяват напоследък по сайтове и вестници и човек неволно започва да се чуди първо на работното време – що за желязна издържливост у тази нова масажистка, която работи 24 часа в денонощието и що за странно изискване към хигиената. Не може ли да ти направи масаж, ако си леко потен? И още по-странно – какво толкова скришно и компрометиращо има в масажните услуги, че се гарантира и пълна дискретност?
От втората обява обаче става ясно,  че нещата вярно са релаксиращи, но съвсем не са лечебни процедури.   „Класически масаж на тялото, 30 мин. - 30 лв., работно време от 12 до 21 ч, урок по френски до 20 мин. - 30 лв“ гласи лаконично втората. Похвално! Докато някой ти мачка напрегнатите и стегнати мускули, ти говори на френски. Нещата опират и до образованието.
Третата хвърля в пълно озадачение „ Предлагам релаксиращ масаж на платежоспособни господа“. Е, а на бедни, които имат пари за процедурата не може ли? А на жени, ако имат някоя болежка? Лумбаго, ишиас, плексит?
При по-внимателно взиране, става ясно, че и трите независими дами отговарят на един и същ телефон и се намират на един и същ адрес. Частна квартира в „Лазур“. Което явно не е нищо по-различно от ония салони за масажи в центъра на Бургас, които предлагаха всякакви наслади и извращения, но имаха табели. Докато тук всичко е скрито – покрито. И обяснява 24 часовата готовност за работа. Дамите просто  работят на смени.
И за да не остане без масажи женската част от населението, професионалист е пуснал друга обява: „Aз съм нежен, внимателен, и симпатичен. Предлагам масаж със освобождаване с езиче. Ще се почуствате божествено, за момичета и жени.. .Интелигентен и възспитан съм. Дискретност. 100%хигиена. - располагам с терен.. денонощнно“ . Но явно човекът не смогва да работи 24 часа и да масажира с език, защото още двама помощници са публикували обяви в подобен стил и подобна изящна словесност. Цените са 100 лева.
Оказва се даже и че има подготвителни курсове:

"Този терапевтичен масаж не се предлага от някои масажни салони. Не много хора знаят за ползите от него по отношение на нашите физиологични и психологически благосъстояние. Еротичния / чувствен масаж има за цел да повиши възбудата на човек посредством дразнители. Нейната основна цел е нашата сексуална възбуда, но проучвания показват, че тя помага на човек увеличавайки неговата бдителност, избистряне на съзнанието и способността му да обработва информация. Еротичният масаж има за цел да предизвика възбуда и събуждане на сексуална енергия, респективно желание за секс. Еротичният масаж няма за цел достигане до оргазъм и т.н. крайната му цел е да се предизвика силно желание, да се постигне определена възбудимост и нагласа на нервната система. Защо не опитате да получите чувствен масаж с много екстри за по-уникално преживяване?"

А къде е всъщност полицията и данъчните, защото подобна дейност у нас е забранена, а доходите са стабилни и недекларани?"
/ ПРАВОПИСЪТ НА ВСИЧКИ ОБЯВИ Е ЗАПАЗЕН ОТ ОРИГИНАЛА/

В категории: Животът


10
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
10
Коментара по темата
10.
pak gluposti kasabova
10.08.2014 13:55:46
1
2
pak se zanimavate s gluposti :D teq obqvi gi ima oshte predi besove .. Kasabova peevska podloga horata se izdaviha i gi ograbiha a ti pishesh pak prazni neshta tuka.. to drugoto ne d udobno nali :D
9.
жеко
10.08.2014 11:56:40
0
1
ако са узаконени ще има повече желаещи съответно данъците ще се оправдават, по на сметка е да отидеш на проститутка от колкото да си хванеш гадже по което ще хвърлиш повече пари и може и да няма секс, но ще ти скъса нервите със сигурност
8.
AIDS
10.08.2014 11:54:46
1
1
Илонке ..., Илонке ...
7.
петя кичУЕВА
10.08.2014 08:29:38
0
1
къде приемат CV-та
6.
fj
10.08.2014 07:59:51
0
4
Със сФирки е заФършено, как иначИ
5.
BG учител
10.08.2014 01:42:07
0
13
Чета си аз тука вече 5-6 статийки и знам,че не е това мястото да коментирам, но уви Катринчето не пусна една статия за езиковата култура. И по този повод искам да питам : Ти ни читеш ли ко пишиш ма? Толкуз правописни гриешки видох чи прифанаф.
Сериозно оправете си правописа в тоя сайт, няма статия без правописна грешка. Как сте завършили не знам.
4.
Данчо
09.08.2014 22:48:57
0
13
Да вземат да направят професията легална, да им направят публични домове, да им издават касови бележки, да ги свържат с НАП и да си работят на воля. Френски да преподават, на челна стойка масажи да правят, но тихо и кротко, без тези гнусни обяви, които се търкаят навсякъде и ги четат и първокласниците!
3.
Ahmak
09.08.2014 21:30:12
2
13
Абе те и ако легализират марихуаната може да излезем от "кризата" но нали ...
2.
xxl
09.08.2014 21:29:24
2
18
В европа навсякаде си го има това легално не виждам защо в бг още гледат на най древната професия като криминално деяние като си плащат данъците ще влизат добри пари в държавата но забравих че в бг мафията си има държава
1.
asd
09.08.2014 21:07:54
4
18
много яко иска ми се да ги обиколя всичките мадами но нямам средства...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори