×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание! Аварирал ТИР задръсти входа на Бургас (СНИМКИ)


Внимание! Аварирал ТИР задръсти входа на Бургас (СНИМКИ)
Регулировчик контролира трафика на входното-изходната артерия на Бургас от и към АМ "Тракия". Задръстването днес беше километрично, а шофьори с ужас очакват август, когато колоните ще са ежедневие и без да има повреди на автомобили
26 Юни 2014, Четвъртък, 20:01 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Евгения ДЖАМБАЗОВА

Поне два часа ад на колелото до "Метро"
Аварирал ТИР предизвика километрична опашка на входа на Бургас откъм София, предава репортер на Флагман.бг. Камионът е аварирал на кръговото движение до студентските общежития на университет "Проф. д-р Асен Златаров" около 17:00 часа. Причината е развалена водна помпа.

Час по-късно на място се озова още един тежкотоварен автомобил, който се опитваше да помогне на закъсалия шофьор при отстраняването на повредата или най-малкото да издърпа камиона.

Към 19:15 часа наш репортер установи, че трафикът на входно-изходната артерия на Бургас продължава да е изключително затруднен, колоните бяха огромни.На кръговото кръстовище движението се регулираше от полицаи. Опашката от автомобили към този час достига до Пети километър.

Затруднено е и преминаването на коли, пътуващи през Бургас от Варна към София, както и от ж.к.. Изгрев. По това време на деня трафикът е изключително натоварен от автомобили, включващи се в кръговото движение.






15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
до коко тъпака
27.06.2014 09:29:38
0
3
Я МИ КАЖИ ОТВОРКО КОЯ Е ТАЗИ ФИРМА В БУРГАС ДЕТО ИМА РЕПАТРАК ЗА КАМИОНИ КОЙТО СТРУВА 300000 ЕВРО ДАЖЕ И В СО МАТ Я НЯМАТ ТАЗИ ТЕХНИКА ЕБАЛНИК ПРОСТ
14.
до флагман
26.06.2014 23:42:37
0
3
на тая "Умна" журналистка хората и казали ,че има проблем със скоростната кутия, тя пише водна помпа да не ти протека твоята водна помпа бе мадам или на теб и коко акълеца ви е толкова?
13.
питанчо
26.06.2014 23:22:49
1
2
Аз само питам - като сме толкоз бедни, как си пълнят резервоарите тези които правят задръстванията!?
12.
До Коко
26.06.2014 23:07:12
2
3
Коко, ти голям специалист стана бе педал долен, как видя че камиона е 20 годишен? Този камион е на не повече от 5 години, сигурен съм че твоята барака е по-дърта от този камион, а както пише Флагман проблема е във водната помпа. Това може да се случи и на чисто нов камион ясно ли ти е мишок? А ти въобще в Германия бил ли си някога или някой ти е разправял за TUV??!?!? И не на последно място, педала си ТИ !!!
11.
до коко
26.06.2014 22:52:52
1
6
Ей коко помияр долен ти каква барака караш бе комплексар или само да муцкаш лайна с флагман сте на един акъл
10.
Катаджията
26.06.2014 22:48:58
0
1
РегУриловчикът регУлира движението.
9.
do koku
26.06.2014 22:24:21
0
6
koko ti si PEDAL duduk skapan pedal
8.
коко
26.06.2014 20:40:48
8
2
между другото кавала още е там и прави задръстване ....
7.
koko
26.06.2014 20:39:55
3
6
ами има си фирми където ще го махнат от пътя за нула време. ама шофьора потен иска с трици маймуни да лови. пари не дава, да го духат другите на пътя. утре като му откажат и спирачките аз да съм под него така ли?

купувайте си нови камиони, плащайте си, взимайте повече пари и ще се оправи работата.

само немски TUV за вас.
6.
mapmalad
26.06.2014 20:32:13
3
11
В цяла Европа аварират но ги разчистват веднага а не да ми задръстват движението.
Колкото и да драскате коко е прав стари бараки и ги карат докато каталясат.
5.
Тъпкача на Коко
26.06.2014 20:23:56
2
14
До като има малоумници като Коко,ще има и такива прости статии
4.
пю
26.06.2014 20:00:29
3
15
Коко олигофрен тъп
3.
коко
26.06.2014 19:51:07
21
5
като пътуват с 20-30 годишни бараки, е нормално да се развалят.
Нека му изхакат една глоба 10000 лв, тогава наистина да му пуши главата. И да се маха от пътя. Между другото сега погледнах на камерите бг още е там кавала
2.
Истината
26.06.2014 19:41:58
2
10
Като няма околовръстен път, така ще е!
1.
Валентин
26.06.2014 19:34:55
2
18
КАСАБОВА! В цяла Европа непрекъснато аварират камиони,стават катастрофи и т.н. КАКВИ СА ТИЯ НАПРЕЖЕНИЯ ДЕТО ГИ СЪЗДАВАТЕ АКО ТРЯБВА И 20 КМ ОПАШКА ЩЕ ИМА КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА НА ЧОВЕКА МУ ПУШИ ГЛАВАТА А вие правите сензаций
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори