×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Автобус размаза в предното си стъкло глава на велосипедист


Автобус размаза в предното си стъкло глава на велосипедист
Колоездач, движещ се в средата на платното на пътя Айтос-Бургас бе блъснат от автобус на "Юнион Ивкони". Свидетели разказват, че черепът му е премазан от удара
13 Октомври 2013, Неделя, 22:05 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: архив

Ужасяващата катастрофа стана около 21:30 часа по пътя между Айтос-Бургас
Движещ се в средата на лентата велосипедист предизвика ужасяваща катастрофа между Айтос и Бургас. Инцидентът стана около 21:30 ч., съобщиха за Флагман.бг. очевидци, пътуващи в автобуса - собственост на "Юнион Ивкони".

"Бяхме вътре 30 души, потеглихме от софийската автогара в 15:30 ч. На излизане от Айтос към Бургас се движихме с неповече от 90 км/ч. Явно шофьорът изобщо не видя велосипедиста", разказа един от пътниците добавяйки, че по чудо има само леко ранени от внезапното забиване на спирачките.

Ударът е бил толкова жесток, че мъжът от колелото е изхвърчал във въздуха и с главата си е пръснал предното стъкло от дясната страна на автобуса. Колоездачът е качен в линейка, но хората смятат, че е невъзможно да е оцелял, защото кървавата дупка на дебелото стъкло показвала, че черепът му най-вероятно е разбит. Всички пътници са в шок, а участъкът на катастрофата е затворен.

Очаквайте подробности!

В категории: Крими


Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 3
16
Коментара по темата
16.
123
14.10.2013 21:18:38
0
1
Коментар 13 и 14 точно описват случая. Аз бях в този автобус. Мога да кажа , че през цялото патуване от София до инцидента шофьора караше безупречно. Патуването беше комфортно и се движеше в график. Колоездача беше от ромски произход и по всяка вероятност пиян. Изкочи пред автобуса и шофьора нямаше как да реагира. Черепа му не беше размазан, беше жив след като го качиха в линейката. Въпросът е че сега шофьора ще пострада най-много заради небрежността на циганина. Лошото е че с пострадалия имаше и др. човек който в суматохата успя да избяга, а той е единствения свидетел който може да разкрие самоличността на пострадалия и какво са правили там.
15.
изумен
14.10.2013 20:59:13
0
0
Всички сте много компетентни!!!Сигурно сте били точно там и сте видяли всичко!!!Явно,за Вас човешкият живот не струва и пукната пара!!!велосипедиста, както и пешеходеца са участници в движението.Колкото да конкретиката явно ,както казах,всички сте чоплили симки на мястото,седнали на първия ред.
Компетентни по всички въпроси
14.
БГ
14.10.2013 13:56:42
0
4
Спас печели и е познал верния резултат!!
Велосипедиста е от ромски произход, пиян и над средна възраст. Пиян!!!!!!!!! Повече има ли какво да говорим!?!?
13.
Спас
14.10.2013 12:30:48
1
5
Залагам на версия, че колоездачът е употребил алкохол жител на околните населени места на средна възраст, вероятно с ниско ниво на интелигентност. Нормален човек не би тръгнал да кара по средата на пътя нощем - обикновено това е специалитет на чернокожи, пияни или в старческа деменция "колоездачи".
Може да звучи грубо и нечовешко, но ако удариш такъв и никой не те забележи по-добре пали колата и си заминавай - иначе ставаш виновен за чуждата небрежност и безхаберие. Няма смисъл да те съдят за това че някой е решил да се самоубива и използва теб и автомобила ти за целта.
Държавата какво може да направи ли? В Белгия глобата е 130Е за каране без светлини на велосипеда. В Полша карането на велосипед пиян се наказва много тежко поради зачестили инциденти. При нас ефективни мерки няма - поне колелата да конфискуват.
12.
Izgrev
14.10.2013 11:57:51
0
1
Ами то в закона си има изисквания през тъмната част на нощта велосипедиста да е със светлоотразителна жилетка и светлини по колелото.Иначе няма никъде забрана велосипедистите да се движат по пътищата!За жалост държавата е виновна за това което се случва с хората иначе не се знае в този случай кой е виновен докато не се изясни дали е бил изряден велосипедиста.
11.
Хм
14.10.2013 10:34:40
0
2
Разбира се, че има значение с колко е карал. Видимоста и времето за реакция се определят главно от скороста. Не защитАвам колоездача, нокато ги знам как карат тези автобуси.....
10.
Рейса
14.10.2013 09:35:43
0
5
А бе какво значи с колко е карал автобуса, нямаш ли светлоотразителна жилетка в тъмното си жив самоубиец...То не са колоездачи, каруци, че и пешеходци...Другото, което вечер автобусите амо по магистралата иначе само проблеми по тия тъмните отсечки!
9.
Do NOMER 4
14.10.2013 09:21:18
0
2
tova che si dal 2 bona za kolelo neoznachava che trqbva da go karash na ulicata a i dosta ot trotoarite sa v po dobro sastoqnie ot kolkoto asfalta patq
8.
БГ
14.10.2013 08:51:28
1
9
има следствени органи и те ще установят с колко е карал, но най-лесния начин е по шайбата на шофьора. там със сигурност е ясно с колко е карал. и със сигурност дали ще е карал с 70-80 или 95 резултата е щял да бъде същия. да караш по тъмно по средата на платното е равносилно на самоубийство. и ако наистина загине велосипедиста шофьора на рейса ще го отнесе.
а да се обобщава ,че шофьорите на еди коя си фирма били някакви е меко казано тъпо. аз съм се возил с тях и нямах никакъв проблем. все едно да кажем, че всички зеленооки шофьори са идиоти...
7.
Шофьор /до 4/
14.10.2013 08:51:17
2
15
Като те гледам как пишеш, едва ли с образованието, което имаш изкарваш повече от 400 лв на месец, така че за тези "2 бона" ще ме извиниш! Да, има празноглавци като теб, които и без образование печлят много, но не си купуват колела а джипове...
ПЪТНОТО ПЛАТНО, Глупако, е за АВТОМОБИЛИ ! ! !
ВЕЛОСИПЕДИ - НА ВЕЛОАЛЕИ ! ! !
Като няма велоалея, Глупако, ще си караш колелото за "2 бона" в парка, а до там ще го буташ по тротоарите ! ! !
6.
bmw528i
14.10.2013 08:48:59
4
4
kvi sa tes 2 bona za kolela ve q sa savzemete malko i GLUPAK se pishe s u ne s O negramotnici koleloto nqma rabota na patq 6tot shi mina s200 i shi go kacha na nqkoi blok otgore.
5.
bg sad
14.10.2013 08:35:34
3
2
da i az ydarix edin takav alkoxolik i me osadixa v qmbol sadiikata pepa 4elikova i me izkara vinoven ot tgava q kalna pytkata i gagrici da xvane 4erviite gnezda da pravqt v gaza i da taka e za jalost tova e balgariq
4.
veloshofior
14.10.2013 08:33:43
10
2
do nomer 3
q mi kaji sq kat sam da 2 bona za velosipeda mi kak da go karam po trotoara be glOpak nali remonta mi shte struva poveche ot na tvoita kola
3.
Шофьор
14.10.2013 08:10:11
1
11
Този с колелото сигурно е луд някакъв или е бил пиян, за да кара по средата на пътя...
А всички други малоумни глупаци с колелата, които карат по улиците на града, където се движат колите са потенциални самоубийци!
Толкова ли е трудно като няма велоалея да карат по тротоарите примерно?
После шофьора е виновен, че малоумния колоездач няма 2 грама мозък в главата и е тръгнал м/у колите!
Не очаквам колоездач да ме разбере и сигурно ще спорят и ще ме нареждат, но всеки нормален човек и шофьор ще ме разбере!
2.
...
14.10.2013 08:04:12
0
10
Скоростта лесно може да се разбере с GPS. Преде седмица и аз пътувах, шофьора както винаги бързаше защото закъснявал и в по-голямата част от времето караше с 92-95км/ч. В случая да караш велосипед по тъмно е равносилно на самоубийство.
1.
как
14.10.2013 06:53:36
2
4
Как пътника прецени, че скоростта е 90км в час? Тази фирма е известна с "перфектните" си шофьори.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори