×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Самоубийството на Валя, алибито на Валентин и многото въпроси


Самоубийството на Валя, алибито на Валентин и многото въпроси
Най-близкият човек на Валя - полицаят Валентин твърди публично, че е имал за последен път контакт с момичето на 13 април, повече от 48 часа преди изчезването й. Отново възниква въпросът „защо”, след като са живели заедно
09 Юни 2014, Понеделник, 08:57 ч.
Автор: Георги БАКАЛОВ Снимка Архив Флагман.БГ

Аз също имам моите питания, защото историята, от изчезването на Валя до „констатацията” на съдебните лекари, е изплетена изцяло от противоречия



Една недоразказана история с трагичен край. Едно красиво момиче с неизкрещяна тайна, отнесена в отвъдното! Много въпроси без потърсен отговор... За някой или за някои няма тайна – нито за изчезването, нито за гибелта на Валентина! Това не ми дава покой! Искам да узная истината! Не крия недоверието си към бургаските държавни институции, не им вярвам!
Не вярвам и в самоубийството на Валя! 

Убеден съм, че красивото момиче е убито или се е „самоубило” с помощта на трето лице. Знам от личен опит, че само под силен обществен натиск бургаската прокуратура бавно и без мерак ще потърси отговор на въпросите, които хората задават.

Аз също имам моите въпроси, защото историята, от изчезването на Валя до „констатацията” на съдебните лекари, е изплетена изцяло от противоречия и зеещи празноти от неизяснени личностни отношения!

НАЧАЛОТО:

Младата 25-годишна Валентина излиза малко преди полунощ на 15 април от дома си в кв. Лозово, качва се на такси от фирма „Елеганс” и слиза на пешеходната пътека до ресторант „Златна котва”, Морската градина  и началото на бул.”Богориди” и изчезва!

Приятелите на Валя, както и нейният интимен приятел Валентин твърдят, че Валя не обича да ползва такси, страхува се да пътува сама с такси. Въпреки това в полунощ момичето е пропътувало дълго разстояние съвсем само в таксито, за да извърши нещо!
Каква крайна цел е назовала Валя на таксиметровия шофьор?! До „Златна котва” или до началото на „Богориди”?!
Какво е принудило момичето да преодолее страха си и да предприеме тази стъпка? Дали причина за това е спешна уговорка по телефона за среща с някого?! С кого? Няма отговор и не е потърсен отговор на този въпрос! Ако бяха проверени последните телефонни разговори на момичето, щяхме да знаем.

Освен въпросът „защо” Валя е тръгнала сама в полунощ,  няма отговори на въпроса „за къде” е тръгнало момичето.
От полицията разказват на медиите, че таксиметровият водач от фирма „Елеганс” е видял Валя да влиза в един от ресторантите и предполага, че после е тръгнала към Морската градина.
На друга медия от полицията разказват, че таксиметровият шофьор видял Валя да слиза по „Богориди” към града?!
Кое от двете действия е вярно, че Валя е влязла в ресторант или, че е тръгнала по „Богориди”?!Дали не са верни и двете твърдения?!
Вяля е впечатляващо момиче и ако е влязла в ресторант, със сигурност някой от персонала би забелязал това. Питал ли е изобщо някой от „разследващите”, дали Валя е била в ресторанта, дали се е срещнала с някого?

Ако момичето е тръгнало в полунощ по „Богориди”, целта й със сигурност не е била да търси морския мостик, а да се срещне в нощно заведение или в частен дом с много близък и доверен човек. Някои твърдят, че наблизо е зъболекарската практика на работодателя, при когото Валентина работи като медицинска сестра. Дали Валя е имала друг близък човек с квартира в този район?!
какво казват разследващите за двата варианта? Проверени ли са?!

Защо никой не знае дали полицията изобщо е проверила версията за среща с някого?! защото е проверявала първоначалните показания на полицая Валентин ли? Или, защото някой е внушил на полицията, да възприеме целта на нощното пътуване на Валя като пътуване с цел самоубийство?!
Кой първи внуши на полицията тази версия?!

Друга информационна гротеска са противоречивите официални двърдения за крайната цел на нощното пътуване. Три дни след изчезването на Валя от пресслужбата на ОД на МВР-Бургас заявяват пред някои медии,че „случаят е изяснен в детайли и не се касае за умишлено престъпление”?! Защото "след изчезването й полицаите видели на записа от камерите как Валя отива към моста и не се връща обратно".

В същото време един от ръководителите на разследването заявява пред софийска медия :” Версията ''САМОУБИЙСТВО'' при изчезването на 25-годишната Валентина Иванова засега е отпаднала, след като са прегледани записите от лентите на над 40 камери, намиращи се между входа на Морската градина, посока Казиното, Терасата и алеята в посока Моста. Движение на тяло с такова описание и облекло не е засичано в целия този район около Морската градина”!

Драстичното разминаване в официално обявените факти означава само едно, – че никой не знае и никой не се е опитал до този момент да узнае, как и кога,  при какви обстоятелства тялото на валя е попаднало в морето.
Трета официална главоблъсканица е „заключението” на съдебните лекари, които след оглед на силно разложения труп констатират, че „НЕ СЕ НАБЛЮДАВАТ ВИДИМИ НАРАНЯВАНИЯ”?!
Това на материално правен език означава, че всички вероятности са напълно възможни – „употребено насилие” без следи от наранявания, употребено насилие, чиито следи от наранявания не се забелязват в разложения труп или „неупотребено насилие”!
ИЗВОДЪТ е :
Никой не може да заяви официално, дали Валя се е удавила или някой й е „помогнал” да се удави и дали Валя въобще не е удавена, а е хвърлена мъртва в морето!

Тъй като никой от разследващите органи не е възнамерявал нито за секунда да свърже изчезването на Валя с убийството, не са извършени професионални разследвания на достатъчно близки и приятели от обкръжението на Валентина. Зъболекарят, работодател на Валя, твърди, че е бил разпитван, но никой не е проверил телефона му!

Най-близкият човек, интимният приятел на Валя, полицаят Валентин твърди публично, че е имал за последен път контакт с момичето на 13 април, повече от 48 часа преди изчезването й! Публично  разгласено
уж „алиби” на полицая Валентин е, че е бил на нощна смяна. Не е известно дали нещо му е попречило през тези два дни да води телефонни разговори с Валя!
Нито една медия не е запозната с алибито на полицая Валентин за тези два дни преди изчезването на Валя! Нито една медия не е чула, че са не са проверени телефонните разговори на полицая Валентин за въпросното време! Нито една медия не е запозната с алибито на полицая Валентин за времето непосредствено след изчезването на момичето!

Не са разследвани подробно отношенията между Валя и Валентин преди изчезването на момичето. Не са питани поотделно достатъчно познати и приятели от кръга на двамата, дали съвпадат публично обявените намерения на Валентин с тези на Валя?! Момичето е имала прекрасна възможност да започне безпроблемно и веднага работа по професията си в Австрия или Германия. Споделяла ли е това? Дали Валентин би бил съгласен с това?! Имала ли е Валентина намерение да прекрати връзката си с Валентин? Страхувала ли се е да го сподели с полицая Валентин?! Имал ли е някой от двамата тайна връзка с трето лице, знае ли някой от познатите им за това? Имал ли е Валентин връзки с други момичета, разбрала ли е Валя за това? Имал ли е Валентин намерение  да се откачи от Валя, защото момичето може би е искало или очаквало дете от него?
Какви трайни и нетрайни интимни връзки и с кого е имал Валентин преди връзката си с Валя?Дали някой от познатите и приятелите на двамата знае нещо за това? Как са приключвали тези връзки – приятелски или скандално?
Има още много въпроси, чиито отговори ще помогнат да научим истината.
Не част от истината, а цялата истина!
Нека бъдем активни и споделим в читателските форуми информацията, с която разполагаме!Да не се страхуваме!
Нека го направим в памет на Валя!

В категории: Разследване


Флагман.БГ Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? 11/05/2024, Събота 16:40 0
156
Коментара по темата
156.
Таня
10.12.2014 13:15:02
1
2
http://www.flagman.bg/article/63127 обърнете внимание на коментар номер 39 и 42! !!
155.
Таня
10.12.2014 12:26:45
1
3
Валя не беше луда!Работеше съвсем близо до вкъщи и винаги беше усмихната и винаги поздравяваше. :( Защо обаче Валентин толкова много я търсеше и постваше снимки и изведнаж няма и помен от това че е била част от живота му... нали уж е казала на таксиметровия че отива на парти с приятели може да са били в Бургаски вечери или в плаза? !?! Или пък как телефона Й първо беше намерен на моста после в къщата на рибар после пък намерен при намирането на тялото?!?!?! А това момиче Катя от Варна изплува след 4 дни ами ако Валя не е била през всичките 33 дни в морето и защо при акцията на Валентин е търсено на северния плаж!??!? И още много неясни въпроси за мен. .. нека истината излезе на яве. .. Валя няма да почива в мир докато виновниците не се разкрият .... Тя го заслужава!!!!!!!! (Съжалявам ако има грекипа но телефона сам поправя)
154.
Лозово
02.07.2014 12:10:07
2
2
Прочетете внимателно написаното то №97.И на мен ми се струва,че има нещо гнило в цялата работа.Много хора обвиняват Валентин,на да не излезе някой друг много близък от семейството замесен!!!
153.
гларус
21.06.2014 13:51:06
6
4
Според мен това момиче се е самоубило просто съдба.Жалко,че е млада.
152.
89
16.06.2014 00:42:38
0
4
abe az mislq che valq e ubita tam kudeto e namerena prosto telefona i e podhvurlen na mosta , za tova kamerite ne sa q hvanali. koi e tozi ribar koito go e nameril?
151.
ВАЖНО!
15.06.2014 15:31:44
2
13
ДО РОДИТЕЛИТЕ НА ВАЛЯ: ПОДАЙТЕ ЖАЛБА ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР С ИСКАНЕ ЗА НЕЗАВИСИМА ПЕТОРНА ЕКСПЕРТИЗА И ЕКСХУМАЦИЯ НА ТРУПА! ИСКАЙТЕ НОВО, НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ! ИМАТЕ ПРАВО НА ТОВА!
150.
Георги Бакалов
13.06.2014 09:08:51
0
1
БЛАГОДАРЯ "148"!ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА!
149.
eli
13.06.2014 09:02:51
1
13
Цялата история наистина доста понамирисва!За съжаление момичето вече го няма,но истината трябва да излезе наяве!Ако някой е решил да се самоубива,защо ще се разкарва от Лозово до Морската?И защо приятелят и през цялото време противоречеше на твърденията на колегите си?Наистина нито един от приятелите на Валя,не излезе да каже нещо по случая....Зъболекарят пък не искаше да се показва,защото не искал да се намесва в случая и имал семейство..Да,но това момиче работи от години за теб,мамка му...Не те ли интересува какво се е случило с нея?Всички замесени се държаха повече от странно!Явно момичето е било заобиколено от лицемери.Мир на праха и!
148.
И други питат и имат въпроси!
13.06.2014 08:45:58
0
3
http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=660136
147.
Георги Бакалов
13.06.2014 04:34:57
0
1
Благодаря 146!СМЕНЯМ КАНАЛА!
146.
146
13.06.2014 01:15:46
2
4
http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%BE%D1%82%D0%BE-news190620.html
145.
Георги Бакалов
13.06.2014 00:12:04
1
4
"що така"?!ЩОТО СКРИХТЕ НАЙ-ЧЕТЕНИЯ ВИ и НАЙ-КОМЕНТИРАНИЯ ВИ МАТЕРИАЛ!ЩЕ ИМА ДА ЧАКАТЕ!!!
144.
що така
12.06.2014 23:14:02
0
0
нещо замлъкнахте всички , айде чакаме ново инфо
143.
Георги Бакалов
12.06.2014 15:01:53
0
11
НЕ УПРЕКВАЙТЕ РОДИТЕЛИТЕ!!!Те най-малко заслужават упреци.Родителите, които и да са, НАЙ-МАЛКО ЗНАЯТ какво правят пълнолетните им деца.Знам от личен опит и от опита на всички мои познати.ЛЕЛЯТА на Валя се престраши да каже, че Валя е удушена от полицай!Или не смее да назове Валентин, или има предвид негов колега.Сигурно родителите са абсолютно изключили, но ЛЕЛЯТА и БРАТЪТ на Валя трябва да знаят НЕЩО МНОГО ВАЖНО:Ако Валя има застраховка "живот" или "злополука", назованите облагодетелствени ще получат обезщетението 1) при самоубийство - след смъртния акт, ако застраховката е сключена поне 2 години преди смъртта.2) при убийство - веднага след официалната констатация.РАЗЛИКАТА в обезвъзмездяването между "самоубийство" и "убийство" при незастрахована жертва е огромна: в конкретния случай - тези които трябва да плащат са най-доволни от версията "самоубийство", докато при "убийство" законните представители на Валя трябва да получат много солидна "кръвнина".Би трябвало работодателят на Валя да е запознат с тези обстоятелства.
142.
Тошо
12.06.2014 13:43:16
1
18
А бе,не разбрахте ли,че на Валентин му дреме за Валя.Това с публикациите във фейса и уж търсенето и е просто негов НОМЕР за прикритие на направеното от него.Имаме си работа с много нагъл,хитър и коварен човек.Ако му е било до Валя,за какво му е да влиза в сайтове за запознанства???Толкова е просто и ясно.След погребението не се стърпя от хорска срама и веднага си сложи предизвикателна снимка ,а и такава от плажа с ухилена мутра.Толкова тъпо се издаде накрая.Ей,го колко време нищо не пише никъде...защо мълчи?Не вижда ли,че на хората започва да им просветва?Защо родителите мълчат?Бащата не може и той да не знае нещо.Майката е ясна-зарязала дом,мъж и деца и си е веела байрака на майната си...но бащата е имал наблюдения за връзката на Валя и Валентин.Защо продължава да мълчи?Вече Валя я няма така или иначе.Крайно време е да проговори,ако е истински баща!!!
141.
Търсещ истината!
12.06.2014 13:29:24
1
10
Значи въпреки обаждането на зъболекаря до Валентин с въпрос какво се случва и защо Валя не е на работа,Валентин остава да спи в Бургааас...Да,ама не!Има ли проверено алиби къде е бил в злополучната нощ Валентин?Да се провери и кореспонденцията му в сайтовете за запознанства...може и да не я е убил от ревност...а за да се освободи от Валя,за да не му пречи при евентуална започната връзка.А,бе,трябва много сериозно да се започне проверка на всичко и всички ВЕДНАГА,защото времето минава и ...нали знаете!
140.
аз
12.06.2014 12:43:36
2
8
До колкото знам г-н Бакалов, тя е имала 2бр мобилни телефони ,при излизането си оставя по скъпият в къщи , а другият взима със себе си.. Сега като се замисля човек,който тръгва да се "самоубива" Просто решава и тръгва не взема телефон със себе си ,чанта и .т.н
139.
124
12.06.2014 12:07:08
1
8
Добре де,не може ли Валя да е имала профил в сайт за запознанства?Непрекъснато се тиражираше,че прекарвала доста време пред компютъра?И именно,това провокирало Валентин, да смята, че е отвлечена.Обаче,тук се замислям...Не е възможно,ако са били цели 2 години заедно,и са имали ясни намерения да стават семейство,Валентин да не е следил.Все пак,той е полицай,за ченгетата се знае че са доста недоверчиви и постояно подозрителни,.А и няма логика да не е ,понеже Валентина е била безупречна,и доста привликателна.Има и друго,повече от ясно е че Валентин не е държал на нея изобщо,иначе какво ще се придлага в сайтова за неангажиращи връзки?
138.
???
12.06.2014 11:52:46
0
8
Да, да!Тоя влюбения толкова много рева...С такива прочуствени думи я търсеше!Да го притиснат!Той наистина знае много неща!
137.
???
12.06.2014 11:52:46
0
10
Да, да!Тоя влюбения толкова много рева...С такива прочуствени думи я търсеше!Да го притиснат!Той наистина знае много неща!
136.
Теодора
12.06.2014 11:48:50
1
8
Валентин,алиби и т.н.Тоя знае много!!!Г-н Бакалов,нека не оставим нещата така!Не е самоубийство?Мир на праха ти, Валя!
135.
Теодора
12.06.2014 11:48:50
2
7
Валентин,алиби и т.н.Тоя знае много!!!Г-н Бакалов,нека не оставим нещата така!Не е самоубийство?Мир на праха ти, Валя!
134.
Георги Бакалов
12.06.2014 11:25:32
0
5
№ 133 напомня една истина:”РЕВНОСТТА Е ДОБЪР ПРЕСТЪПНИК
До този момент се коментират само 3 лица – Валентин, Валя и зъболекарят.
Най-малко знаем за зъболекаря, още по-малко за Валя.
Вероятността да има повече участници в действието от двата пола е голяма.
В страницата за запознанства: http://wamba.com/bg/valkatagg/dating Валентин се представя още преди изчезванато на Валя!Той търси жена между 21 и 30 години.В графата „Връзки” Валентин обявява, че няма „НИЩО СЕРИОЗНО”!
НИКОЙ не споделя КАКВИ ВРЪЗКИ е имал Валентин, докато е бил най-близкият човек на Валя!!!
Никой не споделя какви други връзки, освен тази с Валентин, е имала Валя!
ИНТРИГАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК!
Крайно време е приятелите да проговорят!
Вероятно приятелите на Валя знаят : САМО ЕДИН GSM ли е имала Валя?!
133.
Търсещ истината!
12.06.2014 09:48:00
0
7
Добре де,Валентин е бил на работа.Валя се обажда на зъбаря,че я боли корем и няма да ходи на работа.Обадила ли се е и на Валентин,че не се чувства добре и че ще си остане в къщи?Нищо не са казва за това.Ако при тях е било всичко наред непременно е щяла да го направи.Този,който е сложил джиесема и до мястото на удавянето може и да е изтрил някое смс-че.Всичко е обмислено доста добре...по ченгестки,не мислите ли?Валя наистина може да е отивала на среща с някой друг...Валентин я е проследил и ревността е доста добър престъпник,да!
132.
132
12.06.2014 09:16:57
2
4
защо толкова късно момичето е взело такси. явно е отивала при зъболекаря - кабинетът му е някъде в района. какво е станало след това???
131.
Георги Бакалов
12.06.2014 00:48:51
0
9
АЛЕКСАНДРОВА ЗНАЕ ЗАЩО ПИТА "има ли хора ,които лично да познават двойката и по отделно двамата ???"#Александрoва# знае, че има такива хора. Аз също съм ги срещал в други форуми, стилът и граматиката им(нищо лошо!) издават присъствието им.Валентин също е на линия.Всъщност никак не е зле да поспорите.Само не се заяждайте чак толкова!ВАЛЯ!Красотата не винаги е предимство, но е хубаво да си красив!И двамата са красиви - Валя и Валентин.Как прекараха Свети Валентин? С приятели?!Или с конкуренти?!
130.
до 126
12.06.2014 00:12:29
0
3
ами просветли ни де какво излезе на яве освен ,че си е признал че се чука с Валя от много време друго какво а педалче смотано или и ти ръсиш само врели некипели смешник
129.
До 128
11.06.2014 23:49:32
1
1
Не винаги! За разлика от правилото, според което ВИНАГИ след препинателните знаци и между изреченията, се оставя интервал. Но като по- незапознат, ще оставя на теб да ни УгрЪмУтиш! :D
128.
До 127
11.06.2014 23:36:17
3
2
Преди "ако"се пише запетая!Наблегни на рисуването!
127.
До Абе (126)
11.06.2014 23:24:28
1
3
Не знам за нас, но за теб книгата (и учебниците) със сигурност не са били любимо занимание. Последно - да се интересуваме или да се интерИсуваме? Щото ако е второто, аз съм пас, рисуването не ми е силната страна! :D
126.
Абе
11.06.2014 22:58:43
5
3
Абе много филми гледате и се вживявате в ролята на разследващи(казвам филми,а не книги,защото така като ви гледам книгата е нещо непознато за вас).Та не е лошо да се позаинтерисувате,когато намериха тялото на Валя и разпитаха зъболекаря какво излезе наяве!Хаиде,пускайте връзките,че ми омръзна да пишете глупости!Толкоз от мен!
125.
До Александрова
11.06.2014 21:23:02
2
2
Мхм, щом казваш.... :)
124.
Александрова
11.06.2014 21:20:34
3
3
Аз какво и как съм споделила си е моя работа!!! Имах честа да я познавам,макар и не чак толкова добре.
А да се чувствам добре или за изгодна позиция въобще не може да се говори!
123.
До Александрова
11.06.2014 21:07:21
3
3
Ти пък като ги познаваше и двамата, та няма що! От кумова срама ли сподели само 2 снимки или сега се чувстваш в по- изгодна позиция, след като Валя я няма?!?
122.
Александрова
11.06.2014 20:42:26
1
1
От тук коментиращите има ли хора ,които лично да познават двойката и по отделно двамата ???
121.
119
11.06.2014 15:38:07
0
5
единствено в предни статии се коментира, че цяло лозово знаело как валентин я е обиждал и се е отнасял зле с нея
120.
Камелия
11.06.2014 15:38:00
1
11
Не трябва да оставяме да ни подвеждат!Всичко трябда да стане ясно!Самоубийство -друг път!!!Почивай в мир, дете!
119.
Камелия
11.06.2014 15:37:59
1
6
Не трябва да оставяме да ни подвеждат!Всичко трябда да стане ясно!Самоубийство -друг път!!!Почивай в мир, дете!
118.
komentar
11.06.2014 15:36:13
2
2
тука има нещо, което се прикрива естествено. никой от близките, приятелите или валентин не каза нищо каква е Валя, имала ли е психични проблеми и какви може да са мотивите за самоубийство на едно толкова младо, красиво и образовано момиче. Явно толкова им е и пукало за нея.
117.
Георги Бакалов
11.06.2014 14:59:48
1
11
За 112 с многото въпросителни (сигурно си е изчерпал списъка на псевдоними!):::Ако бяхте прочели целия ми материал, нямаше да отваряте въобще дума за полицията!Стига ми, че прочетох първото изявление на Цвети Рандева пред медиите, докато по същото време един от ръководителите на следствието направи на пух и прах нейното твърдение.ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВЯРВАТ НА ПОЛИЦИЯТА!!!Докато историята не влезе в Окръжна прокуратура и не започне разследване на експертно ниво, ще продължаваме да слушаме "РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ"!!! И НИЩО ПОВЕЧЕ!
116.
Георги Бакалов
11.06.2014 14:47:00
1
8
За "ЮРИСТА", който се СРАМУВА ОТ ИМЕТО СИ:::Не ми е приятно да споря с АНОНИМНИ "ЕКСПЕРТИ"!!!Зададох Ви гатанката, сътворена от съдебните медици, а ВИЕ УСУКВАТЕ БЕЗПРЕДМЕТНО и НЕСВЪРЗАНО!Не е важно какво учите, а КАКВО СТЕ НАУЧИЛИ!!!Констатацията на съдебните медици е "НЕ СЕ НАБЛЮДАВАТ ВИДИМИ НАРАНЯВАНИЯ".Назовете поне 3 убийства без следи на наранявания на разложен труп!Аз ще Ви назова поне 30, но ме е жал за читателите, не искам да им го причиня!!!!
115.
До 114
11.06.2014 14:38:59
1
6
Юрист ли си, какъв си не знам, но мисли, преди да пишеш глупости! Ако е удушена с възглавница или с найлонов плик на главата, ще има счупена подезична кост друг път! Ей, само "капацитети", ей!
114.
юрист
11.06.2014 14:16:56
2
3
Ако е била удушена медицинската сестра Валя би трябвало да има счупена подезична кост- това ще остане като следа дори при силно разложен труп.Добър съдебен лекар няма как да не го констатира!
113.
юрист
11.06.2014 14:11:11
3
4
Да г-н Бакалов юрист съм!Нещо повече сега следвам и медицина. Затова си позволявам да коментирам случая от два аспекта.Юристите винаги са длъжни да се съобразяват с мнението на експертите. В случая съдебните лекари.Ако имат съмнения могат да поискат мнението и на други експерти.Няма причина да се съмняваме в професионализма на д-р Косьо Янков.Да, съгласявам се напълно с вас ,че е възможно да има убийства при които няма видим следи, както и убийства които могат да бъдат представени като самоубийства.Дори в момента има красноречива случай във Флагман за убийство в Украйна на жена която е била удушена и изхвърлена през терасата.Ако украинските съдебни лекари не бяха забелязали следите от душеното ,случая можеше да бъде определен като самоубийство. Възможно е както вие твърдите да нe останат следи, например да е била бутната във водата без да е имало възможност за съпротива.Затова казвам, че има смисъл от призива ви към хората ако някой знае нещо да говори.Българите клюкарстват на воля, но когато трябва да станат свидетели и да говорят те упорито мълчат!А тогава е важно да говорят, защото ако някой е знаел с кого тя има среща или знае, че алибито на неин познат не издържано,може да го уличи и да предостави следа по която да се работи.Само от догадки не може да се повдигнат обвинения към никой.
112.
????????????22
11.06.2014 13:21:25
4
6
Търсите под вола теле, полицията излезе с официална инф. че е самоубийство и че роднините не искат да се разгласява инф. , оттам и стана и интригата-липса на информация, нека от ОДП да предоставят подробна информация за случая и после пишете. Големия въпрос е защо роднините не дадоха на Цвети Рандева да каже подробностите, там рови господин Бакалов.
111.
Биляна
11.06.2014 12:34:44
2
10
Браво на г-н Бакалов!Нека го подкрепим и да търсим истината , защото има много въпроси без отговор.Да почива в мир Валя!
110.
Биляна
11.06.2014 12:34:44
2
9
Браво на г-н Бакалов!Нека го подкрепим и да търсим истината , защото има много въпроси без отговор.Да почива в мир Валя!
109.
Тони
11.06.2014 10:45:00
3
11
Прави чест на г-н Бакалов,че търси истината.Странно е и друго.След като излезе неговата статия,ако няма вина,Валентин щеше да реагира по някакъв начин,а не да мълчи като пукел.Поне аз ,ако бях на негово място,бих реагирала така.Въпросите,които задава г-н Бакалов не са маловажни.Нека разследващите органи се вземат в ръце и да разгледат сериозно нещата.Дознатели ли?Хаха!Само това показва колко сериозно са си свършили работата.А,че държанието на Валентин в публичното пространство е странно,няма спор.Нещо като гузен,негонен бяга.Не мислите ли?Странен е и зъболекарят.Никъде не излезе и не каза "Хора,съжалявам за Валя.Нямам вина." или нещо подобно.Нещата трябва да се разнищат тотално и вместо да плюете,похвалете Георги за смелостта и за дързостта да търси истината!
108.
до юриста
11.06.2014 00:46:19
0
8
постът с мотора е публикуван в 18.00 часа на стената на Валентин от Валя не преди да излезе
107.
Георги Бакалов
11.06.2014 00:45:08
1
12
До г-н (сигурно госпожа!)"юрист": Психоанализът е за психоаналитици, Вашият не е такъв!Ако сте юрист, в което се надявам, ще ме разберете и ще съпоставяте фактите!Фактите, представени от официалните органи в цялата история, ДО ЕДИН СА ПРОТИВОРЕЧИВИ!Медиите са си медии, но до този момент НЯМА НИЩО С МАТЕРИАЛНО ПРАВНА СТОЙНОСТ, което да подкрепи САМОУБИЙСТВО и точно толкова за УБИЙСТВО!!!Към този момент- само предположения и интерпретации!Ако сте юрист, колко юридически интерпретации могат да последват от една "констатация" но съдебни медици, произхождаща от едно ПОЛУНИЩО, но в никакъв случай от едно НЕЩО:"НЕ СЕ НАБЛЮДАВАТ ВИДИМИ НАРАНЯВАНИЯ"?!Аз, като застраховател, ще Ви изкомбинирам десетки случаи на убийство, от които в един разложен труп няма да намерите помен от наранявания!Тази "констатация" не изключва нищо!
106.
юрист
11.06.2014 00:14:39
4
2
С много висока вероятност случая с медицинската сестра Валя се отнася до самоубийство!Не търсете винаги логични отговори, особено при хора които си слагат край на живота. Не вярвам да е била с психически отклонения. Не само поради факта, че е медицинско лице но и заради държанието и до последният контакт с близките си и таксиметровия шофьор. Може обаче да е прикрила намеренията си пред тях.Това би означавало ,че се е контролирала тоест била е с умът си. А може би дори не е имала намерение да се самоубива и е отивала на среща с някой, както мнозина се опитват да ни убедят в тази възможност. Предвид силното разлагане на трупа ,съществува минимална вероятност и за убийство. Някой от разминаванията в информацията, биха могли да се дължат на баналната причина от липсата на координация между медии и полиция по изнесената информация. От там хората остават с впечатлението, че медиите лъжат, възползват се да раздухват случая и да търсят сензации, или дори да насочват по погрешна следа. Липса на организация при изнасяне на официална информация води до тези противоречия и недоумения у хората. Действително поведението на приятелят и Валентин беше странно , но може да бъде отдадено на състоянието в което се е намирал.Смущаващо е ако е вярно, че през цялото време докато я е издирвал е имал профил в сайтове за запознанства. Понеже не се вписва в поведение на сериозно обвързан мъж който издирва приятелката си.Аз не вярвам той да е останал с непроверено алиби или без да е разпитван.Със сигурност е дал показания в полицията като всичките и близки.Имаше информация ,че Валя му е пуснала съобщение във фейсбук малко преди да си хване таксито. Шегувала се е с него и му е пожелала лека нощ!За някакви мотори и хъркане ставаше дума в шегата която му е написала.До колко е вярна тази информация изнесена в медиите не знам!До последно с нищо не се е издала за намеренията си.Догадки в случая има, но те не са следи нито доказателства.Не искам да отчайвам автора на статията, нека се допита до хората!Те винаги знаят повече,отколкото казват и може да излезе нещо.
105.
к.
10.06.2014 23:56:10
5
8
Как си обяснявате самоубийствата в рода и опита за самоубийство на Валя през тинейджърските й години?
104.
Георги Бакалов
10.06.2014 23:27:16
2
4
До № 100 ("до Георги Бакалов"):В материала си пиша основно за това, което не знам.Сега се опитвам да сглобявам пъзела с информация на читателите.ПРАВ СТЕ, че знам много по-малко от Вас.До приключване на делата ми в Окръжен съд-Бургас за контакти използвам само личния ми мейл [email protected] и коректно отговарям на всякакви въпроси.МОЛЯ за разбиране и пишете!
103.
103
10.06.2014 23:19:25
0
3
до 102 - явно вие сте бил на погребението. явно всичките й близки вярват че се е самоубила, ако е така - кажете имала ли е психични проблеми и вие и най - добрите й приятелки помогнахте ли й с нещо или просто си гледате сеира. надявам се никога да нямам "приятели" като вас!!!!
102.
До 97
10.06.2014 22:58:32
3
2
Явно всички само си пишете, колкото да не заспите! Брат ѝ беше на погребението, има го и на снимки, до братовчед ѝ е (който носи кръста). Айде, бе хора, използвайте мозъците си, не само устите!
101.
хм
10.06.2014 22:57:25
1
14
АКО си спомняте, Валентин каза ,че не вярва ,Валя да се е самоубила и започна да разпространява снимките на Валя с призиви:"Валя ,върни се"и "Бъди силна ,където и да си" Не вярва обаче и в хипотезата на майката за отвличане.Не вярна и да има замесено 3 лице (т.е Валя да е имала паралена връзка с някой),т.е да е избягала с друг ,но я вика да се върне?Така и не разбрах в какво вярва и за какво се бори милиционерът? Казва,че много я обича ,но последното им виждане е на 13.04 с уговорка (по неговите думи) следващото им виждане да е на 19.04 ,да боядисват яйцата за Великден. Нещо не ми се връзва хич
100.
ДО ГЕОРГИ БАКАЛОВ
10.06.2014 22:54:47
7
3
КОЕ Е НОВА ИНФОРМАЦИЯ???? ОФ, ПОЧВАШ ДА МЕ РАЗОЧАРОВАШ! АКО НАИСТИНА ИСКАШ ДА РАЗСЛЕДВАШ НЕЩО, ДА БЕШЕ СЕ СВЪРЗАЛ С ХОРАТА, КОИТО ТИ ПИСАХА И ИСКАХА ДА "ОКОМПЛЕКТОВАТЕ" ДАННИТЕ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ТАКА КАТО ТЕ ЧЕТА, ТИ ЗНАЕШ ПО -МАЛКО ОТ НАС! ЖАЛКО!
99.
99
10.06.2014 22:50:40
2
12
До г-н Георги Бакалов - дано успеете да спомогнете случая да се разплете. Рядко останаха хора в България като вас. И дано не се откажете. Много успехи!
98.
Георги Бакалов
10.06.2014 22:45:25
1
8
До № 97 ("до хората от Лозово"):Това е НОВА ИНФОРМАЦИЯ за мен, а и ВЪПРОСЪТ е УМЕСТЕН!Разбирам, че момчето, както и най-близките роднини на Валя ПОЧИТАТ ПАМЕТТА Й.Но имам чувството, че се СТРАХУВАТ ОТ НЯКОГО и още НЯМАТ СМЕЛОСТТА ДА ГОВОРЯТ.Понятно е, но ако и те вярват в УБИЙСТВО, рано или късно ще споделят убежденията си.Дано!
97.
до хората от лозово
10.06.2014 22:33:15
1
8
защо никъде няма информация за брата на Валя, нито в телевизионните репортажи го видяхме, нито на погребението беше отразено неговото присъствие.Този човек въобще съществува ли ???????? Защо упорито се крие , има ли някаква тайна и около него или от страх ????? Той къде е бил по време на изчезването на Валя , къде живее , знае се че е по-малък от нея,НО КЪДЕ Е ??????
96.
anonimen
10.06.2014 22:03:15
1
9
Georgi Bakalov - vie ste syper, prodaljavajte da razsledvate tova ybijstvo, najma da ostavim ybijsite na Svoboda, Valja e bila osven krasiva i inteligentna s obrazovanie za koeto sa i zavijdali vsicki, tja samata e znaela za klasata si no za kakvo se e zanimavala s tozi boklyk, Valentin, i ne vijdam nishto razgoneno v snimkite i, prosto krasota i car, nishto drygo napalno e normalno povedenieto i za edin inteligenten covek.
95.
anonimen
10.06.2014 21:56:45
1
4
Koja si ti ma pytano- Gabrielo? Ti da ne si edna ot ybijsite na Valja? Ti znaesh mnogo neshta za ybijstvoto i nali, saycastnitsa si, dano i te ili tviote detsa njakoja mytra shibana kato Valentie i sie da ybijat, posle shte kajem ce ste bili psihjasali ok
94.
до г-н бакалов
10.06.2014 21:33:19
1
8
приветствам ви за начинанието ви, случаят е мистериозен и странен, не вярвам в изнесената информация, дано близките й приятелки да коментират, смятам че валентина ако не се е самоубила заслужава истината да излезе наяве.
93.
hdsla
10.06.2014 21:23:10
1
2
qvno ne e imala podkrepa na priqtelki, mai nikoq ot tqh ne q jali, nito valentin s postovete koito napravi, miloto momi4e. kolkoto i da komentirame, kraqt e bil fatalen. veroqtno do mesec dva 6te se zabravi slu4aq
92.
Георги Бакалов
10.06.2014 21:22:31
0
13
Вчера коментарите бяха предимно емоционални, а днес участниците във форума споделиха интересни информации и гледни точки.ЦЕЛТА НЕ Е ДА ОЧЕРНИМ НЯКОГО, а да се доберем до ИСТИНАТА - такава, каквато е!Нека приятелките на Валя споделят това, което наистина знаят за нея!Подозират ли други връзки?Междуличностни конфликти, каквито и да са? Имайте кураж!
91.
burgas
10.06.2014 21:03:04
1
6
ако това красиво момиче (да почива в мир) е имала психични проблеми, поне 50 човека които я познават щяха да го потвърдят както с удавената жена (мир на праха й) във варна.
90.
dimi
10.06.2014 20:43:49
1
7
надали е вземала хапчета успокоителни или за отслабване. тя е била медицинско лице и е работила при зъболекар, ако е вземала такива медикаменти ръцете и щяха перманентно да треперят и нямаше да може да си упражнява професията за която се изисква спокойствие и концентрация
89.
fil
10.06.2014 20:38:46
5
8
най-вироятно се е самоубила. ако приятелят й я е наранявал приятелките не са й оказвали нужната подкрепа...никоя нейна приятелка не излезе с коментрар ква е била тя, дали е била психически ок
88.
до 86
10.06.2014 20:22:27
2
10
за хапчетата за отслабване - ако това е така, половинта жени да са се самоубили до сега
87.
komentator
10.06.2014 20:20:40
1
6
нали майката на момичето даде интервю че не е имала психични проблеми и че ако се е самоубила е щяла да и напише писмо, нещо друго ще да е тука. ако е имала любовна връзка със зъбаря и е разбрала съпругата му?
86.
Силко
10.06.2014 20:17:46
12
6
Пределно ясно е,че се е самоубила.
Депресевно личностно компулсивно разтройство.
Най-малкото-кой нормален поръчва и пие хапчета за отслабване от съмнителни сайтове?!Може да се отслабне с хиляди други начини.
Просто момичето е страдало от фикс идеи,които са недостижими и не е могла да ги понесе.
Просто психически лабилна.
А и много криминални романи четете или гледате прекалено много филми от типа "От местопрестъплението".
Приемете веднъж завинаги истината-самоубийство от луда!
85.
МИСЛИТЕЛ
10.06.2014 20:07:30
2
8
КАК БИХТЕ КОМЕНТИРАЛИ СЛЕДНОТО - ВАЛЕНТИН ПОСЛЕДНИТЕ 48 ЧАСА Е БИЛ НА РАБОТА. НИМА 48 ЧАСА РАБОТЯТ ПОЛИЦАИТЕ? НЕ Е ЛИ ПОЧИВАЛ В ДАДЕН МОМЕНТ И СПОРЕД ВАС КОЕ Е НАКАРАЛО ТОВА МОМИЧЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ТОЛКОВА КЪСНО ПОСРЕД НОЩ. ВАЛЯ ИЗГЛЕЖДА ПОСЛУШНО МОМИЧЕ И НАДАЛИ Е ИМАЛА НАВИК ДА БРОДИ СРЕД НОЩИТЕ, НЕЩО Е СТАНАЛО, ДАНО СЕ РАЗНИЩИ ТАЗИ ИСТОРИЯ. ЗАЩО РОДИТЕЛИТЕ НА МОМИЧЕТО НЕ КОМЕНТИРАТ И ТЕ - ИМАЛА ЛИ Е ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ, САМОУБИЙСТВА В РОДА ИМ, КОМЕНТИРА СЕ ЧЕ Е ИМАЛО РОДНИНИ НА ВАЛЯ, КОИТО СА СЕ САМОУБИЛИ ЧРЕЗ ОБЕСВАНЕ. В КВАЙНА СМЕТКА МОЖЕ И НАИСТИНА ДА Е ИМАЛА ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ, НО ДОРИ И НИКОИ ОТ БЛИЗКИТЕ Й, ВЕРОЯТНО Е ИМАЛА И НАЙ - ДОБРИ ПРИЯТЕЛКИ, КОИТО Я ПОЗНАВАТ МНОГО ДОБРЕ, НИКОЙ НЕ ГОВОРИ??
84.
Хоп!
10.06.2014 18:09:25
1
12
Яяяяя, май малко по малко булото на този "принцес" :D Валентинчо заприличва на прокъсан парцал, с хиляда огромни дупки, досущ като малоумно скалъпената му версия, подкрепяна и налагана насила на хората, от благодетеля нагоре по стълбичката, а? Предвещавам буря, но не в чаша вода, да знаете! Някой ще изпищи и ще изгори като клечица, и то тъкмо когато започна да се успокоява, че му се размина! Но не! Народът не е прост! Точно като в онзи лаф - веднъж като кажат, че Мария е к**ва, после иди доказвай, че нямаш сестра! Нали, другарю милиционер? :D :D :D
83.
за подмокрените фенки
10.06.2014 17:34:32
1
10
интересен ФАКТ Е ,че до болка влюбения и страдащ за любимата си Валентин през цялото време си е щракал в сайта за запознанства аха.бг и когато хората разбраха за профила му влезе, за да може да се промени информацията понеже този сайт запаметява КОГА Е БИЛО ПОСЛЕДНОТО ТИ ВЛИЗАНЕ. Когато му разгледате снимките ще видите, че си е сменял снимките на Това съм аз3 снимки, последна промяна 11 февруари 2013 ,
Връзка/среща:
Нищо сериозно
(копирам от профила му ) това е време, когато уж е бил безумно влюбен във Валя, а през цялото време си е търсел женски за чукане в този сайт.ЗА ВСИЧКИ ПОДМОКРЕНИ ФЕНКИ ПУБЛИКУВАМ АДРЕСА МУ ,МОЖЕ ДА МУ ПИШЕТЕ ОБАЧЕ САМО АКО СТЕ С ЧАЛГА ВИЗИЯ И МАЛКО МОЗЪК , ТОЙ СИ ПАДА ПО ТАКИВА...http://wamba.com/bg/valkatagg/dating
82.
сигурна информация
10.06.2014 16:59:12
1
11
През целия курс на пътуване Валентина е била в добро настроение , разговаряла е и се е шегувала с шофьора , ако е тръгнала с мисълта да се самоубива това не е нормално поведение и твърде много време почти половин час ,за да се разубеди ако е тръгнала с тази мисъл.С кого е имала среща някога ще разберем ли , някой неин познат може би богата бургаска батка с връзки в полицията.
81.
сигурна информация
10.06.2014 16:55:03
1
14
Валя е тръгнала от Лозово в 00.30 часа с такси и е била на Гъбката почти в 1 часа след полунощ, таксиметровия е разпитван минимум 3-4 пъти и то още в началото на изчезването.Човека няма нищо общо, просто мал шанс да се случи точно той на поръчката.Валентин така и не разбрахме колко пъти е разпитван, някой друг изобщо разпитван ли е???????? Все въпроси без отговори......
80.
Стоян
10.06.2014 15:24:10
2
15
Да го притиснат тоя влюбения!Къде е бил след работа,как не се е сетил за любимата цели 48 часа!И какво прави в свободното си време?Въпроси много.Истината трябва да излезе!
79.
?
10.06.2014 15:20:57
1
11
А Валентин изобщо знаел ли е, че Валя не е отишла на работа в този ден, и че не се е чувствала добре? Аз останах с впечатлението че не, което пак е много странно за двойка влюбени...Изобщо кога се е чул с нея последно наистина не се разбра, каза че не я е виждал 2 дни, но не и кога са се чули последно.
78.
До Георги Бакалов
10.06.2014 15:19:01
4
3
Е, вземи ги прегледай тия съобщения в тоя фейс де! Разследваш, търсиш инфо, пък.....
77.
милен
10.06.2014 15:07:19
2
15
Гледам снимките на Валентин.Полицай казва че е?Аз пък като ги поогледах внимателно и доста се възмутих.Може ли това да е модела подражание и визия за служител в държаният сектор,и то изпълняващ толкова престижна професия.Това ми прилича на порно актьор,какви са тия татуси,какви са тия голи и предизвикателни снимки?Крака,гръд,задник?Как е възможно?В представите на всеки нормален човек,полицаят е човек допинасящ за ред,справедливост и контрол.И задължително трябва да е модел за подражание.Да всява респект,да е скромен,да е ужаван и безупречен в външният си вид.Гледам го тоя и правя асоциация с всички ония мутри който непрекъснато ги влачат по арести и съдебни палати.Системата на МВР,е една от най-сериозните и отговорни институций,и би трябвало служителите да са модел за подражание.Не мога да разбера какви са тия активни контакти социлната мрежа.Регистрация в сайтове за запознанства,в сайтове за модели,толкова активен в фейсбоок,и толкова открито споделяне на личният живот?Аз все ден срещам униформени ама не нямат нищо общо с този модел.
76.
Георги Бакалов
10.06.2014 14:46:27
2
11
Отново за "78":Ако бяхте прочели всичко, което съм написал, нямаше да се налага отново да обяснявам:Не излагам мотиви, а ТЪРСЯ МОТИВИ!Не се занимавам основно с Валентин, а с ДЕСЕТКИ ДРУГИ ВЕРОЯТНОСТИ.Ако всеки по-често говори за Валентин, отколкото за всичко останало то е, защото от всички участници, ВАЛЕНТИН Е НАЙ-АКТИВЕН в мрежата и НАЙ-ПОКАЗВАН в МЕДИИТЕ!Освен това Валентин е най-тясната връзка на Валя.Това означава, че Валентин трябва на първо място да премине през процедурата на ОТХВЪРЛЯНЕ или ПОТВЪРЖДАВАНЕ на вероятност.ОТНОСНО ВАЛЯ:Изгледал съм всички материали (десетки) от всички медии.НЕКОРЕКТНО и НЕСПРАВЕДЛИВО е да правите неправилни квалификации с оглед вида но момичето!ВАЛЯ е красиво и впечатляващо момиче, а с тези качества едва ли цял живот би останала притежание на един човек!Колкото до НЕАДЕКВАТНИЯ "КОМЕНТАР("№ 69):ОБИДНАТА КВАЛИФИКАЦИЯ за ЖЕНЯ АТАНАСОВА може да отправите към мен, защото аз съм авторна материала!
75.
до 72
10.06.2014 13:53:19
0
9
По принцип има логика в разсъжденията Ви, но по тази логика какъв е мотивът на щастливо момиче да се самоубие? Или какъв е мотивът на Валентин да се държи така след самоубийството й? Ако е имала психични проблеми Валентин не е забелязал цели 2 години ли?
74.
ivan
10.06.2014 13:51:16
2
11
Az mislq 4e toq Valentin varti nqkakvi dalav eri,ineshto se e obarkalo i momi4eto go otnese.Dosta golqm lobizam ima ot negova strana.
73.
Si
10.06.2014 13:30:42
1
9
То е повече от ясно,че приятелят и я убил...макар,че доста добре се опитва да замаскира историятя.Наркоманска работа.
72.
78
10.06.2014 12:57:55
10
2
Бакалов, за да избягате от "жълтата" журналистика - дайте един сериозен мотив на Валентин, за да извърши убийство. Спрете да разтягате локуми как полицията не си е свършила работа, защото явно не сте способен да предоставите нrкаква информация от съществено значение. Всичко се базира, на този каза, онзи сподели и и от полицията информираха, демек махленски клюки.
По-долу ви написах, че една камара снимки в поза разгонена жена, не са особено съвместими с ревнив и агресивен приятел, съгласете се.
71.
много странни неща
10.06.2014 12:14:07
1
1
Възможно ли е при явен контрол от негова страна(знае кога на кого е пращала покани за приятелство във фейса, прибирал я е или е пращал негови приятели да я прибират, а не че тя не е ползвала таксита преди-нейна позната беше писала че откакто я помни все с такси се прибирала до Лозово;познава стоматолога от казармата) Валя незабелязано от него да е имала нещо към/с друг? И ако е имала връзка преди Валентин със стоматолога и той го познава, не е знаел за нея? Или е знаел пък е нямал против да работи с бивш,едва ли!
70.
ЧОВЕК
10.06.2014 12:05:45
3
10
СТРАННО ЧЕ ДВА ДНИ ПРЕДИ ТОВА ВАЛЯ НЕ СЕ Е ВИЖДАЛА С ВАЛЕНТИН, УЖКИМ ТОЙ БИЛ НА РАБОТА. ТА НАЛИ ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО. ДОРИ И ДА Е БИЛ НА РАБОТА Е НЕВЪЗМОЖНО 48 ЧАСА ДА СИ НА РАБОТА, НА ДЕН МОЖЕ МАКСИМУМ 8 ЧАСА, СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА НОЩНИТЕ ДЕЖУРСТВА. ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ КЪДЕ Е БИЛ???
69.
Коментар
10.06.2014 11:56:32
19
4
Тъпа и безсмилсена статия на тъпата Женя Атанасова, зарязала икономическата журналистика и тръгнала да прави разследваща такава. Жалки опити! и Женче стига си си коментирала измислената статия, че будиш само смях у хората
68.
Една майка
10.06.2014 11:07:07
3
20
В цялата трагедия има нещо гнило!Трябва истината да излезе!Вечна памет на хубавото дете!
67.
Една майка
10.06.2014 11:07:07
1
17
В цялата трагедия има нещо гнило!Трябва истината да излезе!Вечна памет на хубавото дете!
66.
Георги Бакалов
10.06.2014 11:05:45
3
20
Към "Габриела"или "Габриелчо":Явно не сте никак наясно, защо се опитвам да Ви обясня каква е професията ми!Застрахователите ВИНАГИ правят своите разследвания отделно от „разследващите органи”.ВИНАГИ!Ако един следовател или прокурор провали разследването, може в най-лошия случай да получи смехотворно административно наказание.Ако един застрахователен експерт се провали, плаща от джоба си.Много е просто, дори за „габриели”.НЕ ВЯРВАМ В САМОУБИЙСТВОТО НА ВАЛЯ, поради това не се хващам само за една версия!
65.
oso
10.06.2014 10:59:15
1
10
VALKATA PRODAVA NARCOTICI,vseki go znae dori 6efovete mu ,zatova ima pari
64.
До Габриела
10.06.2014 10:50:15
0
12
Скъпа, а Валентин, когато ни призова да помогне всички се озоваха. Ние изживяхме с него всичко това и накрая, кои сме ние, нали. Не е поредното българско любопитство, а се интерсуваме , не може да изживяваме това и изведнъж спрете, ами не сме роботи
63.
те така
10.06.2014 10:20:01
0
14
те ченгетата в петък УБИХА от бой млад мъж от Равадиново в Созополския арест та какво да кажем за Валя
62.
Георги Бакалов
10.06.2014 10:01:21
1
15
Към "78":Две интересни гледни точки, въпреки древната повеля"За мъртвите или добро или нищо"!ПЪРВО:Валя е впечатляващо момиче и със сигурност го е знаела.Това може само да модифицира хипотезата за триъгълника.Да не би да е повече от това?!Тъкмо поради тази причина поставям въпроса за съществуването на приятел или близък човек с местонахождение около "Богориди".ВТОРО:Вие назовавате мястото "централен плаж", а аз говоря за "МЯСТО БЛИЗО ДО МОРЕТО".Освен това нищо не изключва хипотезата, че Валя не е била удавена.Дали няма повече хипотези с повече действащи лица?!Мисля, че знаете повече, отколкото казвате.Моля, продължете в този ред на мисли!
61.
78
10.06.2014 07:53:03
20
2
Бакалов, жалък сте. От всички начини за имитиране на самоубийство - удавянето на публично място е възможно най-трудния. Да не би да ми пробутвате версията, че й е определил среща на пъпа на Бургас, след което и е натискал главата под водата баш на Централния плаж?
Кой може да каже колко пъти е излизала, докато приятелят й е нощна смяна? Всичките снимки в поза разгонена жена, май не прилягат много на улеглнала в дългогодишна връзка жена, какво ще кажете Бакалов?
60.
До 58
10.06.2014 06:26:35
9
3
Че кой те кара да влизаш в сайтове за запознанства да му гледаш тялото?
59.
Габриела
10.06.2014 01:28:40
19
3
И последно...г-н Бакалов извинявайте, че помислих , че сте журналист. Много се радвам, че не сте! Щяхте да сте срам за гилдията! Тези въпроси си ги задайте към разследващите органи? И безплатен съвет: търсейки истината, пробвайте и други версии!
58.
тцтцтц
10.06.2014 01:26:44
3
10
Интервю даде по тел за една тв. А като е полицай редно ли е да му гледаме разголеното тяло и то в сайтове за запознанства
Полицай, който не повярва на констатацията на колегите си.
57.
До Габриела
10.06.2014 01:14:56
0
17
Защото, мойто момиче, Валентин имаше наглостта да прескочи волята на баща ѝ и въпреки изричното му желание да не се изнася никакво инфо за Валя,нито дори името ѝ, нито снимките ѝ, нито нищо, Валентин вдигна цяла България на "ура", а сега не дължал на никой нищо! И като е полицейски служител и няма право да дава интервюта, да попитам - а има ли право да заплашва хората?????????? ИМА ЛИ????? И сега ако кажеш, че не е вярно..... Айде да схванеш най- накрая, че ние не пасем доматите с колците, Габриелкееее! Вие където сте тръгнали, ние от там се връщаме, уважаемааааа!
56.
Габриела
10.06.2014 01:03:10
22
6
До 52: алибито на Валентин е проверено. Но защо смятате, че точно вие трябва да го знаете. Няма какво да ви каже Валентин, той е полицейски служител и ако не сте наясно той няма право да дава интервюта като такъв, а и не виждам защо трябва да се обяснява за нещо на хора, които не са му близки и нищо не им дължи. А до г-н Бакалов, радвам се че имате такова образование. Съжалявам, че не сте се реализирали никъде... Защо питате хората? защо не си направите журналистическо разследване след като сте толкова добър и не поднесете на хората истината.? Защото не можете, въпреки дипломата Ви..Казвате не обвинявате, ама вие още в заглавието на дописката си обвинявате приятелят на Валя. Вярно е ,че заглавието продава, ама хайде малко да боравите с факти. Имате дипломи, хвалите се за спечелени дела....разнищете случая и тогава пишете. Иначе не Ви прави чест!
55.
чичо,не съди по себе си
10.06.2014 00:25:16
1
11
Валентин да ни каже истината,за да спрем с глупостите. Родителите като не искаха да се разчува той не се съобрази с това,защо сега не я казва?
54.
чичо
10.06.2014 00:07:20
2
2
абе като чета кви глупости пишете всички ако се слее тази енергия може и да откриете истината жалко е много че в България всички разбират от нещо си само дето всички са безбожници и невярващи хора в Бог
53.
д
09.06.2014 23:46:43
2
9
Добър журналистически коментар
52.
До Габриела
09.06.2014 23:39:02
1
17
Ами, така ще е, мойто момиче, за пред хората часът е 23,30. :) Така хързулнаха народа, така и продължават да си мислят някои хора. :) Но аз не разбирам - ти наистина ли си въобразяваш, че ние не знаем в колко часа точно Валя се е озовала на входа на Морската?! :) Колко сте самонадеяни! Нищо, това ще ви изяде главите! И тия кой кого ще осъди ги разправяй на Жорката, и той така се пеняви, че ще съди тоя, ще съди оня, ама по тия пързалки можете да се пускате вие двамцата! :) Георги Бакалов НЕ е обвинил никого, той пита като гражданин, за случай от широк обществен интерес! И цялото общество има право да пита къде в бил Валентин! Това не е обвинение, не се пробвай така лаишки да ходиш на лов за балъци! :)
51.
Георги Бакалов
09.06.2014 23:38:30
3
25
Към "ГАБРИЕЛА" (Срамувате ли се от името си?!):Не съм разследващ журналист, не се крия зад псевдоними. Нямам честта да принадлежа към ФЛАГМАН!Не съм и юрист.Застрахователен експерт съм, получих лиценз за това през 1997 в Германия.Учител в Хамбург по "Анализ на имуществени щети и телесни увреждания" ми беше Главен експерт от бундесвера Георг Цвирнер.Положил съм успешно изпитите си, всичко си е документирано, все съм понаучил нещо от германците.Не съм губил дело през живота си.Нека Валентин опита късмета си с мозък, а не с мускули!!!
50.
ДО 47
09.06.2014 23:38:24
1
12
А има ли различна истина за смъртта на Валентина ,от тази ,която обявиха ? За каква "истина за смъртта на Валентина пишете ,която няма да се разбере? Вие ,друга истина ли знаете,Габриела?!
49.
Габриела
09.06.2014 23:22:21
13
2
И още нещо г-н Бакалов първата грешка във вашия материал и то фактологическа: Валентина не е излезнала от вкъщи малко преди полунощ. Ама направете си справките и тогава пишете....Успех в разследването!
48.
ДО 42
09.06.2014 23:16:39
0
3
ЖОРЕНЦЕ, СТИГА КРЯКА, УСПОКОЙ НЕРВИТЕ, ЩЕ ГО ИЗДЪНИТЕ ДА ОТТЕЧЕ ОНЯ!
47.
Габриела
09.06.2014 23:12:17
18
2
Г-н Бакалов, като разследващ журналист защо не си направихте труда да прочете малко материали по случая. Например: разпити на свидетели, да се запознаете с разпечатките от телефоните, с алибитата...и прочие. Вероятно толкова сте и разследващ журналист щом не сте се добрали до тази информация.....а това е елементарно за разследващите журналисти. И не сте наясно и със съдебната система. Защото ако бяхте, щяхте да знаете, че нямате право да обвинявате някого в престъпление без доказателства, или да наслагвате на обществото подобни писания. Единствената грешка на Валентин е, че не ви осъди и вас и другите от вашия сайт, които явно няма какво да пишете, та сътворявате простотии. Точно вие "журналисте", въпреки че, дълбоко се съмнявам във тези ви качества, никога няма да разберете истината за смъртта на Валентина. Това не се научава като сътворявате глупости и питате хората по форумите знаят ли нещо? Повръща ми се от псевдо-журналисти като вас!
46.
Иван
09.06.2014 23:05:56
2
23
Чест прави на Георги Бакалов,че повдига въпроса около Валя.Подкрепям го!!!Не може да се остави виновника да си развява байрака безнаказано и да се смее на всички ни,на цялото общество и полиция.Георги,продължавай,братле!С тебе сме!Истината трябва да излезе!!!
45.
Таня
09.06.2014 23:02:21
2
20
За всички трезво мислещи хора е ясно ,че не е това истината с Валя.Ако Валентин и тя са били в добри отношения,как е възможно да не се чуят 48 часа?Само този факт е толкова необичаен и съмнителен,че направо насочва нещата към Валентин.Толкова е странно обичащи се хора да не се чуват два дни.Има нещо,което наистина трябва да се разплете.Не може така да се оставят нещата.Не може.Виновният трябва да се открие,макар,че Бог го знае много добре и няма да го остави така.
44.
Георги Бакалов
09.06.2014 22:59:59
2
14
КЪМ тези (всъщност - за „Валентин плюс”), които СКИМТЯТ, ПЛЮЯТ, РОПТАЯТ, че „ровим” в миналото:”РОВЕНЕТО” ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА!До този момент НИКОЙ НИЩО НЕ Е РОВИЛ и НИЩИЧКО НЕ Е ИЗРОВИЛ!!!Причината е проста:Разследването не е било провеждано на експертно ниво, а от районни дознатели.Тези хора не са разследвали престъпление, а изчезнал човек.Точно така, както биха разследвали изчезването на кон или автомобил.
43.
Георги Бакалов
09.06.2014 22:58:59
1
15
ПОЯСНЕНИЯ ПО СЪЩЕСТВО:
Окръжна прокуратура-Бургас завежда преписка по престъпление за „отвличане” едва след пристигането на майката на Валя.Окръжната прокурорка Кателиева заявява пред медиите, че тази преписка може да бъде трансформирана за друг вид престъпление.За да се случи това, или за да бъде заведена нова преписка против неизвестен за извършено престъпление, са НЕОБХОДИМИ ФАКТИ и свидетелски показания.АПЕЛИРАМ към всички, които не са равнодушни към гибелта на един млад невинен човек: ВАЖНО е да се установи, 1) дали Валя е посетила ресторант „Златна котва” или отсрещния ресторант във фаталната нощ, дали е била забелязана по „Богориди” и дали изобщо е била забелязана с някого?2) Кои близки познати или приятели на Валя имат квартири или офиси в този район?3) Бил ли е забелязан близък човек или приятел на Валя по това време или рано сутринта в този район или в близост до морето!4) Знае ли някой, къде и какво е правил Валентин от нощта на 15-ти до сутринта на 16-ти април, забелязан ли е очевадния му мотоциклет някъде около морето или в града по оказаното време?
42.
АЗ!
09.06.2014 21:59:58
15
5
този измекярски сайт трябва да бъде закррит завинаги от интернет пространството нещастници тва е най-голямата пародия на сайт ще бъдете закрити скоро измекярска медия
41.
лили
09.06.2014 20:13:54
3
6
До номер 39.Никой не го обвинява Валентин.Те повечето хора изобщо незнаят кой е той.Валентин до преди тази случка,не беше известен на никой,нито какво работи,нито какво му е социалното полужение.Според мене яом в момента е под прицел и е главен герой в тази трагична и тъжна история е съвсем логично и нормално да питат хората.На снимките,който вече почти 2 месеца се тиражират тук всеки ден,остава убеждение че е заможен мъж.Може и да е,може д аима собствен бизнес,може да е от заможно семейтво,мож еи странични доходи да има момчето.Никой незнае.Но ако е обикновен полицай найстина е доста трудно да подържаш висико ниво.Не е наша работа да му търсиме сметка,просто любопитство от страна на хората.Все пак и той има право да се защити ако е обвиняем за нещо в този случай,Винаги има 2 страни.И хората са длъжни да чуят и 2.
40.
питане
09.06.2014 20:11:52
1
13
Добре, ако това със стоматолога е истина и Валентин се е почувствал обиден защо тогава отиде на погребението й, слагаше снимки с ангели докато си обикаля по баровете-това не е ли лицемерие!!!
39.
burgas1111345С
09.06.2014 19:37:39
18
6
Спрете да го ровите Валентин бе хора , какво като носи маркови дрехи какво ве бърка вас бе я стискай те малко . Хайде да ве видим много знайковци застанете пред Валентин и както го критикувате тука му го кажете в лицето , но май не ви стиска и аз мога да пиша врели некипели тука . Отворковци . Обърнете се към родители те и защо крият истината да кажат , защо многократно се е опитвала да се самоубива , питай те и докторчето . Познавате ли Ваалентин какви средства има и с колко разполага яд ли ве е какво . Прост народ ве . Всееки да си гледа в неговата паница .
38.
Koko
09.06.2014 18:57:39
17
11
Пределно ясно е,че момичето е било психически нестабилно и с отклонения.Само се търси под вола теле.Това,че е била хубава,не означава,че е била и нормална.Не се подвеждайте по външния вид.
37.
нели
09.06.2014 18:47:53
2
20
Драги,читатели и коментатори.Нека,да се държиме прилично и цивилизовано.''Случаят с Валя'' предизвика,доста широка обществена заинтерисованост и висока гласност.Това е една страшна трагедия.Все пак става въпрос за загубата на човешки живот,и изестняването на обстоятелствата довели до този фатален край!В медийте се изписаха милиони версий,налезе се в личният живот на доста хора.И а съвсем логично и правилно да е така.Много от нас,станаха съпричастни с този случай,и може би искат да стигнат до истина?!Но,ужастно ме дразни факта че непрекъснато подсмъртно слагате диагноза на Валентина.Аз лично не я познавам,но следейки статийте се отвратих от вашето безочие и дребнавост.Не може да наричате момичето''ЛУДО''!Вие не сте психолози.Никой от нас не е знаелкакво и е в сърцето,в душата.Съгласете се,с мене че е доста подло и нечовешко,да се пишат подобни неща.Не ми се вярва да е работела в стоматологичен кабинет,да се е срещала и контактувала с толкова хора и нейният работотдател да не е забелязал че и има нещо.Не е възможно 4 години и полувина да си пред очите на дипломиран лекар,независимо че е стаматолог да не разбрал.Валя и Валентин са имали връзка цели 2 години.,Нали сами се сещате че за толкова дълъг период,все ще се знае какви са им взаймоотношенията и какво се случва покрай тях..И двамата имат такива професий че непрекъснато контактуват,излизат в компаний,с приятели живеели в Лозово.Няма как да се забележи и да не се знае от местните и от познатите.Според мене,редно е Валентин,ако пожелае да даде точен отговор на вашите питания.Той обаче,не е длъжен но все пак е мъж и би било редно да обясни на всички тези който го подкрепиха и му съчувстваха как са стоели нещата.
36.
.
09.06.2014 18:27:34
4
20
има гнило в цялата история ,журналистите да питат , да задават въпроси може да излезе истината
35.
Мариана
09.06.2014 16:26:01
30
7
Какво ще промениш с тъпата си статия?? Валя ли ще върнеш? И кой мислиш, че ще ти отговори на въпросите..Май няма за какво друго да пишеш, че си се сграбчил във Валентин..Оффф заради ей такива статийки ще се откажа да влизам във флагман да чета новините
34.
До33
09.06.2014 16:21:30
11
3
Личи си че си от село.В Приморец спато е 30лв. На ден за 1човек
33.
до 31
09.06.2014 16:01:35
2
9
А Лондон, а хотелите с минерални басейни?
32.
До 31
09.06.2014 16:00:29
3
14
Епа оно язе съм от село, ама колко за толко имам акъл да видим, че тоя нефелнио милиционер нЕма два лева у джобо, ама се разхожда с мутренските си дружки и се опитва да плаши ората по центъро! Ако не вЕрваш, питай Жоренцето Йоргов, той щи каже! И също така го питай що толку муча, като му качиха снимката в една медия? Кво па толку, убавец е, що се крие?! Освен ако не се притеснява от нещо, м? Ай със здраве, дИстинацийо! :D
31.
До 26
09.06.2014 15:54:42
9
13
Бахти скъпите дистинации,Малко Търново,морската градина,долно езерово,бургаския плаж.Ти от дека се бе мойто момиче направо ме уби с дистинации
30.
много противоречия има още
09.06.2014 15:53:04
1
18
добър въпрос. Също така каза,че НЯМА запис Валя да скача в морето, същевременно организира обиколка по плажа в работния си ден,нищо че 2 дни преди това почива. После пък да сме се вглеждали внимателно ако я срещнем по улицата и да питаме за името,защото можело да има амнезия!!А ако има амнезия защо веднага заподозряха жената по телефона за измамница и я питал къде са се срещнали за 1ви път-нали може да има амнезия
29.
КОЙ
09.06.2014 15:38:54
4
25
Момент да и аз да попитам нещо знаещите и вещите по-въпроса.Валентин е служител в системата на МВР,той е действащ полицай.Как така,след като НЕГОВИТЕ КОЛЕГИ полицай,разследващи,оперативни работници,дознатели,криоминалисти и т.н,и т.н,са дали публична гластност че Велето се е Самоубила от скачайки от моста на Морската градина.Той,който е техен колега ТВЪРДИ ЧЕ ТЯ БИЛА ОТВЛЕЧЕНА,И СЕ АНГАЖИРВА ДА Я ТЪРСИ ЧРЕЗ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И САЙТОВЕ????ЗАЩО???ТОЙ БИ ТРЯБВАЛО КАТО СЛУЖИТЕЛ И КОЛЕГА,ДА ИМА ПЪЛНО ДОВЕРИЕ НА ХОРАТА,КОЙТО МНОГО НАД НЕГОВОТО НИВО(ИМАМ ПРЕДВИД ПРОФЕСИОНАЛИСТИ,КОЙТО СА СЕ СЛЪСКАВАЛИ С БЕЗБРОЙ КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ,ДАЛЕЧ ПО-ТЕЖКИ ОТ САМОУБИИЙСТВО.Защо през цялото,време твърдеше че е Отвлечена????Все пак МВР е доста силна институция,не може да си част от системата и да нямаш никаква вяра в нея.Толкова беше инициативен,толкова даде гластност,и като я намериха той си показа същноста.
28.
ее
09.06.2014 15:10:18
5
17
Ама какво да си лекува-чувствата към Валентин ли??? Може да не е имала право на избор да го зареже, та не знам кое е било по-тежко-да му търпи вечното недоволство и критики(писала му е във фейсбук,че няма да слабее заради него и че за него никога не било достатъчно добре!!!) или да вземе това крайно решение.
27.
До 26
09.06.2014 15:06:19
24
12
Ти скъпи дрехи и дистинации изобщо виждала ли си?Една такава татуировка е има няма 100лв. Мотора е има няма 3000лв.Големи разбирачки,страшна работа сте.ШМАТКИ
26.
лина
09.06.2014 14:49:28
6
29
АЗ ИСКАМ ДА ОТГОВОРИ ВАНЕНТИН ГЕОРГИЕВ.КАК С ЕДНА ЗАПЛАТА БА ЩАТ В ПОЛИЦИЯТА ПОДЪРЖА ТАКОВА ВИСОКО НИВО И ПОДЪРЖА ТАКЪВ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ????АЗ НА СМИНКИТЕ ВИЖДАМ ДОСТА СКЪПИ ДРЕХИ,ТАТУСИ,МАРКОВИ ПАРЦАЛКИ И ДОСТА АМА ДОСТА ПОСЕТЕНИ ДИСТИНАЦИЙ????КАК С ЕДНА ОБИКНОВЕННА ЗАПЛАТА НА ПОЛИЦАЙ,ВАЛЕНТИН УСПЯВА ДА ПОДЪРЖА ТАКАВА ВИЗИЯ,ДА ПРИТЕЖАВА ПИСТОВИ МОТОРИ,МАРКОВИ ДРЕХИ И УСПЯВА ДА ПОСЕЩАВА ТОЛКОВА СКЪПОСТРУВАЩИ ТУРИСТИЧЕСКИ ДИСТИНАЦИЙ.ЗА ВАЛЯ ВЕЧЕ ЗНАЕМЕ,ТЯ Е БИЛА НА РАБОТА В СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ.И МАЙКА И НАЙ-ВЕРОЯТНО И Е ПРАЩАЛА ПАРИЧКИ ОТ ГУРБЕТА В ЧУЖБИНА.АМА ЗА ВАЛЕНТИН НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗА,ОСВЕН ЧЕ ДАЖЕ НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЧЕНГЕ И ДАЖЕ СЕГА БИЛ НА КУРС ЗА ОБУЧЕНИЕ В ВАРНА.
25.
До N23
09.06.2014 14:32:12
11
1
Какви пречини като е генетично и се наследява.Не да търсите причини а лечение е трябвало да търсите
24.
Digging
09.06.2014 14:23:15
4
8
Еми затова говорим.Нормалните хора от любов не се самоубиват
23.
мислете малко де
09.06.2014 14:12:57
4
20
Защото знае, че първата работа на повърхностния българин е да й лепне етикет луда, при това наследствено, без да се търсят причините за тази "лудост". Валентин беше този който лансира хиляда версии и наблюдаваше реакциите на хората, за да си избере после най-удобната!!! И при Валя и при баба й единствената причина затова е била ЛЮБОВТА!!!!!!!!
22.
Следовател
09.06.2014 14:11:49
16
6
Има ли един опит за самоубииство има и втори и трети и пети,докато се получи
21.
Cgjhyt
09.06.2014 14:08:46
19
10
Ей големи криминалисти станахте всички.Маика и си измисли 1300 различни версии,защо крие за предишните и опити за самоувииство,защо крие колко още самоубиици имат в рода?....
20.
do viktoriq
09.06.2014 13:56:16
31
9
Е според теб да легне с нея да го заровят ли,живота трябва да се живее!
19.
нямам думи
09.06.2014 13:53:57
3
17
А защо прокуратурата я обяви за издирване чак и в Интерпол след "разследването" на полицията тогава,ммм??? И ако е доказано, че се е самоубила намирате ли поведението на Валентин за адекватно-защо разтръби за изчезването й щом не му пука за развръзката???
18.
viktoriq
09.06.2014 13:48:55
4
25
ve4erta kogato be6e otkrito tqloto na Valq,skarbq6tiqt i priqtel Valentin be6e na bar Kashmir s kompaniika,izob6to ne izglejda6e rsztrevojen...daje nastroenieto mu be6e na nivo
17.
Q
09.06.2014 13:47:38
27
4
Извинявам се ,ама вии сте баси и ид#отите! Нали полицията разследва,ако имаше и най малкото съмнение,щеше да има заведено разследване срещу неизвестен извършител най малкото!Не ви ли идва на акъла,че с тия обвинения най много да побъркате и момчето.Аман от пишман специалисти в тая държава!
16.
стефанов
09.06.2014 13:45:46
1
24
Работата на журналистите е да задават неудобни въпроси и да осведомяват обществото. Понякога разследващата журналистика е по-продуктивна от ченгетата. Аз също имам няколко въпроса. Валя можела ли е да плува? Каква е вероятността, ако е решила да се самоубива, да вика такси, да бие толкова километри, да рискува по моста да има хора, като може да си пререже вените, или да нагълта хапчета - типично женски прийом? Предполагам, че всички телефонни разговори и смс са били проверени чрез операторите, без да се ровичка в апаратите.
15.
точно така, 14
09.06.2014 13:37:54
2
28
Г-н Бакалов е преживял кошмара на родителите на Валя, но с хепиенд поне при него! Просто се е сблъскал с безразличието на институциите и е един от нас, многото, съпричастни към случая с Валя, почувствал се излъган или подведен, търсещ истината!!!
14.
БРАВО НА ГЕОРГИ БАКАЛОВ
09.06.2014 13:32:42
3
34
БРАВО! БРАВО НА ГЕОРГИ БАКАЛОВ! БРАВО И НА ФЛАГМАН! ИСКАМЕ ИСТИНАТА! ЦЯЛАТА ИСТИНА! НЕГРАМОТНИЦИТЕ, ШЛЯПАЩИ НА МАЙМУНИЦА ОТДОЛУ ДА МЛЪКНАТ И ДА СПРАТ ДА ЛАЯТ! ВИДЯХМЕ ИМ МАЛОУМНИТЕ ТЪПИЗМИ! СТИГА! ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА! ИМА ХИЛЯДА И ЕДНО НЕСЪОТВЕТСТВИЯ! ИМА ХИЛЯДА И ЕДНА ЛЪЖИ! ОТ НАЧАЛОТО, ДО КРАЯ, ЦЯЛАТА ИЗМИШЛЬОТИНА НА ПОЛИЦИЯТА НЕ СЕ ВРЪЗВА! МОЖЕ ЦЯЛА КНИГА ДА СЕ НАПИШЕ ЗА ТОВА! ИСКАМЕ ИСТИНАТА! НЕ ЗАРАДИ НАС, ЗАРАДИ ВАЛЯ!
13.
ss
09.06.2014 13:29:03
24
7
КЪВ Е ТОЯ БАКАЛОВ,АМИ НЕГОВОТО АЛИБИ ПРОВЕРЕНО ЛИ Е? АЗ ИМАМ СЪМНЕНИЕ,ЧЕ С ТИЯ ПИСАНИЦИ ИСКА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ! ПРОВЕРЕТЕ ГО!
НИЩО ЛИЧНО,ПРОСТО ТАКА МИ СЕ СТРУВА!
12.
хмм
09.06.2014 13:01:45
5
18
Раната на близките ще си остане завинаги така или иначе, но като виждат подкрепата на обществото може да се окуражат истината да излезе наяве - не случайно майката призова главния секретар да се заеме със случая!!! щом има съмнения че е самоубийство не трябва да си мълчим, а нека всеки сподели конкретни факти предизвикали тези съмнения? От празни приказки няма смисъл.
11.
aloo
09.06.2014 12:53:09
21
3
sprete da komentira te be zlobari , intriganti . Postavete se na tqxnoto mqsto be ei stiga ve4e . Mnogo ste jalki ei ta tova sme nie balgari te zatoto ne e na nashte glavi i rovim v ranite na bliski te .
10.
до 9
09.06.2014 12:46:48
6
23
Да бе журналистите са изроди, а поведението на Валентин за нормално ли го намираш - все едно нищо не се е случило!!! И сега просто да го оставим намира нали. Дори и да го е предала по някакъв начин това са 2 години прекарани с нея-как може да е такъв непукист??? А преди това хленчеше без да се притеснява как изглежда в очите на хората.
9.
????????????22
09.06.2014 12:38:46
22
16
Големи изроди сте това журналистите, защо си мислете ,че не са проверени телефони, обкръжения, алибита и т.н. много подценяване бе, по кротко, не ми се мисли ако момчето не е било на работа а просто си е спал сам вкъщи.Запомнете - полицаите не са лекарската гилдия,щяха да го изпържат и за нещо къде по дребно.
8.
abf
09.06.2014 12:37:25
10
8
Жълтите медии в България вкл. и флагман нито един път не показаха правилната гледна точка на случая,а гледаха да изкривят следите и да объркат общественото мнение.Кой заблуждавате и кой манипулирате жалки слуги на онези популисти на върха!
С деградивната си журналистика убивате малката вяра на хората в обективното и реалното!
7.
без коментар
09.06.2014 12:30:50
3
36
Семейството й очевидно се страхуват и определено знаят истината каквато и да е тя. А Валентин сам потърси подкрепата на хората но не смята че им дължи отговори или обяснение за поведението си на "скърбящ". А той си противоречеше от самото начало не веднъж-например беше написал, че последната информация, която имат била че е отвлечена-как така???Значи жената измамница по телефона веднага я провериха а тази информация откъде се взе и то непроверена да се пуска на хората от самия него??? Не мислех че има вероятност да не е самоубийство, но поведението на Валентин е меко казано странно и неприемливо!!!
6.
vaaaa
09.06.2014 12:23:36
25
5
Mnogo ste jalki . Sprete da komentira te i da gadaete roditeli te i ne tarsqt otgovori na tezi vaprosi i vie ste tragnali da otgovarq te i da kometira te . Sprete se malko be xora ostavete gi i kakvoto i da e stanalo samo opredelen krag ot xora znqt istinata . STIGA VE4E OSTAVETE Q DA PO4IVA V MIR . A otnostno Valentin obarnete sse kam nego i go pitai te .
5.
николай
09.06.2014 12:14:39
6
36
БРАВО НА ВАС ФЛАГМАН!НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ВАШАТА ИНИЦИАТИВА!НЕКА ДА ИЗЛЕЗНЕ ИСТИНАТА НА ЯВЕ.НЕКА СЕМЕЙСТВОТО НА МОМИЧЕНЦЕТО НЕ ТЪНЕ В НЕВИДЕНИЕ ЗА СМЪРТА НА ДЕТЕНЦЕТО СИ.ТОЗИ СЛУЧАЙ,ДАДЕ ВИСОКА ОБЩЕСТВЕНА ГЛАСНОСТ,И МНОГО СИЛЕН ИНТЕРЕС.ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЯКО МОМИЧЕ,НЕКА ДА ИЗЛЕЗНЕ ВСИЧКО НА СВЕТЛО.ЗАЩО?КАК?КОЙ?ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА?ТОЯ ВАЛЕНТИН МНОГО ДИВИДЕНТИ НАТРУПА НА ГЪРБА НА ТАЗИ УАЖСТНА ТРАГЕДИЯ,ДАДЕ ПОВОД ЗА МНОГО СЪМНЕНИЯ И ВЪПРОСИ!НЕКА ДА ПОЛУЧИМЕ ОТГОВОР.
4.
до 3
09.06.2014 12:07:47
7
21
Да, Валентин е много опечален и скърбящ!!! Железният и безчувствен мачо не се трогна дори от самоубийството на приятелката си, представям си колко е била отчаяна от отношението му към нея, за да стигне до това решение!!!
3.
Г.
09.06.2014 12:04:15
16
12
ПРЕДИ МЕСЕЦ ВЕРОЯТНО КАСАБОВА НАПИСА ЕДНА СТАТИЯ ЗА ТОВА, КОЛКО ЗЛОБНИ БИЛИ ХОРАТА, КАК СЕ ПОДИГРАВАЛИ НА ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ И НЕ ГО РАЗБИРАЛИ ВКЛ И ЗА САМОУБИЙСТВОТО НА ВАЛЯ! КАКВО ПРАВИ РЕД КОЛЕГИЯТА В МОМЕНТА? ВМЕСТО ДА ОСТАВИ СЕМЕЙСТВОТО В МЪКАТА МУ ДА СКЪРБЯТ, ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РОВЯТ! ТОВА СЪЩО Е ВИД ПОДИГРАВКА, МАКАР И СКРИТА ПОД ПОКРИВАЛОТО НА УЖ НЯКАКВА НУЖДА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ! УВАЖАЕМИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ ФЛАГМАН! ВИЕ ИЗПРАЩАТЕ ДОСТА РАЗНОПОСОЧНИ СИГНАЛИ С ВАШИТЕ МАТЕРИАЛИ! РЕШЕТЕ КАКВИ ЩЕ БЪДЕТЕ! ДРАСКАЧИ С НИЩО ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕЗИ В ЖЪЛТИТЕ ИЗДАНИЯ, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ТРУПАНЕ НА ТИРАЖ, ИЛИ ХОРА НА ПЪРВО МЯСТО, А ПОСЛЕ ЖУРНАЛИСТИ! ТЪРСЕЩИ ИСТИНАТА И МОРАЛА СЪС СЪРЦЕТО СИ, А НЕ С КАСОВИТЕ СИ АПАРАТИ!
2.
жена
09.06.2014 11:54:04
6
12
Добре поставено , и аз съм си задавала тези въпроси . но имаше нещо което бе доста потресаващо , като психически натиск излизаха материал след материал от бисери по бисери които бяха и противоречиви .
Има една гола истина журналиста си е журналист но не бива да се пише преди разследващите да оповестят резултат . Има много въпроси които Вие поставяте и би следвало да се дава отговор от разследването , все пак моите уважения има тайна , ако всеки а това стана практика в България да рови в Прокуратура , МВР , да дава съвети да изисква е доста несериозно . Аз живея на Запад и това което е при Вас , тук няма как да стане .Всеки чака заключение от разследването , излиза говорител които дава информация .
Не съм убедена че не са разследвали в правилната посока .
Има една истина - да излезе в полунощ или е имала среща с някои а тук е важно как е била облечена - за навън или по домашно , ако е искала да си сложи краи на живота , била е страхлива е големият въпрос как по тъмното е отишла там , всеки знае пътя -да прекосиш градината , стълби и т н .
1.
Една майка
09.06.2014 11:51:26
3
34
Много, много въпроси има!Истината трябва да излезе!И много хора трябва да се питат!Няма време!Бог да прости хубавото момиче!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град. Този скандал разтърси Евровизия Този скандал разтърси Евровизия Дисквалифицираха Нидерландия Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ На събитието присъстваха кандидати за народни представители начело с водача инж. Петър Кънев Мъж загина при челен удар на два автомобила Мъж загина при челен удар на два автомобила Екипи на полицията регулираха движението Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната
Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но...
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори