×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С извинение към мъжете: Петър Евтимов е егоист и страхливец!


С извинение към мъжете: Петър Евтимов е егоист и страхливец!
Една от последните снимки на Живка във Фейсбук, тя е щастлива, детето е щастливо и не знаят, че щастието им е само на eдин куршум разстояние
07 Януари 2014, Вторник, 17:40 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

Любовен триъгълник не се решава с пистолет, силните постъпват по мъжки!

Една любовна драма разтърси цяла България. Варненецът Петър Евтимов научи, че жена му си има любовник и ги разстреля двамата показно пред „Гранд Мол“ - Варна. След това хукна да бяга, а когато полицията го сгащи, взе че се гръмна и той. Лесно, просто и отвратително.

Така постъпват егоистите. Така постъпват част от мъжете, за които убийството е начин да си разчистят сметките. Така постъпват слабите. Така постъпват мухльовците с изкривено чувство за чест. Не живеем в средните векове и жената не е движима собственост. Която трябва да се движи предимно до работа и кухнята. Жената отдавна е човек, нищо че на част от мъжете това не им отърва.

Жената иска щастие и нежност, но малцина се сещат, че тяхната собствена го иска също. На чуждите са готови да предлагат с шепи. Направо с кофи.

Какво се е случило с Живка? Забременяла е от Петър на 15 години. Забележете на 15! Родила е детето му и вместо като другите момичета да ходи на купони, да показва тоалетчета, да се разхожда из Морската градина с приятелки и да пие кафе, тя е гледала бебе. Майка на 16 години. Неизживяна младост, прескочила от юношеството направо в света на възрастните. Тъкмо детето е отраснало и хоп Петър я е вързал с още едно. На 25 години тя е имала 9 годишно дете и малко бебче. И отново е била вкъщи край кухнята, край печката, край пералнята. Когато част от връстничките й още са били моми и са нямали никакви намерения да надянат брачния хомот.

Какво се е случило с Петър? Той е бил до Живка през това време, най-вероятно я издържал с децата, смятал се е за голям пич, че толкова млад си има семейство и покорна жена вкъщи. Толкова покорна, че даже не е намерил за нужно да се ожени за нея. Да създаде истинско семейство. Да я накара да се чувства негова съпруга, а не собственост. Защо не се е оженил, защо не е подписал, си остава загадка. А някои го наричат страх от обвързване, защото винаги има вратичка да избягаш от кошмара, който си създал. Или бабитлък – ти си моя, аз те храня, нямаш думата.

Да, ама не! Всеки психолог би потвърдил, че Живка има неизживени моменти от живота си и това трябва да се преживее или надживее. С помощта на човека до нея обаче. Едва ли цели 18 години с Петър е живяла в розови облаци. Като всяка жена тя се е размечтала за любов и романтика. Но който и да било мъж, особено нашенски мъж, никога няма да се сети, че освен от деца, жената до него се нуждае от още нещо – ласка, нежност, красиви думи.

И ето го Фейсбук! Това, което го нямаш вкъщи, можеш да го намериш там. Екскурзии, красиви страни, снимки, плажове, снежни писти, усмихнати хора, цял един друг свят. На една клавиатура разстояние... И романтика и приключения. Също на една клавиатура разстояние. Там е пълно с хора, които могат да ти дадат това, което нямаш.

Така се е появил и Стефан. Симпатичен и галантен мъж, който говори красиви думи, в когото Живка със сигурност се е влюбила, защото Петър е бил детското й увлечение и тя не е изживяла истинската любов. Живка и Стефан.

Такива истории е имало, има и винаги ще има. Не за друго. А защото когато двама души заживеят заедно и се появят и децата, много често романтиката умира, любовта изчезва и ги заместват рутината, скуката, скандалите, сивотата и безвремието. И хиляди Стефановци и Живки, които искат да обичат и да бъдат обичани тръгват по острието на бръснача. Тръгнат по опънато въже над пропастта с единственото желание да се почувстват отново живи.

А Петър? На него Живка му е била достатъчна. И не е искал да я дели с никого. И ето го въпросът – защо не е направил така, че и тя да почувства него достатъчен? Защо не е разбрал, че малкото момиченце е пораснало и освен майка на децата му иска да бъде и жена? Защо не се е сетил, че от него зависи да й даде това, от което тя има нужда? А може би 18 години заедно са убили всичко, включително и любовта. Защото той не я е убил, защото я е обичал. Обичта не се мери с куршуми. Убил я е, защото вече не е била негова. От мъка, от яд, от безсилие, от егоизъм.

Тежки думи, нали? Няма да се съгласите, мили мъже, нали? С кожата си вече усещам коментарите, които ще напишете отдолу, защото една жена се е осмелила да ви каже – не се дръжте като мухльовци и егоисти! Любовта идва, любовта понякога си отива. Силният човек ще си зададе въпроса защо и ще се опита за задържи другия до себе си, ако държи на него. Ще се запита къде е сгрешил, та половинката му вече не го обича. Ще потърси проблема. Толкова е просто. Понякога дори един откровен разговор между двама може да реши такъм проблем. В името на децата.

Но не! Петър е слаб човек. Петър започва да следи Живка. Петър я дебне. Петър разбива паролата на компютъра й. Научава за Стефан. И мълчи. Не казва нищо. Разговорът липсва и изобщо няма опит за такъв . Навярно сърцето го боли, навярно страда, навярно чувствата го заслепяват, но продължава да мълчи. И да се измъчва. Защото е предаден, защото собствеността му се изплъзва, защото малкото момиченце е пораснало и се е влюбило.

Има много варианти за изход от кризата. Разговор. Поставяне на картите на масата. Ултиматум. Напускане – след като не си желан и даже не си женен за тази жена, какво ти пречи да си отидеш? Силният мъж ще направи това. Свят широк, жени много.

Само не ми казвайте, че стои при Живка заради децата. Последното, което се е въртяло в главата му са децата... Петър се чувства предаден. Петър не отива да разговаря с тайните любовници. Той тръгва на мястото на срещата с пистолет. Той знае, че ще ги убие. Подготвял се е. Не е спонтанно решение. Дори го споделя с продавачката на цигари. „Вие какво ще направите, ако видите мъжа си под ръка с друга?“ Жената го взима за поредната откачлка и отговаря уклончиво. А той стиска пистолета в джоба си и ги чака да дойдат.

 И те идват. Жена му се качва на колата при любимия и Петър стреля. Първо в мъжа. За да накаже още повече Живка. За да види тя как любовникът й умира. А после я застрелва, когато се е свлякла от колата и лежи с разширени от ужас очи на асфалта. След което не извършва последното, което трябва да направи. Да убие и себе си и да падне до тях. Така картината поне щеше да е логична. Обича я, не може да живее без нея, убива я, защото тя не го обича, но убива и себе си, защото нея я няма вече. Така би завършил поне някой филм с правдив, взет от живота сценарий.

Но Петър хуква да бяга. Уж да се предаде. Но не бяга към полицията, а да се скрие. А като го обграждат, чак тогава страхливо си тегли куршума. Защо? Какво доказва? Кому? Доказва, че големият мачо? Мъж, на който не може да се изневерява! Мъж, който ще те убие, но няма да ти позволи да си с друг! Суперпич! Тогава пък да беше останал до труповете и гордо да чака полицията? Това също щеше да бъде разбираемо. И можеше даже да се превърне в морален герой. Но и това не се случи. Случи се това, че един слаб и страхлив мъж не понесе изневярата на жена си, за която дори не се е оженил. Че един нарцис не можа да преживее, че не го обичат и параноично изби двама, а след това се уплаши и стреля и по себе си.

А децата? Неговите собствени деца?

Ето защо за мен е пълен егоист и страхливец да приеме истината такава, каквато е и да реагира адекватно. Престъплението не е спонтанно. Имал е време да помисли. Имал е време да прецени. Имал е време да се въоръжи, да чака, да стреля... Не намери ли време поне за миг да помисли за децата, които остави сираци? Своите и на Стефан детето? И ако на Стефановото поне е останала майката, неговите и майка вече нямат.

Като си решил, че не можеш така – убий себе си. Жена ти ще е достатъчно наказана да живее цял живот с вината. Но децата...Те каква вина имат? Просто са попаднали попаднали на слаба душица, нарцис и параноик. Горките...

А вие, мъже, когато се върнете вкъщи, намерете време, поговорете с жените си, надникнете в очите им, душите им. Не се хвърляйте направо във Фейсбук или някой сайт за запознанства, защото понякога може да си определите среща със собствената си жена или дъщеря. Защото и това се случва вече. Но поне оставете пистолета...


В категории: Лична драма


Автор
81
Коментара
Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
81
Коментара по темата
81.
Реалист
29.09.2016 11:37:34
1
1
Статията е написана преди повече от две години и половина. Я се замислете! Колко мъже убиха жените си от тогава до сега и колко други жени бяха убити от мъже заради подобни деяния. Светът не може да се промени само с една утопична идеология като феминизма, и жените да доминират над мъжете. Това никога няма да стане. Статията на Илонка Иванова в днешно време е, все едно да напсуваш публично царя в минало време, и да останеш ненаказан, казано в преносен смисъл. Женската наглост вече надхвърли нормата на допустимото. За това и коментарите под статията показват реалността. Жената и тя била човек, и била равноправна с мъжа? Равноправна ама друг път. Равноправието и е само на книга, и така ще си остане, а матриархата винаги е бил мечта на по-нисшия пол, изтъквайки детеродните си качества. Днес жените си приписват качества които нямат и са присъщи единствено за мъжете. Теолозите още спорят дали жената има душа? И прави ще се окажат тези, които смятат че няма. Да наречеш убиец човек защитил мъжката си чест е голяма мерзост. На друго място и при други общества, населяващи вече повече от 3/4 от света, жена извършила такова непристойно деяние, поругавайки мъжката чест се наказва със смърт от обществото. За това по-правилно е да се смята, че изнасилената жена е престъпничка, защото сама е създала предпоставка за това. Няма невинна жена. Виновна е още след самото си раждане. Виновна е и за последствията в демократичния свят, който е на път да изчезне, благодарение на феминизма. Смъртта на всички убити от мъжете жени е заслужена. Дори мисля че мъжете проявяват благородство. При такива случаи като този, трябва да се убиват жените публично показно, за назидание и за поука на останалите, които смятат да постъпват по този начин. Грешката на Петър е че е застрелял и любовника. Мъжът не е виновен, че някаква въртиопашка го е подмамила и опозорила, след като Стефан е бил женен. Днешните жени в "демократичния свят" не оцениха благородството на християнските мъже, разрешили им волности, които дори не им се полагат по природа. За това чрез феминизма ще загубят всичко дадено им от мъжете до сега, приписали си го като женско постижение. Ислямизацията настъпва бавно, но сигурно. Скоро жените ще разберат истинската си стойност, а едни други мъже, дето не признават феминизма ще ги сложат където в същност им е мястото.
80.
1
17.03.2014 19:11:33
1
2
От моя скромен опит разбрах едно - българския мъж не оценя жена си ( Ако има такива нека ме извинят). Бъларския мъж взима, наказва, унижава, не оценя човека до себе си, не намира за нужно да прави компромиси и да полага усилие. Живее със съзнанието за своето собствено величие, насадено му вероятно от нас - българските жени.Ние сме лесни, достъпни, послушни и покорни. Това е причината масово браковете да завършват с развод или история за изневяра. Просто българската жена трябва да изради в себе си САМОУВАЖЕНИЕ, без него ще има още такива истории.
79.
истина е
17.01.2014 09:39:40
2
3
Ето това обяснява идиотските коментари:Българите стават все по-бедни, все по-болни, все по-прости, все по-нещастни в световните класации и все по-малко, заяви проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика. „60% от българите живеят в мизерия, на границата на социалната експлозия. 2,8 млн. лв. са изплатените обезщетения за болести от НОИ пред 2013 г.“, продължи ужасяващата си прогноза той. България е в 14-та група по интелигентност с 94 IQ, което отива към дебилитет, добави професорът.
78.
mariqn petrov
14.01.2014 23:24:44
4
1
илонка много ми е мъчно за живчето-ОРГАНИЗИРАЙ НЕЩО-да помогнем на дечицата и!за изрода петър -му желая вечни мьки в другия живот-и той ще ги има!само дечицата ни останаха от милата душичка-трябва да им помогнем-един садист отне тяхната майчица!!!!!!!!!!
77.
mariqn petrov
14.01.2014 16:32:01
1
4
napulno sum suglasen s komentara na ilonka-toq petur shte gori ve4no v ada-bokluka gaden.kak go e turpqla tolkova vreme?na vsi4ki deto obivdat viv4eto shte kaja 4e sa valki...i te imat maiki-da ne obijdat taka.toq petur trqbvashe da se samoybie samo toi-izroda....
76.
в
11.01.2014 12:57:33
2
2
Поредната простакеса, сипеща тъпизми за трагедията. А всичко можеше да се развие толкова спокойно - двете разгонени псета да бъдат натирени, човекът да живее и работи, да радва старите си родители, даотгледа децата си. Жалко!
75.
г-н Макаров
09.01.2014 17:12:11
2
6
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло"-народна мъдрост! Авторката на феми пасквила от селска седянка, би трябвало да анализира фактите-една жена, която си седи на топло цял живот и не работи, търси флирт извън дома. Намира го в лицето на някакъв отегчен от жена си скапаняк и се люнгурка с него, като болно прасе! Не стига това, но започват и унижения към потърпевшия/клипове от изневерите, ехидно подсвиркване и т.н/.И така се стига до втората мъдрост-"Каквото повикало, такова се обадило"!
74.
г-н Макаров
09.01.2014 17:12:00
1
5
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло"-народна мъдрост! Авторката на феми пасквила от селска седянка, би трябвало да анализира фактите-една жена, която си седи на топло цял живот и не работи, търси флирт извън дома. Намира го в лицето на някакъв отегчен от жена си скапаняк и се люнгурка с него, като болно прасе! Не стига това, но започват и унижения към потърпевшия/клипове от изневерите, ехидно подсвиркване и т.н/.И така се стига до втората мъдрост-"Каквото повикало, такова се обадило"!
73.
г-н Макаров
09.01.2014 17:11:40
0
7
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло"-народна мъдрост! Авторката на феми пасквила от селска седянка, би трябвало да анализира фактите-една жена, която си седи на топло цял живот и не работи, търси флирт извън дома. Намира го в лицето на някакъв отегчен от жена си скапаняк и се люнгурка с него, като болно прасе! Не стига това, но започват и унижения към потърпевшия/клипове от изневерите, ехидно подсвиркване и т.н/.И така се стига до втората мъдрост-"Каквото повикало, такова се обадило"!
72.
Милена
09.01.2014 15:05:07
2
3
Статията прави изключително точен анализ на случилото се! Накара ме да се замисля за това как би се разрешил един такъв конфликт в моето семейство. Познавайки съпруга си, ние двамата - без значение кой от нас е започнал връзка - бихме седнали и сложили картите на масата. Никому няма да е приятно. Но да, случват се такива неща, случва се романтиката да си отиде, случва се да се влюбиш в друг. После ще се разделим и ще се постараем да останем приятели. Така постъпват цивилизованите хора. Четейки постовете по-долу обаче, затвърждавам убеждението си, че в България класи все пак има. Разликата между тях не е произходът и парите, а броят на книгите в библиотеката.
71.
bahur
08.01.2014 21:00:33
5
3
Като си решил, че не можеш така – убий себе си. Жена ти ще е достатъчно наказана да живее цял живот с вината.
________________________

А така - ако хванете жена си в изневяра - самоубийте се....само така ще докажете на някоя като Иванова, че не сте егоист и страхливец. В крайна сметка жена ви не е ваша собственост, дори и децата не са ваши. Впрочем вие защо сте направили дете на приятелката си, а не сте я оставили да си поживее още? Самоубивайте се още на сутринта след като преспите с жена
70.
до Кати
08.01.2014 18:39:18
2
7
Кате ,Катеее приеми че си дьрта вече и не си привлекателна.Сега вьрвят 16 -20 годишните мацки.За това е пиян мьжа ти всяка вечер.Гнус го е от теб.
69.
Кати
08.01.2014 18:30:11
7
2
Аз съм тази, която изневерявам! И ще продължа да го правя! Моя го съкратиха от работа преди четири години. И оттогава си търси работа. Търси я с едни приятели в кварталната кръчма. Четвърта година лев не е донесъл. Четвърта година го храня. Брадяса, отпусна се. В леглото ми е гнусно с него, но той пък рядко се сеща. Намерих си любовник по интернет. Свестен, мил мъж. Приятно ми е с него. Чакам да порастнат още малко децата и сами да осъзнаят що за баща имат. И да не ме обвиняват защо съм се развела. Един съвет към жените - махайте се от смръдливите пияници у вас, докато е време. Намерете си човек, който ще ви разбира! Майната им на правилата и морала. Аз пияно животно да ми се връща всяка вечер и да ми се клати вонящо в коридора, няма да търпя повече!
68.
Илонка Бабата
08.01.2014 18:00:21
1
9
Толкос искам да ма ебе млад мьж,чи сам сьгласна и мене да ма застрелят като оная разпоретина...Вагината ми паяжина хвана.
67.
От Софиянката до Вьзмутена
08.01.2014 17:52:46
1
11
Айдееее още една миризлива вулва се обади....Дьрти пачи недоклатени
66.
Възмутена
08.01.2014 17:34:55
14
3
До 66 - това може да го напише само един импотентен дълбоко комплексиран мъж. Илонка Иванова е блестящ публицист. Покланям Ви се, г-жа Иванова. Четох вашата статия и съм напълно съгласна с мотивите.
65.
Дора
08.01.2014 14:26:53
7
4
Оправдавайти го този нещастник колкото искате. Но чета в сайта друга статия - мъж заля с бензин жена си и я запали. По-надолу чета мъж преби жена си за пари. Е, всички тези запалени, пребити, тормозени са все виновни, а мъжете ангели небесни? Признайте си, че сте слаби мъже, щом употребявате сила срещу жени. Отвращават ме мачовци, които мачкат половинките си с бой и сила, пък тоя и стрелял.
64.
Мъдрият Бай Хой
08.01.2014 13:05:34
2
10
Колкото и да ми триете коментарите, статията на Илонка Иванова е тъпа и безумна! И не може да оправдае курвенското поведение на тая овца! Пак казвам убийството не е решение! Но най-малко г-жа Иванова има право на мнение защото е омъжена за Путьо!
63.
Еван
08.01.2014 12:22:14
9
2
До 62 - още един комплексиран , окичен с женско име за маскировка, мъж.
62.
ева
08.01.2014 12:03:43
4
9
Изключително тъпа, невярна и злобна статия от журналистка, която явно съди по себе си, лепи етикети и се нахъсва още повече без да знае истината.
61.
Дани
08.01.2014 10:50:42
0
14
Млада жена съм, но да ви кажа честно не я разбирам тази ГОСПОЖИЦА. ОК, родила на 15, заживяла с този мъж.... с брак или без не е от значение.. родила още 1 дете....... До тук добре. Завършила ли е училище? Работила ли е? Какво означава - " Грижила се за децата " ?????? Tези деца са доста големички, че някой по цял ден да се грижи за тях. Май да мама и е харесвало тати да работи, да я издържа, а тя милата скучаела и си намерила занимание. Не разбирам такива жени! Добре, не си доволна от отношението, от секса......... хубаво. Зарежи го този мъж, ходи колкото искаш и с който искаш! Да, ама не иска да изпусне хранилката! Може би е помислила, че сега ще се наложи да работи?
Убийството не е решение, но тези двамцата са се гаврили с този човек, а той сигурно е бил малко по-чувствителен и не е избържал. Не оправдавам убиеца, той си е такъв........ но и леката му женичка не е стока. Само се поогледайте - малките градчета са пълни с такива повлекани и мъже като този убавец любовника.....Като му видя стойката и ми е ясен...... Страшен мачо :)
60.
Dr. Georgieva
08.01.2014 10:27:05
7
12
Защо обиждате журналистката? Написала си е мнението и се е аргументирала. Дайте вашите аргументи, коментирайте, докажете... Но не, най-лесно е да се псува и обижда, манталитет му викали.
Браво, Илонка, много хубав текст! Подкрепям те - пистолетът не е решение на никой проблем!
59.
И аз да кажа
08.01.2014 10:17:56
1
13
Работя в хотел. Зима е. Пълен е. Непрекъснато го наемат двойки, някои и почасово. От Бургас и близките градчета, идват, радват се на мебелите няколко часа и си тръгват. Всеки ден, всяка нощ. После всеки по пътя си. Явно нещо в семействата не е както трябва. Не в едно, не в две. Масово е. Явно бракът вече е сделка за съвместно съжителство и отглеждане на деца. И ако трябва да се стреля, пред хотела трябваше да е пълно с трупове.
58.
бургазлия
08.01.2014 10:16:18
7
11
Илонка не е гледала деца,нито поддържала дом,защото това го правеше Петко Иванов-мъжа й-а за да спечели някой хонорар, сега е готова да разтяга локуми и пука балони-тя-дето си отглежда кисело зеле в спалнята да не дава акъл на хората
57.
br
08.01.2014 10:10:01
4
7
илонка да пише сценарии за долнопробни сапунени сериали,много тъпа статия
56.
шиши
08.01.2014 10:01:56
2
5
Много хипотетично написан текст.
55.
Бургаски Джентьлмен
08.01.2014 09:47:39
3
10
Ши и иба майката и сиринясала вулва яде ми от заплатата пьрди под юргана у кьщи а после прай минети пред мола на друг.Смьрт за вас курви и миндили спекли
54.
Хохо
08.01.2014 09:40:02
8
6
Ако 53 е вярно и 24 часа не са си го измислили, това още повече доказва, те Петър е страхливец и личност с проблеми. Още при първия СМС трябваше да отиде и да размаже Стефан, даже в затвора нямаше да лежи. А той чака, подготвя двойно убийство, стреля показно посред бял ден пред хора и деца, бяга крие се, оправдава се пред баща си, не е наред човекът, каквото и да пишете.
53.
xaxa
08.01.2014 08:49:09
2
10
Любовникът на убитата във Варна Живка – Стефан, е използвал всички възможни начини, за да се гаври с измамения мъж на прелюбодейката. Кръстникът на убиеца Петър – Калчо, разкрива, че Стефан постоянно изпращал на рогоносеца клипчета, на които е записана изневярата на половинката му.

Освен това Стефан пращал и подигравателни смс-и на Петър, в които го гаврел заради измяната на жената, която живее с него. Случвало се дори Стефан да минава с колата си покрай дома на двойката посред нощ и бясно да натиска клаксона, за да ги тормози.

Изглежда Петър не издържал на непрестанния тормоз и решил да се саморазправи с невярната си половинка и нахалният й любовник, с когото учели заедно в гимназията. Бащата на самоубиеца разкри, че преди да се застреля, синът му се обадил и през сълзи му признал за стореното.

Обясни ни пак Касабова... хахахаха
52.
*********
08.01.2014 08:35:19
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
част от тоя народ
08.01.2014 07:21:03
4
6
Като гледам коментарите става ясно до къде сме с мисленето, морала, съчувствието и човечностtа. 90% егоисти, бабаити, моралисти, осъждат чуждите постъпки а не виждат своите. Говорят какво е чест, как било през древността, а не са чели как Господ е спасил блудницата от убийство с камъни! "Който е праведен пръв да хвърли камък"!!! Това е убийство.....най-тежкия грях, не може да се отнема живот. Много имаме да се мъчим за да станем хора и да бъдем добре.
50.
lavender
08.01.2014 07:19:41
1
6
Абе що не го забранят тоя FB ? Колко мъка ще спестят на хората! ;)
49.
Знаем как стоят нещата
08.01.2014 06:17:47
5
7
Тази жена не е отивала на среща сама със себе си.Отивала е на среща с един МЪЖ.С един като вас мили мъже моралисти,с един от многото семейни ,но вечно отекчени и недостигащи му нещо.И не ми излизайте с лафа,че мъжете били ловци.Били ама в праисторически времена.Винаги са си чешели егото извън къщи,за да преодолеят кризата на средната възраст или просто да си начешат крастата и да се почустват МЪЖЕ.Но когато някой себеподобен им отмъкне плячката им се наранява достойнството.Айде стига глупости,ми си гледайте жени и децата,а не в чуждата попара.
48.
*********
08.01.2014 02:23:52
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
47.
айде и аз да се изкажа
07.01.2014 23:48:41
4
15
само допреди 100 години ще6е да е нещо съвсем нормално рогосецът да ги затрие и двамата и да не го арестуват дори - ще кажете варварско да - ама варварите имаха големи и щастливи семейства 9-10 и повече деца домът им бе6е крепост а самочувствието им беше ненакърнимо и дава6е стабилност на цялата фамилия. Днес семейните не са съпрузи а по-скоро партньори - тези които имат брак де. Резултатът е семейства с по едно дете мах 2 и непрекъснати караници и дебати за всяко нещо. Днес хората живет по-дълго но вътрешно са много самотни. Фейсбукът не отваря пропаст той само я запълва. Няма ло6о да се сложи край на една връзка когато не върви ло6о е когато първо се търси и пробва с някого и след това се казва аз вече не те обичам. Да не говорим когато една афера стане повод за подигравки. Защото вместо да повтаряме като папагали понятия като семейни ценности трябва да осъзнаем че вярността е една от тях.
46.
BG
07.01.2014 23:28:58
4
14
долни мръсни к*рви ,колко мъже са си изпатили ,най бруталното е да имаш дете от нея и да те остави или изневери ,както в случая! човека е имал просто чест и достойнство
45.
е
07.01.2014 22:49:15
2
7
Повечето осъзнавате ли, че пишете за починали хора, родители, независимо какво е било, то е било. Всичко е минало свършено, от цялата работа децата ще страдат. Аз съм жена и не одобрявам това което е направила, но вече не е сред живите, за да е съдите. Просто повечето жени могат да си вземат поука, че времето им за ходене и избиране на мъже е минал в момента в който е станала майка, дори и на 15, не е добър пример това за едно дете. И това, може би ако женичката беше жива, щях да си позволя да продължа, но за починал човек или хубаво или нищо не се казва
44.
1234
07.01.2014 22:15:33
8
11
Чудя се всички мъже ли са стана ли комплексари или просто винаги са били такива ,добре скрити зад яки мускули и звучни псувни.Ами вас бе килъри,бащите ли са ви раждали?Жената и майката са най- святото нещо на този свят.И кой ви дава право да я хулите?Може да си заврете псевдо морала отзад.
43.
От 39 До 40
07.01.2014 21:56:35
7
6
Аз съм описал (мъж съм, впрочем) документирани случаи драги! А твоето е оправдание на комплексар, който не може да се справи със жена си - на кривия к.. вълната му пречи!
42.
мрънкало
07.01.2014 21:54:35
3
12
винаги съм се чудила защо по-консервативните хора надяват истински вой, когато стане дума за изневяра, а са склонни да търпят други, далеч по-остри причини за провалянето на брака/съжителството - като насилие, алкохолизъм, тормоз или просто сиво и безцелно ежедневие. Защо за всичко останало има оправдание, а за изневярата не, тя ли е най-страшното, което проваля връзката? Че чак пък да се стига до убийство. Че то и тормозът вкъщи си е убийство, даже по-мъчително и дълго. Никой не е ничия собственост, че да посяга на свободата му, та камо ли на живота му
41.
Радио Южен Бряг
07.01.2014 21:46:13
4
11
Хехе, майка ми като не е била проститука и много лоша жена и съпруга е станала. Ох, хич ви няма жените тъпанарки! Вятър ви вее на розово магаре!
40.
До 39
07.01.2014 21:44:15
8
23
Това че проститутките ставали най-верните съпруги го има само мокрите сънища на всяка една к*рветина. Тая приказка много върви по фризьорските салони и по женските форуми. К*рвата си остава к*рва. Вари я печи я, пак к*рва си остава. Жената не е такава каквато я направи мъжа й, малоумницо! Това е оправданието зад което на к*рви като теб им е комфортно да се крият.
39.
До всички мъже-комплексари
07.01.2014 21:37:53
12
10
Знаете ли, че има случаи бивши проститутки да стават най-верните и предани съпруги. Знаете ли как се обяснява това - с точния мъж, на когото са попаднали най-накрая. Във всеки случай, този няма как да е бил точният мъж. Жената е такава, каквато я направи мъжа й.
38.
До всички критици
07.01.2014 21:27:50
3
8
Нали не сте вие убитите и самоубитите - много ви е лесно отстрани да критикувате ту жената, ту мъжа! Най-вероятно и двамата имат своя принос, за да се стигне до изневярата. Но в този случай именно тройното убийство е големият проблем, който заслужава и най-обстойно обсъждане и за него определено е виновен мъжът.
37.
ai stiga
07.01.2014 21:27:44
5
12
avtorkata na statiata ne e dobre.redaktora vzemi e lekuvai
36.
До селянката от Маринка
07.01.2014 21:26:14
4
12
На тези от Маринка не им трябват молове,тях ги оправят съседи извратеняци в къщи на ужасите,а те ни чули ни видяли ,ама лук яли.Ало събудете се живеем в 22 век ,а не в дивия запад.Не може всеки умопомрачен да ходи и да разстрелва хората.
35.
крадецът на ябълки
07.01.2014 21:23:53
13
11
Браво Илонка, много хубава статия си написала! Поздравления!
34.
до : Не ми стиска
07.01.2014 21:08:59
10
9
Да беее иска ти се.Да се самоубие само и да го изкарат луд а курвето да продьлжава да духа на всеки.Сори -не става.Постьпил е както е редно.
33.
burgaskiq
07.01.2014 21:06:43
3
10
"Любовното трио нарани три деца – Петър и Живка имат две деца - на 17 и на 8 години, а Стефан и съпругата му имат едно дете." тука не става въпрос за любовно трио,алоооо,мизерниците от ФЛАГМАН,засърбяло я девойката,начесала се ама за последно.Ама еб..а и той женен. За каква любов говорим за каква романтика.ЧИСТА ПРОБА ПРЕЛЮБОДЕЙЦИ.
32.
Не ми стиска
07.01.2014 21:00:31
9
10
Не се хабете да се дръглите.Няма брак няма изневяра,останалото е двойно убийство извършено особено жестоко и хладнокръвно.Мухльото можеше да извърши само едно самоубийство.
31.
...
07.01.2014 20:56:56
1
11
Силната жена също няма да се крие като мишка, а ще напусне мъжа, когото не обича. Не оправдавам никого в това семейство- искала любов, ама иска и да и е на сигурно място задника и да има един баламурник да носи парите вкъщи, докато не е сигурна, че и другият би го правил. Заслужавали са се един друг. Бедните им деца.
30.
Donka Asenova ot Marinka
07.01.2014 20:55:25
10
11
Uvajaema moderna gospojo ,nqma nikakvo znachenie v koi vek jiveem v Marinka zashtoto semeinite i moralnite cennosti ako gi imash te sa zavinagi.Dai sega kato sme 21 vek i da se ebem v koli pred mola.A kato doide 22 vek moje napravo na ulicata da se shibame.Bravo mnogo si umna.Vzemete se sprete i si gledaite semeistvata kvo ste hukbali kato nenormalni ot kur na kur.Razporetini
29.
Мьж-Мечта
07.01.2014 20:47:17
3
19
Аз като се прибера от работа почвам да чистя,готвя,пера,давам пари на мойта жена ,изпращам я до вратата и и пожелавам приятни свирки в някоя кола пред МОЛА.
28.
До госпожа Донка
07.01.2014 20:46:32
10
6
В кой век живеете в село Маринка? Ти добре си посветила живота си на мъжа си и децата, но не ти ли се иска някак си да реализираш и себе си? Да завършиш някакво образование, да се реализираш? Цял живот до котлона не го считам за пълноценен живот. Ами ако мъжът ти те напусне заради някоя красавица, какво ще правиш? Човек винаги трябва да има резервен вариант. Разкажи малко за децата. Умни ли са, слушат ли, имат ли високи оценки в училище, момичета ли възпитаваш, така ли и те ще стоят до котлона и ще чакат някой с много профили във Фейса? Аз също имам две деца, имам мъж, но се редуваме да ги гледаме и всеки се развива, а целта да стоя само пред котлона ми се вижда унизителна.
27.
Коко
07.01.2014 20:38:51
1
15
Всеки има право на личен избор!!! Бях безумно влюбен в омъжена жена, приемето го буквално, не можех да дишам без нея, следях я, спях пред дома и, бях готов на всичко за нея....И още съм, но тя не ме иска, всъщност и тя незнае какво точно иска. Не е това начина и решението, жалко за убитата млада жена, любовника....И се молете да не се влюбвате, човек не мисли какво прави......
26.
Млякото и Руснака
07.01.2014 20:36:30
4
4
миако беши слагала капут намаше до зобременей на 15 ма ти тьпа ли си
25.
Жена
07.01.2014 20:22:55
2
13
За съжаление това е голям шок за децата и ще обърка целият им живот.Никой няма право да отнема живот.Не можеш да задържиш някой, който иска да си отиде.Ако истински обичаш , ще пуснеш човека ,който вече не те обича.Има кой да ни съди, но това не сме ние.
24.
Обективен
07.01.2014 20:16:27
3
10
Браво на номер 13-Бургаски мъж и на номер 23-Донка Асенова от Маринка.
23.
До : Д.Маркова
07.01.2014 20:08:51
7
16
Ako tvoq maj tva pravi ne slagai vsichki maje pod obsht znamenatel ma.Az sam omajena ot 17 godini i si znam rolqta v jivota i v kashti si znam zadaljeniata- da se grija za decata i kato se varne maja mi izmoren ot rabota se grija za nego.Nie sme jeni saprugi i maiki i imame otgovornost kam semeistvoto i poddarjaneto na kashtata.Bog ni e otredil tazi rolq.Kato si razpotetina i mindil da ne si sa jenila .Kakvo si tragnala da praish mineti po parkingite v kolite.Bravo na tozi maj tazi kurva e oskvernila nashata jenska chest. Donka Asenova se kazvam ot Marinka.
22.
До 21
07.01.2014 20:08:43
7
10
Ти си женен явно и добре ги разбираш тези работи. Ами ако жена ти те хване и те стрелне у ташаците как ще си чувстваш? Гадно, а?
21.
ДО 17
07.01.2014 19:57:46
5
11
Д.Маркова ,ами прави свирки в свободното си време !То това си е занаят!
А който не може да изневерява да не се хваща да го прави !Иска се много акъл !!!!
20.
Резоньор
07.01.2014 19:24:09
3
14
Според мене авторката е дала само една от версиите за мотивите на жената. Тя може да е много виновна, може и да е по-малко - има различни хора и различни случаи. Ние не я познаваме достатъчно, за да кажем това. Но по-важното в случая е поведението и мотивите на мъжа. Те действително са на човек с личностни проблеми. Ние научаваме от този случай достатъчно за него, за да можем да кажем: каквато и да е жената, не съществува мотив за един нормален мъж да постъпи именно по този начин.
19.
SHIT
07.01.2014 19:23:39
3
11
за женен мъж ...изневярата и развода му се отразяват по различен начин ,особенно ако имат деца,някои дори се побъркват ,самоубиват се,жените не го осъзнават това нещо
18.
baihui
07.01.2014 19:22:40
7
8
Не напразно през средните векове теолозите са спорили дали жената има душа или не! Шарше ла фам !
17.
Д.Маркова
07.01.2014 19:22:09
16
19
Даааааааа. Ганьо Балкански иска да се прибере, да хапне, да пие една ракия, да натакова жена си, а в свободното си време да сваля булки на компютъра. И вика ура, ако някой е убил съругата си, защото му изневерява. В същото време той й слага рога без да му мигне окото. Съгласна съм с авторката. Мъжете искат мир в къщи, а любов навън. А ние какво да правим в това време?
16.
Честта, друг път
07.01.2014 19:18:47
6
17
Да се беше оженил за нея, не да живеят без брак. На семейни начала ще има да почерня още хора. Нито вярваме в Бога, нито живеем честно. Може жената да не е светица, но и убиецът не е бил стока явно. Да се бяха разделили като бели хора. Но бели не останахме, и не е до социалното и материално положение. Жалко за убитите, за убиеца жалко, и жалко за децата и на тримата. Що се отнася до честта... такова животно няма не и на БГ територия.
15.
Mariana Hristova
07.01.2014 19:16:54
9
17
Az sam jena no oravdavam postapkata na tozi maj.Po cial den e hodel na rabota za da izdarja semeistvoto a tazi e pravela mrasotii s toia i onia.Poluchila e kakvoto e tarsela.
14.
Софийски мьж
07.01.2014 19:13:53
16
18
Аз подкрепям пича от коментара по-долу.Ще го кажа с малко думи :Не искам курва да ми мьрси кьщата-подкрепям постьпката на убиеца на 100%
13.
Бургаски мъж
07.01.2014 19:07:34
10
41
Tъй, тъй...дори не го прочетох цялото. Типична феминистична помия, написана в стил "ние добричките женички" срещу "лошите отвратителни мъже". Ева Енслър, авторката на "Монолози за вагината" обожава такива истории, идете на ная да й го покажете, може награда да ви даде. Хора, разберете, че войната не е жени-срещу мъже. Да си отварям ли устата колко безбожно отвратителни жени има, провокативни, заядливи, арогантни, цинични?! Авторката на статията защо не попита въпросната Живка защо е хукнала да му изневерява? Тя няма ли вина? Щото във феминистична чумава философия жената е винаги 100% права, щом го прави значи нещо и липсва и щом и липсва да ходи по живо по здраво да си го търси. Тая риторика си я пишете по женските списания и форуми. Имате право да мразите и обвинявате мъжете колкото си искате. Може дори към собственият си пол да се обърнете за ласки и нежност. Инатливото ви мъжемразие избива точно в тази посока - агресия! Убиецът е страхливец, същата е и онази изнаверяваща женска мишка. Не съм убиец и в сходна ситуация се надявам да не превъртя като въпросния Петър. Но и хвана ли я животът й ще отровя. Не искаш да си с мен?! ОК, моето момиче. Идваш, казваш ми, разговаряме, разделяме се - бъди с когото искаш след това. Ама не да мачкаш чаршафите с някой и вечерта да си въртиш лицемерно задника пред мен. Само не тия к*рвенски номера на мен.
12.
Митьо Куршума
07.01.2014 19:04:01
22
15
Браво на човека ,добре е найграл мастията ,само куршум оправя курвентиите.Евала.А за тази дето е писала статията е ясна че е сьщата като утрепаната разпоретина.
11.
bs
07.01.2014 18:57:32
6
11
Chesta e nay-vajno. Horata za chest ubivat
10.
bs1234
07.01.2014 18:08:09
16
21
жената е виновна ,човечеца си е дал живота на нея ,деца и е направил , на всеки му се отразява по различен начин този шок. лично аз бих пребил лубовника и , а нея ще я изселя от нас
9.
баба ти
07.01.2014 18:06:09
8
12
Дядка, а с кого ходят тия жени тайно? Не ли с мъже, които също кръшкат?
8.
някой си
07.01.2014 18:03:52
9
21
Лош пример е това убийство,от тук нататък ще стават все повече и повече такива убийства,защото винаги или единия или другия изневерява,просто такъв стана живота,отворен и открит за много работи и сега народа като не видял граби с пълни шепи като не видели сте!Убийството не е решение на проблема и все пак "СМЪРТ ЗА КУРВИТЕ!!!
7.
дядо
07.01.2014 18:03:24
9
27
Малеййй колко феминистки пасквил-силните и достойни жени не се крият с любовниците си ,както през средновековието,а се разделят,както е нормално в цивилизованите общества!
Не оправдавам убиеца,но ровенето в историята с цел чесане на език не е нормално
6.
wrd
07.01.2014 18:03:09
1
17
Razplaka me tazi istoria, no kakvoto i da se napishe, kogato dvama roditeli ne mogat da opraviat problema mejdu tiah vinagi decata sa potyrpevshi za syjalenie....
5.
???
07.01.2014 18:01:29
20
8
Да го напусне ли? Чувате ли се, госпожо. Тоя ревнивец е щял да й отреже главата. Що за жена сте, като разсъждавате, че тя е виновна, че е забременяла? На 15 едва ли е знаела какво става. Този путьо е можел и да я пази, нали? За презервативи не е ли чувал?
4.
???
07.01.2014 18:01:29
25
11
Да го напусне ли? Чувате ли се, госпожо. Тоя ревнивец е щял да й отреже главата. Що за жена сте, като разсъждавате, че тя е виновна, че е забременяла? На 15 едва ли е знаела какво става. Този путьо е можел и да я пази, нали? За презервативи не е ли чувал?
3.
123
07.01.2014 17:59:42
8
23
Подкрепям коментар №1
2.
Галя
07.01.2014 17:58:58
15
26
Съгласна съм с всичко написано,от първия до последния ред!Децата...дано някога успеят да преодолеят това макар,че се съмнявам
1.
!!!
07.01.2014 17:51:54
15
40
Вие сега какво почнахте да я оправдавате ли??? Тя си е виновна като се е задомила на 15 ,кой и е виновен.Но щом е избрала да бъде с този човек ,няма право да го прави на шматка.Като е искала да е с другия да беше се разделила с него .Как може да му се подиграва по този начин.Аз съм жена и не я оправдавам.Да беше помислила първо за децата си после за себе си.!@!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици По думите му автомобилът все още се намира в КАТ Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области Прогноза за времето - 2 май, четвъртък Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота преди празника Възкресение Христово, a първото яйце трябва да се боядиса в червено 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето
САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори