×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екс кметовете на Приморско Димитров и Димова в съюз за к-г „Атлиман” и общинския дълг, бойкотираха местния парламент


Екс кметовете на Приморско Димитров и Димова в съюз за к-г „Атлиман” и общинския дълг, бойкотираха местния парламент
Досегашното спокойствие и мир в Общинския съвет в Приморско днес се разби, съветниците не успяха да заседават, сесията се провали още при гласуването на дневния ред
Тема в развитие
виж още
скрий
30 Януари 2014, Четвъртък, 19:49 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка архив Флагман.бг

Опозицията провали сесията с 6 на 6 гласа

Бившите кметове на Приморско Димитър Димитров и Лиляна Димова се съюзиха, двете групи, чиито представители са те в местния парламент – „Димитър Димитров за Община Приморско” и БСП, бойкотираха днешната сесия. Те имат общо 6 общински съветници в 13-членния Общински съвет, доминиран от коалиция между ГЕРБ и СДС, които пък имат общо 7 представители. От заседанието отсъства Манол Манолов от ГЕРБ, което изравни силите между управляващи и т.нар. опозиция и даде възможност сесията да бъде провалена. Четиримата от групата на Димитров, както и двамата от БСП, не гласуваха за предложения дневен ред, включващ две ключови точки – предложенията на настоящия градоначалник Димитър Германов Общината да тегли дълг от 3 млн. лева, като и да бъде проведен търг за отдаването под наем на къмпинг „Атлиман”. Единните действия на Димитров и Димова днес бяха изненада, тъй като до този момент те не са действали организирано като твърда опозиция и сесиите в морската община обикновено протичат бързо, без дълги дебати и сериозни сблъсъци. Сесията днес беше отложена за 6 февруари, но все още не се знае дали конфликтните точки ще влязат отново за гледане. Основните несъгласия на Димитров със сегашната администрация са за къмпинг „Атлиман”, а на Димова – за общинския дълг.
"Не гласувахме за дневния ред, защото не беше прието предложението двете точки – за дълга и за „Атлиман”, да отпаднат. Основната дискусия е за "Атлиман", според мен населението на Китен е разделено в мнението си за него. По план този район е предвиден за жилищно строителство. Има искане от хората в Китен там да се разшири регулацията на населеното място. Хората имат жилищни нужди. Ако къмпингът бъде отдаден под наем, после договорът трудно ще се развали, тъй като има неустойки. Това не е изгодна сделка за Китен. Още, когато беше проведен референдума за отделянето на селището от Царево и присъединяването му към Приморско, този въпрос беше обсъждан. Ако трябва, нека сега се проведе референдум за бъдещето на „Атлиман”, както и за общинския дълг”, каза пред Флагман.бг бившият кмет Димитър Димитров, който е едно от емблематичните лица в управлението на Приморско.
Съветници от ГЕРБ пък са категорични, че Димова и Димитров се стягат за избори и че на днешната сесия е излязла наяве нова коалиция. „Не искат нищо хубаво да се случва в тази Община, за да извличат политически дивиденти”, коментира след провала на сесията общински съветник от мнозинството.
Кметът Димитър Германов също остана учуден от поведението на съветниците от БСП и  коалицията на Димитров, защото преди сесията днес е нямало сериозни аргументи срещу двете му предложения. „Докладната записка за къмпинг „Атлиман” е възможност за инвестиция. Този терен пустее вече години наред. Застрояването на този район за жилищни нужди беше обещание на Димитро, когато беше кмет, логично е да си защитава тази теза. Но към настоящия момент това няма как да се случи”, каза кметът Димитър Германов пред Флагман.бг.  Той е категоричен, че и двете му предложения са съгласувани с експерти.
„Някой, ако тръгва да прави политика на гърба на Общината – си е за негова сметка. Моята цел е да си свърша работата. За да предложа „Атлиман” за отдаване под наем като къмпинг, е взето решение на кметски съвет на Китен, който е избран от местните хора. Аз се съобразявам с тяхното решение, те са представителна извадка от местното население.”, каза градоначалникът. Според него общинският дълг пък е необходим като финансова гаранция за инвестиционни намерения и плащане на стари задължения. Сред старите дългове са и сума от 550 хил. лева, които Община Приморско дължи по проект по програма САПАРД за залесяване на горски територии, който обаче не е финансиран заради процедурни нарушения по време на мандата на Димова. ”Ние искаме да теглим кредит, който да е като овърдрафт. Само, когато е необходимо ще теглим от него някаква сума, лихвите ще са само върху нея. Това не означава, че тези 3 млн. лева ще ги ползваме на 100%.”, добави Германов.
Той заяви, че допълнително ще прецени дали тези две точки отново ще бъдат внесени на сесията през февруари.

В категории: Приморско


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
66
Коментара по темата
66.
Налбантов
05.02.2014 14:27:18
1
0
Голям бастун е тоя 66, че чак уран му се привижда... Ами приеми го откъм веселата му страна бе путьо, кой знае кво станало вече!
65.
хаха
03.02.2014 20:43:25
1
3
Моля се следващия кмет вместо ветеринар, да е психиатър. Само силни транквиланти, до някаква степен биха оправили зомбираното население в приморско. А бре шушумиги да няма находища на уран под главната, пък да не знаете..
64.
Перверзници мръсни!
02.02.2014 19:27:45
0
0
Тоя Налбантов се е учил от проф. Димитър Бочев, който също е бил ексхибиционист. Вижте какви преживявания е имал Налбантов с проф. Бочев:

"...Веднъж проф. Пантев почивал в ММЦ-то в хотел "Нептун" заедно с любовницата си, някаква негова студентка. Заедно с тях в същият хотел имало и друга двойка техни приятели – един друг професор, който също бил с любовницата си. Казвал се Димитър Бочев. Този професор бил много известен философ и писател на разкази и есета. Бил близък приятел на д-р Желю Желев. През 60-те години Ж. Желев му бил преподавател в университета. В края на 60-те години г-н Бочев избягал в Зап. Германия, където живял около 20 години и след промените отново се завърнал в България.
МЕЖДУ ДРУГОТО, КОГАТО ГОСТУВАЛ НА НАЛБАНТОВ В ДИРЕКЦИЯТА НА УЧИЛИЩЕТО ПРОФ. БОЧЕВ ОТКАЗАЛ ПРЕДЛОЖЕНИЯ МУ АЛКОХОЛ КАТО ТВЪРДО ЗАЯВИЛ, ЧЕ ПИЕНЕТО НА АЛКОХОЛ В УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЧЕ АКО ТОВА СЕ СЛУЧЕЛО В ГЕРМАНИЯ ДИРЕКТОРЪТ ВЕДНАГА ЩЯЛ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ДИСЦИПЛИНАРНО... БИЛ ВЪЗМУТЕН СЪЩО ТАКА КАК МОЖЕЛО УЧИЛИЩЕТО ДА НОСИ ВСЕ ОЩЕ ИМЕТО НА ВАПЦАРОВ, КОЙТО СПОРЕД ПРОФ. БОЧЕВ БИЛ ОТЯВЛЕН КОМУНИСТ И ТЕРОРИСТ... НАЛБАНТОВ САМО СЕ СМЕЕЛ НА ТЕЗИ ЗАБЕЛЕЖКИ НА ПРОФЕСОРА И ПОСЛЕ ГО КОМЕНТИРАЛ ЗАД ГЪРБА МУ С ДУМИТЕ: "ТОЗИ ЧОВЕК НЕЩО НЕ Е В РЕД И ЗАТОВА Е ТОЛКОВА НЕАДЕКВАТЕН И ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!"
По време на престоя си в Приморско двете двойки (Пантев, Бочев и любовниците им) прекарвали голяма част от времето си заедно, като към тях се присъединявал от време на време и Налбантов. Веднъж Налбантов и Пантев били заедно в кафе-сладкарницата на хотела и чакали останалите да дойдат при тях. Дошло само момичето на Пантев, но било много разтреперано и уплашено. После разказало какво му се било случило. Била отишла да извика другите двама, но заварила в стаята само проф. Бочев. Той я поканил да влезе, след което заключил вратата и скрил ключа. Момичето много се уплашило, защото мислела, че професора ще я изнасили. Той започнал да си разкопчава панталона, като й казвал да не се страхува, нямало да й направи нищо лошо. После си извадил пениса и започнал да мастурбира пред очите й. През цялото това време професорът наблюдавал реакциите на момичето, която очевидно е била много изненадана и стъписана. Явно е, че тези нейни реакции го възбуждали, но така или иначе той не й посегнал. След като свършил професорът отключил стаята и пуснал момичето да си ходи.
Докато разказвала какво се било случило Пантев и Налбантов буквално се превивали и тресяли от смях. После Налбантов се подигравал на проф. Бочев:"Бе какво си направил ти бе?! Кви са тия сеанси, кви са тия нестандартни изпълнения? Ми внимавай малко! Много си го изплашил това момиче!"
Пантев обаче се скарал на колегата си:"Как не те е срам бе? Ми ти по тоя начин се подиграваш на момичето, унижаваш му човешкото достойнство..." Казал и други такива умни мисли и прозрения, каквито само Пантев бил способен да измисли. Въобще Пантев много мразел да лицемери и открито споделял мнението си, показвал грешките и недостатъците на околните, независимо от неудобното положение, в което ги поставял.
Явно е, че пребиваването на двамата професори в Приморско не било лишено от емоции и случки от всякакъв род..."
63.
до 62
02.02.2014 19:18:20
0
0
Налбантов, не го очаквах от теб! Направо не го очаквах!
62.
Налбантов
02.02.2014 19:15:40
0
1
-Петкова , аз бях този който лъскаше бастуна в гората-признавам си.
61.
До Педагогическия съвет в СОУ Приморско
02.02.2014 16:27:33
0
0
Докъде стигнахме?! нашите деца да пишат всичките тези глупости?! и се чудя откъде ги знаят тези подробности за директора и учителките, кой им ги казва. Няма ли кой да ги спре! Учителите вместо да си гледате работата през пръсти и само да си вземате заплатата направете едно мероприятие в часа на класа, разяснете на децата, че не може така да пишат по форумите... То бива бива ама всичко си има мярка!
Настоявам този въпрос да се разгледа на следващия Педагогически съвет!
60.
Красимира Петкова - учител по англ. език
02.02.2014 14:40:38
0
0
Веднъж докато чаках на автогарата в Китен автобуса за Приморско и видях един ексхибиционист в гората отсреща, беше се разголил отпред и лъскане бастуна. Разкрещях се да го хванат и той изчезна.
Бях силно разстроена и като отидох в училището разказах на другите учители какво съм видяла. Всички бяха възмутени и се чудеха как е възможно това да се случва тук, в Приморско и Китен, където нямаме извратеняци. Но аз се сетих за директора Налбантов и им казах: "Как да нямаме, нали нашият Стоян е такъв!" И им разказах как веднъж той ми е споделил, че е правил секс с един арабин... Учителките отказаха всякакъв коментар и побързаха да излязат от учителската стая. А аз се чудех, от какво ги е страх тия, бягат сякаш те са виновни за нещо!
59.
*********
02.02.2014 13:18:57
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
58.
*********
02.02.2014 13:08:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
57.
долу БКП/БСП
02.02.2014 10:22:11
0
0
Сега ми се струва че няма да им се размине на комунистите..Девет месеца народа им дава среден пръст ,.Бързо ще изтрезнеят, плюят ги а те си мислят че вали.Ще се осъзнаят.Мръсни боклуци.
56.
до 55
02.02.2014 09:42:17
0
0
Най-много да се повтори 1997. Уж и тогава им удариха среден пръст, уж свят им се зави, а те пак възкръснаха и през 2005 и сега. Няма оттърване от тях, това е!
55.
of 54
02.02.2014 00:16:25
0
0
Аверче , несъм съгласен.След изборите ще видиш че народа ще наебе тях-комунетатаХората такъв среден пръст ще им покаже че свят ще им се завие.Червени говеда.
54.
До потресения
01.02.2014 23:43:55
0
1
От какво си потресен бе, от комунистите ли? Радвай се, че още не са те наебали! Ама то има време, пак идат избори, тъй че няма да ти се размине!
53.
потресен
01.02.2014 23:22:04
0
0
В момента гледам филма на БТВ документите за жертвите на комунизма.Потресен съм.Тия комунисти са за разстрел.Колко мъка са причинили на хората.Потресен съм.
52.
of penko
01.02.2014 23:08:33
0
0
lilyana dimova s tebe li e .
51.
penko
01.02.2014 22:53:45
0
0
В Трявна съм, с гаджето,като се върна ви почвам .
50.
до 47
01.02.2014 22:52:47
0
1
Слушяй педераст смотан първо се научи да пишеш правилно и после задавай тъпите си въпроси.И говори от свое име не от името на хората защото аз съм един от тези които гласува за ГЕРБ и пак ще го направи.Да не съм сляп нали виждам как тия мръсни комунистически муцуни гледат да ги препъват за всяко нещо само и само да не се случи.Те нищо не направиха в Приморско само лапачка.Що не питаш тях кой им връща милионите които взеха.А?Мамичката им и боклуци тъпи.Съсипаха България.Така че лай си и ти червен боклук.
49.
Тоз директор съвсем е изперкал!
01.02.2014 22:52:22
0
0
Само тук няма реклама на книгите на Налбантов. Не мога да разбера кой и защо ги рекламира тук. Сигурно е ученик, защото пише на латиница и много явно се прави на олигофрен, не че Налбантов не е, но той няма толкоз акъл за да действа по този начин.
48.
Недков-младши
01.02.2014 16:06:55
0
1
Налбантов е злословел по мой адрес, защото се е страхувал, че може да го сменя. Ако бях знаел, че яде тия лайна, наистина щях да се кандидатирам за директорския пост, боклука му с боклук! Тъп до неузнаваемост!
47.
ДО ЗМСМА ЗА ЦРАЖДАНИ
01.02.2014 10:54:25
1
2
АЛО СПЕЦИАЛИСТКАТА , ЩЕ ЗАПОЧНЕШ НА ЧИСТО , АМА ДРУГ ПЪТ . КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ПОСЛЕ ТРИТЕ МИЛИОНА , КАТО ВИ ИЗРИТАМЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ , ЦЯЛОТО КРАДЛИВО КОТИЛО ГЕРБАДЖИЙСКО , А ? ИЛИ СЕГА ЛАПАМЕ , А ПОСЛЕ ДРУГ ДА МУ МИСЛИ !
46.
потрес
01.02.2014 00:31:18
0
0
Много си злобен ей!Това ще те съсипе.
45.
потрес
31.01.2014 23:18:17
0
1
Здравко толкова много е в траур че тази вечер беше със жена си и децата на ресторант.
44.
до ех
31.01.2014 23:14:43
3
2
Абе чудя му се на тоя старчок що ве си гледа диабета .Няма да го изберем вече колкото и мераци да има.Ама пуста власт.Сигурно му привършват парите дето открадна от общината тогава и той и свитата му.Чух че и Янко Томов бил на съдия изпълнител.Крадоха , крадоха та не се наядоха.Мизерници.
43.
ех
31.01.2014 22:58:32
0
1
Димитров не се ли отказал още да става кмет,макар че не е лошо да има референдуми всеки месец, Общината и без това има пари за харчене
42.
Nalbantov
31.01.2014 22:01:03
0
0
kak moje da mi istrite komentarite az sam ve u4il na pismo i 4etmo napalno ste se pobarka li neistrite drugite komentari a moite a az sam direktor na u4ili6te
41.
*********
31.01.2014 21:11:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
ЗМСМА ЗА ЦРАЖДАНИ И САВЕТНИЦИ
31.01.2014 20:45:58
3
0
ЕЛАТЕ НА СЕСИЯТА И ИСКАИТЕ ДА ВИ СЕ ОБЯСНИ

ЗАДАИТЕ БАПРОСИ НА ОБЩИНСКИТЕ ВИ ИЗБРАННИЦИ, ЗА МИНАЛИ ТЕХНИ РЕШЕНЯ, ПИТАИТЕ ГИ С КАКВО ДА СЕ ПЛАТЯТ ЗАДАЛЖЕНИЯТА ПО ГЛАСУВАНИТЕ ОТ ТЯХ ЗАПИСНИ ЗАПОВЕДИ ПО ПРОЕКТИТЕ,КАТО СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА НА ОБЩИНАТА,ГАРАНТ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ПРОЕКТИТЕ. СТИГА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ, СЕГА Е МОМЕНТА ,С ТОЗИ ЗАЕМ ДА СЕ РАЗПЛАТИТЕ ЗА СЕГАШНИ И ПРЕДШНИ ГРЕШКИ ЗА ФИНАНСОВИЯТ НЕДОИМАК , И ОБЩИНАТА ДА ЗАПО4НЕ НА 4ИСТО САС ПОДКРЕПАТА ОТ УВАЖАВАЩИ СЕБЕСИ,И ИЗБРАНИ ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНАТА ОБЩИНСКИ САВЕТНИЦИ, В ИМЕТО НА КОИТО,И ТЯХНОТО БЛАГОДЕНСТВИЕ СТЕ ПОЛАГАЛИ КЛЕТВА КАТО ИЗБРАНИ ЗА ОБЩИНСКИ САВЕТНИЦИ ВЕ4Е НЯКОЛКО МАНДАТА. НЕ ЗАБРАБЯИТЕ МИНАЛОТО,ИМА И БАДЕЩЕ.

НИТО ВИЕ СТЕ СЕ ИЗПОВЯДАЛИ И ПРЕ4ИСТИЛИ,НИТО ГЕРМАНОВ И АДМИНИСТРАЦИЯТА МУ СА СЕ ПРОВИНИЛИ. ЗА СЕГА. НО НАЛИ ВИЕ СТЕ ЗА ТОВА.

Четвъртък, 30 Януари 2014 20:45 | Печат

До Гражданите

На Община Приморско

На основание чл.23 ал.4, т.1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл.11, ал.1, буква „А", ал.З и ал.6 от Правилника заорганизацията и дейността на Общински съвет- Приморско на 06.02.2014/четвъртък/ от 10.00 часа в Заседателната зала на ОбщинаПриморско, свиквам Тридесет и пето редовно заседание на Общинскисъвет- Приморско при следния проект за дневен ред:

ДНЕВЕН РЕД:

1. Предложение от Миглена Барцулева - Председател на Общински съвет

Приморско относно Изменение и допълнение на Правилник за организацията и

дейността на Общински съвет- Приморско.

2. Предложение от Миглена Барцулева - Председател на Общински съвет

Приморско относно изменение на Решение №014 от 15.11.2011г. на Общински

съвет- Приморско.

3. Предложение от Миглена Барцулева - Председател на Общински съвет

Приморско относно Попълване състава на Постоянната комисия по

европейска евроинтеграция, европроекти и връзки с гражданското общество

към Общински съвет Приморско.

4. Предложение от Миглена Барцулева - Председател па Общински съвет

Приморско относно Удължаване срока на ликвидация на „ТЪРГОВИЯ" ЕООД

(в ликвидация), ЕИК 102002271, със седалище и адрес на управление гр.

Приморско, ул. "Трети март" №31.

5. Предложение от д-р Димитър Германов кмет на Община Приморско

относно Наредба за условията и реда за съставяне на тригодишната

бюджетна прогноза за местни дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и

отчитане на общинския бюджет.

6. Предложение от д-р Димитър Германов кмет на Община Приморско

относно Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за

определяне размера на местните данъци на територията на Община

Приморско.

7. Предложение от д-р Димитър Германов кмет на Община Приморско

относно Годишна програма за управление и разпореждане с имотите -

общинска собственост за 2014 година.

8. Предложение от д-р Димитър Германов кмет на Община Приморско

относно отчет за състоянието на общинския дълг към 31.12.2013 г.

9. Предложение от д-р Димитър Германов кмет на Община Приморско

относно приемане на решение за поемане на дългосрочен общински дълг чрез

банков заем.

10. Докладна записка от д-р Димитър Германов кмет на Община Приморско

относно изработване на проект за изменение на Подробен устройствен план

11. Докладна записка от д-р Димитър Германов кмет на Община Приморско

относно отдаване под наем на УПИН 315 в кв.59 по плана на гр. Китен,

представляващ поземлен имот с идентификатор 37023.501.34 по кадастралната

карта на гр. Китен чрез провеждане на публичен търг с тайно наддаване.

12. Предложение от д-р Димитър Германов кмет на Община Приморско

относно прекратяване на съсобственост между Община Приморско и Станка

Стоянова Петкова , Димитър Петров Петков , Стоян Петров Петков от с. Ясна

Поляна, ул. „Михаил Герджиков"68.

13. Предложение от д-р Димитър Германов кмет на Община Приморско относно отглеждане на новородени

14. Питания

Миглена Барцулева -

Председател на Общински съвет Приморско
39.
до китен
31.01.2014 19:14:07
0
1
Не ! Не ги касаят но винаги има тъпи прости копелета които не знаят защо са тука.В случаят е точно така.
38.
kiten
31.01.2014 18:54:13
0
0
Тези коментари за Налбантов касаят ли
к-г "Атлиман"г.Китен
37.
Едно време
31.01.2014 18:45:38
0
2
През 90те години работех в старото кметство , при мен дойде писмо с искане да напиша информация относно заплатата на Налбантов , от която ще му отдържат пари за Издръжка на предишното му дете от първата му жена ,по закон я дадох информацията .След няколко дни в кметството дойдоха Налбантовци -Стария и сегашния Стоян , вдигнаха ми скандал защо съм дала данни за заплатата , плашиха ме с уволнение .С една дума -Налбантов не искаше да му отдържат пари за детето.
36.
заключение
31.01.2014 18:34:48
3
3
искрено съжалявам Германов, който и свестен човек да стане кмет - ще бъде оплют и заобиколен от селски тарикати в Приморско
35.
до 22 - Жълтата гостенка
31.01.2014 15:57:24
0
1
Ти май си една от омаскарените даскалици и искаш мъжа ти да не разбере какво си правила в дирекцията на училището.
Съвет от мен: Друг път като слагаш рога на мъжа си избирай си ебач, който да не се хвали наляво надясно и всичко да си остане скрито-покрито, щото покрай тоя директор славата ви се разнесе из целия свят. Форумите пълни с подвизите ви и се четат даже в Австралия и Америка... Кво беше туй чудо, каква беше тая дирекция бе, че станахте толкова известни!
34.
до Бурсука
31.01.2014 13:53:54
2
2
Нищо ново под слънцето.Те да не ходят от вчера.Той Димчо защо се махна в Бургас.
33.
Бурсука
31.01.2014 11:38:50
0
2
Лиляна си ходи с Пенко и това е .
32.
трьнков
31.01.2014 10:59:18
0
1
аиде почваите кулулото махаите свитофаро парите свьршиа
31.
сталин
31.01.2014 10:18:09
1
2
наи разумното да е къмпинг да се запази природата плажа да сe почиства стига сме се бетонирали за жилишни нугди има вилна зона приходите от къмпинга за китенци кметсвото да го подържа има много хора без работа един модерен къмпинг липсва на китен --да не се дава на разбоиници разни а само кметсвтото и от приходите да се издържа
30.
драскач
31.01.2014 09:33:46
1
1
Яшка, винаги съм се чудил защо Германов и Захарина си говорят на четири очи а то ставало дума за секс.
29.
*********
31.01.2014 08:53:59
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
kitenec
31.01.2014 08:41:12
1
3
abe ei selqci sho ne pitate kateto valcheva tq she vi bqsni tq e nai zapoznata tq parva glasuva nali mnogo milee za kiten selqnkaaaaaaaaaaaaa
27.
запознат
31.01.2014 08:27:01
1
4
абе това мазното кметле на китен, нали беше много против да се дава Атлиман под наем, преди 3 г. вдигна населението протести да правят, ама сега пък си е променил мнението, ясно е защо ще лапа май, и пак питам обяснете ми след като има решение на общ. съвет че терена е отреден за жилищни нужди, как стана пак терен за къмпинг, знаете ли защо, защото всичко пак е съшито сбели конци, в кадастъра е къмпинг а в устройсвения план на общината е отреден за жилищни нужди, действаме както ни е удобно, нали така ама то тоя Германов си е едно малко човече обвързано с ДС, знаем вече кой ще спечели ... ама опс то май търг няма да има хаххаха
26.
Китенска перла
31.01.2014 00:32:00
5
3
Екс кметове си бяха , такива ще си и останат.Браво на ГЕРБ че иска да даде Атлиман за къмпинг.Подкрепяме ги на макс.
25.
of 22 жълта гостенка
31.01.2014 00:11:59
0
3
АМА НЕ Е ЛИ ВЯРНО. ПИТАМ?????????????????
24.
ШОК
31.01.2014 00:09:28
2
2
ДИМИТРОВ ВЪРВИ И ЛЪЖЕ ХОРАТА ОТ КИТЕН ЧЕ ЩЕ ИМ ВЪРНИ АТЛИМАН АКО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО .ТОЗИ РАЗБОЙНИК НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЯМА НИКОГА ДА Е ВЕЧЕ КМЕТ.НЕ ТЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ БЕ ЛЪЖЕЦ ,НЕ ГО ЛИ РАЗБРА ЗА ТИЯ ДВА МАНДАТА ДЕТО ТИ БИХМЕ ШУТА.НЕ РАЗБИРАМ ОБАЧЕ ЛИЛЯНА ДИМОВА ЗА КАКВО ЛЪЖЕ ХОРАТА ЧЕ ИМАЛО ПУП И ЩЕЛИ ДА СТРОЯТ ХОТЕЛИ.ТЯ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ПОВЕЧЕ КМЕТ.ТАКИВА КАТО НЕЯ ДА СИ СЕДЯТ НА НАСРАНИТЕ ЗАДНИЦИ И ДА НЕ МИСЛЯТ ПОВЕЧЕ ЗА ПОЛИТИКА.И НА ДИМОВА И НА ДИМИТРОВ-ШУТ В ГЪЗЪ.
23.
опитен
30.01.2014 23:57:24
0
4
Атлиман няма наистина защо да пустее. Мястото е страхотно и ако може да носи пари на общината е много по-добре, отколкото да стои в храсти и да завъжда жаби. Извинявайте, но ми е супер тъпо мнението, че там трябва да има отново хотели и бетон. Кой какво е обещавал е негова си работа
22.
Жълтата гостенка
30.01.2014 23:48:34
1
1
Пак започнахте с жълтите истории.Измислени и изфантазирани от някой болен мозък,който нищо не може да измисли за да бъде интересен и понеже не иска да се покаже колко е тъп решава да омаскари другите!Дори не може да пише като хората,сигурно Атанасов му е бил учител?Налбантов изобщо не трябваше да го вземате този каиш на работа!
21.
ЛЮБОФФФФФФ
30.01.2014 23:20:07
1
4
АБЕ ЛИЛЯНА ОЩЕ ЛИ СА ЛЮБОВНИЦИ С ПЕНКО.ЛИКА ПРИЛИКА СА СИ И ДВАМАТА СА КАТО МУМИИ.
20.
Primorski
30.01.2014 23:08:30
1
3
Toq Milev ne se naqde, kato gluhonqm e nemoje edna duma na krust da kaje ,krade krade kolko hotela postroi i nestiga tova ami i onaq piqnka brat si uredi v ob6tiska dlujnost. Obeshta mi po 50 lv na 4ovek koito da glasuva za tqh i posle se izvurtq no drugiq put shte mu go slojim kradec takuv
19.
Спиртомера
30.01.2014 23:07:43
0
4
Ами да! Като всички сте телешки,свински и овчи глави ,а и рибешки какво да прави?Нали е ветеринар,би трябвало да е наясно кой вид има най-много мозък и от там нататък да гледа кой да вкарва в пътя!
18.
до спиртомера
30.01.2014 23:02:41
1
2
Има свестни в Китен ама тоя бахур заедно с Димитров ни излъга.Два мандата ни лъга че ще ни даде земята до Атлиман , после ни лъга Лиляна.Те това знаят само с лъжи .Сега не я искаме , не искаме бетони .Искаме да е къмпинг.Ама много предатели и все комунета.Няма отърване от тях брей , няма отърване.Ама хак им е на китенци.Следващият път да си отварят очите.
17.
?
30.01.2014 22:55:18
6
1
ами кого да изберем, германов изглежда най-нормален, за да вкара в пътя едно село, но уви, нещо не случва на глави
16.
Спиртомера
30.01.2014 22:52:24
2
2
Добре ,след като си го знаете защо продължавате да го избирате?Ту общински съветник,ту кандидат за кмет,когато Лиляна спечели изборите,а сега и кмет ,сами сте си виновни!Няма ли други хора в Китен освен Милев и Петров?
15.
до спиртомера
30.01.2014 22:30:28
1
1
Беше съветник разбира се и то от квотата на този крадец и разбойник Димитров.Сега обаче иска Атлиман да е къмпинг а не къпинак.Мара Сидерова и тя искаше ама сега е подлога на оная Лиляна дето искаше да го продаде за жълти ктотинки но китенци се вдигнахме и не можа да си вземе комисионните.Затова сега и е яд.Ама другите какво правят с нея.Мръсни предателки.Предадоха хората от Китен-Мара Сидерова и Ралева.
14.
Емоса
30.01.2014 22:25:13
1
3
В памет на хората с кредит в Приморско.


Дете пищи, а майка ничком плаче,
баща безмълвен гледа своите палачи.
Банкери тлъсти, от пари червиви,
дошли да вземат и ризите кирливи.

И ето идат, с мерцедеси черни,
оглеждат, пишат в книгите дебели,
пара ще падне, потриват се ръчички,
за разпродажба е готово всичко.

„Навън! На улицата! Хайде! Да ви няма!
- крещи омаян. Алчноста му – яма.
Заплюва, рита и върти очички,
законът пази него, тези са самички.

Детето стиснало любимата играчка,
със детската си стая се прощава,
но кожодера вмигом се пресяга,
изтръгва я и тя ще се продава.

Къде си Милост? Няма те в закона!
Парата определя днес канона.
Нима това е правова държава,
що на банкера, право само дава?

Къде сте вий, министри, депутати?
С какво заслужихте си тлъстите заплати?
С парите наши, спасявате търгаши!
А ние дет сме ви избрали…? Нас кучета ни яли!

Не чуват! . . .Зад стени дебели
с лихварите печалбата разделят.
Оглозгват хищно костите човешки
и чакат следващия, що допусне грешка.
13.
М.Милев
30.01.2014 22:23:34
0
5
Начко петров бе,К.К./китенския кмет/тъп като гъз и алчен ,мазен -би трябвало да го знаете.
12.
сис
30.01.2014 22:22:37
0
1
ех, ама аз така и не разбрах последно жителите на Китен какво искат - да си строят там къщи за още хотелчета ли или да е къмпинг? Доколкото разбирам Димитров си е за хотлечетата на местните, а германов за къмпинг, както видях по-рано за търг, ама ще стане ясно на първия път дали е честен и той. Голямо село това Приморско
11.
Спиртомер
30.01.2014 22:09:04
0
1
А Петров кой е? Атанас или Алексей?
Този Атанас П не беше ли преди това общински съветник?
10.
Необикновенна
30.01.2014 21:58:18
2
5
А какво ще кажете за Милев,който две думи не може да обели?Адютанта на хер Флиц?А до Приморчанка и тези са кратунковци ,пожелавам им и те да си напълнят банковите сметки,но не могат да си ги вземат на Северния плаж!!!А този ветеринар какво толкова е направил
9.
Фазомер
30.01.2014 21:45:35
1
2
Осми питай А.Петров ,Д.Германов и М.Милев те лобират и те знаят кой стои зад зделката
8.
обикновен човек от Приморско
30.01.2014 21:38:59
0
2
Може ли някой разумно да обясни , този терен за какво се дава под наем , ще може ли ползващия го да строи , ако да -какви сгради, заедно с терена ще ползва ли плажа .И кой има интерес за там .
7.
до Приморчанка
30.01.2014 21:27:03
3
2
Тези двамата кратунковци Димова и Димитров както и тяхната свита , донесоха много беди и страдания за хората.Нищо не направиха за Приморско ,облагодетелстваха се с апартаменти , места и комисионни ,напълниха си банковите сметки .Сега поне да оставят другите да работят .ДА АМА НЕ,ТЕ НЕ НАПРАВИХА НИЩО ЩЕ ПРЕЧАТ И НА ДРУГИТЕ НИЩО ДА НЕ НАПРАВЯТ.ТАКА ЧЕ ДОЛНИ КРАТУНИ , НЕ ПРЕЧЕТЕ ПРИМОРСКО ДА СЕ РАЗВИВА.
6.
китенец
30.01.2014 21:17:23
4
2
хакам им го в устата на димитров и лиляна.да се махат от приморско и китен че накрая с линч ще си идат на майната си .крадци мръсни.китен и се обадили на тая смотаната лиляна че не искали атлиман да е къмпинг.искаме много исками е по добре да е къмпинг отколкото къпинаци и змийчарници ама как да го разберат нали са свикнали само да крадат.а сега немогат.долна измет.
5.
ани
30.01.2014 20:43:44
0
3
днес по-рано тук четох, че ще има търг и че е за 10 години
4.
Приморчанка
30.01.2014 20:43:37
1
2
Както стана с терена на Буруна .В случая Лилито и Димитров новата власт няма да им даде трохи , тоест няма да лапнат от далаверата.
3.
Приморец
30.01.2014 20:39:13
0
2
Няма лошо , ако няма скрит пъклен план ,който ще ощети общината и хората .Така стана и с терена на Спортната зала ,така щеше да стане и с Голф игрищата .Споменат ли е срок и цена за това отдаване под наем , и на кого.
2.
ха
30.01.2014 20:30:58
3
3
до 1, че защо да не е под наем. Да пустее ли? Или ти искаш да си построиш хотел там
1.
Номер 1
30.01.2014 20:25:44
2
9
Само Германов ли лобира за отдаването под наем (по принцип който лобира той взима комисион ), я светнете малко по случая -кой ще го взима Атлиман .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори