Луната преминава в Скорпион, отложете ангажиментите
Луната е все още във Везни и денят започва с тригон с Меркурий. В 5:50 часа тя ще е в съвпад с Марс.
23 Януари 2014, Четвъртък, 05:39 ч.
Съсредоточете се върху най-важния за вас проблем и търсете необходимите източници на знания за неговото решение
Луната е все още във Везни и денят започва с тригон с Меркурий. В 5:50 часа тя ще е в съвпад с Марс, но тогава ще започне да се движи без курс до 23:43 часа, когато преминава с Скорпион. От една страна сутринта ще сме изпълнени с енергия, но липсата на мажорни аспекти след 6:00 часа ще повлияе на работоспособността ни. Желателно е да отложите важните ангажименти за утре. Сега е добре да довършвате това, което сте започнали, а не да стартирате нови проекти.22-ят лунен ден, чийто символ е златното ключе, е време за получаване на трайно знание, науки и занаяти. Сега те лесно се усвояват. Сега е добре да се съсредоточите върху най-важния за вас проблем и да потърсите необходимите източници на знания за неговото решение. В този магически ден са особено силни умствените способности на човека и неговата интуиция.
Бъдете внимателни към кръста и долната част на гръбнака. Не правете резки движения. Препоръчително за този лунен ден е на трапезата ви да има повече растителна храна.
В категории:
Хороскоп
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
