×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Поморие питаха местните как да се развива градът им в следващите шест години


20 Март 2014, Четвъртък, 15:11 ч.
Автор: Флагман.бг

Дискусиите са част от изготвянето на Интегрирания план за градско развитие и възстановяване


Проведе се първият семинар във връзка с изготвянето на Интегриран план за градско възстановяване и развитие (ИПГВР) на Поморие, съобщават от местната администрация.

Семинарът имаше за цел да стимулира гражданската подкрепа и да запознае гражданите с процеса на изработване на стратегическия документ и начините, по които могат да се включат в планирането на обектите, за които ще бъдат привличани инвестиции от фондовете на ЕС до 2020 година.

Зам.-кметът Кунчо Гайдов подчерта, че за местната администрация е  изключително важно включването на местната общност в предстоящите експертни срещи, обществени обсъждания, консултативни съвети за анализиране и предлагане на решения на проблемите на града. Особено нужно е постигането на  обществен консенсус при определяне на публичните обекти, към които ще бъде насочено финансиране през следващия програмен период.

По време на дискусията участниците в семинара представиха обекти, които са важни за града: училища, детски градини, разширяване на мрежата от велоалеи, подобряване на зелената градска система, изграждане на паркове. Урбанист арх. Жана Стойчева, експерт от екипа на фирмата изпълнител по проекта ДЗЗД „ВАМОС И СЪНИ“ запозна присъстващите с основните дейности при изготвянето на Интегрирания план.

На интернет страницата на Община Поморие, гражданите могат да се включат в он-лайн проучване за очертаване приоритетите в развитието на града. Резултатите от анкетата ще бъдат представени публично през месец април и ще послужат като основа за изготвяне на реалистичен и приложим план за развитие.

В категории: Поморие


8
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 3
8
Коментара по темата
8.
muncho
22.03.2014 15:08:49
1
1
Някой няма ли да напише нещо смислено по темата или само платени тролове ще трябва да четем....
7.
Калпазанинът
22.03.2014 13:38:16
1
2
СЛЕДВАЩИТЕ 6 ГОДИНИ ВАНКО И РОДАТА ТРЯБВА ДА ТЪРКАТ ЗАТВОРНИЧЕСКИТЕ НАРОВЕ.
6.
Виолета Петрова
22.03.2014 08:59:21
1
2
За какви паркове, за каква зелена градска система се провеждат семинари? Предлагам местната управа преди работа да премине по ул"Проф. Стоянов" преди работа и да подиша прахта от преминаващи те камази. След това могат спокойно целите в прах да започнат работният си ден. Та те немогат да накарат една строителна фирма да си мие камазите, а за глобяване - служителите на "Законност и ред " стоят на тротоарите пият кафе и само гледат.
5.
До Киро дограмата
21.03.2014 15:55:48
1
1
Пазара е некачествено построен-няма пари за вас
4.
шано
20.03.2014 22:10:09
4
2
Ваньо на кой продаде парка в Малкото езеро, бе мошеник?
Какво ще развиваме там? Станахме една голяма спалня за пенсионерите. Център на болните и сакатите сме. Ха честит нов летен сезон!
3.
До Ваньо Пицата
20.03.2014 18:19:22
5
2
Развитието на Поморие ще започне след оставката на И.А
2.
киро дограмата
20.03.2014 16:52:41
5
2
Кмета да си плати зеленчуковия пазар в центъра,защото хората,които го построиха чакат вече 8 месеца да си получат парите.
1.
паяк
20.03.2014 16:07:09
5
3
С продължаване на крадене на общински пари от кмет и екипа му.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори