×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Осъдиха рапъра Криско за хулиганство


Осъдиха рапъра Криско за хулиганство
Това е първото явяване на рапъра в съда и той изглежда видимо стреснат
28 Януари 2014, Вторник, 18:17 ч.

На Нова година певецът виля пиян и троши в хотел "Раховец"


снимка БУЛФОТО
Рапърът Криско бе изправен пред Темида днес. Той се яви пред съда в Горна Оряховица, където отговаря за хулиганство. Рап певецът в новогодишната нощ изпотроши врати, хвърля телевизор и вилня в хотел "Раховец" и вдигна скандал на персонала. Заради изцепките си в празничната нощ Криско бе глобен с 300 лева от Районният съд в Горна Оряховица по Указа за борба с дребното хулиганство. Рарърът се бръкна веднага и плати санкцията, която му бе наложена заради счупено стъкло и скандал с рецепционистката на хотел "Раховец" в железничарския град, пише Булфото.

Криско влезе в съдебната зала без адвокат и изобщо и така и не успя да разбере точно какво се случва около него и какво е неговото място в процеса. Заедно с него в залата бе представящия се негов PR Кристиян Белчев, който за малко щеше да бъде изгонен от залата заради остри реплики, разменени със свидетелката Цанка Димитрова. Към нейните показания бяха и единствените възражения на Криско. Той заяви, че обвиненията срещу него са пресилени, а още сутринта на 1 януари е платил щетите, както са ги изчислили собствениците на хотела.

Съдия Красимира Николова определи наказанието, като преди това изслуша показанията на самия Криско, рецепционистката, собственичката на хотела и тримата полицаи, задържали звездата в Новогодишната нощ. Рапърът заяви, че обвиненията срещу него са пресилени, защото още сутринта на 1 януари е платил щетите, както ги изчислили собствениците на хотела. Криско добави, че няма да обжалва и заплати глобата си веднага, още докато е в Горна Оряховица. Криско потвърди в съда, че вероятно виновник за скандала е повечето алкохол. Рап изпълнителят съжали, че си е изпуснал нервите. В последната си дума пред съда той се извини, че е причинил неудобство на някой в Горна Оряховица, най-вече на рецепционистката. Рапърът заяви, че няма да обжалва и плати веднага глобата си.

В категории: Темида


Флагман.БГ Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! 19/05/2024, Неделя 08:00 0
4
Коментара по темата
4.
kristo
29.01.2014 09:16:44
0
0
аз тоя съм го е..ал в тесния гъ...
3.
Кой е писал статията за Рачков и Милошев?
28.01.2014 22:45:14
0
2
Четох някаква олигофренска статия и не я разбрах. Хайде разяснете ми я вие!
_______________
"Рачков и Евтим Милошев във война заради жена"
- Кой е Рачков и кой Евтим Милошев? Защо не обяснявате?

"Бившата на актьора Христина не поглежда общия им син Митко-младши"
- Кой е актьора и коя е Христина? Явно синът им се казва Димитър, ама не става ясно кой е бащата - Рачков или Евтим Милошев?

"Войната между екипите на „Господари на ефира” на Джуди Халваджиян и „Голата истина” на Любо Нейков и Евтим Милошев..."
- Коя е тая Джуди и каква е тая "Гола истина" на Любо Нейков и Евтим Милошев... Любо Нейков го знам кой е, на времето работеше при Слави, ама за Евтим Милошев не се сещам кой е. И какво общо имат с тая гола истина не разбрах.

"Звездата на комедийното шоу на Нова тв Димитър Рачков води война с Милошев заради сина си Митко-младши"
- Тук е намесена и Нова ТВ. Тя пък какво общо има с въпросните хора. Колкото до Митко-младши става ясно, че той е син на Димитър Рачков, ама и той толкова ли е известен, че сте го замесили и него?

"Любимият на Мария Игнатова е бесен, че продуцентът и бивша дясна ръка на Слави Трифонов не дава на момчето на припари до майка си Христина и на практика растяло като сираче."
- Коя е пък тая Мария Игнатова, защо и нея не съм я чувал? И кой по дяволите е нейният любим, за когото говорите? (Вероятно става въпрос за един от двамата - Рачков или Милошев. Кажете най-после на кого от двамата е любима, за да не се чудят читателите!). Кой е пък тоя продуцент и бивша дясна ръка на Слави, който не пускал някакво момче до Христина... И пак възниква въпроса, коя е тая Христина? В първото изречение пише, че въпросната Христина е жена на някакъв актьор, ама не е ясно кой от двете имена е актьор - Рачков или Милошев и пак не става ясно на кого от двамата е жена.

"...обясняват колеги на майката, която е сценаристка в продуцентската компания на новия си мъж „Дрийм тийм”
- Сигурно под майката се разбира Христина... и нататък пак бъркотия: нов мъж, кой е той, трябва да гадаем... Дрийм тийм - това пък какво е, яде ли се, пие ли се...?

Нататък от текста става ясно, че въпросната Христина имала два брака - първият с Рачков, вторият с Милошев и че преди две години от втория си брак имала дете и пр. Нататък:

"...водещият на „Господари на ефира” обвинявал именно него, че отдалечава детето от майка му и води същинска война срещу него, в която замесил всичките си колеги, начело с любимата си Мария Игнатова." (Ужас!!!)

Нужно е време докато човек се сети, че под "водещ на Господари на ефира" се има предвид Рачков. Значи Рачков обвинил НЕГО (кой НЕГО не става ясно, вероятно под НЕГО се има предвид Милошев)... този пък визиран като НЕГО водел война срещу НЕГО (пак не става ясно кой е НЕГО - детето Димитър или баща му) и замесил всичките си колеги, начело с любимата си Мария Игнатова... Кажете най-после каква е тая Мария Игнатова и на кого е любима - на Рачков или Милошев и как е станало въпросното замесване: Рачков кани Мария Игнатова да се борят заедно срещу Милошев или Рачков се бори срещу двойката Милошев и любимата му Мария Игнатова, нищо че вероятно Христина му е жена...
Нататък пак същата бъркотия: говори се за Христина и Евтим, за някакво оплюване, не става ясно кой по кого плюе, замесен е пак Дрийм тийм но не става ясно те на чия страна са. Уж би трябвало да са подчинени на Милошев, а говорят против него...

АЛОООО! ДЛЪЖЕН ЛИ СЪМ ДА ВИ ЧЕТА ТЪПИТЕ СТАТИИ! ЗАЩО НЕ КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА НЯКАКВА НАГРАДА ЗА ЖУРНАЛИСТИ-ОЛИГОФРЕНИ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО!...
УЖАС! УЖАС! УЖАС!... И АЗ С ТИЯ ХОРА ЖИВЕЯ В ЕДНА И СЪЩА СТРАНА И ГОВОРЯ ЕДИН И СЪЩИ ЕЗИК!... ТОВА НЕ Е ИСТИНА!!!
2.
ivo
28.01.2014 20:50:52
1
0
6to puk da ne tro6i 4oveka-kato mu e kef i si pla6ta i zakonite sa ni takiva...6to da ne tro6i
1.
Rusian Commandos
28.01.2014 20:22:05
0
2
Такива първо да ги пробват за наркотици...и тогава да ги съдят за по 300 лв. ...комарче го ухапало рапърчето...да го пратят 6 месеца да чисти тоалетните в Горна оряховица, както се прави в Щатите.!

Да видим тогава следващия път какво ще троши и къде ще буйства...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори