×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Идеалният любовник е дебело и умно пиянде


Идеалният любовник е дебело и умно пиянде
Перфектният мъж трябва да е дебеланко, който има склонност към алкохола и в свободното си време чете книги
Ключови думи: мъж, жена, любовник, спалня, секс
18 Юли 2014, Петък, 19:51 ч.

Домашен ДНК тест показва бъдещето на връзката


Перфектният мъж трябва да е дебеланко, който има склонност към алкохола и в свободното си време чете книги. Това показват последните изследвания на датски и американски учени, според които хората с наднормено тегло са истински тигри в леглото. В сравнение с кльощавите момчета пълните съпрузи издържат до 4 пъти повече на любовни ласки. Точната калкулация сочи, че средностатистическият дебеланко прави секс по 7 минути и 18 секунди, а по-слабият му колега доставя радост на жена си едва за 1 минута и 48 секунди. Освен това стана ясно, че представителите на силния пол, които обичат да четат, се справят по-добре в леглото от мачовците, които предпочитат фитнеса пред книгите.

Даже и да не сте открили перфектната половинка обаче, канадска компания вече пусна на пазара специален ДНК тест за домашна употреба, който ясно показва има ли сходство в характерите при една двойка или не.



Четящите мъже са по-добри любовници от по-простоватите представители на силния пол

Докажете съвместимост

Специален ДНК тест, почти същият като този за бременност, може да установи дали една двойка има бъдеще или не. Устройството е предназначено за домашна употреба и на практика измерва съществува ли химия между двама души, дали става дума за обикновен флирт или за сериозна връзка. Резултатът се базира на комбинация от отчетени психологически и генетични фактори, става ясно от сайта на канадската компания производител Instant Chemistry

Според специалисти това е първият домашен тест, който стъпва на сериозна научна основа. Цената му е 164 долара. Всеки комплект съдържа три лакмуса. Един от тях отчита генетичните особености на двойката, като показва дългосрочната й съвместимост и химия.

"Чрез интензивни проучвания учените установиха, че удовлетворението от дългосрочна връзка се състои от две константи: вашата ДНК и човешката ви личност", казва д-р Сара Сийбрук. "Науката зад нашия тест се основава на това изследване. Чрез комбинацията от биологични и психологически тестове можем да определим колко съвместими са двама души и да установим начини за преодоляване на различията", допълва тя.

Комплектът съдържа и два биологични теста. Единият отчита удовлетворението от връзката, а другият - възможността за дългосрочна обич между партньорите.


Интелигентните мъже са по-добри в спалнята

Четящите са по-добри в леглото

Мъжете, които обичат да четат книги, са по-добри в леглото. Това сочат последните проучвания на Реймънд Мар, психолог в Университета на Йорк, и Кейт Отли, професор по когнитивна психология от Университета в Торонто. Според двамата учени хората, които са влюбени в книгите, подкрепят повече чуждото мнение и споделят различни интереси. Тези важни за една връзка социални умения се придобиват с книгите. Освен това всезнайковците са по-толерантни към всякакви капризи от страна на жената в спалнята. Нестандартните игри под завивките пък са им любими, защото харесват в живота им да се разиграват различни сюжети. От друга страна, книгите дават опит чрез чужди истории, които читателите наблюдават през различна призма. Преживяват стотици съдби и събират мъдрост и знание, обясняват теорията си психолозите.

Според тях редовните читатели проявяват по-голямо разбиране към партньора си. Освен това мъдростта и интелигентността са привлекателни черти. Човек, от когото можете да научите нови неща, е неустоим.

Сексът пристрастява като дрога

Мозъците на хората, пристрастени към секса, и на тези, зависими от наркотиците и алкохола, изглеждат по един и същи начин, сочат резултатите от ново изследване, цитирано от „Сайънс дейли”. Оказва се, че любовта и опиянението от уискито и дрогата въздействат еднакво на определени области от сивото вещество.

Учените отдавна подозират, че сексът и наркотиците възбуждат една и съща област от мозъка. За да потвърдят тази теория, британски лекари изследвали хора, които признават, че са пристрастени към секса. Екип от специалисти показал на запалени еротомани порнографски снимки и след това мозъците им били изследвани с помощта на функционален магнитен резонанс - технология, която позволява да се измерят нивата на кислорода в кръвта.

Резултатите от видеоснимките показали, че зоните от мозъка, активирани след гледането на порнографски снимки, са същите като тези, които се възбуждат при пристрастени към алкохол и наркотици пациенти.

Получените резултати не означават, че сексът предизвиква пристрастяване, но са поредното доказателство, че хората могат да привикнат по един и същи начин към правенето на любов или пиенето. Смята се, че един на всеки 25 възрастни е засегнат от тази зависимост. При някои пациенти даже може да се стигне до силно пристрастяване, смята ръководителката на изследването Валъри Вун от Кембриджкия университет.


Вероятно съществува връзка между любовта на мъжете към чашката и към жените

Според нея много хора искат, но не могат да спрат със секса или с дрогата.

Нейни колеги от Йейлския медицински институт пък установили, че подобна теория обяснява поведението на много плейбои, пристрастени към опиатите и хубавите жени.

В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 5
1
Коментара по темата
1.
хмм
18.07.2014 23:20:58
6
8
Четящ - нечетящ , дебело пиянде ли е- ПРОПУСКAМ!!!
Ъх , ужaс!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство
Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори