×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Всички жени са змии - вижте коя е вашата!


Всички жени са змии - вижте коя е вашата!
Кралската боа е зодия лъв
Ключови думи: зодии, жени, змия
23 Февруари 2014, Неделя, 09:36 ч.
Източник: snews.bg

Уникалният зодиак показва характера на всяка една жена
В повечето култури змията е типичен символ на изкушението. Тя е хлъзгава, когато реши кротува, но и изведнъж може да те ухапе жестоко. Но също така тя се свързва с грацията и женствеността. Може би затова още от древни времена хората са вярвали, че в душата на всяка жена живее по една змия.

Този змийски хороскоп може да бъде наречен и хороскоп на тъмната страна на жените. Дали обаче наистина е толкова тъмна...

Жената Овен - Огнен Питон

Силна, рязка с неконтролируеми изблици на ярост. Дори най-увереният мъж може да си тръгне, хлипайки, след „схватка" с нея. Но пък има и плюс – тази змия действа открито, без лукавство. Ако ще те нападне, първо ще видиш агресивния й поглед. Не е от тези, които са уж кротки, а само чакат да им обърнеш гръб, за да атакуват.

Жената Телец - Ехидна Пепелянка

Красива, с голямо самочувствие, дори нарцистична. Напада само, когато е предизвикана, но зъбите й са опасни! Иска много, иска най-доброто и не прави компромиси с претенциите си. Тя винаги поставя себе си на първо място. Дори да е влюбена до уши, няма да търпи дълго някой да й скача по главата!

Жената Близнаци - Черна Мамба

Много опасна змия, особено за мъжете! Привлича с красиво лице и обещания за любов, а след това изритва без да й мигне окото и без грам милост. Подвижна, бърза, лукава, понякога цинична. Тя те гледа и знае какво мислиш. Бързо забравя лошото, но докато е в главата й, ще те подложи на жестоки унижения.

Жената Рак - Спяща Кобра

Тя си стои настрани, не закача никого, не е общителна, имаш чувството, че си живее в собствен свят, но истината е, че внимателно наблюдава. Всичко, всеки и само чака да бъде засегната. Тогава напада яростно, обикновено когато най-малко очакваш. Нищо чудно и в гръб! Има и още – понякога умишлено ще си измисли повод за нападение, ако просто й е скучно.

Жената Лъв - Кралска Боа

Тя си е типична кралица – суетна, обича да хипнотизира публиката, да й се кланят, да я обожават. Иска да живее охолно, а останалите да я гледат с респект. Въпреки, че й харесва да е център на внимание, тя е лоша актриса. Когато е тъжна и се опитва да го скрие под фалшива усмивка, то очите я издават.

Жената Дева - Гърмяща змия

Гърмящата змия е опасна само за тези, които я доближат. Затова и от нея страдат предимно най-близките й хора. За останалите е приветлива и учтива, но вкъщи е кисела, дребнава, все се оглежда за кусурите на останалите. Мърмори за щяло и нещяло, изисква много, като не е готова да даде и на половината.

Жената Везни - Анаконда

Съблазнителна и непредвидлива змия. Лицето й е като на Мона Лиза – не можеш да разбереш какво всъщност мисли. Тя е природно красива и умее да омайва. Ако реши да те завладее, рано или късно това ще стане. Но най-опасното в нея е, че не можеш да предвидиш кога ще те нападне. Дори при твой гаф, тя може да изглежда съвсем спокойно, а само след секунди да ти изяде главата.

Жената Скорпион - Демонична змия

Абсолютно въплъщение на страст и зло. Змия изкусителка, змия манипулаторка, змия отмъстителка. Привличането към нея задължително върви с фатални последици. За да не бъдеш „ужилен", трябва да я заобикаляш отдалече и да стъпваш тихичко. А от плена й ще бъдеш освободено едва, когато та загуби интерес към теб.

Жената Стрелец - Усойница

Конфликтна, бързо променя настроенията си, отрича се от принципите си, само за да излезе права в момента. А ако някой я обвини в нечестност, ще повдигне учудено вежди. Кой, аз?! Във връзките си с мъжете постоянно прави скандали от нищото. Но съвестта й винаги е чиста като сълза.

Жената Козирог - Рогата Змия

На пръв поглед си мислиш, че дори да я настъпиш по опашката, няма да те захапе. Грешка! Макар пасивна на външен вид, тя е постоянно подозрителна и дебне да направиш грешка. Но все пак, тя предпочита да е сама. Не се смесва с „простолюдието" и не дава лесно да й се завладее сърцето.

Жената Водолей - Жълтоуха водна змия

Тя действа винаги с изненада, да не кажем шокиращо. Дори те заблуждава, че си върши нещо друго, а в същото време се чуди как да те захапе за врата. Но по-зловещото е, че тя тайничко се наслаждава на чуждото нещастие, даже често е причината за него. Обича екстравагантността, да се отличава от другите. И е доста опитен мошеник.

Жената Риби - Сива водна змия

Въпреки, че не е толкова екстравагантна и изпъкваща, когато се загледаш в нея, после не можеш да си отлепиш погледа. Толкова е грациозна и женствена. Тя е и добра актриса, може да те накара сам да си говориш. Но зад всичко това всъщност се крие силна ранимост и страх от самотата.

В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори