×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Земетръс” на Илко Иларионов представиха в Китен


„Земетръс” на Илко Иларионов представиха в Китен
Самодейният театрален състав обра овациите на публиката
06 Февруари 2014, Четвъртък, 13:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Председателят на ОбС Миглена Барцулева гледа представлението
Самодейният театрален състав при читалище „Самообразование-1919”   в Приморско разчувстваха жителите на град Китен с незабравимото изпълнение на представлението „Земетръс”. Залата се оказа тясна за всички желаещи да видят постановката на Илко Иларионов.

Сред зрителите бяха председателят на Общинския съвет - Приморско Миглена Барцулева, Атанас Петров - кмет на Китен и Калиопа Трендафилова - старши експерт култура и образование. Кошница с подаръци и цветя поднесоха представителите на местната власт, като пожелаха на  актьорите любовта към театъра никога да не стихва в сърцата им.

Великолепната актьорска игра на Алла Петрова, Люба Желева и Йорданка Радкова изправи публиката на крака в неспирни аплодисменти. Техните героини  представиха  проблеми, свързани с наследство, делби на имоти и потъпкване на честта, заради човешката алчност. Най-голямата сестра получи желаното наследство, но загуби нещо по-ценно – любовта на най-близките до сърцето си хора.
В сегашния си вид трупата, с ръководител Алла Петрова, съществува от 2008 година. Тя е възпитаник на Беларуския държавен университет за култура и изкуство, завършила специалност „Ръководител на самодейни театрални колективи".

В категории: Приморско


22
Коментара
22
Коментара по темата
22.
Васко Минета
29.04.2014 20:19:35
0
0
ВАСКО МИНЕТА
Работи в ММЦ до декември 1997 г. Бил е ел. техник до 1988, управител на къмпинг „Лес“ от 1988 до 1992 и на хотел „Дружба“ от 1992 до 1997. Голям образ – ексцентричен, емоционален, известен с това че говори глупости и приказки без покритие… общо взето цинизми, сексуални истории и преживявания, които е имал с германки, рускини, чехкини, а извън сезона и с българки, като цяло всеяден – чука наред каквото му падне (с малки изключения все пак), а тъпи жени бол – дават му се и после стават героини в разказите му, защото той умира да се хвали. Иначе хората не гледат сериозно на приказките му, защото му знаят репертоара – винаги едно и също: коя чукал и какви минети му правила… Езикът му е много колоритен и става за компания, колкото да разсмее хората около себе си. Иначе като управител е много неорганизиран и не му се занимава със сметки и изчисления за нощувки, групи, брой туристи и пр. Оставя тая работа на старшата администраторка и на жените от счетоводството. Често го викат в счетоводството да уточняват бройки туристи, групи и сметките им. Съгласява се с всичко без да навлиза в подробности, защото в главата му е каша и не помни нищо, нито може да изчисли сам сметките. Слуша безизразно и без да разбира какво му говорят за групите на някой си туроператор – приморно „Алматур“ – и накрая като рекапитулация на разговора той прави своето гениално заключение нямащо нищо общо с темата: „А знаеш ли каква дъщеря има този човек!!! (става въпрос за дъщерята на туроператора) Нещо велико! А-а-а, ама наистина нещо велико!!!“ Ако е в мъжка компания Васко се отпуска и дава израз на възхищението и въображението си: „Ама то момичето направо като изваяно! Що така бе, накъде някой на някого е давала-давал, че се забравил – и бедра му дал на момичето, и цици му дал за чудо и приказ, апък задника му да видиш как е изваян – не гъз, а чудо на природата… да бе, истина ти казвам, гъза му е направо едно от Седемте чудеса на света!!!“ И това му е репероара, който се повтаря като види някоя по-засукана мадама.
Но все пак и той отбира и не се пуска на всяка срещната. По думите му Ваня Парушева му се била сваляла, ама той не бил все още толкова закъсал, че да чука някоя като нея и да си представя, че е с друга… освен ако й сложел една кофа на главата, за да не я гледал… Но не, не можел той така да се прежали, той, който бил имал толкова много и първокласни путки в тефтера си, да се унижи дотам и да легне с нея.
Ваня Парушева наистина не представлява интерес за Васко и на практика той нито я забелязва, нито я коментира. Когато в компанията стане въпрос за нея Васко обикновено мълчи, гледа безизразно и сякаш мисли за нещо друго. Само веднъж по време на един такъв разговор, когато се говори за Ваня Парушева, Васко изведнъж като че ли се събужда от сън и започва да я коментира, но коментарът му така и не е по темата: „Чудя се тоя, нейния мъж, как ебе жена като нея! Направо му се чудя, възможно ли е да я ебе въобще! Трябва да имаш голямо въображение и да си представяш, че спиш със жена, щото аз не мога!… Не, честно ви казвам, не мога! Ами на мен първо хуя ми няма да стане, ако ми се наложи да я еба! Не че съм импотентен, ама то тука си има някаква мярка и граници, които аз не мога да прекрача!“ Хората го слушат и си умират от смях. Най-после разбират какво толкова го е мъчило по отношение на Ваня Парушева и защо досега той все е мълчал и нищо не е казвал за нея. А той по цял ден за това си мислел: Как е възможно мъжа й да спи с нея и т. н.
През зимата често му се налага да разпределя бригади от служителки, които да чистят и подреждат бунгалата в „Дружба“. Докато е покрай тях в някое бунгало се майтапи и се прави на остроумен, но когато излезе навън и попадне в мъжка компания не може да се сдържи и си казва мнението за жените, с които е говорил току що: „Абе на тия патки много им се чудя на акъла! Слушам им аз приказките и се чудя!… Абе тия жени за ебане не говорят ли бе! Как може да говориш на такива тъпи теми и оттам да черпиш вдъхновение – коя каква манджа сготвила, как я сготвила, какво правила в къщи, как си подредила мебелите… Не, не мога да ги разбера! За какво живееш ма, путко заспала, като не си хванеш нещо за ебане и не си начешеш оная работа! Заспали шматки, кво искаш от такива хора!…“
Васко ръководи и мъжките бригади, които обикновено почистват покривите от шумата или вършат друга по-тежка работа и ако той няма друга работа се присъединява към тях и покрай другото ги занимава с вечния си репертоар – коя наебал, какви минети му била правила и пр… На мъжете им е весело, темите им са приятни и го насърчават да им говори още и още – за тази, за онази, ами за другата, да кажел нещо и за нея... Васко обича да говори за една от последните си бройки - някаква мутреса. През последния си работен ден в ММЦ - 9 декември 1997 г. Васко за последно преразказва, за кой ли път, историята с мутресата. Мъжът й, някакъв престъпен бос, бил ангажирал една от луксозните вили за цяло лято и я оставял сама дълго време, докато той скитал насам натам из страната. "И как да не й обърнеш внимание на тая самотна жена като виждаш как й се ебе, а оня го няма никакъв... Не, не искам да се самоизтъквам, че уж съм по-добър от него. Тя самата ми го призна, че го прави просто така - защото й е било кеф, а не че той не можел да ебе. Ама все пак човекът го няма, а тая путка иска ебане мааму дееба, то е близко до акъла... И затова аз съм насреща!" Веднъж Васко се оказал нещо ангажиран и не й обърнал внимание и тя веднага си хванала друго гадже - някакво младо момченце, с което се показвала нагоре надолу и хич не се пазела да не ги видят заедно. Васко направо се ужасил: "Извиках го и му се скарах. Викам му, ти в ред ли си бе, поне се крий! Знаеш ли, че ако му кажат на оня идиот какво правите с жена му и с тебе е свършено... Ще дойдат мутрите му и ще ти счупят кратуната за едното нищо! Ами тъй ми, то и аз го правя същото с нея, ама поне се пазя и гледам никой да не ме разбере, а тоя хукнал да се показва на всеки срещнат... Просто момче!" После Васко се връща на темата за тая мадама, ама колко секси била, ама какви форми имала, ама какви минети му правела... Тогава един от слушателите - Петко Жмитката, го пита: "Тя хубу ти е правила минети, ама ти не й ли удари и един език? Я си признай!" Тук Васко е неподготвен да отговори и за момент блокира и мълчи. Но след малко се окопитва и рязко отговаря: "Е-е-е, ама ти пък много питаш!..." Другите се смеят, а той мълчи, мълчи, но после продължава по темата: "Ами много ясно, че и аз трябва да направя нещо по въпроса! Жената се раздава и прави всичко да ми направи удоволствието, а аз да стоя кат пън и нищо да не правя! Чак такъв егоист не съм!" И тъй като темата е вече "лизане" Петко Жмитката продължава. Говори как веднъж една чехкиня го била карала да я лиже: "Викам, добре! Наведох се над оная й работа, разтворих я леко... и като видях там едни лиги как се точат на конци, направо щях да повърна!"... Отново всеобщ смях! И Васко като специалист и многознаещ в областта си дава компетентното мнение: "Ти пък, къде се завираш чак там като някой гинеколог?! Ами по-нагоре ще пускаш езика и няма да гледаш много-много какво лижеш, че никак не е за гледане... Ами тъй ми!"
Петко Жмитката и той се впуска да разказва от своите истории, а той ги има много такива - с чужденки, курортистки и какви ли не още... всички го знаят, че чак бълдъзата си бил ебал. Веднъж една чехкиня го накарала да влизат вечер в най-големия студ и вятър в морето... "Че като ме схвана един кръст, не мога се движа, а тя иска да я чукам! Ужас!" и т. н.
Мильо Ботев пък разказва своята история как с еди-кой си шофьор чукали веднъж една камериерка, ама оня бил голям ебач и направо й разпорил оная работа от ебане: "Апък аз с мойта малка пишка, вика Мильо, дрънча наляво надясно в путката й като лъжица в тенджера... Срам голям!"
Докато си говорят сладко-сладко по темата се обаждат на Васко, че директорът Камберов го вика. Васко оставя мъжете да продължат разговора вместо него и тръгва радостен към дирекцията. Той смята, че Камберов е силно негов човек - същият антикомунист като него, който най-после дошъл да махне оня боклук Стаматов и да изчисти окончателно комунистите и всички останали боклуци от ММЦ... Следобед става ясно, че Васко е бил извикан в дирекцята, за да му кажат че е уволнен. Мотивите на Камберов - Васко бил човек на Стаматов и затова го уволняват. Пълна лъжа! казва Васко, ама карай, не му се сърдя на Камберов. Щом така е решил, негова работа!
21.
V14S
17.03.2014 01:40:03
0
0
към долните 2 коментара: Що за олигофрени сте вие, дори гледахте ли постановката, когато вие хвърлите време и труд за да направите нещо подобно, тогава пишете коментари с препоръки кой да махат и кой да остане....
20.
Махнете я тая Ала бе!
27.02.2014 14:12:19
1
0
Бива бива аматьорщини, ама толкова ли не можете да поканите професионални актьори завършили ВИТИЗ и някой свестен режисьор да ви направи едно нормално театрално представление!
19.
читалище
23.02.2014 13:52:46
1
0
Махнете тая проста АЛА .Нищо не разбира а е сас самочувствие до небето.Аман от такива некадърнички които търсят поле за изява.
18.
Театрал
16.02.2014 20:25:51
0
0
Петкова искала Стоянка Мутафова в Китен, така ли? А защо не Татяна Лолова или някой друг от онова време?
17.
Да ти го нач........
12.02.2014 20:35:07
0
0
Измисли нещо друго бе мотористе багеристе,,не си интересен
16.
dqdo koleda
10.02.2014 23:53:37
0
0
po hubava piesa ot taq nqma

Аз съм Стефчо багериста
да ми го набичат 300 моториста,
а на който не му стиска
да ходи при Жужка и да си поиска,
защото тя е жена, а аз съм мърда
и имам из цялото село рода.
Аз съм я ебал и всеки друг я е минал,
защото това е Жужа черната -моята жена,
курва на градове и села.
Да, това е тя -
най-голямата уруспия на града.
Аз като се напия не мога да я спра,
защото това е Жужка черната,
голямата курва на града.

Припев (пее Багеристката):
Да, това съм Жужи - черната и модерната.
Мога да се хвана на бас,
че съм била с всеки от вас!
Винаги съм незадоволена,
за това съм като хищна хиена
и от всеки мога да го поема.
Дайте ми една петарка
и ще видите каква съм гъзарка!
Мога да нямам зъби в устата,
но ще ме видите как си разтварям краката.
Моят за никакъв кур не става,
за това всеки ще го ебава.
Аз съм една дива тигрица
- в леглото мръсница!!!
15.
aАХА
10.02.2014 21:32:39
0
0
Земетръс значи,,Налбантов прави секс.
14.
Стоян Налбантов
08.02.2014 14:26:13
0
0
Веднъж като бях на мястото ни на Узунджата разчиствах там натуриите и намерих една книга на Тамара Глоба, която тя лично ми беше подарила преди много години. Когато се запознах с Тамара Глоба тя беше отседнала на Каваците. Тогава я разведох из резервата, показах й Лъвски глави и всякакви там природни забележителности и както си му е редът... я наебах... Толкова доволна остана от мене, че не искаше да се разделяме и на прощаване ми подари една от книгите си с посвещение, в което изразяваше възхищението си от моята мъжественост и сексуална мощ. Който не вярва може да дойде да му покажа книгата и да прочете какво е писала собственоръчно Тамара Глоба за мен. По-късно Тамара отиде да се срещне с Ванга на Рупите като си мислеше, че като екстрасенс ще бъде посрещната с отворени обятия. В мемоарите на близките на Ванга пише как Ванга започнала да се подиграва на Тамара Глоба, че не е никакъв екстрасенс, а само една долна курва, която използва способностите си за да мами хората. Ванга ясно виждала, с кои мъже се е чукала Тамара Глоба и й натяквала, че изневерява на мъжа си.... Сигурен съм, че Ванга най-много се е карала на Тамара Глоба заради мен, защото моето ебане е било най-скорошно и тя по някакъв начин - чрез видения ли, не знам как - е виждала какъв страхотен секс съм правел с Тамара Глоба.
Ето, така съм се прочул аз и сред екстрасенсите, че още ме коментират и ме споменават в мемоарите си!
13.
китенка
07.02.2014 22:46:29
0
0
Бях на представлението .Не ми хареса .Беше скучен театъра.И без смисъл.Шибил ми хареса повече.
12.
учуден
07.02.2014 22:34:27
0
0
Чудя се тая патка Ала откъде я свъртяха.Толкова злобна жена не съм виждал.Отвратителна е ама била режисор.Нищо не става от нея.Оная бабичка ,софиянката ги слага в малкия си джоб.Невероятна е а пък тая Ала не струва и театрите и са пълна боза.
11.
ех,че радост
06.02.2014 23:36:01
0
0
Христинка с диплома ама без тога
10.
адиос
06.02.2014 22:33:20
0
0
Гихора няма никога да стане кмет заради Лиляна.Нея никой не я иска в селото.Тъпа овца.Той да си гледа пенсийката и да не мисли за избори.Неговата време свърши.Разбра ли Гихор.
9.
до населението
06.02.2014 21:10:43
1
1
Ами Гихора обещал на Лилянка че ако го подкрепи БСП за кмет той щял да я направи председател на общинския съвет.Затова са в предизборна прегръдка .Хиените чакат удобния момент и да разкъсат населението.Нали пак бяха в коалиция на предните избори.Ама прости хора вече нямааааааааа.
8.
до Пеева
06.02.2014 21:04:48
1
2
Ти не гледа ли сесията днеска.Гербаджиите гласуват пари за читалището и морската а Димова и Гихора против.Мамицата им мръсна.Сдушиха се и пак за власт мислят.Ама друг път.Мъжко магаре един път се ебе.
7.
до 7
06.02.2014 19:37:52
0
2
Защо ви е читалище? Аз ви предлагам Палат на културата - театър, опера и балет!
6.
Пеева
06.02.2014 19:20:49
0
1
Като си нямаме Читалище , театрите ще се играят в Китен ,- Барцулева , ади ма , оправете нашето Читалище .Да не си прави углушки - кмета , Зара и скупчината от крадливото племе .
5.
Налбантов
06.02.2014 16:34:14
0
0
Барцулке, ела в дирекцията, ма, имам сценарий за един друг театър - само за нас двамата, много ще ти хареса!
4.
Налбантов
06.02.2014 14:54:36
0
1
от утре обивявам окопация на училището
3.
666
06.02.2014 12:54:06
0
2
е и какво като гледа тая, някой му пука ... ама то за нея сравнението е - "разбира ти свиня от кладенчова вода"
2.
Налбантов
06.02.2014 12:47:48
0
1
Ами тя Барцулка има нужда от ограмотяване и затова ходи на театър. В училището отказва да дойде да я ограмотя... Защо ли?
1.
Таз шматка пак истипосана
06.02.2014 12:44:31
0
2
Какво прави пак тая Барцулка там бе, що не си гледа сладоледите и сметките на дребно?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори