×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Флагман освободи от Мадридския затвор пом. капитан Румен Денев (видео)


Извънредно! Флагман освободи от Мадридския затвор пом. капитан Румен Денев (видео)
84-годишната майка: Благодаря на вашата медия! Детето ми се връща у дома, нека Св.Николай Чудотворец пази човека със златното име и златното сърце (кой е този човек ще разберете по-късно-б.р.)
Тема в развитие
Епидемията отнема светлия лъч за клетия бургаски моряк Румен Денев, който гние невинен в затвора Един клетник гние в затвора невинен заради кораб с 3 тона кокаин? А можем да го спасим Майката на моряка Румен Денев ридае: Той лежи в затвора невинен, дано имам сили да го дочакам (ВИДЕО) 10 години затвор за бургаския моряк Румен Денев, корабособственикът Дойчин Дойчев се размина и с испанското, и с българското правосъдие Ексклузивно! Хронология с всички факти за българската доставка на 3 тона кокаин в Испания Защо Сотир Цацаров говори като нашмъркан след визитата в Испания 12 моряци и капитанът от кокаиновия кораб знаят за товара, но бургазлии горят невинни – част II Започваме разплитане на кокаиновата афера! Как корабът „Бургас“ става „Св.Николай“ край Кабо Верде - част I (видео) Извънредно! Флагман.бг посреща спасения от нас пом.капитан Румен Денев Пом.капитанът от кокаиновия кораб е невинен, каза го и испанският прокурор Вижте Златомир Вергиев от Ню Джърси – той извади от испанския затвор моряка Румен Денев След като освободихме пом. капитан Румен Денев, Сотир Цацаров замина за Испания Извънредно! Флагман освободи от Мадридския затвор пом. капитан Румен Денев (видео) Добри хора, помогнете на клетата майка, чийто син гние невинен в испански затвор! Ексклузивно: Дойчине, защо продаде детето ми роб?, плаче майка на моряк от кокаиновия кораб и търси 5 000 евро, за да си го върне у дома Вижте имената на всички българи, арестувани на кораба “Св. Николай” Ето кои са 4-мата бургазлии, арестувани в кораба-муле в Испания
виж още
скрий
18 Октомври 2013, Петък, 14:54 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимка и видео: Иван КОЛЕВ

Снощи е спал в нашето посолство, а днес пътува към Бургас, където ще го чакаме с болната му майка
Последният българин, който гниеше невинен в затвора след задържането на 3 тона кокаин край испанските брегове през юли м.г., всеки момент ще се прибере у дома. Това е пом.капитанът Румен Денев от Бургас, чиято майка Събка изплака очите си и от мъка по него получи инсулт. В края на септемри 2013 г. Флагман.бг публикува нейната изповед с молба, ако се намерят добри хора – да й помогнат, за да събере 5 000 евро за гаранцията му. Това беше сумата, която трябваше да се преведе по сметка на Мадридския съд, за да може Денев да се прибере у дома. Всъщност гаранцията за Денев се оказа още по-висока - 7 000 евро, но това изяснихме впоследствие. Роднините на другите трима моряци от екипажа успяха да съберат тези пари, но бедната майка нямаше от кого да вземе толкова много евро.

Приехме като наша кауза молбата на болната и бедна жена със 160 лв. пенсия. След арестите на българите корабособственикът Дойчин Дойчев - известен международен аферист, се покри и не помогна на никого от невинните моряци, които бе пратил да товарят захар на испанския бряг. Предварителното следствие доказа, че екипажът не е знаел нищо за същността на товара.

Нашата публикация е била прочетена от българин, живеещ в Ню Джърси, който се е информирал редовно от нас за случващото се в региона. Той веднага писа на електронната ни поща, че е готов да помогне – като уреди всички подробности по завръщането на Румен Денев в родината. Неговото условие бе обаче да мълчим, докато изпълнява мисията си. Към нашата кауза се присъедини и сестрата на друг от освободените бургаски моряци - Лилия Анестиева, която поддържаше през цялото време  връзката с испанските юристи и благодетеля от САЩ.

„Здравей Катя,
Радостен съм да ти съобщя, че Румен Денев е освободен. Твоята помощ и на Лилия беше много решаваща. Аз разговарях с асистентката на прокурора и успях да я убедя да намалят гаранцията на 2500 евро. Платих парите в събота. Румен от снощи е освободен“.

 
Това ни е написал късно вечерта вчера човекът, живеещ в САЩ, в редакционната поща. Неговата самоличност ще разкрием по-късно, тъй като очакваме включването му по скайпа.

Наш екип отиде при майката на Денев, за да й съобщи добрата новина.

„Зная вече, Румен се обади от мадридското метро – свободен! Господ здраве да дава на вас и на този човмек със Златното име и със Златното сърце, Румен всичко ми разказа по телефона – как са го пуснали, какво ще прави сега, какви пари са платени. Колко молитви съм направила пред иконата на Свети Николай. Чедото ми изгни в затвора невинно 14 месеца, а аз бях загубила надежда. Снощи е бил приютен в нашето посолство и го чакам до вечерта да си бъде у дома. Има пари да се прибере, дали му от затворническите власти. Вече изпратих съседката да му купи любимите храни, с които ще го нагостя – ще изпека кренвирши, купени са яйца и консерва свинско варено“, каза майката.

Всъщност гаранцията за Румен Денев не е била 5 000 евро, както твърдеше болната майка, а 7 000 евро. Тъй като нашият сънародник е пратил юрист на място да преговаря със съдебните власти в Мадрид, гаранцията е била свалена на 2 500 евро.

Задължение за българина Денев, докато трае съдебния процес в Мадрид, ще бъде два пъти в месеца да пътува до испанското посолство в София, за да се разписва.

Уточняваме, че в заглавието под името Флагман за първи път нямаме предвид себе си като медия, а достойния българин, който заслужава да носи флага на победата! Той е достатъчно известен в родния си Бургас. Ще разберете защо през 2002 г. този човек и семейството му обличат фланелки с надпис „Защо ни изгонихте?“ и напускат родината.





В категории: Животът


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
моряк
02.12.2013 16:28:56
0
0
Светлозар Дочев плака като малко дете когато на 23юни 2012година за него смяна не дойде той също трябва да се прибере при семейството си прекарахме 7 месеца заедно на кораба той няма как да е замесен
13.
АНТОАНЕТА НИКОЛОВА
22.10.2013 16:29:14
0
0
АЗ МОРАЛА СИ ГО ИМАМ, ЗА ТОВА С ГОРДОСТ СИ ПИША ИМЕТО И ЗАСТАВАМ ЗАД ДУМИТЕ СИ, А ВИЕ ГОСПОЖО "БЛИЗКА НА ОСВОБОДЕН МОРЯК" СЕ КРИЕТЕ ПОД ПСЕВДОНИМ. КОЙ Е С ПО-ГОЛЯМ МОРАЛ ?
12.
Близка на освободен моряк
22.10.2013 11:35:57
0
0
До Антоанета Николова

Г-жо Николова, Вие сте жена на боцмана но кораба. Прегледайте внимателно фактите и ако имате грам морал се скрийте, както го направи "Капитаншата".
11.
бургас
21.10.2013 13:45:56
0
1
ТИ БЕ МАЛОУМНИЦО, СПИСВАЧКАТА НА СТАТИЯТА, ИМАЙКИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЖУРНАЛИСТ- ДОСЕГА, ЗА 1 ГОДИНА НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НА ТОЗИ КОРАБ ТОВАР НЕ Е ИМАЛО ! И КАКВА ЗАХАР ДА ТОВАРЯТ ОТ ИСПАНСКИЯ БРЯГ ???? И В КАЧЕСТВОТО НА КАКВА ТИ ОСЪЖДАШ НЯКОГО ???? ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ..... НО ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ХОРАТА КАТО ЧЕТАТ САЙТОВЕ И ВЕСТНИЦИ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ТАМ ПИШЕ ИСТИНАТА.....
10.
ЮРИСТ
21.10.2013 13:36:11
0
0
КАКЪВ ТОВАР, KAKBA ЗАХАР, КАКВИ ГЛУПОСТИ ОТНОВО, ПРОПУСКАТЕ ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ПУБЛИКАЦИИ ОДАВНА ИЗВЕСТНИ ФАКТИ ОТНОСНО МК“СВ.НИКОЛАЙ“, ПУБЛИКУВАНИ ОТ ВОДЕЩИ МЕДИИ, КАКТО СЛЕДВА:

1.КОРАБЪТ Е ПЛАВАЛ ПОД БАЛАСТ, Т.Е.БЕЗ ТОВАР.
2.ВЕЩЕСТВОТО СЕ Е НАМИРАЛО В БОЦМАНСКА МАГАЗИЯ НА БАКА, А НЕ В ТОВАРНО ПОМЕЩЕНИЕ.
3.ЧАСТ ОТ МОРЯЦИТЕ СА НАЕМАНИ ОТ ЛИЦЕТО ХРИСТО ХРИСТОВ, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЧАРТЬОРА, А НЕ НА КОРАБОСОСТВЕНИКА И СА ИМ ПЛАТЕНИ СУМИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
4.ИМАЛО Е ВНЕДРЕН ЧОВЕК СРЕД ТАЗИ ЧАСТ, ТАКА ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СЛУЖБИТЕ ИМАТ ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ.
4.КАПИТАНЪТ НА КОРАБА ИВАН СТАНЧЕВ Е ПРОВЕЛ СРЕЩИ В ИСПАНИЯ С ИЗВЕСТНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА КОЛУМБИЙСКИ КЛАНОВЕ, КОИТО СА ФОТОГРАФИРАНИ.

ЩОМ Е ОСВОБОДЕН РУМЕН ДЕНЕВ, ЗНАЧИ НЕ Е ОТ ТАЗИ ГРУПА И НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕ Е ЗАМЕСЕН.
9.
Bahov
20.10.2013 00:15:18
0
0
Естествено, че Румен няма вина! Фирмата, която е пренаела кораба от Дойчин Дойчев, е виновна. Я да видим капитанът, който е изпратен от тях, какво е разказал на испанското следствие!
8.
c
19.10.2013 00:21:42
0
1
Браво! Това е хубава новина за мен и може би за хората който вярват , че Румен няма вина..Има добри хора все още.
7.
Bili Boi
18.10.2013 23:59:46
0
3
АЗ, АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА ДОЙЧИН ДОЙЧЕВ, ЩЕ ТИ ИЗКАРАМ ПРЕЗ МИРИЗЛИВИЯ АНУС ТАЗИ КЛЕВЕТА! ЗА ТОВА ОБВИНЕНИЕ: "ИЗВЕСТЕН МЕЖДУНАРОДЕН АФЕРИСТ", БИХ ТЕ СКЪСАЛ В СЪДА, НИКАКВИЦЕ! ИЗВЕСТНА РЕГИОНАЛНА ЛА.НОМЕТКА...
6.
ЧОВЕК
18.10.2013 23:33:54
1
3
БРАВО НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,КОЙТО ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ПОКАЗА КАК ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВАТ БЪЛГАРИ ЗАГАЗИЛИ В ЧУЖБИНА.ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СПАСИ ШЕСТ МОРЯКА ИЗОСТАВЕНИ ОТ СОБСТВЕНАТА ИМ ДЪРЖАВА И ПРАВИТЕЛСТВО.ПРИМЕРЪТ МУ Е ЗАРАЗИТЕЛЕН!
5.
Донев
18.10.2013 22:53:28
0
1
Браво на Флагман.бг. Една от малкото които показват истината. Затова има и засегнати. Като че ли времената са такива, че помощ няма отникъде. Ноето че добрината не е свършила. Браво.
4.
Иван
18.10.2013 22:46:54
1
4
Антоанета, присъдите ги издават разни анонимни източници на касабова, както и полицията във формата на сводки.

Това как касабова реши да си изманипулира новината за дивиденд си е нейно решение.

Касабова ти с колко пари помогна, или това че писа Дойчин Дойчев за престъпник бе достатъчно. ???
3.
АНТОАНЕТА НИКОЛОВА
18.10.2013 22:18:56
1
3
РАДОСТНО Е ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА! ЗА РУМЕН И ЗА НЕГОВАТА МАЙКА! АДМИРАЦИИ ЗА ВСИЧКИ КОИТО СА ПОМОГНАЛИ!!! НО ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ МЕ СМУТИ "Последният българин, който гниеше невинен в затвора......" - ЗНАЧИЛИ , ЧЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ В ЗАТВОРА ВСЕ ОЩЕ, ЗА ВАС СА ВИНОВНИ ? ВИЕ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ИЗДАДОХТЕ ПРИСЪДА ЗА ОСТАНАЛИТЕ МОРЯЦИ?.......
2.
Бургазлия
18.10.2013 19:15:48
0
4
Късмет е че медията взе присърце този случай! Сами може да се досетите ако не се беше разгласило, къде щеше да си остане нашият съгражданин, понеже повечето медии и институции не дават и пет пари за десетките подобни случаи с българи. С най-голямо уважение към съгражданина, който е помогнал и към медията, разгласила тази драма!
1.
56
18.10.2013 16:09:46
2
16
Адмирации! Браво е малко да се каже. Достойно и високо морално дело.Който и да е дарителя-да му се върне стократно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори