×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг: Куршум с дължина 2 см под колата на прокурор Георгиев (обновена)


Първо във Флагман.бг: Куршум с дължина 2 см под колата на прокурор Георгиев (обновена)
Нашият репортер Евгения Джамбазова видя, че полицаят зад предната дясна врата вади поразяващия елемент от огнестрелно оръжие
19 Юни 2014, Четвъртък, 17:25 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА, снимка авторът

Наш репортер видя как полицаите анализират поразяващия елемент от огнестрелно оръжие

Категорично по автомобила на прокурор Ангел Георгиев е стреляно, видя нашият репортер Евгения Джамбазова, която се намира на ул. „Абоба” 8 а. Там продължава полицейският оглед след медийната бомба, хвърлена от прокурор Георгиев в съдебната зала.

„Видях, че единият полицай държи куршума, който е  с дължина около 2 см, отказват да уточнят от какво оръжие е поразяващият елемент”, заяви Джамбазова.

От пресценътра на МВР току-що разпространиха съобщение, че стрелба по автомобила не е имало - нито от въздушна пушка, нито от огнестрелно оръжие - пистолет или пушка. Автомобилът след малко ще бъде откаран пред Областната дирекция на МВР, за да си го вземе прокурор Георгиев.
Полицаят, който е държал в ръка куршума, е уточнил пред нашия репортер, че го е намерил под автомобила. След анализа му е установено, че счупването на дясното стъкло няма връзка с него и най-вероятно е бил край колата случайно.
Мистерията става още по-заплетена, защото срещу паркирания автомобил има квартално кафене. Ние установихме, че негов наемател е Димо Рачев, същият, който е държал капана "Рибката" на големия паркинг на Северния плаж. Именно за там нашият източник твърди, че колата е била видяна сутринта и е била оглеждана, преди да я откарат в неизвестна посока.
Заведението на ул."Абоба"има една видеокамера, която обаче жената вътре, служителка на Рачев, заяви, че не знае дали работи. Друг човек от екипа ни видя днес как няколко души търсеха въпросния Рачев в стария му капан на Северния плаж, но той бе неоткриваем.
Жената от кафенето на ул."АБоба" също твърди, че не знае той къде е. Полицаите й дадоха телефонен номер - да се обади веднага, след като го открие.
Засега, се оказва, че човекът, който има най-много информация за Форда на прокурора, е бизнесменът Рачев, който продължава да е неоткриваем, и за полицията.



18
Коментара
Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 1
Флагман.БГ Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен 29/04/2024, Понеделник 09:53 0
18
Коментара по темата
18.
VYN OT SYDEBNATA SISTEMA LYGEC !
20.06.2014 18:55:28
0
1
TOZ DEBIL VCERA OBJASNJAVASHE V SADA, CE IMAL - FORD FIESTA ???? ALOOO, GERBERAST TYP, DAGE NE ZNAESH KAKVA KOLA KARASH, NA SNIMKITE e FORD FOKUS - KOLA SREDEN KLAS, A NE MALOLITRAGKA FIESTA !!! DA VI E JASNO NA VSICKI, KOI E KUPIL TAZI KOLA I ZA KAKVA PORYCKA, SLED KATO ARESTUVANIJAT 2013g PROKUROR "KARAL SOBSTVEN" FORD "FIESTA" ???
17.
жоро
20.06.2014 11:02:33
0
3
Този куршум пробива дупка в бетон, а са го намерили под колата ?
16.
TAZ KOLA NE E NEGOVA
19.06.2014 21:55:37
0
4
Grupicka korumpeta - Angel Georgiev,Angel Angelov,Capkynova-Kucukova, Em Hristoff, Dimc Todoroff, Dim Georgiev, Kam Guspadina, Krem Stefanova, Kozareva, Pydareva, Blizacev, Rogacev i Typkacev .... haide dopylnete s drugi grupickata VIDNI PROKURORI, DOZNATELI i CENGETA !
15.
гражданин
19.06.2014 21:38:03
1
5
от къде е разбрал че е стреляно по колата след като не я виждал.
този куршум с дължина 2 см.сигурно е стреляно с АК.или с ПК 46.
ОСВЕН ТОВА АВТОМОБИЛА КОЙ и кога е преместен от мястото за което се е стреляло.не си струва да отклоняват вниманието на полицията от много по важни проблеми.
14.
111111
19.06.2014 21:33:26
1
7
Той незнае колко е пил?Къде е оставил колата си,жена си?Чул от някой,ама не разбрал!?Ай,марш бе,свиня лъжлива мизерна.Господи,моля те слез и си събери вересийте че много станаха!!!!
13.
Add ON
19.06.2014 21:16:08
0
11
....това с КУРшумите ,според полицията е изпаднало от ауспуха на фадромата ,автор на клоаките , които всички тук четем :) !
12.
Sable for KURSable
19.06.2014 21:06:17
0
10
Като източник , но не на К..сабова ,ще Ви кажа ,че всичко това са Е..ти на глупостите, сътворени от болните мозъци на писарушките и , и с Нейното знание(Жълтороклята гювдя). Всичко това е еманация на бургаската кална ,долна ,мръсна,подла , алчна ,псевдоновинарщина в лицето на сайта.Поздравления за фадромата с лайната, но рано или късно вие ще ги ближете! Толкова народ сте изкаляли за няма нищо ,че най-малко , което мога Ви пожелая е спокоен сън.Почивайте в МИР!Мършояди!
11.
lelemal
19.06.2014 19:48:20
3
26
Болният мозък на корумпето Ангел Георгиев си сътворява подобни сценарии,за да се прави на жертва! Този долен боклук иска доживотни присъди на хора,за които знае,че са невинни и прикрива убийците в комбина с бившия окръжен прокурор Ангел Ангелов,бившия апелативен Емил Христов,окръжната прокурорка,която преди беше заместничка на Ангелов,сега беше и кандидат за Апелативен прокурор/*слава богу,това не се случи!/и бившия шеф на ОД МВР Миленчо Димитров-баш бандит и мръсник, ! А той-Анцелчето Георгево,света вода ненапита,дето го задържах БОП-аджиите от София с подкуп в джоба,и го спасиха от съд Герберските връзки и Валентин Златев,да си е на свобода,все едно нищо не е станало,така ли/? Да,ама е!!! Всички тук в Бургас го знаят, той да н мисли,че пасем трева? Ха=ха! Мястото му е в затвора доживот! А тези изстрадали от него и дружината му хора да водят борбата докрай,даже и с Страсбург! Пиандето Захариев му е поръчано да ги осъди,защото инач щ го уволнчт от работа заради пиянства на рабтното ясто и отсъствие заради пиянства Това всеки го знае Бургаска област!
10.
Милена ван Лиер
19.06.2014 19:39:09
2
8
Какви са тези интриги бе, срамота за всичките ви лъжи, които сте писали. ЛЪЖЛИВИ ИНТРИГАНТИ. Кой ви плаща, за да лъжите, копирах всички ваши писания и ще дам на Димчо Рачев всичко това, за да ви съди. А, да видим кой къде е бил, кой какво е пил, кой е бил неоткриваем... Смешни сте, лъжци.
9.
Ax
19.06.2014 19:37:29
0
6
Аз дали е имало куршум или нещо друго не знам, може и да е имало... Стотици статии съм чел обаче за първи път виждам авторът, да цитира сам себе си. Как така авторът пише материала и после в цитат заявява... явно сам пред себе си. Уважавах ви обаче явно журналистите ви ги гони раздвоение на личността, след като пишат материал в който сами цитират себе си!
8.
смях
19.06.2014 18:50:28
0
4
Що не е прекръстите на "Стършел 2" или на "Хумуреска"
7.
смях
19.06.2014 18:49:02
0
2
Майтап бе Уйли
6.
mhm
19.06.2014 17:31:07
0
5
никой не го е мерил, прокурора е текствал на касабова новината, след като си е изпочупил прозорците предната вечер
5.
Рулетка
19.06.2014 17:18:51
0
10
С рулетка ли го измерихте г-це Джамбазова, колко е диаметъра на шепата на полицая :))
4.
omega
19.06.2014 16:57:28
0
7
куршум 2см ....мухаххахахахахахах , олигофренииии , прочетете малко що е то куршум , патрон и гилза !!!!!!!
3.
и аз бях там
19.06.2014 16:52:43
0
7
беше камък за ваше сведение - само ви се ще да е куршум
2.
и аз бях там
19.06.2014 16:52:43
0
7
беше камък за ваше сведение - само ви се ще да е куршум
1.
hahahah
19.06.2014 16:51:49
4
26
не го е срам този корумпиран прокурор. Негов авер му начупил прозорците доката свинята е била на запой в морската градина и си е подхвърлил 2 патрона под колата , семейнате му приятелка касабова да го пише жертва.
никой няма да ви се върже на схемите.
Ангел Георгиев е поръчков прокурор, който отдавна трябваше да е в затвора.
жалки опити да продължава да продава обвинения.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Атанас Русев звънна на баща ми ядосан да му каже да махна Пашата от списъка с 19-те души за разследване от прокуратурата, твърди съпредседателят на ПП И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа Новият  дует на Десита и Галин е с над милион гледания за седмица Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Според държавния глава законодателството трябва да позволява бързо и качествено изграждане на важните за България обекти Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Заповядайте на 14 май 2024г., вторник, от 19.30 ч. на площад "Тройката", ще има много музика, игри и изненади
Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори