×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С конкурси за най-добро вино отбелязаха Трифон Зарезан всички села край Приморско


С конкурси за най-добро вино отбелязаха Трифон Зарезан всички села край Приморско
Началото на празника постави кметът на общината Димитър Германов, на който се падна честа да зареже лозята в село Ново Паничарево
14 Февруари 2014, Петък, 15:08 ч.
Автор: Флагман.БГ

Във Веселие с титлата „Цар на виното” се окичи Панайот Михалев

С празненства и конкурси за най-добро вино отбелязаха Трифон Зарезан в община Приморско.
И тази година началото на празника постави кметът на общината Димитър Германов, на който се падна честа да зареже лозята в село Ново Паничарево. Градоначалникът пожела на всички присъстващи да е плодородна и успешна годината. Празникът продължи с конкурс за най-добро вино. Вещо тричленно жури вкуси всяко едно от участващите вина, като прецени всяко по цвят, аромат, бистрота, основен вкус и остатъчна нотка. Най-добро за 2014 година се оказа червеното виното на Златина Димитрова. Георги Райков бе отличен като най-добър в производството на розе, а Атанас Иванчев в бялото вино. След приключване на конкурса празникът в Ново Паничарево продължи с музика и много веселие.

С конкурси за най-добро вино отбелязаха празника и в селата Веселие и Писменово. В надпреварата се включиха десетки изявени местни винопроизводители. Във Веселие с титлата „Цар на виното” се окичи Панайот Михалев. От всички представени вина в Писменово с най-добри качества се отличаваше това на Христо Колев, който заслужено спечели първото място.

В категории: Приморско


Флагман.БГ Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София 29/05/2024, Сряда 08:00 0
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
30
Коментара по темата
30.
Васко Минета
29.04.2014 20:16:34
0
0
ВАСКО МИНЕТА
Работи в ММЦ до декември 1997 г. Бил е ел. техник до 1988, управител на къмпинг „Лес“ от 1988 до 1992 и на хотел „Дружба“ от 1992 до 1997. Голям образ – ексцентричен, емоционален, известен с това че говори глупости и приказки без покритие… общо взето цинизми, сексуални истории и преживявания, които е имал с германки, рускини, чехкини, а извън сезона и с българки, като цяло всеяден – чука наред каквото му падне (с малки изключения все пак), а тъпи жени бол – дават му се и после стават героини в разказите му, защото той умира да се хвали. Иначе хората не гледат сериозно на приказките му, защото му знаят репертоара – винаги едно и също: коя чукал и какви минети му правила… Езикът му е много колоритен и става за компания, колкото да разсмее хората около себе си. Иначе като управител е много неорганизиран и не му се занимава със сметки и изчисления за нощувки, групи, брой туристи и пр. Оставя тая работа на старшата администраторка и на жените от счетоводството. Често го викат в счетоводството да уточняват бройки туристи, групи и сметките им. Съгласява се с всичко без да навлиза в подробности, защото в главата му е каша и не помни нищо, нито може да изчисли сам сметките. Слуша безизразно и без да разбира какво му говорят за групите на някой си туроператор – приморно „Алматур“ – и накрая като рекапитулация на разговора той прави своето гениално заключение нямащо нищо общо с темата: „А знаеш ли каква дъщеря има този човек!!! (става въпрос за дъщерята на туроператора) Нещо велико! А-а-а, ама наистина нещо велико!!!“ Ако е в мъжка компания Васко се отпуска и дава израз на възхищението и въображението си: „Ама то момичето направо като изваяно! Що така бе, накъде някой на някого е давала-давал, че се забравил – и бедра му дал на момичето, и цици му дал за чудо и приказ, апък задника му да видиш как е изваян – не гъз, а чудо на природата… да бе, истина ти казвам, гъза му е направо едно от Седемте чудеса на света!!!“ И това му е репероара, който се повтаря като види някоя по-засукана мадама.
Но все пак и той отбира и не се пуска на всяка срещната. По думите му Ваня Парушева му се била сваляла, ама той не бил все още толкова закъсал, че да чука някоя като нея и да си представя, че е с друга… освен ако й сложел една кофа на главата, за да не я гледал… Но не, не можел той така да се прежали, той, който бил имал толкова много и първокласни путки в тефтера си, да се унижи дотам и да легне с нея.
Ваня Парушева наистина не представлява интерес за Васко и на практика той нито я забелязва, нито я коментира. Когато в компанията стане въпрос за нея Васко обикновено мълчи, гледа безизразно и сякаш мисли за нещо друго. Само веднъж по време на един такъв разговор, когато се говори за Ваня Парушева, Васко изведнъж като че ли се събужда от сън и започва да я коментира, но коментарът му така и не е по темата: „Чудя се тоя, нейния мъж, как ебе жена като нея! Направо му се чудя, възможно ли е да я ебе въобще! Трябва да имаш голямо въображение и да си представяш, че спиш със жена, щото аз не мога!… Не, честно ви казвам, не мога! Ами на мен първо хуя ми няма да стане, ако ми се наложи да я еба! Не че съм импотентен, ама то тука си има някаква мярка и граници, които аз не мога да прекрача!“ Хората го слушат и си умират от смях. Най-после разбират какво толкова го е мъчило по отношение на Ваня Парушева и защо досега той все е мълчал и нищо не е казвал за нея. А той по цял ден за това си мислел: Как е възможно мъжа й да спи с нея и т. н.
През зимата често му се налага да разпределя бригади от служителки, които да чистят и подреждат бунгалата в „Дружба“. Докато е покрай тях в някое бунгало се майтапи и се прави на остроумен, но когато излезе навън и попадне в мъжка компания не може да се сдържи и си казва мнението за жените, с които е говорил току що: „Абе на тия патки много им се чудя на акъла! Слушам им аз приказките и се чудя!… Абе тия жени за ебане не говорят ли бе! Как може да говориш на такива тъпи теми и оттам да черпиш вдъхновение – коя каква манджа сготвила, как я сготвила, какво правила в къщи, как си подредила мебелите… Не, не мога да ги разбера! За какво живееш ма, путко заспала, като не си хванеш нещо за ебане и не си начешеш оная работа! Заспали шматки, кво искаш от такива хора!…“
Васко ръководи и мъжките бригади, които обикновено почистват покривите от шумата или вършат друга по-тежка работа и ако той няма друга работа се присъединява към тях и покрай другото ги занимава с вечния си репертоар – коя наебал, какви минети му била правила и пр… На мъжете им е весело, темите им са приятни и го насърчават да им говори още и още – за тази, за онази, ами за другата, да кажел нещо и за нея... Васко обича да говори за една от последните си бройки - някаква мутреса. През последния си работен ден в ММЦ - 9 декември 1997 г. Васко за последно преразказва, за кой ли път, историята с мутресата. Мъжът й, някакъв престъпен бос, бил ангажирал една от луксозните вили за цяло лято и я оставял сама дълго време, докато той скитал насам натам из страната. "И как да не й обърнеш внимание на тая самотна жена като виждаш как й се ебе, а оня го няма никакъв... Не, не искам да се самоизтъквам, че уж съм по-добър от него. Тя самата ми го призна, че го прави просто така - защото й е било кеф, а не че той не можел да ебе. Ама все пак човекът го няма, а тая путка иска ебане мааму дееба, то е близко до акъла... И затова аз съм насреща!" Веднъж Васко се оказал нещо ангажиран и не й обърнал внимание и тя веднага си хванала друго гадже - някакво младо момченце, с което се показвала нагоре надолу и хич не се пазела да не ги видят заедно. Васко направо се ужасил: "Извиках го и му се скарах. Викам му, ти в ред ли си бе, поне се крий! Знаеш ли, че ако му кажат на оня идиот какво правите с жена му и с тебе е свършено... Ще дойдат мутрите му и ще ти счупят кратуната за едното нищо! Ами тъй ми, то и аз го правя същото с нея, ама поне се пазя и гледам никой да не ме разбере, а тоя хукнал да се показва на всеки срещнат... Просто момче!" После Васко се връща на темата за тая мадама, ама колко секси била, ама какви форми имала, ама какви минети му правела... Тогава един от слушателите - Петко Жмитката, го пита: "Тя хубу ти е правила минети, ама ти не й ли удари и един език? Я си признай!" Тук Васко е неподготвен да отговори и за момент блокира и мълчи. Но след малко се окопитва и рязко отговаря: "Е-е-е, ама ти пък много питаш!..." Другите се смеят, а той мълчи, мълчи, но после продължава по темата: "Ами много ясно, че и аз трябва да направя нещо по въпроса! Жената се раздава и прави всичко да ми направи удоволствието, а аз да стоя кат пън и нищо да не правя! Чак такъв егоист не съм!" И тъй като темата е вече "лизане" Петко Жмитката продължава. Говори как веднъж една чехкиня го била карала да я лиже: "Викам, добре! Наведох се над оная й работа, разтворих я леко... и като видях там едни лиги как се точат на конци, направо щях да повърна!"... Отново всеобщ смях! И Васко като специалист и многознаещ в областта си дава компетентното мнение: "Ти пък, къде се завираш чак там като някой гинеколог?! Ами по-нагоре ще пускаш езика и няма да гледаш много-много какво лижеш, че никак не е за гледане... Ами тъй ми!"
Петко Жмитката и той се впуска да разказва от своите истории, а той ги има много такива - с чужденки, курортистки и какви ли не още... всички го знаят, че чак бълдъзата си бил ебал. Веднъж една чехкиня го накарала да влизат вечер в най-големия студ и вятър в морето... "Че като ме схвана един кръст, не мога се движа, а тя иска да я чукам! Ужас!" и т. н.
Мильо Ботев пък разказва своята история как с еди-кой си шофьор чукали веднъж една камериерка, ама оня бил голям ебач и направо й разпорил оная работа от ебане: "Апък аз с мойта малка пишка, вика Мильо, дрънча наляво надясно в путката й като лъжица в тенджера... Срам голям!"
Докато си говорят сладко-сладко по темата се обаждат на Васко, че директорът Камберов го вика. Васко оставя мъжете да продължат разговора вместо него и тръгва радостен към дирекцията. Той смята, че Камберов е силно негов човек - същият антикомунист като него, който най-после дошъл да махне оня боклук Стаматов и да изчисти окончателно комунистите и всички останали боклуци от ММЦ... Следобед става ясно, че Васко е бил извикан в дирекцята, за да му кажат че е уволнен. Мотивите на Камберов - Васко бил човек на Стаматов и затова го уволняват. Пълна лъжа! казва Васко, ама карай, не му се сърдя на Камберов. Щом така е решил, негова работа!
29.
Иска да ебе и той ама не знае как!
13.03.2014 11:40:02
0
1
Тоз плешивия кво се прави и на големия лозаро-винар... отишъл в Паничарево при хубавата кметица, що не идеш във Веселие или Писменово ве, бай-хуй, щото там няма хубави булки, нали?
28.
Кюприйската баба
17.02.2014 21:48:23
0
0
Ти ли ма , мер ти си по хубава ,я ко те прикара , колко малко ше те васкам , името да ми окепазиш , не ли те бя срам мъри .Я те познах - Миленку ти ли си ма , едно време бехме млади и хубави келе я , сега сме стари и грозни келе ти .Ми съ скасва ми иди омий Скунксът .
27.
M M
17.02.2014 17:06:10
0
2
Командировани сме ,ще сключваме договор за сътрудничество с братския тайландски в областа на образованието , новите моменти в учителската професия,,обмяна на опит между директорските съсловия и посещения -групови --цялото училище в ТАЙЛАНД под патронажа на др.Налбантов..новите моменти ще търсим ИНОВАЦИИ В училищната дейност.
26.
до кмета
17.02.2014 16:10:37
0
4
Искам да знам с какви пари Манол и Милчо с децата си са месеци в Тайлант.
Кметът обаче да ми отговори.
25.
Истинската Кюприйска баба до тъя дет се прай на гъ
17.02.2014 15:12:14
0
0
Ми да ми писваш името ми мъри - мързетина недна! Ми, че ако те вчепкам, ше ти туря чаталят на шията и ше натискам до кът продумаш цвииик. Ше те окошмя кът варена полатка - мискинка с мискинката недна! :)
24.
до кюприйскa бaбa -20
16.02.2014 13:47:00
1
2
Кметa и Нaлбaнтa дa ходят в Тaйлaнд - дa, aмa кaкво общо имa и Пеевa с техните секс aфери, зaщо точно Пеевa a не другите дaскaлици дето сa се подвизaвaли в дирекциятa...
23.
Училището
16.02.2014 13:31:46
0
0
Това стихотворение за багериста има ли нещо общо с Налбантов? Доколкото виждам стихотворението няма нищо общо с училището, но е в негов стил да говори такива глупости. Да не би Налбантов да е замесен там както винаги или той да е измислил поемата?
22.
do Налбанта
15.02.2014 22:51:14
0
1
Ква тайландка ще сваляш бе ,др.Директор,,то да не ти е школото,,парата играе тук,мъ кът тъ знам ква шматка си ..............
21.
Кюприйския дядо
15.02.2014 22:16:03
0
2
Къдя ма и ти ше подеш , с тоя Скункс под полата , на Стюрдесету ше им залюти на очите в самолетят , ми тъка седи си тукъ , кой ще ми дроби попарата .Който рачи нека поде до тоя пусти Тайланлай .
20.
Кюприйската баба
15.02.2014 22:03:50
0
4
Кът гъче искам да го познам туй нящу Тайланд , мъри баба я освен до Аланкайряк нийде не съм ходила , от вас чувам имало Уруспии татъку къде Тайландят , че вземите гу кметят , и Нальбантят и Пеева вземите баба , кя много рачи искурзиите ..
19.
Налбантов
15.02.2014 21:55:53
0
3
Моля ви вземете мен в Тайланд , че с тази мизерна заплата не мога да си купя билет, там като сваля някоя Тайландка ще ви я пусна и на вас .
18.
до монката и милю
15.02.2014 15:00:50
0
2
не го канете в тайлант че ще вземе да го погуби както направи и с приморско че после няма да има къде да ходите.
17.
ДА
15.02.2014 14:02:50
1
0
Дааа най-доброто е,,произведено от ПРИЗМА-ТРЕЙД
16.
ergena
15.02.2014 12:49:39
0
1
kvo vino kvi 5 leva
15.
ЯП
15.02.2014 11:23:32
0
0
Не,,най-добрия кмет е в Я.Поляна.
14.
orfei
15.02.2014 00:52:50
4
0
A nai dobroto vino ne e li v Yasna poliana ?
13.
монката и милю
14.02.2014 20:15:12
1
3
айде бе чакаме те ,ко прайш в тва тъпу селу зимата ,с теб и без теб все тая,,идвай тукъ,штъ нъпрайм кмет на българската група в тайланд и пет сикритарки сме ти подготвили--майсторки по специалитетити,съ прибереш после кат новороден.
12.
ДО САНИТАРКИТЕ
14.02.2014 18:59:00
1
1
Колежки,имаме забрана от шефката да изнасяме информация от социалния дом. Защо пишете за тетрадките сега пак ще измисли поредната простотияяяяяяя.Прост човек простотии мисли че и нейната работа такава.
11.
Кмета
14.02.2014 18:52:08
0
3
Ша взема че ще ида и аз до тоя Тайланд , Монката и Мильо да не са по хитри от мене , ама ха -аз съм кмета .
10.
до Яснополянка
14.02.2014 18:44:16
0
1
ами ти незнаеш ли че има ДЖИДЖИ -БИДЖИ ех Яснополянке закъсняла си с информацията
9.
кмет
14.02.2014 18:26:33
0
1
Пратил съм милю в тайланд,,той ще докладва,.всичко.
8.
Петкова
14.02.2014 18:21:40
0
0
Абе защо няма театър с Мутафова в Китен , да не почина горката .
7.
Яснополянка
14.02.2014 18:15:12
0
2
Февзито и шефката на дома , да не правят Джиджи- Биджи .
6.
Тайланд
14.02.2014 18:10:34
0
2
Кмете мани го това зарязване в селата ами идвай в Тайланд при нас , мани ги тия селянки ела да видиш ние какво ебем .
5.
666
14.02.2014 18:09:56
0
3
хаххаха Приморско е известно с лозята си и производството на вино, голям смях
4.
kmeta
14.02.2014 17:30:20
3
2
Докога ще ги държа /Яна и Галя /не е ваща работа ,ващата работа е да работите лятото да си плащате данъците наемите/общинските /таксите глобите и др. с което да напълним общ. хазна за да мога да посрешна нуждите общински, не ми е лесно --тази голяма сграда,,,отопление ,вода ток заплати,командиривки у нас и чужбина премии ,награди ,представителни,автопарк и какво ли не..Абе какво съм седнал да ви обяснявам ,,тъпи селяни,,нищо няма да стане от това село с тоя матриал дето го имате--лоша генетика .да избутам мандата после се оправяйте,хай-майната ви.
3.
до санитарка
14.02.2014 17:16:03
0
1
хахаха след този коментар пак ще имаме събрание сега ще ни дадът по още една тетрадка да пишем в нея какво правим през целия ден когато сме на работа. ХИХИХИ
2.
санитарка
14.02.2014 16:56:51
1
8
Господин Кмете, до кога ще държите Галя Янгьозова на работа в социалния дом. тази напаст която се е настанила като търтей трябва да бъде уволнена .А заедно с нея и Февзито с псевдоним Сюлейман до кога те двамата ще ползват дома като тяхна собственост отвратена съм и потресена от тяхните постъпки.
1.
Паничарево
14.02.2014 15:32:21
2
9
Кмете ,Кмете толкоз много ли я обичаш тази крадлива кметица та отиде първо там да зарежеш .Панчарски шантаж и гербажийски мушенници
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Красива блондинка проби в българския футбол Красива блондинка проби в българския футбол Тя има щастлива връзка и дете  Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Забраната за монокини се спазва първо, защото плажуващите така дами разсейват спасителите и те не могат да си вършат работата, и второ - защото плажът е пълен с деца и не е прилично Младеж преби майка си, докато тя шофира Младеж преби майка си, докато тя шофира 19-годишният е задържан до 24 часа в РУ - Монтана Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“
След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори