×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Гърция пушат навсякъде. Дори в съдебните зали и в кметствата. Ама ние сме повече европейци от тях!


В Гърция пушат навсякъде. Дори в съдебните зали и в кметствата. Ама ние сме повече европейци от тях!
Това е коридорът на Третия етаж в Наказателното отделение на Съдебната палата в Нафплио, в съдебните зали също се пуши
20 Декември 2013, Петък, 16:14 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки Авторът

Затова нека непушачите да ходят на ресторант и да седят по кафенетата! Само че от тях полза бизнесът няма

„Но, моля ви се, защо излизате вън! Вятърът днес е силен. У нас се пуши навсякъде!” Така реагира касиерката от заведение за бъро хранене в центъра на старата гръцка столица Нафплио. Градът в сърцето на полуостров Пелопонес - с древни традиции, богати хора, екологично чист, туристически център. Групата ни, съставена от десетина журналисти, онемява от този анонс, оглеждаме се и забелязваме, че хората вътре пафкат цигари, но не се усеща задименост, защото климатизацията е много добра. Пепелници има на всички маси. Смятахме, че момичето зад касата обаче се шегува с твърдението, че навсякъде пушели.

Дошли сме в Нафплио, за да отразяваме межународен съдебен процес за контрабанда на цигари, които трафикантите трябвало да пласират на гръцкия пазар. Настаняваме се в хотел „Парк”, в близост до кметстото и Съдебата палата. На лоби бара, край рецепията, двама от гостите пийваха метакса и си пафкаха блажено пурите. Пепелници, кристални, имаше по всички маси и барплота на заведението.

Вечеряме в ресторант край морето, носят ни синегрида, пийнахме пломари, а четиримата пушачи от компанията ни пушиха без да се налага да излизат навън в бръснещото студено време.

Смятахме, че липсата на каквато и да е рестрикция в заведенията за обществено хранене и в хотелите е свързана с това да се създадат нормални условия за оределите гости през зимния сезон.


Коридор в кметството

На другия ден сутринта обаче учудването ни се трансформира в шок. Влизаме в Съдебната палата, регистрираме се – пропускателният режим в тази сграда е изключително строг, тъй като делата за трафикиране на хора, цигари, наркотици и оръжие, са почти ежедневие – все пак градът е пограничен на ЕС. Предупреждават ни, че снимането в съдебната зала, особено на прокурор или съдия, е равносилно на арест, заплахите на мафията срещу магистратите никак не са шега. Разписваме се пред въоръжения до ушите полицай, край който обаче е разположен масивен пепелник за обществено ползване и около който кръжат неколцина пушачи. По стълбите към третия етаж, където е Наказателното отделение, виждаме такива пепелници почти на всяка крачка , а край тях спокойно си пафкат адвокати и граждани. Някои кабинети на сътрудници и магистрати бяха с полуотворени врати и вътре виждахме как също се пуши. В съдебната зала, където имаше общо над 40 зрители, подсъдими, свидетели и съдебен състав, също имаше хора с цигара в ръка. Отвреме навреме си опъваше цигара и самият прокурор. И това никак не му попречи да отстои обвинението срещу основния подсъдим на контрабандата – като го натика в затвора за 10 години.

Сигурна съм, че непушачите си представят в пълно отвращение колко много са осмърдени дрехите и косите ни, колко е вредно за белите ни дробове. Но и това не е всичко, защото след процеса влязохме в кметството, за да видим как стои въпросът с пушенето там. Картината бе като в Съдебната палата, а служителите твърдяха, че тук над 60 % от жителите са пушачи и хората просто са свикнали. Да забраним цигарите и да прогоним туристите, да си създаваме сами дискомфорт? А и от вас чуваме, че в ЕС някой се вълнува от нашите цигари?!”, бе отговорът на кметските служители.

Е, сега, според вас, гърците по-глупави и назадничави ли са?

Впрочем, вчера вечерта екипът на Флагман празнува в един от най-хубавите бургаски ресторанти, който се пукаше по шевовете от клиенти. Купон не се получи, въпреки старанието на оркестъра. И знаете ли защо? Защото през цялото време около една трета от хората зъзнеше навън в студа – това бяха пушачите, които като цяло със сигурност бяха повече от половината в ресторанта. И това ще ни е последното влизане в заведение. Защото шестима от осемчленния ни екип сме пушачи, респ.купонджии и хора, които с удоволствие биха осъмнали в пианобара на същия комплекс – но ако не се налагаше да излизаме в студа, за да запалим по една цигара.


В категории: Животът


Флагман.БГ Той се оказа мъж мечта Той се оказа мъж мечта 13/07/2024, Събота 22:00 2
Флагман.БГ Титлата на "Уимбълдън" е в Чехия Титлата на "Уимбълдън" е в Чехия 13/07/2024, Събота 21:18 0
Флагман.БГ Това село има собствен аромат на билка Това село има собствен аромат на билка 13/07/2024, Събота 21:00 0
Флагман.БГ Германия е под порой Германия е под порой 13/07/2024, Събота 20:40 2
Флагман.БГ В този град времето днес беше непоносимо В този град времето днес беше непоносимо 13/07/2024, Събота 20:20 0
47
Коментара по темата
47.
муци-пуци
30.12.2013 14:45:33
1
0
То някъде и дрогата е легална...пушат си хората-а-а-а ....пък ние кво Европейци!
46.
спас
26.12.2013 19:02:07
3
1
Тъпо, тъпо, че чак вдлъбнато... Заведенията фалирали заради забраната за пушене,а не защото хората останаха без пари. Като се пушеше свободно аз пиех по 2-3 големи, докато приятелите ми пушачи с едно малко изпушваха кутия цигари....сега вече пият повече, щото навън е студено и излизат по-рядко.... Така че не забраната им е проблема на собствениците, а безпаричието...
45.
dobrinka
25.12.2013 16:21:52
1
2
ОЩЕ НЕ СА НИ СТИГНАЛИ ГЪРЦИТЕ,
44.
Atina
24.12.2013 19:50:11
0
5
Гърция е макар и в "криза" е много по напред от България. Живея в Гърция, но имам поглед и от други държави в Европа, Азия, Америка. Там където се дава приоритет на спорт, култура, образование, здраве и прочие пушенето в добрите заведенията не е на почит.
За Гърция: работното време на магазините не е като в България, но това не означава че не са на 8 часов работен ден магазините им. Просто е съобразено с местните нужди на пазара и потока от клиенти през сезона. Обикновеният грък е на същия хал, ако не е и по-зле в момента (доста им е тежко данъчното бреме), но имат по-високо самочувствие.
Вярно е, че не ни уважават много, но и за това си има решение. За много от тях сме все още облужващ персонал, макар че времената доста се промениха. Кучето скача според тоягата! Аз например не позволявам да ме третират лошо - гърците даже много добре си ме обслужват.
Нафплио е малко градче и е под достойнството на госпожа Касабова като журналист да прави такава аналогия. В Атина глобите са солени и наистина в добрите и от класа заведения държащи на клиентелата си не се пуши. Народът яко пазаруваше днес, магазини, банки, супермаркети ..пълно, движение по улиците...Кризата на гърците е от друг тип. Не е криза на мизерника! Сами трябва да си стегнем кошарата и да престанем да се сравняваме с др. държави.Пожелавам на всички БУРГАЗЛИИ весели празници!
43.
bgman
24.12.2013 17:26:00
3
5
Изобщо не ми давайте Гърция за пример!!! Тази държава е толкова далече от тези, към които се стремим, колкото Северна Корея! Бил съм там преди две години и видях как на пазара в Солун се продава месо на открито, цялото накацано от мухи! Видях, как на магазините няма работно време и не знаеш кога ще отвори и кога ще затвори! Видях отвратителното отношение към българите! Просто не ми давайте Гърция за пример! Говорете за Франция, Италия, Испания и т.н., но не и за Гърция, тази отврат!
42.
trapera
22.12.2013 16:23:14
1
4
Ако човек седне самичък, някъде отстрани и тихо наблюдава живота ни...ще повърне. Ще му прималее. Ще му се прииска да унищожи тоя български свят, претъпкан от грехове и заметени под килима ни злини.
Доколкото се умножава жаждата за пари, дотолкова ще се умножават и бедствията в света !!!
41.
az
21.12.2013 20:14:22
3
3
patoci!
njamat horata pari... towa e problemat,
a za nekadarnostta na krachmadjiiite nikoj ne gowori.
na balgarina wse njakoj drug mu e winowen.... i iska da mirishe na kenef kogato se warne ot krachma... koj hodi w dolnoprobni krachmi? bednija narod.... spasenie njama - populizam debne ot wsakade!!!!
40.
gb
21.12.2013 16:58:04
3
10
И още нещо да напиша и аз към ресторантьорите - доста от бургаските познавам лично а някои са ми и приятели и сме спорили доста по темата....

Проблема с оборотите ви не е в забраната на тютюнопушенето. Не на това се дължи спада в приходите ви. Просто хората нямат пари .. нормалните хора, масовите хора които преди пълнеха масите ви и оставяха щедри бакшиши на келнерите. Когато масовите средна ръка хора нямат пари, то няма да имате и вие - неависимо дали заведението ви е за пушачи или за непушачи. Спазвайте забраната, уважавайте клиентите си и извикайте "ОСТАВКА" вместо да се молите на столетницата да върне фасовете. Защото с тази политика и да върнат цигарите - просто няма да има кой да ги запали в заведенията ви ... няма да е останал никой, който да може да си го позволи.
39.
Марчето
21.12.2013 14:45:57
5
6
На който му се пуши да ходи в Гърция...
38.
До 35
21.12.2013 14:11:14
7
9
Тук само бездимни фанатици сте се събрали да пишете коментари. Тази пълна забрана я има 6 от 29 държави в ЕС. Не искаме да пречим на непушачите, искаме зали , където да се събираме само пушачи! Къде сте непушачите да напълните заведенията сега? По къщята на ракия с бахур, но не искате и ние да ходим!
37.
бързо хранене
21.12.2013 13:55:31
7
7
В заведенията за бързо хранене, столовете и закусвалните е нормално и дори задължително да не се пуши. Но в ресторантите, дискотеките и нощните барове - извинявайте мили непушачи - те са заведения за развлечения .... Казармени порядки от типа на ранния соц няма как да бъдат адмирирани и винаги ще се връщат като бумеранг върху идиотите с нагайката и брича. Аз тази "игра" не искам да си я спомням !
36.
пушач
21.12.2013 13:39:24
7
6
Твърденията, че непушачите правят оборота на заведенията са смехотворни - всички го знаем. Няма смисъл да се заблуждаваме ! Факта, че собствениците на заведения са твърдо ЗА отпадане на забраната са повече от красноречиви. А оправданията с вмирисани манджи и други подобни простотии няма да излъжат никого... защо кафенетата също са празни - нали там няма манджи ? След въвеждане на тъпия закон почти спрях да ходя на кръчми - каня приятелите си у дома. Когато ме поканят на заведение, твърдо поставям условие - в заведението да се пуши. Ако ще ме карат да излизам на студено на всеки 30 минути - ще минат и без мен ! А идиотски европейски забрани като тези за кривите краставици .... оставям без коментар !
35.
Българин
21.12.2013 12:59:50
5
11
Ми айде вдигайте си чукалата, и в Гърция. На 40-те процента безработица. Да ви видя тогава как ще пушите по заведенията. Много сте смотани, определено. На нещастните ресторантьорчета ще кажа, че бизнесът им не върви защото носят вмирисана манджа, и сервитьорите им се цупят. Не са им виновни непушачите, а сами те - щото не могат да си правят сметката и са гнусни печалбари. Аз добро заведение без клиентела не съм видял - нищо че не се пуши.
34.
Stoil
21.12.2013 12:57:19
7
9
Между другото, аз също ходя на ресторант по 4 пъти в седмицата и за около 2 часа средно давам по около 50-60 лева. Хапвам си тигрови скариди в сладко кисел сос, калмари в сладко кисел сос, основно ястие, салата и една бутилка вино 750 мл. накрая десерт.
Веригата ресторанти няма да я споменавам.
Ай кажи кой пушач прави такъв оборот сам?
33.
Stoil
21.12.2013 12:50:49
4
6
Касабова,
Вентилацията във въпросните заведения работеше ли?
И задай си сама отговора на въпроса, защо те питам и защо е важно да се знае.

Ако не можеш да го измислиш спри цигарите и забележи че умишлено не се пуска вентилацията в заведенията, в които се пуши, защото така става по-горещо в тях и се повишава консумацията на напитки.И сега кажи, що да се връща стария режим на база новополучената информация която ти дадох.
32.
Гибона
21.12.2013 12:42:14
4
4
Моля Ви се не изпускайте златната възможност да хванете рак,забрави да допълни собственичката.
31.
До Ричи
21.12.2013 11:59:14
4
10
Аз също бях на заведение снощи.От 8 до 12 не съм излизал през 15 минути ,защото не пуша. През това време изпих 2 големи ракии и изядох една салата в повече от теб. В отговора се пита от теб или от мен заведението има по-голяма печалба.Моля коментирайте само печалбата на заведението изразена в левове!!! Здравните въпроси кучета ги яли. Печалбата е важна в случая.
30.
Ричи
21.12.2013 10:52:11
9
4
Няма да се хапя с вас и да доказвам дали да се пуши или не.Просто една малка истина ще споделя.От 8 до 12 вечерта излизах 5 пъти да пуша отвънка,по 15 мин за цигара ,и един час съм висял пред заведението.За този 1 час загубен можех още едно питие да пия или да си хапна тортичка за десерт , да ама на другия ден съм на работа и трябваше в 12,30 да спя.Питането ми е колко кинта е изтървал от мен собственика,при положение че като мен пушачи бяха още поне 30 човека че и повече. Моля коментирайте само загубата за заведението изразена в левове
29.
Elle
21.12.2013 08:57:52
8
7
Добре, но аз съм купила парчето земя под моето заведение. На неговото място нямаше нищо, само трева до кръста. Построих го, обзаведох го, ако някой ден фалирам заради абсурдната забрана - ще излезе прекрасна лятна къща, т.е. дом. Защото всичко е мое. И аз искам вътре да се пуши, защото съм у нас и така казвам аз.
28.
gb до Димя си и ми е добре
21.12.2013 00:47:00
5
7
Пич, вземай си фасовете и заминавай в Африка, защото и в Анадола вече не се пуши.
Споменах средна сметка... което значи че единия ден може да пием кафе и да дадем по 5лв ... а следващата вечер да пием водка и да дадем по 30-40. Средното аритметично е около 20лв на човек - т.е 80лв за 4 човека.
27.
Гост
21.12.2013 00:02:18
5
9
До 23 - Логиката ти за пиенето е сбъркана. Когато пиеш, тровиш само себе си, когато пушиш - тровиш и околните. Освен това, като живееш в осмърдяна дупка, колкото и да се къпеш, пак ще си смърдиш заради пропитата миризма в пердета, килими, тапицерии и т.н. Също така продължаваш да си смърдиш и когато облечеш вмирисаното си яке на следващия ден ... А за това колко пъти на ден "трябва" да се къпеш, отговорът е - колкото е нужно, за да си чист и да не притесняваш околните. Има значение дали вършиш физическа работа, какъв сезон е, а при някои хора просто кожата мирише повече и т.н. Но въпросът беше за пушенето - то е вредно и който иска да прави нещо, не трябва да вреди на никой друг.
26.
Димя си и ми е добре
20.12.2013 22:35:32
10
10
23.
пушач
20.12.2013 18:59:55
"Аз лично се радвам, че вече не ми се налага да се къпя след като ходя на заведение"

xaxa , ходи по заведения, после не иска да се къпе и пере... това обяснява масовото зловоние на обществени места ...


21.
gb
20.12.2013 18:52:59
"Специално едно от тях вече изгуби нашата компания /правеща му средно 50-80лв сметка/ в момента в който върна пепелниците на масата"

хаха отново 50-80 лв сметка ли са, особенно пък за компания, тоест делим минимум на 3 или 4 и се получава 15~25 лв на човек, мноооогоооо голяма сметка, няма що ...

Да си връщате пушенето по заведенията, а ако някой има претенции за възпитание и други, това е право на избор и няма много общо нито с възпитание, нито с интелект, а още по-малко с образование, справка в световен мащаб ...
25.
Himler
20.12.2013 21:31:54
11
13
Ами като си толкова очарована от гръцката селяния отивай там да живееш мършо,заради такива като теб Европа ни гледа накриво и Англичаните не ни искат.МЪРШИ ГНУСНИ
24.
пушач
20.12.2013 21:19:13
4
17
P.S. Въпреки ,че съм върл пушач аз си пушех навън и преди забраната - въпрос на възпитание
23.
пушач
20.12.2013 20:59:55
8
20
Аз лично се радвам, че вече не ми се налага да се къпя след като ходя на заведение и не нося здравните последствия от безумните решения на болни мозъци. Приятели пушачи също се радват като не се прибират вмирисани вкъщи и не им се налага да слагат вмирисани дрехи на следващия ден.


Драги Гост постнал под №12 проблема на приятелите ти явно не е в пушенето а в личната хигиена както впрочем е и в твоя случай. аз лично не пия ама не ми пречи другите да пият голяма част от хората сущо не пият ама не сме тръгнали да лобираме за забрана на пиенето ,че то ако стане с такива псевдо загрижени люде като тебе жална им майка на ресторантите в нашата мила татковина
22.
мими
20.12.2013 20:57:57
7
5
ако пушеше и колкото правеше секс,значи нямаше и да зъзнеш на студа
21.
gb
20.12.2013 20:52:59
8
15
Браво Кате ... огън и дим си ....

Печелиш по едно рекламно каре от основните спонсори-кръчмари ..... очакваме карета и от Лафка-Булгартабак, Филип Морис и сие.

Не мога да разбера що за плиткоумие и късогледство се изисква да се защитава нещо, доказано вредно и попадащо под ударите на закона в целия бял и цивилизован свят. То бива да се излагаш и да лакействаш, но да ни даваш подобни примери е просто нелепо.

В много заведения и сега се пуши - защото правителството е слабо и не може да наложи забраната /или не иска/. Специално едно от тях вече изгуби нашата компания /правеща му средно 50-80лв сметка/ в момента в който върна пепелниците на масата. Преместихме се при конкурента му, където е приятно и не смърди на фасове ... с нас се преместиха и парите които плащаме .... всеки да си прави сметката.
20.
иван
20.12.2013 20:48:42
1
21
също така можете да кажете че в Гърция не се кара на фарове,да видиш моторист да носи каска е рядкост,за мигачи да не говорим пък за 500 евро никой не се хваща на работа дори и Българите там
и се продават Български зеленчуци,които са 3 пъти по евтини от колкото при нас:)
Европа ли е виновна?ни сме си виновни
19.
БРАВО КАТЕ
20.12.2013 19:57:35
13
12
Браво Кате ти си моята гордост !Мани ги тия кудкудякащи драскачи, пиши си тва дет ти е на сърце !А който иска да не пуши да си седи дома !Аз си пушим и дома ,и рейса и стадиона и гарата и на спирката и в кръчмата ги е..а сичките двулични драскачи кате сичките пушат и са е..ат ама не си признават !
18.
by the way
20.12.2013 19:34:44
19
12
Не съм фен на Касабова,Но виждам,че голямата част от коментиращите са тъпи двуличници които искат забраната заради самата забрана,а стоят в заведенията където непрекъснато се пуши като абсолютни мишоци!!!Сигурен съм,че се възмущават за това,че не се изплащат субсидиите на тютюнопроизводителите,но като мишки мълчат дали да се забрани производството на тютюн!По-голямата част със сигурно завиждат на“горките фалирали“гърци,а други са им аргатували!Тъпи лицемери!
17.
Mimi
20.12.2013 19:11:48
6
17
Виждам,че една Мими вече се е изказала.И аз съм Мими.Моето мнение е :Нека да пушат!Който пуши да си пуши в къщи.Ако иска в хола си ,ако иска на терасата си.Ако иска и по 6 цигари наведнъж.Никой не му оспорва това право.Но.... в собствения си дом!
16.
ADA
20.12.2013 18:54:05
5
18
По тъпа статия не бях чел!
15.
Чичо ти
20.12.2013 18:43:26
4
16
"... през цялото време около една трета от хората зъзнеше навън в студа – това бяха пушачите, които като цяло със сигурност бяха повече от половината в ресторанта. И това ще ни е последното влизане в заведение."

Мъчно ми стана, даже направо се просълзих
14.
Ангелов
20.12.2013 18:37:52
4
17
Мале Касабова мислех,че имаш повече акъл в таз глава...Много съм разочарован от мисленето ти.
13.
До Касабова
20.12.2013 18:12:59
1
14
Касбова,що не направиш един рейд из нощните заведения и да видиш в колко от тях се спазва забраната за пушене? Няма такова заведение в града.За дискотеките изобщо няма да коментирам.
12.
Гост
20.12.2013 18:12:28
6
21
Касабов и Фъртунов са болни, арогантни пушачи. Фъртунов е толкова зле, че пожълтелите му пръсти се виждат на телевизора и пуши електронна цигара по време на ефир. Дива простотия, липса на елементарно възпитание ... А жената на Касабов няма как да падне по-далеч от мъжа си. Не ми се мисли как смърди у тях. НФСБ губят сериозно от тази идиотска защита на пушенето в заведенията. Поне моя глас го изгубиха точно заради това. Не може да милееш за народа си и да се бориш за пушене по заведенията. Аз лично се радвам, че вече не ми се налага да се къпя след като ходя на заведение и не нося здравните последствия от безумните решения на болни мозъци. Приятели пушачи също се радват като не се прибират вмирисани вкъщи и не им се налага да слагат вмирисани дрехи на следващия ден.
11.
Бръмбарче
20.12.2013 18:10:02
24
19
Ясно се вижда колко непушачи правят оборот. В салоните почти няма клиенти , а отвън в студа пушачите са като наказани , въпреки че благодарение на тях оцеляват заведенията. Нали мрънкаха че им пречи пушека.Защо не са пълни кафетата и ресторантите вътре ?
Трябва да се върне старото правило за разделение на помещенията и проблем няма да има , но организациите които папат средства от чужбина, нямат интерес от това.
10.
раково отделение
20.12.2013 18:05:53
6
29
Касабова, къде е този бизнес дето страда? Затворено заведение не съм видял! На 34 години съм и никога не съм пушил! Искаш да кажеш, че аз не ходя по заведения и не харча пари? Хайде не така! Свободна си да се тровиш колкото искаш, но не и на закрито, където има и хора които не пушат! Такива като мен!
9.
KKKK
20.12.2013 17:35:31
2
21
Kasabova , Kasabova jalta prodajnice
8.
мари
20.12.2013 17:27:10
2
19
И не ви беше неудобно да излезете под тази "статия" със собственото си име?! Впрочем това що е точно - репортаж, изследване, лична драма?
7.
Smith
20.12.2013 17:16:50
6
23
Съжалявам хора, които са впечатлени от гърците и ги дават за пример. Същите ако отидат в Западна Европа или в САЩ или в Сингапур или в Токио, трябва да се гръмнат направо.
Браво Касабова, да не се стане така ако след 2-3 години и гърците въведат забраната, да се наложи да даваш примери от Конго и Суринам.
6.
burgazliq
20.12.2013 16:56:09
9
17
така е в Гърция се пуши на всякъде
дори в заведенията за бързо хранене
всички тия глупости за европейският съюз
колкото Гърците са фалирали дано и ние да фалираме като тях да можем да наемем прислужници на родителите си и да плащаме по 800 евро пък нека сме фалирали
5.
EvroDeputat
20.12.2013 16:52:00
0
25
AVTOR na statiqta Katq Kasabova---BEZ KOMENTAR
4.
За забраната
20.12.2013 16:41:30
10
25
Абе вие нормални ли сте.Този народ трябва да разбере ,че пристрастеността към цигарите е болест и трябва да се излекува.Забраната на пушенето по заведението е част от лечението на този сляп народ.Аз пуших 8 години по 1 кутия и половина на ден .За мое щастие от 11 август 2012 година съм щастлив непушач благодарение на книгата на Алън Кар Лесният начин и разбира се на моята воля.Аз съм за забраната за тютюнопушене в заведенията .Помислете за децата си и бъдещото поколение ,нека поне те бъдат разумни и не посегнат към тази слабост цигарите.
3.
......
20.12.2013 16:38:08
11
35
Малии,малии.. Що не идите в една Турция да видите дали се пуши на обществениместа? Те сигурно не разбират от туризъм. Да се задавите с фасовете ви пожелавам. Купонджиите ми те...
2.
мими
20.12.2013 16:34:16
13
32
Що не си гледате работата като ви се пуши ще мръзнете ?С тъпите гърци ли ми правиш сравнения,много ли ви е приятно да ви пафкат в съдебни зали,голям зор сега с вас да се съобразявам
1.
...
20.12.2013 16:33:40
16
32
А на Вас харесват ли ви отворените прозорци, мърсните пепелници и смрадта, която вероятно се носи оттам? Отделно, че гърците са пълни мизерници и не трябва да бъдат давани за никакъв пример.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Впечатляващ финал на Солинария 2024 Впечатляващ финал на Солинария 2024 Младежкият арт фестивал „Солинария“ стартира на 2 юли, а в 5-те фестивални вечери на магичната сцена излязоха десетки талантливи музиканти Той се оказа мъж мечта Той се оказа мъж мечта Любовта му с Ива Бека се оказа по-силна от всичко Продават 5-звезден комплекс в Свети Влас за 15 млн. лева Продават 5-звезден комплекс в Свети Влас за 15 млн. лева Имотът се намира на брега на морето и е с площ над 9 квадратни метра Три еднотипни чешми вече работят в центъра на този град Три еднотипни чешми вече работят в центъра на този град От „Паркове и градини" призовават чешмите да не стават обект на вандализъм Наркобосовете Иво и Петър от Свети Влас заковани от ГДБОП Наркобосовете Иво и Петър от Свети Влас заковани от ГДБОП Уж безработните, но много богати млади мъже, са сочени за лидери на ОПГ-то Това село има собствен аромат на билка Това село има собствен аромат на билка В наши дни няма къща в това село, в която да не се отглежда чудната билка НАП започна здрави проверки по Южното Черноморие, инспектори влязоха в над 500 обекта НАП започна здрави проверки по Южното Черноморие, инспектори влязоха в над 500 обекта Най-честите нарушения са за неиздаване на фискален бон и разминаване между сумите, маркирани на касовия апарат и наличностите в касата В този град времето днес беше непоносимо В този град времето днес беше непоносимо Оранжев код за опасни жеги имаше днес в цялата страна, очаква се и утре Просяци и дрогирани младежи тормозят пловдивчани Просяци и дрогирани младежи тормозят пловдивчани В съседните магазини за техника много често са наблюдавали как мъже от ромски произход обикалят по паркингите и уж указват на шофьорите къде има свободно място, а после настояват "услугата" да им бъде платена Ходят ли истинските бургазлии на плаж, вижте анкетата на Флагман.бг Ходят ли истинските бургазлии на плаж, вижте анкетата на Флагман.бг Днес направихме един социален експеримент, за да развенчаем или потвърдим един мит
Джо Байдън е разговарял с Доналд Тръмп Джо Байдън е разговарял с Доналд Тръмп Републиканецът е напуснал болницата след стрелбата срещу него ФБР поема разследването на стрелбата в Пенсилвания ФБР поема разследването на стрелбата в Пенсилвания  20-годишен мъж от Пенсилвания е снайпериста, стрелял по Доналд Тръмп Извънредно! Снайперист простреля Доналд Тръмп и го ликвидираха Извънредно! Снайперист простреля Доналд Тръмп и го ликвидираха Загинал е и човек, присъствал на митинга, друг е ранен. Стрелецът ще открие, че няма по-вълшебно хапче от любовта Стрелецът ще открие, че няма по-вълшебно хапче от любовта  Хороскоп за деня – 14 юли 2024, неделя  Титлата на "Уимбълдън" е в Чехия Титлата на "Уимбълдън" е в Чехия Барбора Крейчикова, която е смятана за специалист в играта на двойки, в каквато комбинация има седем триумфа в "Големия шлем", днес донесе втора поредна титла на своята странa Германия е под порой Германия е под порой Наводненията доведоха до временното затваряне на спешно отделение на болница, докато преливащи язовири причиниха допълнителни щети в някои жилищни райони 11 души загинаха заради свлачища във Виетнам 11 души загинаха заради свлачища във Виетнам Микробус бе затрупан с 16 души пътници в него Затвориха магистралата до Солун заради голям пожар Затвориха магистралата до Солун заради голям пожар Полицаи отклоняват пътуващите през селата около Серес, за да избегнат опасните участъци Ад в турски курорт, десетки пострадаха Ад в турски курорт, десетки пострадаха Туристически автобус, чиито спирачки отказали, се е спрял след като се блъснал в стена и рикоширал в 3 превозни средства 11-годишно момиче загина и 32 са ранени при катастрофа в Турция 11-годишно момиче загина и 32 са ранени при катастрофа в Турция Инцидентът с автобус е станал в южната част на страната
Илхан АНДАЙ, анализатор Илхан АНДАЙ, анализатор Наследникът на Пеевски до Доган е с прякор на хищник - Вълка Виц на деня Виц на деня Блондинка се обажда на приятелка:
- Знаеш ли, вчера съвсем близо до нас откриха автомивка. Колко удобно! Мога и пеша да отида
Виц на деня Виц на деня След семеен скандал:
- Край, напускам те! Отивам си обратно при мама!
- Късно е, тя преди малко дойде тук. Напуснала баща ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една блондинка влязла в интернет и на успяла да излезе.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори