×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски социалисти и симпатизанти няма да застанат зад проекта АБВ, нито зад евролиста с водач Ивайло Калфин


Бургаски социалисти и симпатизанти няма да застанат зад проекта АБВ, нито зад евролиста с водач Ивайло Калфин
Може и да загубим гласове, но техният брой ще е пренебрежимо малък, проектът на Първанов няма да успее да пропука редиците ни, смята областният лидер на БСП Николай Тишев
14 Януари 2014, Вторник, 15:51 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Снимка Флагман.бг

За Ивайло Калфин има номинации от Бургас, но те ще отпаднат. Пропукване в редиците ни няма. Първанов направи непремерен ход в неподходящо време

- Г-н Тишев, изненада ли ви решението на Георги Първанов да излезе с алтернативна листа за европейските избори - с водач Ивайло Калфин, за когото бургаската организация даде всичко от себе си, когато бе кандидат-президент. Притесняват ли ви процесите ви, които текат в партията, Първанов търси съмишленици и сред други леви формации?

- За мен това е непремерен ход в неподходящо време. Това е най-точното определение.

- Ще се отразят ли тези дейтвия на АБВ на общинските структури от региона. В какво състояние са те?


- Бургаските социалисти и симпатизантите на партията в Бургас и областта няма да подкрепят тази инициатива - нито АБВ като проект, нито алтернативната лява листа с водач Ивайло Калфин.

- Но втора лява листа ще доведе до отлив на гласове и от  симпатизанти на БСП. Резултатът ви може да бъде значително по-нисък?


- Отлив може и да има, но ще е в пренебрежимо малки граници. Пропукване в нашите структури няма да се получи. В това съм убеден.

- На какъв етап е процедурата по издигането на кандидати за евродепутати в областта?


- Кампанията, която течеше по първичните партийни организации, приключи. Сега, от тази събота и неделя, предстоят общинските конференции, на които ще бъдат номинирани кандидатите за евродепутати. Ще имаме Конгрес на 8 февруари, на който ще бъде определена листата.

- Ивайло Калфин номиниран ли е тук, харесван ли е от местните членове на БСП?

- Има номинации - да, но те ще отпаднат. Още повече, днес има изпратено от него писмо до „Позитано” 20, в което сам се отказва от тези номинации.

- Доц. Маруся Любчева показва, че също се надява отново да бъде одобрена като кандидат за евродепутат. Нейното име издигнато ли е?

- Да, Маруся Любчева има номинации. Тя е издигната от повечето структури. Все пак, два мандата има опит в ЕП.

- Кои са другите най-харесвани от първичните организации на БСП за листата?

- Илияна Йотова, Сергей Станишев, нескромно звучи, но има номинации и за мен. 

- Членове на БСП от Бургаска област са били на среща с Георги Първанов тази неделя, знаете ли кои са те?

- От ръководството на областната и общинската структура не е имало представители. Имам информация за срещата. Знаем кои са били присъстващите, но нищо повече няма да коментирам.

В категории: Политика


18
Коментара по темата
18.
Дайте ми пари,
16.01.2014 18:25:54
0
0
И мятам който кажете ,,разкатавам го до девето коляно,жална му майка --после нека се управя,,..това са --европейските ценности,,права,,и политики..
17.
daaaaaa
16.01.2014 18:16:35
0
0
ПАРТИИИТЕ ГИ ЗНАЙМ -----СИЧКИТЕ СА ЗА У КАУША ,,,,АМА АНАДОЛСКИ КАУШ,,ДА ГИ ОНАЖДАТ НА ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ...
16.
Латино - партизанин
16.01.2014 17:07:13
0
0
Сериалът си върви с пълна сила - карат се, сдобряват се, предават се, прощават си. Чакам мая манолова (името й се пише с малки букви) да забременее от неизвестен за редовите червени бабички мъж - така ще се привлече и семейната аудитория... ЖАЛКИ СТЕ!!! ОСТАВКА!
15.
Ив Бургас
15.01.2014 14:27:50
2
5
Отлив ще има .. и то много голям...
14.
Мунчо
15.01.2014 12:37:05
5
8
Тоя да не говори от името на хората !Че най-големите предатели излязохте вие начело със Станишев и компания че предадохте родината ни в ръцете на фесовете и съсъпвате цялата държава!До такава степен сте се навели че един горски не може да назначите на работа без да се допитате до Агаряните!Бсп е изпята песен!Седиш си в офиса и мислиш че света се върти около теб!
13.
111
15.01.2014 12:19:56
5
5
НЕ СЪМ ЧЛЕН НА НИКОЯ ПАРТИЯ НО ВИНАГИ СЪМ ПОДКРЕПЯЛА БСП В ИЗБОРИ НО СТРУКТОРИТЕ И В БУРГАС СА ПРОСТО ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА КАКТО И ЛИДЕРСКИТЕ ПОСТОВЕ ТУК В ГРАДА ЦАРИ ЕДНО ЗЛАТНО ПРАВИЛО КОЙТО Е ЗАЕЛ ПОСТ НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ДАЛИ СТАВА ИЛИ НЕ ДА СИ ОСТАНЕ НА НЕГО ДО ПЕНСИЯ ИМА ТОЛКОВА МЛАДИ И КАДЪРНИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА НО НЕ НЕМОЖЕ. СЕГА СЛЕД СЪЗДАВАНЕТО НА АБВ ТЪИ КАТО Е НЕЩО НОВО И ДАНО НЕ Е СЪС СЪЩИТЕ ПРАВИЛА ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ТЯХ БЕЗ ДА СЪМ В РЕДИЦИТЕ ИМ НЕ ОБИЧАМ АНГАЖИРАНОСТТА В ПАРТИИТЕ ТЯ Е БЕЗСМИСЛЕНА.
12.
Гост
15.01.2014 11:50:01
3
5
няма са плашите БСпари. То е все едно зад коя листа ще застанете. И зад двете групировки седят едни и същи кукловоди
11.
111
15.01.2014 10:19:49
2
4
Razbira se 4e otliv 6te ima i to zaradi takiva kato teb. I za kade si tragnal.Neka te nominirat tebe da vidim koi 6te te podkrepi.
10.
Дернев
15.01.2014 10:09:37
1
4
"Бургаските" социалисти.
9.
mapmalad
15.01.2014 09:18:31
2
5
Сега ще започнат едни обвинения в предателство вътре в борещите се за къшея партийци,удари под кръста и тн.Повечето партийни структури в България са :войвода и роднини и няколко заблудени около тях,така е по места.Всички се надяват за захапят кокала И ДА СИ УСТРОЯТ ЖИВОТА В КРАТКИЯ 4 ГОДИШЕН МАНДАТ
8.
xa xa
15.01.2014 08:44:28
4
4
какво разцепление да има? на трима души ли? ти си смешник! БСП Бургас е куха структура и всеки го знае.
7.
xa xa
15.01.2014 08:44:27
4
3
какво разцепление да има? на трима души ли? ти си смешник! БСП Бургас е куха структура и всеки го знае.
6.
777
14.01.2014 23:32:44
1
6
А Петко Арнаудов конспиратора сега къде ще се разкрачи. Пак ще се върти около Първанов, ама и за сигурно покрай Станишев.
5.
Социалиста !
14.01.2014 23:01:54
4
6
Тишев, отлив в Бургас ще има и то сериозен... но основната причина не е Първанов, а ТИ. Освен че заради него си на този партиен и административен пост, хората не те искат и то поради две причини: първата, че си мегадвуличник (такъв си беше и такъв си остана) и втората че си предател щом сега изоставяш своя благодетел.
4.
vjnw
14.01.2014 21:09:35
2
5
Трябва да подкрепим АБВ--то,,да мойм ги цепна на две,,ама знайш ли ,куй някой номер,,Опасни са,, ни ги знайш ко мислят---МАЙ СЕ ТЕ ДА СА НА ВЛАСТ-ТВА ШЕ Е ,,ДА ЗНАЙТЕ--,,,,ПЪК КОЯ БЕШЕ МОЙТА ПАРТИЯ ДЯСНАТА,,,НЯМА Я ,,,СИЧКО ОКУПИРАНО ОТ МУТРИТЕ,,ЛЯВО ДЯСНО СРЕДНО--СРЕДНОТО МАЙ ЗА НАС.
3.
не вярвам мале
14.01.2014 20:21:18
4
11
Треска ги тресе, но и двете формации са стари муцуни, деца и внуци, които ни клатят 68 години вече. Червените за да не изчезнат се обединяват с турци и цигани.
2.
зорге
14.01.2014 19:22:10
4
8
Нашта партия до един гласуваме за АБВ--Така решихме на последната партийна сбирка.
1.
храни куче да те лае
14.01.2014 18:36:55
6
18
А бе голобрадко не беше ли именно Първанов, този който лобираше за твоята кандидатура за областен лидер на БСП???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори