×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За Пенките, за Златките, за звездобройците, мутрите и силикона – дружно ура!


За Пенките, за Златките, за звездобройците, мутрите и силикона – дружно ура!
Кой, аз ли не съм звезда? Я ме погледнете още веднъж! - въпрос, който обърква звездобройците, тъй като претендентите да блестят на небето се увеличават с всяко ново риалити
19 Ноември 2013, Вторник, 15:38 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

В България можеш да станеш звезда, дори като миеш тоалетни за 10 лева на ден

Шок и ужас! Когато видях снощи как циганката Пенка прекрачва прага на „Биг Брадър ол старс“ изпаднах в пълен ступор. И докато Ники Кънчев цвърчеше като котарак, прибрал опитните си мишлета в лабораторията, наречена за прегледност къща и заглаждащ мустак в очакване на цитирам : „много скандали, драги зрители, много скандали и обрати “, се замислих за България, за звездите, за всички небесни тела и имат ли те почва на нашето небе.

С какво е известна Пенка? Ама, разбира се, тя беше участничка в „Мис България“! И не за да се състезава, а за да докаже с присъствието си, че продуцентите не са ксенофоби, широко скроени са и даже допуснаха две мулатки. Там тя демонстрира скандално самочувствие, скандална неграмотност и напълно непукистко поведение. Аз знам, че няма да спечеля, защото съм циганка, каза момичето. Но това не ми пречи да съм най-хубавата за самата себе си. Знам, че не ме харесват, знам, че съм учила до четвърти клас, но и аз имам място под слънцето.

Под слънцето – да. Ама чак при звездите...

А какво всъщност е звезда в България? И всичко, и нищо. Нашите небесни тела така са си объркали орбитите, че вече ставаме свидетели как спортисти пеят, певци се напъват в тестове за интелигентност, бивши театрални шефове водят циркаджийски програми, телевизионни говорители се правят на сървайвъри, силиконки стават журналистки и търчат за интервюта в парламента, футболни съпруги мънкат и заекват в собствени предавания, готвачи стават рапъри, а други рапъри направо се кандидатират за президенти. Една напълно объркана държава, в която всяка лъскава дрънкулка или шарена тенекийка има претенциите за суперзвезда. А телевизиите се превърнаха в производители на звезди на конвейр.

 Напълно ясно е защо Пенка влиза в предаването с нелепата си скъпа рокличка, купена от поредния „спонсор“ и объркания си речник, в който смесва „купешки“ думи по такъв нелеп начин, че просто ражда бисери. Към нея проявиха интерес не един и двама продуценти, а Карбовски даже я заведе на море да й сбъдне мечтата. Тя ще изпада в куп неловки ситуации, които ще вбесяват съквартирантите, ще забавляват или ядосват зрителите и ще ги карат да гледат.

Отсега съм готова да хвана бас, че карибската перла няма да бъде изгонена нито първия понеделник, нито втория. Съквартирантите яростно ще я номинират, защото тя е удобната жертва, но продуцентите яростно ще я спасяват, оправдавайки се със зрителския вот, какъвто всъщност няма да има. И ако се абстрахираме от факта, че Пенка е циганка, който по принцип не би трябвало да ни притеснява, ако сме широко скроени, то пък неизменно идва въпросът, че с какво пък другите се по-различни и по-интересни?

Бургазлийката Златка Димитрова стана известна първо с титлата Мис Плеймейт, където размяташе силиконовите си бомби, после с въпиющото си невежество в миналия ВИП Брадър и накрая с едно насила направено женско предаване, което слезе от ефир заради липса на зрители.

Другата Златка – Русата също е известна предимно с големината на ц*ците си, също титлата Мис Плеймет, безкрайните голи фотосесии и скандалите, в които я забъркваха гаджетата й мутри, включително и с този в Слънчев бряг, когато я заляха с чаша урина.

Бившата гробарска съпруга Елена пък се слави с факта, че е спечелила с цената на много скандали и съпружески обиди „Биг Брадър Фемили“, че се е развела с мъжа си, а с хонорара си купила, вече се сещате какво – силиконови гърди. Че то по тази логика всяка пикла на 15 години може да влезе в съзвездието от вип персони, само ако си сложи силикон и се забърка с някой борец, футболист или мутра. За мъжкия букет от звездни персони няма да говорим, защото там пък е тюрлюгювеч от мускули, епилация, татуировки, костюми на франтета от миналия век, грим, маски и самочувствие.

Тогава какво й е на Пенка? Има ли си силикон - има си. Има ли си „спонсори“ с дебели портфейли – има си. Влезе ли със скъпа рокля – влезе. Има ли прическа, лак и бижута? Има. Знае ли коя е столицата на Англия – не знае. Че какво различно от Златките тогава, освен че е циганка? Да. Зная, че сравнението звучи цинично, но единствената разлика е, че едните „звезди“ са натрупали малко повече светско лустро, а другата е извадена от тоалетните, които е миела за десет лева на ден. Но ако продължават да я канят в предавания и да й слагат крила и тя ще се лустроса. И тогава ще си намери богата мутра-покровител и никой няма и да смее да пише каква е по произход.

И тук темата не е Пенка, нито Станка, нито Златките. Темата е за огромната бездуховност на българските телевизии, които сами произвеждат звезди, лепват им етикет божествени /цитат на Ники Кънчев/ и ги пускат на екрана да ръсят умнотии. А младото поколение е като попивателна и все повече Златки и Пенки се клонират, момичетата изглеждат с еднакви бюстове, еднакъв грим, еднакви прически, момчетата се пръскат от стероиди, а коя е столицата на Англия, на никого не му пука. А кой е Левски? Че на кого му трябва да знае кой е.

Важното е звезди да има. И много силикон и мускули.

Останалото е...мълчание.

И телевизия.


В категории: Лайфстайл


Автор
23
Коментара
23
Коментара по темата
23.
...
01.12.2013 21:42:41
0
1
Durjavata na Penkite !
22.
Аплодисменти
22.11.2013 14:04:11
3
7
Авторката на статията е казала самата истина. От екрана се бълват само простотии и цинизми. Загуби се българското. Всичко се смесва и копира, гледаме и внасяме чужди думи, чужди празници, храни и т.н. Дори управниците ни раждат бисери за нов български тълковен речник.Демокрацията дойде и всичко просташко с нея.
21.
Pavkata
22.11.2013 09:30:40
1
0
Докато има кой да ги дава по телевизията и кой да ги коментира винаги ще има Златки и Пенки.И колегата е прав за дистанционното -много готин уред
20.
rutin
21.11.2013 16:19:36
3
2
Хубава статия, то е ясно, че никой в тази къща не е звезда. Но все пак от видяното и чутото си мисля, че Пенка е по-добрият вариант в сравнение със Златките. Когато не може да блестиш с някакви извънредни качества е най-добре поне да си откровен, явно Пенка го е усетила това. А, най-обезпокоителното е, че нейното "ниво четвърти клас" и икономиските от измислени университети (Златките ;) ) е доста близко...
19.
Браво!
21.11.2013 15:18:55
1
4
Един да напише истината и то толкова добре!
18.
Аристотел
20.11.2013 21:35:02
2
4
Малките немощни мишки тук май се опитват да мерят мускул с голямата публицистка Илонка Иванова. Колко жалки, боже, колко жалки. Поздравления г-жа Иванова, вече няма такива журналисти като вас.
17.
BRAVO
20.11.2013 21:09:36
1
5
БРАВООО !!! САМО ТОВА ЩЕ КАЖА!!!
16.
jjj
20.11.2013 18:03:58
2
16
А сега изпратете този текст на Нова телевизия. На мен ми харесва, защото е това, която самият аз бих казал за предаванията им, стига да знам как. Пратето го. На един само да му стане неудобно там и да го зачовърка съвестта, значи сме започнали да се променяме. Поздравелния за гражданската позиция!
15.
зузи
20.11.2013 14:26:49
1
10
А СЕМ спи ли, СЕМ не види ли? За мъртъвците или хубаво, или нищо. Е жив си е СЕМ, само че пачките пред очите му пречат да види. Пък може би и харесва. Знам ли?!?!? Колкото повече посредственост и простотия, толкова повече пачки. Сега там е далаверата. Чудесен коментар, Илонче! Ако беше се сетил Бареков да напише или препише такова слово, отдавна да е станал президент! Той пък иска нещо по-скромно. Само министър придседател.
14.
trapera
20.11.2013 12:35:43
1
11
И тук темата не е Пенка, нито Станка, нито Златките. Темата е за огромната бездуховност на българските телевизии, които сами произвеждат звезди, лепват им етикет божествени /цитат на Ники Кънчев/ и ги пускат на екрана да ръсят умнотии. А младото поколение е като попивателна и все повече Златки и Пенки се клонират, момичетата изглеждат с еднакви бюстове, еднакъв грим, еднакви прически, момчетата се пръскат от стероиди, а коя е столицата на Англия, на никого не му пука.
Важното е звезди да има. И много силикон и мускули.
Останалото е…мълчание.
И телевизия.
13.
trapera
20.11.2013 12:31:26
1
7
А какво всъщност е звезда в България? И всичко, и нищо. Нашите небесни тела така са си объркали орбитите, че вече ставаме свидетели как спортисти пеят, певци се напъват в тестове за интелигентност, бивши театрални шефове водят циркаджийски програми, телевизионни говорители се правят на сървайвъри, силиконки стават журналистки и търчат за интервюта в парламента, футболни съпруги мънкат и заекват в собствени предавания, готвачи стават рапъри, а други рапъри направо се кандидатират за президенти. Една напълно объркана държава, в която всяка лъскава дрънкулка има претенциите за суперзвезда. А телевизиите се превърнаха в производители на звезди на конвейр.
12.
trapera
20.11.2013 12:21:46
1
4
10 110 деца на възраст от 7 до 19 години никога не са посещавали училище.
Почти 23 000 деца и младежи от 12 до 24 години са напуснали училище, преди да завършат началното си образование, а 37.7% от децата на възраст 15-19 години са напуснали . Почти 30% от младите хора до 30-годишна възраст не ходят на училище и са безработни .
11.
Славов
20.11.2013 09:52:42
1
9
Защо се чудите? Ако вашите читатели са на интелектуалното ниво на телевизионния средностотичсически зрител, пък видно от долните коментари те са точно такива, значи си заслужават Златките и Пенките на екрана. Какъвто е народът, такива са му и звездите. Не хранете свинете с бисери, няма да ви разберат! Поздрвления за смелото мнение на авторката, много сайтове не биха си го позволили заради войнтстащия си севрилитет.
10.
Гларус
20.11.2013 08:57:46
2
10
Има едно много ценно изделие - дистанционното!
9.
*********
20.11.2013 06:18:43
5
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Коментатор на коментари
19.11.2013 18:04:03
2
8
На тази Люси Златките като са й кумир, какво друго мнение може да има, никак не ме учудва. От такива плоски кратуни просто гъмжи - тя сигурно се мисли за много прогресивна и ако й дадеш власт на такава например - само публични и игрални домове ще открие - във всеки квартал по пет, във всяко село по три, и така ще издигне българската култура на незнайни висоти!
7.
Fifi
19.11.2013 17:54:10
6
11
Браво, Флагман! Доста хора ви завиждат, което показва, че сте добри! Само като чета коментарите и ми става ясно, че колегите ви си гризят дупетата от яд:) Адмирации!
6.
bs
19.11.2013 17:43:21
3
4
Това е Пенъо от Биг Брадър. Сега да пуснат и Пацо.
5.
люси
19.11.2013 17:40:27
23
9
по глупаво писание не бях чела къде видяхте хубава статия, някакво напъване за опит за критика но по скоро звучи като бабешки разговор пред блока
4.
anton
19.11.2013 17:11:11
7
7
Най-после някой каза, че царят е гол! Но ще гледаме предаването и ще цъкаме СМС-чета до полуда. Промити мозъчета сме
3.
Мирчо
19.11.2013 16:53:16
5
9
Браво, най-накрая една хубава статия, моето мнение е идентично, но аз ще го кажа с няколко думи, Пенка е олицетворението на всичко грешно в световното общество, а останалите не се различават по нищо от нея ;). Иначе казано, заменете името на Пенка с името на Златка и важи същото.
2.
Мирчо
19.11.2013 16:53:15
4
13
Браво, най-накрая една хубава статия, моето мнение е идентично, но аз ще го кажа с няколко думи, Пенка е олицетворението на всичко грешно в световното общество, а останалите не се различават по нищо от нея ;). Иначе казано, заменете името на Пенка с името на Златка и важи същото.
1.
вещия
19.11.2013 16:22:48
46
9
илонке... напъна се доста... и излезе ако..
какъв авторитет имаш пък ти че да даваш мнение ...пу селска пръчка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ето какво съветва нотариус Милена Илчева, за да се сключват спокойно и законосъобразно сделките за всички страни
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори