×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Емил Георгиев: „Наглите“ сложиха ръка и върху вятърната мелница в Несебър


Емил Георгиев: „Наглите“ сложиха ръка и върху вятърната мелница в Несебър
Емил Георгиев нарече управителите на „Сле Груп“ „Наглите“ и ги обвини, че строят незаконно в центъра на Свети Влас и в Несебър.
21 Февруари 2014, Петък, 11:24 ч.

Без разрешително е издигнат кичозен хотел на шест етажа до символа на града, ще сезирам Брюксел, закани се екологът
Управителите на „Сле Груп“, заради които гръмна скандала „Дюнигейт“, са сложили ръка и върху вятърната мелница в Несебър, която е под егидата на ЮНЕСКО. Ние ги нарекохме "Наглите", каза в студиото на ТВ7 председателят на "Екогласност" Емил Георгиев.
„Те слагат ръка и върху този символ, който е от 15 век, и ограждат мелницата с кичозен хотел. Те не се спират пред нищо. Най-голямата им наглост е да издигат хотел на терен, който е защитен от ЮНЕСКО и то пред очите на общинската администрация. Без разрешително те издигат пет-шест етажа. Само в България може да се случи това. Сигнализирахме и общинската администрация, и прокуратурата и за наше успокоение имаме сведения, че прокуратурата в Бургас се е задействала. Аплодираме решението на Министерство на околната среда и водите да спре строежа им в дюните", заяви Георгиев.
Ако окръжна прокуратура обаче реагира по същия начин както Административния съд в Бургас, ще си запазим правото да сигнализираме Комисията по околната среда в Брюксел, подчерта природозащитникът.
„Хората, които сътвориха скандала "Дюнигейт" продължават да строят безнаказано нови и нови сгради и да творят нови скандали. Последният, както ние нарекохме, е "Св. Власгейт". Управителите на „Сле Груп“ Станимир Стоянов и Лъчезар Богданов са придобили терен от 7 дка в центъра на Св. Влас. Той е на 15 метра от морето. Този терен попада в зона "А" по Закона за черноморското крайбрежие и се намира до защитена местност. Те получават разрешително за строеж през 2008 г., като малко след това подават заявление за промяна на инвестиционното си предложение. През 2013 г. те решават, че трябва да го преустроят и започват да строят. Издигат шест етажа преди да са получили разрешително за преустройство“, уточнява лидерът на „ Екогласност“.
„Стоянов и Богданов действат на широка нога по време на правителството на ГЕРБ. Те имат една и съща фирма с Тодор Бояджиев, който е кумец на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Фирмата се казва "Бийч холидейс", като Бояджиев има 50%, а останалите двама "тарикати" по 25%", каза още Емил Георгиев.
След като водещите на „Добро утро, България“ го попитаха как е възможно бизнесмени, които нарушават всички разпоредби, да спечелят златен приз в раздел „Благоустройство на инфраструктурата и опазването на околната среда“, екологът отговори, че това е въпрос, на който много хора не могат да си отговорят, но за съжаление е факт.

В категории: Несебър


16
Коментара по темата
16.
Do nesebarliata
07.03.2014 14:33:58
0
0
Chesno kazano ne me interesuva ot kade e bashtata na kmeta.
15.
до несебърец
01.03.2014 00:52:36
0
3
Първо не се казва несебърец,а несебърлия,но ти може би си от Ямбол.То и на кмета на Несебър баща му е от някъде там.Както и да е.Не виждаш брат,защото не искаш да видиш.Морят ги хората по други начини,но защо да ти се обяснявам.
14.
Несебърец
27.02.2014 09:49:42
4
0
Не видях заколен или обесен от кмета или от ямболските гъзове . Но на несебърчани не може никой да угоди , какъв кмет го искате с два ... ли ?
13.
Spain
25.02.2014 13:20:03
4
1
Ei Smith, mnogo vatre si v neshtata be chovek, shtom znaesh Ot kakvo se interesuvat Stoyanov i Bogdanov ti svetish li im do kato sa s k....si, ili im karash kolite i nosish chasovnicete a. Karai i ti kato tiahnite koli be nosi I ti takiva imai ti chasovnici i kurvi be , no zatova triabvat parichki a az da imash mangizi triabva da rabotish ne sa mo da plursh po horata. Nauchete se da rabotite i da gonite celite si i shte imate vsichko kakvoto pojelaete togava niama da vi e interesno kak hodiat oblecheni i kakvi koli karat. Sas zavist nishto ne se postigav !
12.
Geri
25.02.2014 12:48:45
7
1
Emo, predi da pishesh vsichki tezi gnusotii proveri kakav e deistvitelnosta, che tvoite interviuta zapochvat mnogo da me drazniat. Vaprosniat spired vas kichozen hotel ne e na 6 etaja a zashto I da e kichozen , Vie g-n Georgiev znae te li kak izglejda ili samo snimki ste vijdali. Do kolkoto sam zapiznata ne sa go izgnali Sle group a te da si go kupili, tova che sa mu napravili edin prekrasen vanshen vid znacheli che te sa go izdignali. Neznam da li sa "nagli" , no Vie ste veche smeshen v ochite na horata s vashite dolni i laji. I shte zavarsha s vapros kam vas. Koi vi plashta da govorite tezi gnusotii?
11.
АДА
22.02.2014 20:15:30
3
10
хайде пак Несебърлии били прости....Моля не слагай под общ знаминател всички. Че има прости-има,но не всички са такива.
Дано има възмездие само - и за СЛЕ и за Димитров и за Тихолов и всички подобни!
10.
критичният разум умира
22.02.2014 15:26:17
2
9
В кмета на Несебър се избира от останалите населени места в общината. 60% от хората в Несебър негласуват' защото са велики и ги управляват съставните селища. Доказателство за това е разпределението на бюджета. Положението е подобно на ДПС и другите партий, българите обединени могат да елиминират ДПС но са разпръснати и злобни по междуси и от това печелят турците. В Несебър командват селата защото несебърлий са прости и зли.
9.
бо
22.02.2014 12:38:20
1
16
А ми СЛЕ ГРУП КМЕТА ми тези ямболски бекови нали Николай и компания са едно и също само че Николай Димитров не може да има фирми докато е кмет и тези са му слугинажа другия път пак го изберете за КМЕТ Несебърски шамандури
8.
gamiar
21.02.2014 23:11:13
0
14
Само да ви кажа ,че наистина мелницата е взеха от банката но как е взеха и как Маждрака е загуби не му даваха акт 16 щото е незаконна тези двамата е взеха и след 15 дена имаха акт16 всичко е с покровителството на кмета но и на сегашната партия защото знаем кмета с кои е приятел бил независим СМЯХ "благодаря на всички които избраха този кмет " продажник... дебелокож безверник и слага венец на ЛЕВСКИ с трима лизачи около него.
7.
Smith
21.02.2014 22:25:19
0
16
Жалко е че в България най простите, дето и за тъпанари нестават, партията им тика лапачката в ръцете, което мотивира допълнително можещите и знаещите да се развиват в странство. На тея двамцата и на кмета в кратуните им само парцалки,коли, часовници и курви има. Мислят си че така компенсират дебилността на предците си. Пита се кой го е избрал тоя кмет? Несебърлии?
6.
gara
21.02.2014 17:44:34
8
3
Защо сте толкова злобни Мелницата я купиха от банка не са я строили те всички вие които пишете без да мислите задавате ли си въпроса каква работа вършат еколозите и кой им плаща всчко в Несебър е пясък да го съборят ли града отидете лятото на Иракли и вижте хиляди наркомани на палатки Тези момчета ги познавам изобщо не са прости но явно сега не са уцелили точния еколог
5.
Ха-Ха
21.02.2014 15:27:23
12
2
Абе хора те че не са цвете за мирисане не са ама някои може ли да ми каже тези така наречени "еколози" защото тези не са никакви други освен едни хорица които крадат от тук и там защо толкова много се интересуват от точно тази фирма. Май нещо този път не си получиха паричките А?
Ха ха кино и театър всичко е вятър не им вярвам аз въобще
4.
КритичниятРазумУмира
21.02.2014 12:58:59
2
6
Проблема не е в управляващите а в нас!
Те са хитреци които се възползват от условията които ние им създаваме.
3.
КритичниятРазумУмира
21.02.2014 12:52:54
5
2
Много, Много Голям Глад ги Чака - Тъпите, Злобните и Зависливите.
Ура!
2.
несебъргейт
21.02.2014 12:24:40
1
27
Всичко става с благословията на Николай Димитров и архитекта Димов.До сега такова голямо крадене е нямало.Прокуратурата трябва да им спретна една голяма проверка-обществени поръчки,търгове,конкурси,да се разрови в поземлената комисия и др.Колко народец изгоря със земички......
1.
несебър
21.02.2014 11:52:22
1
25
Има една съществена подробност, че "наглите" Стоянов и Богданов са ортаци с несебърския кмет Николай Димитров и в хотела на мелницата, и в къщичките на "Дюнигейт". В Несебър ги наричат "малките кметове", защото колят и бесят заедно с него.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори