×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Покъртително! Жестока трагедия прикова на легло дядо Стоян и баба Донка от бургаското с. Черни връх


Покъртително! Жестока трагедия прикова на легло дядо Стоян и баба Донка от бургаското с. Черни връх
76-годишният дядо Стоян е бивш полицай от Първо РУП-Бургас, след като ампутираха деветте му пръста, днес той лежи и отчаяно плаче, не вярва как някой може да се отнесе с него и жена му като с кучета
26 Март 2014, Сряда, 16:02 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА Снимки и видео Иван КОЛЕВ

Двамата лежат безпомощни в дома си, след като хвърлиха и скътаните  за погребението си пари в бездънната яма на българското здравеопазване


Жестока човешка трагедия смаза възрастно семейство от бургаското село Черни връх. След сигнал от техния внук Диян екип на Флагман.Бг се срещна с покрусените и приковани на легло Донка и Стоян Колеви, чиято драма би разтърсила сърцето на всеки човек.

Как едно семейство се срещна очи в очи с чудовищната машина за пари на българското здравеопазване? Как двама старци похарчиха и последните си стотинки, кътани с години, за да ги погребат достойно един ден? Как дядо Стоян, който през целия си живот е бил полицай, плати с деветте си пръста цената за това, че държавата отказа средства за Отделение по изгарянията в Бургас – градът с най-голямата рафинерия в България? Много българи имат възрастни родители или близки, живеещи сами.  Затова се надяваме историята на дядо Стоян и баба Донка, които са семейство от 56 години и през целия си живот са превивали гръб и са работили като волове за тази държава, да събуди съвестта на всеки от нас и най-вече на уважаемите лекари, отнесли се безцеремонно с две човешки същества.

Всичко започва, когато на 28 февруари 76-годишният бивш полицай дядо Стоян Колев изгорил и двете си ръце до китките, докато палил печката в дома си в село Черни връх. Съпругата му Донка го намерила на земята, безпомощен и виещ от болка. След посещение на Спешния център в Бургас става ясно, че възрастният човек е с много тежки изгаряния от III степен и в бургаската болница не могат да го лекуват, тъй като тук няма Отделение по изгарянията. Дежурните медицински лица насочват пациента към Варна, където в случая се намира най-близкият специализиран център по изгарянията. След едночасово чакане, докато дойде линейката и след това пропътувани 150 км, дядо Стоян е транспортиран до Варна, където е прегледан и му е направена превръзка на двете ръце. Едва на 4 март е установено, че възрастният човек има нужда от операция, която е извършена след още два дни – 6 март.

При интервенцията са ампутирани 9 от 10-те му пръста,

което означава, че до края на дните си дядо Стоян няма да може да се обслужва сам. В дните след постъпването в клиниката дядото повече не е преглеждан от лекар, вероятно поради четирите почивни дни около националния празник 3 март. Дали забавянето на самото лечение е усложнило състоянието на дядо Стоян и е довело до крайното решение да бъдат отрязани деветте му пръста, могат да кажат само лекарите.

Историята продължава още по-драматично. Поради невъзможността на възрастния мъж да използва и двете си ръце, му е необходим някой, който да го обслужва, а болницата не осигурява такова лице. Съпругата на дядо Стоян – 73-годишната Донка Колева, го придружава през цялото време от Бургас до настаняването във Варна. Първите пет дни за нея е осигурено легло в същата стая, понеже останалите три са били свободни. В деня на операцията обаче и късметът я напуска. Леглата биват заети от пациенти и тя е изхвърлена да спи на носилка с колелца, която е с височина малко по-голяма от стандартните легла.

На 6 срещу 7 март в 4:45 часа през нощта едното колело се счупва и жената пада на земята, като си чупи тазобедрената кост под ставата на левия крак.

При крясъците от болка на възрастната жена пристига дежурната сестра, която решава, че баба Донка се преструва. „Викаше ми: „Опитай да станеш, само си натъртена!“, след което излезе от стаята“, казва през сълзи жената. Баба Донка е оставена един час на пода, без да й е обърнато никакво внимание, докато дядо Стоян лежи безпомощен на леглото до нея и плаче.

„Сестрата извика един по-корав от пациентите и една циганка да ме вдигнат.  Ревях от болки, а те двама ме хванаха и като люлка ме хвърлиха на същата счупена носилка, вързаха ме с един бинт да не падна. Оттам вече никой не ме погледна. Когато дойде визитацията, дежурната лекарка ми каза: „Ти не си наш пациент и трябва да си отиваш. Ще изпишем и дядо Стоян (който е опериран само преди часове – б. р.) и да си отивате“, разказва през сълзи баба Донка. „Добре, че имам мобилен телефон, който внукът ми Диян ми даде. Обадих му се, като паднах, и той тръгна заедно с брат си и чичо си от Бургас“, добавя жената. „Моите хора дойдоха във Варна към 10:30 часа, а дотогава 5 часа никой не ме погледна. Диян се обади на тел. 112, но оттам казаха, че не могат да навлизат на територията на болнично заведение. Когато пристигна във Варна, вдигна скандал и те вече се разтичаха, дойдоха, прегледаха ме и видяха, че имам счупено. Внукът ми плати на частната линейка на БЧК да ме докара от Варна до МБАЛ „Дева Мария“ в Бургас, а дядо Стоян откараха в старческия дом в Българово. От МБАЛ „Дева Мария“ ме оперира д-р Минчев от Отделението по ортопедия, на когото от сърце благодаря. Ще се възстановявам близо 4 месеца, но според него ще мога отново да съм на крака, казва още баба Донка.

“Нека не забравяме, че всички имаме майки, бащи, баби и дядовци и че и ние някой ден ще остареем! Не пожелавам на никой подобна съдба, и то когато човек търси помощ”, каза пред Флагман.Бг внукът на баба Донка и дядо Стоян – Диян Колев.



В категории: Лична драма


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 1
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
68
Коментара по темата
68.
Dord
04.04.2014 11:37:09
0
4
Е как да стоим в тази България, държавата се превърна в гробница.
67.
Лора акбари
03.04.2014 23:44:12
0
5
Нечувано и нечовешко! Съдете ги тия некадърници да видите колко бързо ще се повиши стандарта! Оооо чакай това е България, там закони няма! Много европейска държава! Тук в Англия се държат по добре с животните
66.
Не е важното името
31.03.2014 13:50:58
1
4
Кажете защо да оставам в България ? Има ли смисъл ?
65.
Stoyan
30.03.2014 23:57:07
0
5
Nqma li kak da se pomogne na tezi hora...Ebasi kato durjavata ne iska neka nie go napravim ...
64.
емигрант
30.03.2014 07:40:17
1
7
Потресена съм от материала , Не може да казваме скапана държава , защото държавата това сме ние ,
Аз често пиша по повод здравеопазването . Имах участта да видя специално какво е да викаш линейка ,или добрият вариант да платиш.
Какво става – Камено е център но няма линейка – за да вземеш при спешен случаи а за тях е инсулт и маи друго не отиваш на място плащаш и ти дават а говорим за здраве .Какво става през това време . Къде са лекарите на място които да преценят дали пациента е спешен случай.
ЗАЩО ,БЪЛГАРИЯ НЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СТРАНА а няма реално разделение на държавно и частно . ?
На запад има държавни болници и всеки които се осигурява има карта за преглед а ако желаеш клиника или плащаш или на база мед. Застраховка се лекуваш.
Няма право лекаря да е на двата фронта . работи в единия сектор.
В Болницата има аптека и държавата си доставя лекарствата за болниците , да има други аптеки на свободен принцип.
ДО КАТО ТАЗИ ПРАКТИКА НЕ СЕ ПРЕМАХНЕ в България , НЯМА КАК ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ КАЛТА ,
Не може едно джипи да не е подготвено а пациента да е заробен както в робовладелсво.
Защо поликлиниките не станат дружества , пациента да си плаща такса но всичко да е вътре от прегледа при специалиста , лабораторията до физиотерапията . спешен център с линейка .
Но няма какво ние да очакваме защото виждаме много партии . всеки говори каквото си пожелание , борба за влияние , кокала а за нас никои не мисли .
Това е важно , ние хората да мислим не да хленчим а да отстояваме правата си , не да тичаме след партии , какво да очакваме от хора едни от нас които за тях властта, парите са важни а след тях потоп .
Каква държавност има когато всеки против всеки в политиката , няма обединение а разделение , каква държавност в която хората се насочват за работа в чужбина за по лесно , а какво ще стане – къде са българите , къде ще е България след години , тези наречени политици ако не мислят в момента не мислят ли че те имат деца , внуци- КЪДЕ ЩЕ СА ТЕ .
Жалко е за тези възрастни хора чрез трудът им е построена България а умират бедни , изоставени , поругани ,
63.
Huio
30.03.2014 00:52:01
1
3
Pod noja mrusni kupeldaci da izgniete vie i vashite semeistva !!!
62.
va6ta mama
29.03.2014 22:47:16
1
5
smart za korumpiranite lekari ,sadii,prokurori i vsqkakva druga izmet deto po cql den si pardqt v kreslata i iztupvat balgarskiq narod kato bra6nqn 4uval da vi eba maikata mrasni kopeleta gnusni decata vi bql den da ne vidqt do deveto kolqno !
61.
Анонимен
29.03.2014 21:31:47
0
7
Добре бе .. вие майка,баща нямате ли си ? Как може да се държат така с тези хора ? Къде отиде човечността ? Толкова обичам държавата си ,но се боя ,че ще трябва да я напусна скоро . Просто няма накъде ..
60.
iliqn
29.03.2014 21:29:36
1
2
ei takiva putki maini da gi prebiq malko shte im maika im da eba za tova li vi plashtat we murshi che i nai veche tova sa vuzrastni hora 72 - 73 godishni malko jalost nqmate li ex nqma da ima ubiistva li smurt zaslujavate pomqri
59.
иван
29.03.2014 21:09:29
1
4
после защо биели лекарите,те за убиване правят
58.
bobchooo
29.03.2014 19:09:16
1
1
tova samo v na6ta skapana darjava go ima po lo6i sme ot cigante ve4e...
57.
Dian
29.03.2014 19:06:48
0
3
Много е тъжно!
Не за всичко са виновни лекарите,мамка му.Никой не се замисля каква е системата и че тя в прочем прави лекарите такива.Радвайте се,че има още и такива лекари,защото в България те са на изчезване.....
56.
Milen
29.03.2014 13:25:48
0
4
Пфф ... ''лекари'' на маика им путката :(
55.
Anton
29.03.2014 13:09:23
0
1
:( :( :( mnogo e tajno :(
54.
Милен
29.03.2014 13:01:03
0
5
Тая държава успя да разкаже играта на всички трудещи се хора. Просто оставам без думи, дано хорицата се оправят и да не им се налага повече да посещават болница.
53.
Georgi
29.03.2014 13:00:37
1
5
bahti izrudite sa teq lekari......... samo smuchat pari a nishto ne pravqt ... izmekqri !!
52.
NIKOLA
29.03.2014 12:25:13
0
2
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ Коментар51 !!!!!!!!!!
51.
Камелия
29.03.2014 09:29:26
0
10
Не да пищят,че ги бият и да ги линчуват ще им е малко. Преди 2 години една такава сестра затри майка ми,защото разбираш ли я мързяло да я погледне. Къде Ви е Хипократовата клетва бе мижетурки или се клехте на левчетата мизерници. Дано някой ден Вие да споделите тази съдба ама да няма и кой да ви даде една чаша вода.Както и да ги нарека тия малко ще им е . Пожелавам на възрастните хора скорошно оздравяване и на внука им браво,че си разгласил случая ,не спирай до тук,тия трябва да си платят!
50.
25 годишен
29.03.2014 02:15:03
1
14
Това е една мръсна педалска прогнила държава....на 25 години съм и всеки ден съжалявам,че съм част от тази кочина-българиЯ.....не желая да живея тук и в най-скоро време си хващам Терминал 2 и това е ....тъпа тъпа лайнарска държава е това...всички млади хора като мен--не стойте тука--емигрирайте докато сте млади,тук бъдеще няма!!!!
49.
gabriela boeva
28.03.2014 22:42:38
1
5
zaradi umnite ni politici stana taka nqq da sa zasramqt malko. egasi i egoistite samo za sebesi mislqt tapanari . neka da mi pro4etat komentara ako iskat i da ma sadqt ama samo deto nqq da mogat za6toto sam 6-ti klas abe nqmam dumumi prosto sega sa tolkova egoisti4ni iprosti che nemoga da gi opi6a tapanariiii >_< smotani zadrastenqciii
48.
ti
28.03.2014 21:20:45
0
9
Нямат милост тия хора! Как ще оставиш тия безпомощни хорица на произвола на съдбата! Но нашите лекари са корумпирани! Търсят първо в пликчето пари, а после може и да ти обърнат внимание! Безсрамници! Народа умира!
47.
az
28.03.2014 20:36:19
0
6
Добре де, какъв човек трябва да си, за да се държиш така с тези безпомощни хора... какво е това отношение??? Хората цял живот са плащали данъци и осигуровки на скапаната държава и в един момент тези боклуци, които получават заплати от тези пари се държат с тях като.. не знам като с какво. Майка ви мръсна бе, боклуци... не знам просто, нямам думи.
46.
Анонимен
28.03.2014 17:13:58
1
6
Безсрамници мръсни,ще оставят бабата и дядото да умрат,ама нищо няма да направят. Дано да ви се случи същото да видите какво е. БОКЛУЦИ МРЪСНИ... Лекари се пишели .....
45.
Irena
28.03.2014 16:07:06
0
6
Izrodi gadni mrystni.... kak moje takova otno6enie te nqmat li maiki ba6ti ..............
44.
здрхгфб
28.03.2014 14:10:41
0
6
БЕЗСРАМНИЦИИ!!!!!!! Да ви имам и тъпата смотана държава бе.. Само гледат да крадът и за тях да има.. нещастници..
43.
Veronika
28.03.2014 11:34:34
1
5
da gi sudqt, sud nqmame..da se karat s lekarite, te puk shte gi osudqt za ubida.. kakva durjava beshe BULGARIQ po vremeto na Jivkov, a kakva e sega?? ot neshto se prevurna v nishto v edno pulno NISHTO! kak moje na tiq lekari da ne im stane pone malko muchno za tezi vuzrastni hora, koito sa bili v dobro zdrave? ne ne ne... prosto kakvoto i da kaja, dumi nqma da namerq, s koito da opisha sluchiloto se .......................... moga samo da kaja, che tezi hora ne zaslujavat tova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
42.
Veronika
28.03.2014 11:29:09
0
2
DOBRE DOSHLI V BULGARIQ!
41.
Vidqx i 4ux
28.03.2014 10:02:35
1
6
Kakvo da vi kaja xora i ot kade da zapo4na ,da za jalost e taka .Vidqx i 4ux ,za men tova ne sa lekari te sa izednici na 4ove6kite stradaniq ,a pove4eto jiveem i v bednost .Te 4akat da im zanesem palni torbi vidqx sa6to kak si prebirat i pari4kite otvratitelno e 4ak mi se gadi kogato si spomnqm i go pi6a za6toto tova e na6ata darjava te gledat ot bedniq narod da smu4at ,a na6ata bolka e druga nie gledami da spasim 4ove6kiq jivot i na vsi4ko sme saglasni samo i samo blizkiteni da ozdraveqt .Ba6tami go zavedaxme v Pontikata v Burgas na kraka prav ,edar 4ovek kakvo da vi kaja e te go uni6tojixa xora, be6i stra6na kartina stra6na .Te se izu4ixa na nego uj bili golemi specelisti za men ne sa specialisti a zverilnici po to4no ,kriqxa i ne ni kazvaxa kakvo stava tam vatre s ba6tami a uj 6te6e da e dobre koe e dobre ,nemojixme da zvanim i da poitame za sastoqnito vse sas strax da ne zapo4nat da kre6tqt i da vikat ne znae6 kak da podxodi6 s tqx a nai nakraq re6ixa da go izmestqt v dr renimaciq v novoto krilo na Burgas ei taka te re6avat i go mestqt vse edno za tqx e 4uval s kartofi ,a nie pak ne bqxme osvedomeni te postoqno kriexa za6toto ima6e gre6ka i zatova go prexvarlixa tam za da se prekriqt te znaexa 4e toi 6te po4ini da znaexa ,kolkoto i da sa mladi i kolkoto i da se pravqt 4e sa inteligentni TE nqmat dostoinstvo da se narekat LEKARI ,ei tova e tragva6 jiv a se vra6ta6 v kov4eg.Stra6no e xora upraviq nqma da ima v na6ata darjava ,da ne dava bog da stapi6 u bolnica jiv tragva6 a martav se vra6ta6 ot takiva nekadarnici deto 4akat da im mine denq da im vlezi zaplati4kata a ot xorata kolko smu4at da ne govorim tq Balgariq zatova nqma da se opravi na ei ot taki nekadranici.
40.
Мария
28.03.2014 07:58:18
2
13
Още един пример какво се получава,когато лекарите се превърнат в търговци.И заради такива бездушни медицински лица,се оплюват и съвестните лекари и медицински сестри.Нямат оправдание,като им е малка заплатата да си намерят друга работа.Човечност не се купува с пари,не се продава в магазина.
39.
Emil
28.03.2014 04:08:03
1
3
Ne bydete zlopametni to4no taka vsi4ko se povtarq i potretq no ako nqkoi kaje krai 6te prekrati tazi nijka!!!
Da sgreshili sa No sym siguren 4e starata jena shte kaje

Ima li GRESHKA ima i PROSHKA
38.
Burgazliq
28.03.2014 00:51:42
2
3
Ochite mi se nasalziha...Zagubih maika si i bashta si za 3 godini tochno zaradi tezi urudi lekarite....Edinstveno sam spokoen za edno - nqkade ima sili koqo uravnovesqva neshtata i ne ostavq nishto nenakazano - nito dobro nito losho.....Edin den neka s tqh se otnasqt taka kakto te se otnasqt s horata...I tozi den shte doide....Posle osigurovki da sme im plashtali....NIKOGA!
37.
no coment
27.03.2014 23:59:38
0
2
jalko za horata............................................................da ti eba i dyrjavata,da ti eba i zdraveopazvaneto,zaedno s celiq parlament!
36.
mihail
27.03.2014 22:08:23
0
7
za prav pat v tozi sait 4eta tolkova dobre napisana statiq i istinska istoriq. jalko za horata dano vnukat im osadi tezi lekari i sestri
35.
българка
27.03.2014 21:27:49
1
9
ОТВРАТЕНА , ОБЕЗВЕРЕНА, ОТ4АЯНА
къде е изхода ? защо , на кого да раз4итаме ? Явно не на лекарите .
Цялата мизерия в болниците се дължи на
тях, грабят,злоупотребяват и нехаистват
за 4овешките болки. наистина при соца беше мнг. по-добре !
34.
деяна
27.03.2014 21:21:45
1
8
прости сме ние,че си плащаме осигуровките
33.
Михаил
27.03.2014 17:26:36
4
9
Значи , тези хора са изключително прости. Как може да се държат по такъв начин и то с по-възрастен . Евала на циганката и момчето дето са й помогнали , а на сестрата ще й разпоря клитора на 8 ! Директен САПУН !
32.
Sibila
27.03.2014 16:52:37
0
6
Tazi istoriya mi e poznata,minax prez tova s moite roditeli.Moga da kaja samo,4e iskax da izvar6a prestaplenie,za6toto maika mi ostana na leglo ot bezrazli4ieto i bezxaberieto na "lekarite",ot ptestapnoto im ne4ove6ko otno6enie,ba6ta mi se razbolya tejko sled neya,operaciya,uslojneniya,no se krepi,za6toto ima volya.No pomo6t,nyama ot nikade,tarsim jena da im pomaga,no ne namirame,za6toto predpo4itat da ne rabotyat,a da polu4avat mizernite pomo6ti ot socialnite!Nie pomagame,no poradi zaetostta ni,tova ne e dostata4no!Ako ostanem do tyax,bez pari,stava o6te po lo6o,za6toto bez sredstva v tazi darjava ne se jivee,a lekarstvata i konsumativite sa skapi,da ne govorim za xrana,otoplenie,osvetlenie!Davat se pari po programi,no mnogo otivat ne po prednazna4enie!Jalko e za tezi vazrastni i bezpomo6tni xora,na6ite ba6ti i maiki,dano ima vazmezdie za vsi4ki lekari i institucii,koito unijavat taka jestoko na6iyat narod!!!Dai Boje, Vidovden za tezi prestapnici!!!!!!
31.
Бургазлийка
27.03.2014 15:32:53
0
10
Ужас, никакво здравеопазване няма в Бургас. :(
30.
ATANASKA ATANASOVA
27.03.2014 13:22:13
2
13
за жалост е така ,всички лекари са подли.В Бургас умориха баща ми. Лежа в Понтика ,направиха му операция троен байпас на сърцето , от там нататък почнаха и неговите мъки.Получи инфекция на белия дроб,както и инсулти,след като си поиграха на лекари специалисти,решиха да го пратят и в Окръжна болница за да го уморят по бързо и успяха.Моят призив към всички хора е Не ходете в Бургас,ако ви е мил живота.
29.
Теди
27.03.2014 11:13:05
1
15
Девизът на България- Тука е така! :( :( :(
28.
goshomax
27.03.2014 10:52:17
2
15
abe hora i az sam patil ot toq ,,goveda,,za6to pla6tame zdravni usigurovki na taq darjava..i men me razpraha kato prase zaradi teq nekadarnizi,,,hodqt piqni na rabota...ve4er spat kato porove,posle zaplati iskat...az ako sam na mqstoto na vnuka im 6te im s4upq taza posle 6te im otreja prastite 4e hem da ne stava hem da ne moje da si bar6e zadnika posle...za kakvo pla6tame na darjavata kato taka iliina4e hodim da si pla6tame na 4astno..ama kato im butne6 pari4ki togava sa veliki ve4e i mnogo liubezni,,smotanqzi takiva,,
27.
Рени
27.03.2014 08:52:14
2
32
познавам лично тези хора - весели, добри,здрави, изключително работливи. нам, че не заслужават такива старини, знам, че внуците им ще се грижи за тях с любов . Това, което не знам е дали виновните ще получат заслуженото и кога управляващите ни ще благоволят да се погрижат за народа. И в този случай ли няма да има виновни?!
26.
попа
27.03.2014 08:26:07
3
14
ами наи добре референдум и при Путин ,тои ще на управи,
25.
пепа
27.03.2014 05:06:43
2
21
потресена съм. Тази държава никога няма да се оправи,
24.
petq
27.03.2014 02:04:25
0
12
bokluci dano na tqh da im se slu4i sa6toto i nikoi da ne im obarne vnimanie
23.
dо 21
26.03.2014 23:04:16
2
13
ako ti se slu4i podobno ne6to edin den da ne se 4udi6 za6to i kak, vse pod vola tele tarsite, ama to koleloto se varti. bravo flagman, edin pat da raskajete istinska istoriq. dano horata se opravqt, da se nameri koi da im pomogne i da potarsi otgovornost na tezi lekari, koito gi dokaraha do tuk
22.
sdsd
26.03.2014 22:51:24
0
14
maika im daiba pederasi daiba tapa darjava !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.
TTT
26.03.2014 22:44:22
9
6
4e ot klinikata wyw Wetren sa wi reklamodateli e taka ama we4e presolqwate mandjata.Ima granici wse pak nali?
20.
Иван Стоянов
26.03.2014 22:25:45
6
19
До коментар от Бургазлия:Ааа нещо се бъркаш!!!Че то сега управляват комунистите.Освен това Министърката на здравеопазването не даде пари за такова отделение,Тази която каза на бившата: "Не ма наричайте колега ,аз за разлика от вас съм лекар!!" Сега сме по зле и от преди една година!!!!
19.
Шокиран
26.03.2014 22:15:21
1
18
Не заслужаваме нищо... мръсно племе сме това българите...
18.
БУРГАЗЛИЯ
26.03.2014 21:57:50
12
15
ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА! ПРИ МРЪСНИЯ КОМУНИЗЪМ ТОВА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПОСМЪРТНО! ЗАЩО ПЛАЧКАТЕ, ДЕБИЛИ?!
17.
patoka
26.03.2014 21:45:55
3
27
Добре де ,може ли винаги да се разчита на Варна ,каква е тази Варна -че ние в Бургас имахме отделение по пластика и изгаряния , в което работиха супер-специалисти!Малко ли депутати има от Бургас-и от ГРЕБ и от БСП,че и други такива,които трябва да съдействат активно за преоткриване на отделението ... Жалко , че Бургас с толкова рискови професии;за разлика от варна/ му липсва такова о5тделение към МБАЛ - тоя , шефа и Миразчийски , какво се стяга - да си открие отделението-и специалсти , и оборудване има ....
16.
$h@idEr
26.03.2014 21:36:45
5
27
Мръсни гагаузи варненски гларуси, да ви сера в на майка ви устата, да измрете като кучета, инвалиди за цял живот да останете даноооо!!! как смеете да третирате хората по тоя начин
15.
Без Значение
26.03.2014 21:22:51
1
25
Всеки божи ден срещаме такива истории като на тези възрастни,възпитани културни и изкарвали прехраната си с честен труд хора!
Жалко е за тях,жалко е за всички тези които са в такова положение,жалко е и за нашата държата!
Как може да има хора в нашето управление които гледат само да взимат и да лапат пари а не и да помагат на хората?
Потресен съм от това....
Дано някой им помогне на хорицата...
14.
възмутена
26.03.2014 21:16:46
3
39
Повръща ми се от тази нищожна държава! Нито се грижи за старите, нито за младите само циганите са на почит и за тях се грижат. Ужасна история.
13.
мечо
26.03.2014 21:03:04
0
19
Тая дьржава трябва да се заличи до 10-20 год.това е логиката.
12.
Подмазвач
26.03.2014 20:37:18
7
7
batman
26.03.2014 16:36:36
Рейтинг:
+11
Всеки ден чета за хорица който живота ги е смазал за ден .Надявам се кмета Митко Николов да им помогне на хората с каквото може ,само той може
11.
112
26.03.2014 20:34:40
0
24
Тия БОКЛУЦИ в ПАРЛАМЕНТА ни докараха до тая мизерия
10.
до 7 ( докторА)
26.03.2014 20:26:21
3
24
Не са виновни за това докторите, виновни са че средно едно ГП- взима по 2 бона а един специалист( гинеколог например взима по 5 бона) СРЕДНО има и такива с по над 7-8 хиляди лева месечно и само реват. Ей тва е проблема. Има една малка част основно в спешния център които би трябвало да взимат много повече по всеки лекар дето лежи на кушетката в кабинета си на топло. ей тва е
9.
аз
26.03.2014 20:13:34
0
10
потресена съм цялата ни държава
8.
fabino
26.03.2014 19:21:31
2
21
За да се подобри отношението на лекарите към пациентите трябва или да си платиш здраво или да ги понабиеш леко. Обаче те са свикнали само да лапат и затова като не си платиш и някой ги заплаши вдигат вой да небесата. Това е ежедневие в България. иначе жалко за хората..........
7.
Въпрос до всички писали по-надолу
26.03.2014 19:10:26
16
10
Докторите и сестрите ли са виновни, че няма отделение по изгаряния в Бургас?
6.
...
26.03.2014 18:57:54
0
28
България на държава не прилича!
5.
д
26.03.2014 18:49:27
4
35
може някои да ме напсува но ще го напиша. само в този случаи са прави мангалите че бият докторите като тупани и ония като ги видят тичат да ги лекуват веднага щот знаят че ги чака дървен господ, а е кво е станало с отрудени и честни пенсионери , сега докторите ще си прехвърлят топката и няма да са виновни те
4.
batman
26.03.2014 18:36:36
3
25
Всеки ден чета за хорица който живота ги е смазал за ден .Надявам се кмета Митко Николов да им помогне на хората с каквото може ,само той може
3.
Анна
26.03.2014 18:34:40
2
32
Повръща ми се от тази бедна и нищожна държава! Нито се грижи за старите, нито за младите! Ужасна история, горките хорица...
2.
Жоро Бекъма
26.03.2014 18:20:53
2
37
Значи какво заслужават такива доктори сетете се сами. Искат от нас да си плащаме и да бъдем какви ли не, а очакваме това да го поучим и от тях, но явно трябва да му отрежа и аз 9-те пръста на тоя и останалите и тогава да видим кон боб яде ли...Скапана държава сме със скапано управление и крайно много лапачи наредени като свински черва...Потресен съм!
1.
...
26.03.2014 18:12:56
5
45
След това защо всички лекари са със заплахи за убийство и какво ли още не. Лекарите и медицинските сестри заслужават те да станат инвалиди, обаче помощ отникъде. Все някога ще си получат заслуженото ;)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори