×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Абсолютно грубо и безпардонно Гърция показа на България мястото й в ЕС и как се пази държава


Абсолютно грубо и безпардонно Гърция показа на България мястото й в ЕС и как се пази държава
Все едно да забраниш на грък да дойде у нас и да положи цветя на гроба на свой роднина, заяви съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов по повод случилото се на лобното място на Гоце Делчев в Гърция
Тема в развитие
виж още
скрий
04 Май 2014, Неделя, 11:19 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Архив Флагман.Бг

Дори да си бандит като Куйович, само с писмена заповед могат да те изведат от територията на държава в ЕС, такава на сънародниците ни не е показана


- Г-н Симеонов, как ще коментирате случилото се днес с Вашия колега и кандидат за евродепутат от НФСБ Борис Ячев, общински съветници от партията и екип на СКАТ в близост до лобното място на Гоце Делчев в Гърция? Те бяха принудени от властите да напуснат границите на южната ни съседка.

- Абсолютно грубо и безпардонно Гърция показа на България мястото й в ЕС и начина, по който се пази държава. Предварително петима души – цивилни гръцки ченгета, са били мястото в с. Баница, което е на 18 км от гр. Сяр в Гърция. Там преди 111 г. в битка е загинал българският национален герой Гоце Делчев, вторият Левски. Въпреки че няма официално събитие, полицаите са стоели там, тъй като гръцката държава знае за тази дата, знае, че някой от България може да се сети да отиде и да положи цветя на лобното място на Гоце Делчев. Моментално са измислили претекст да спрат нашата група, да я задържат и да предотвратят по всякакъв начин този опит за почитането на историческата памет. Защото там, на тяхна територия, се е случило нещо с един български национален герой. Това са територии с българско население, които по силата на историческите обстоятелства са подарени на Гърция след злополучните за нас Балканска и Втора световна война. Затова те по всякакъв начин се мъчат да изличат всякакви следи на българщината от тези земи. Наричат местното население не българи, а славяногласни елини, пишат за помашки език, изтриват надписи и сриват всякаква историческа памет, все едно, че никога не е имало българско присъствие там.

- Какво точно се е случило днес, българските представители провокирали ли са по някакъв начин гръцките полицаи, защо са били задържани?

- Задържат ги, искат им документите, тарашат им колата и виждат, че вътре има знаме – от едната страна това на НФСБ и българският флаг – от другата. Моментално се вторачват в българското национално знаме и започват да питат: „Какви сте, откъде сте, защо сте тук?” В групата е Павлин Цветков – наш общински съветник от Правец, който е завършил образованието си в Гърция. 5 години е учил в Солун и говори перфектно езика. Той обяснява на полицате какъв е поводът. Следва чесане по главите: „Дайте документите за справка! Имаме съмнение, че сте иманяри”. При положение, че виждат, че има венец и знаме и нашите представители са им обяснили, че са били на поклонение в Благоевград. Освен това, гръцките полицаи знаят за Гоце Делчев, издали са се. Но твърдели, че има опасност за върлуване на иманяри в района и били длъжни да проверят случая. Взели документите на българските представители и оставили двама да ги пазят с изричната забрана да снимат и да се движат. Другите двама полицаи изчезват и ги няма около 2-3 часа. Всякакви опити за употреба на камерата от страна на екипа на СКАТ тв са пресичани и сравнително любезно, но твърдо им се казва да не правят нищо и да изчакат, докато случаят се изясни. Нашите хора са помолили за връзка с консула в Солун. Казали са им, че ще направят, каквото трябва. След 3 часа идват, връщат им картите и им заявяват: „Сигнализирали сме полицията в град Сяр. От там докладваха на полицията в Атина, свързаха се с външно министерство и Ви предаваме заповед, която идва от министъра на външните работи на Република Гърция.” Колегите ни били „помолени вежливо да напуснат територията на гръцката държава по най-бързия начин”.

Ако Ви се струва вежливо – да ти кажат да си вървиш по най-бързия начин, „вежливо те моля – напусни!”

С пристигането те са видели двата автомобила – бяла кола и джип, със спецполицаите, не са ги провокирали по никакъв начин. Те явно са очаквали някакви хора, че някой от България може да се присети и го пресичат тук. В началото ние си помислихме, че ще ги размотават, докато падне нощта, за да не могат да направят снимки, но се оказа, че са решили, колкото се може по-бързо да ги развърнат – може би защото потърсихме все пак някакво дипломатическо съдействие. Не сме имали разрешение и не сме уведомили местните власти – такова не се изисква. Ние не правим митинг и не пречим на хората, които са там. Всеки може да отиде някъде и да снима един паметник. Не правим нито агитация, нито нищо. Това е все едно да забраниш на някой грък да дойде в България и да положи цветя на гроба на някой роднина.

- Каква е причината, която са изтъкнали гръцките власти, и имат ли право с устно нареждане, било то и от министър, да гонят по този начин европейски граждани от територия в рамките на ЕС?

- Причината, която са изтъкнали, е, че е организирано събитие, за което трябва специално разрешение и уведомление на местните власти. Нашите питат – защо? Никой не се интересува от това какво правят – нито в село Баница, нито извън него. Освен всичко – този паметник е на 5 км от селото, църквата, до която е убит Гоце Делчев, е на къра и няма жива душа, само змиярници и пущинак. Там обаче е била битката, в която е застрелян Гоце Делчев. Нашите хора питат: „Каква провокация, какво виждате в това, какво организирано мероприятие има в едни обикновени граждани, които идваме да се поклоним пред национален герой, само 5 души сме?” Отговаря им се: „Не, щом има знаме, щом има венец, значи това е организирано. Не може да мине така, Вие може да накърните чувствата на местните хора. Те да не го възприемат благопожелателно и може да ядете дървото. Ние един вид Ви пазим, за да не стане нещо с Вас от недоволството на местните жители.” Такава привидна по гръцки причина измислят и им казват: „Вежливо Ви молим по най-бързия начин да напуснете територията на Република Гърция. Нямате право да снимате нищо – нито нас, нито да ни задавате въпроси, нито да снимате лобното място. Прибирате си всичко и си тръгвате по най-бързия начин. При опит да снимате или да се качите организирано да слагате венци, ще бъдете задържани, ще Ви изтрием снимките, ще конфискуваме апаратите и камерата.”

Затова след кратки разговори с тях потърсихме помощта на евродепутата Слави Бинев. Той звъня на консула в Солун, но не успя да се свърже с него. Оказа се, че българският консул е заедно с посланика ни в Гърция и с министър-председателя Пламен Орешарски в Атон. Било му предадено чрез секретарката. Гръцките спецполицаи (не са били униформени, а от национална сигурност б. р.) твърдят, че консулът бил уведомен, но казал, че нищо не знае за това и не може да се намесва. Дали такава е историята обаче, не е ясно.

Няма абсолютно никаква писмена заповед, с която да извеждат нашите сънародници от Гърция. Такова нещо в ЕС е недопустимо.

Може да си най-големият бандит, може да си като Куйович или не знам кой, но щом си в ЕС, за да изкараш някого от територията на държавата, трябва писмена заповед.

Такова решение на нашите хора не е показано. Когато са го поискали, им е било заявено: „Излезте от Гърция и по-нататък по дипломатически път изискайте нещо писмено. Ние Ви казваме, че това е заповедта от външно министерство, от министъра. Вежливо Ви молим да напуснете по най-бързия начин Гърция, без да предприемате нищо друго. Не сте желани и Вие, който сте кандидат за евродепутат (защото Борис Ячев се е легитимирал), и Вие общинските съветници, и телевизионният екип по най-бързия начин напуснете Гърция”.

- Ще подадете ли сигнал за случая и очаквате ли реакция на българското външно министерство и на българските институции по този въпрос?
- Очакваме нулева реакция. Поради безнадеждното състояние на българската външна политика няма да има нито нота, нито питане. Все едно, че нищо не е било, български граждани не са били принуждавани устно да напуснат Гърция.
Ще изпратим сигнал до българското външно министерството. Ще сигнализираме и Европейския парламент, тъй като става дума за държави, които са в ЕС, където има свободно движение на хора, стоки, пари, капитали. И ето какво се случва – едни хора се придвижват донякъде и им казват: „Не може, вежливо Ви молим да напуснете Република Гърция!”

В категории: Политика


27
Коментара по темата
27.
от Тополовград
06.05.2014 18:02:24
0
2
направете раследване и за кмета на ТОПОЛОВ ГРАД за да видите какво е там корупция и измами и рекет,поръчки се изпалняват от старозагорски фирми на негови стари приятели те са познати в криминалния контингент в Стара загора по прякор ПАЧО синът му обира поръчки на общината а хората В града тънат в глад ,дават се пасища на близък до кмета пловдивчанин по прякор джаба добре известен в крими контингента от миналото в полвдив а наи голямата наглост е че продаде 19000 хил декара общински земи на свои приятел на смешната сума от 100 лева на декар коиято земя не регламентирано е на двамата с уговорката кмета сваля цената вторият я купува и остава обща общинският савет го подкрепя и балгария страда + куп други куропциони зделки направете разследване за него там си заслужава сще стане голям бум ,кмета си е от бившите редици на едновремешните групи на борците,лежал е в ареста в гр Елхово за рекет ,срамота за българия с такива кметове и управници дето за тоя се знае че изкупи циганските гласове и куб лажливи обещания даде на хората да стане кмет и ограби общината срам за българския народ
26.
До 23 - Вальо Атил
06.05.2014 09:44:30
1
3
Риташ, биеш и чупиш мутри... Тъй ли правиш?! Ами ти значи си за усмирителна риза. Такива като тебе ги затварят на "4-ти километър" бият им инжекции с успокоителни и ги връзват за леглото да не буйстват! Даааа! Дай си адреса да те приберем!
25.
Aлеко Констaнтинов
05.05.2014 22:07:15
6
4
Еееей, обърнaл съм се нaопaки от толковa " интелигентни" Гaнчовци.
Вий къде си мислите , че се нaмирaте бе , селяци.Aйде с потурите обрaтно в Булгaристaн, не сте дорaсли зa цивилизaциятa.
Пaк сa били учтиви.Че щели дa търсят и отговорност едвa ли не хaхaхaхaхaх
Можели сa дa ви aрестувaт, трaйте си поне.Тръгнaли и знaме дa нaбучaт, без рaзрешение, без уведомявaне нa местнaтa влaст....зa кaкви се помислихте
Товa сaмо в Булгaристaн!
24.
Кретен!!!
05.05.2014 21:56:58
0
1
Кретен, ти май не можеш и да четеш, затова ще ти извадя цитат, дано проумееш колко ти е ниска писмената култура и колко си ограничен, че дори не можеш да разпознаеш кога те иронизират. Нямам думи за свещената ти наглост и неграмотност...
"При липса на знака (в машинописа неправилно) се изписва с и-кратко (й). Както всяко местоимение предполага, че заместваното съществително е вече известно. Поставя се преди второстепенните части на изречението, но никога на първа позиция".
23.
Валентин Иванов- Атил
05.05.2014 21:18:50
1
3
Гърците са традиционо антибългарски и гузни подобно на югославяните. Майната им , важното е ние какви сме и можем ли да ги сложим на мястото им!
С такива управления и калпава страна, няма как. Точно това може да се промени и никак не е трудно!
Колкото до манипулианите и зомбирани български граждани, те винаги се осъзнават със задна дата...
Затова пък има и други неподластни на злата сила, които могат да обърнат нещата.
Шибаните боклуци и българомразци не ги коментирам, но при удобен случай постъпвам с тях напълно адекватно на поведението им - ритам ги, бия ги и им счупвам мръсните мутри!
22.
Моряк
05.05.2014 20:44:47
0
5
Така е, тогава викаше колко са велики Малаките, вместо да се защити и корабособственика. Това е отговор на тогавашното ти слагачество г-н Симеонов.
21.
Fm Greece
05.05.2014 20:39:10
0
3
Валери, сега ти се врьща за Мишков и още много ще ти се врьща. Гьрция е една от най-гадните дьржави с невероятно беззаконие. В случая с кораба Ина, защо не казахте причината за незаконност на товара при положение че е с коносамент и манифест, и това е че са издадени вьв Фамагуста, Северен Кипьр. Всички моряци пострадаха от Грьцкото беззаконие и произвол, а не заради корабособственика...
20.
ДО №14 и №15
05.05.2014 17:59:18
2
0
Кретен ще викаш на тоя, който те е научил, че И и Й са една и съща буква!!!

Или на себе си! Никъде не съм употребил епитети за да си позволяваш да обиждаш и ругаеш!

Напиши в кое училище те научиха, че Й означава И с ударение? Или имаш проблем с очите и не забелязваш разликата в изписването? Погледни си в линка даден за И с ударение и го произнеси както Й?

Акции се пише без Й. Както и акциите!

Благодаря, че си показа в Интернет ниската писмена култура, както и ниското възпитание, като обиждаш! Пълна тъпотия!!!
19.
sda
05.05.2014 17:04:52
0
5
Смотан си. Защо когато ти се обаждат бабичките за повреда СКАТ бепардонно им вика "Ши чакате тъпи пенсии"? А, чакай.. те не са набори на Гоце Делчев, иначе щеше да ги уважаваш.
18.
hahaha
05.05.2014 16:55:29
1
2
Kasabova, goliam si lainoiad.
17.
hahaha
05.05.2014 16:55:29
1
2
Kasabova, goliam si lainoiad.
16.
az
05.05.2014 16:06:58
1
3
Малко клане на Гърчоля трябва и вскичко ще се оправи,
15.
До номер 11
05.05.2014 14:26:04
2
3
Все пак, кретен, попрочети и в Гугъл, дано ти поспаднат акциЙте!
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%9D
14.
До номер 11
05.05.2014 14:20:45
1
5
Доказа, че си кретен, не мога да понасям неграмотни хора или в случая с посредствена грамотност, базираща се на Гугъл, и с претенции, че и да поучават по-грамотните от тях. Бих поспорила с някой, който има някакво ниво, но с теб само ще си вдигна неприятно адреналина. Жив и здрав да си и не се излагай повече!
13.
ДО №11
05.05.2014 13:59:11
4
3
Възможно ли е да споделиш къде научи, че буквата Й е И с ударение? Интересно е в кое училище го преподават това или в коя книга е написано!

Потърси в Гугъл - "Кога пишем И и кога Й"

И не бъркай повече две различни букви (И и Й), че такива като теб всеки ден бълват бисери, като например - "акций". Да се чудиш римски пълководец ли е или древногръцки мислител...

Преди да казваш,че някой е зле, е добре да погледнеш ти колко си зле!!!
12.
Патриот
05.05.2014 11:27:42
2
16
Хора, това че съвсем заслужено мразите Валери и телевизията му, не означава че трябва да защитавате подобно поведение на гръцката държава. То е недопустимо! Векове ни мачкат, а вие им се радвате! Друг е въпроса, че трудно вече можем да се вярва на лъжливото овчарче Валери и кой знае въобще как са стояли нещата. Доста често сме виждали провокативното поведение на "журналистите" му. Най-вероятно сами са предизвикали ответната реакция.
11.
ДО номер 5
05.05.2014 10:50:38
3
6
Много си зле с правописа мой човек, пише се мястото Й", където "Й" е местоимение за притежание, на което трябва да има ударение, но при машинно писане е прието да се използва "Й". Не мога да разбера откъде тази смелост да критикуваш правопис, като си толкова зле ти самият.
10.
Бургас
05.05.2014 10:31:44
4
13
Тези глупаци от СКАТ вместо да пазят добросъседски отношения със съсед от Европа, който дава ХЛЯБ на огромна част от Българското население тръгнали на гол гъз пищови да слагат. Малоумници !
9.
!!!
05.05.2014 10:16:10
3
13
Разбира се че ще ги изгонят! Това са опасни провокации които са един обикновен популузъм целящ единствено вдигане рейтинга на група хора за сметка на останалия Български народ! В тези размирни времена такива провокации са опасни за малката ни и без това разграбена и бедна страна!
А Гръцките власти направиха показно на нашите мишоци и показаха защо Гърция е по богата от нас !!!!
8.
Балевски
05.05.2014 09:54:49
3
12
ХАХАХА МАНГАЛ МАЗЕН Валерян! Разпориха ли ти халката циганска...
7.
Балевски
05.05.2014 09:54:49
3
11
ХАХАХА МАНГАЛ МАЗЕН Валерян! Разпориха ли ти халката циганска...
6.
български лекар
05.05.2014 01:59:44
6
13
касабова, пак си се осрала в усилието си да си изработиш парите за реклама
5.
??????????????????????????????
05.05.2014 00:39:18
7
9
Абсолютно грубо и безпардонно Гърция показа на България мястото й в ЕС и как се пази държава
===============
"мястото й"???? Хайде, моля, дазапочнете поне заглавията да ги "списвате" нормално? Пише се "мястото и", а не с Й!

И е крайно време да се премахват коментари на латиница...

Учудвам се на рекламодателите ви, че си свързват продуктите с такова качество на списване...
4.
патриот
05.05.2014 00:08:02
5
9
Айде бирхан е прост пискюл ами другите двама дупедавци защо се слагат на малакитеЕбаси ибрикчиите.С такива предатели как да се оправим.
3.
Официален отговор от Арменския поп
04.05.2014 23:41:14
4
20
На тоз Симеонов все някой друг му е виновен! В България иди-дойди, тук все ще се намерят балами, които да му повярват и да гласуват за него, ама в чужбина не вървиш бе, човек! Кой ще ти цепи там басма и ще ти слуша глупостите... а той с всичкия си акъл си мислел, че гърците с "хляб и сол" ще ги посрещнат!... Пълен наивник!
2.
ss
04.05.2014 23:40:03
4
13
E KATO STE MNOGO OTWORENI NEDEITE NAPUSKAITE GARCIA,KAKWO 6TE WI ZASTRELQT LI ,BASI I STRAHLIWCITE !
1.
бирхан
04.05.2014 22:51:37
13
20
и там им биха шута на псевдонационалистите,набързо ги разбраха що за стока са и ФАЙРУМ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори