×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефката на „Питбул клуб” към Флагман.бг: На майка ви в пу*ката, ще ви е*а и неуките репортери


Шефката на „Питбул клуб” към Флагман.бг: На майка ви в пу*ката, ще ви е*а и неуките репортери
Нападнатото от агресивния питбул чау-чау все още не може да се изправи на лапички, стресирано е, скимти, пие антибиотик, за да не се инфектират раните по врата му
30 Септември 2013, Понеделник, 14:14 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

А ако питбулът на този безотговорен младеж бе захапал със същата сила някое дете, днес какво щяхме да си пишем из форумите, г-жо Кирова?

За пореден път се уверявам, че животът на БГ кучето е представлявал по-голям интерес от живота на българина, за съжаление. След всяка статия за агресия от страна на „най-добрия приятел на човека”, се появяват разбеснели се радетели на животни, които бранят с всякакви средства свирепите четириноги. Тези статии имат по-широк обществен отзвук, отколкото убийствата на хора. Подобна е ситуацията за дописката ни от събота, когато питбул се нахвърли около 18.20 часа на друго куче – чау-чау. Агресивното животно беше без каишка, а стопанинът му стоеше на стотина метра от него, наблюдавайки сцената безучастно. Песът с мощна челюст захапа за врата вързаното чау-чау и започна да го души и дави. Собственичката на чау-чау Лина Георгиева изпадна в шок и се разкрещя. Говоря като свидетел, защото присъствах на ужасната сцена.  Случаен минувач успя да спаси умиращото куче. Малкото чау-чау все още скимти, уплашено е, на антибиотици е, за да не се възпалят отворените му рани.  

Лина Георгиева подаде още същата вечер сигнал на спешния телефон 112 и до Община Бургас. До този момент резултат няма.

„След като питбулът напада други кучета, утре най-спокойно може да разкъса дете. Ще съдя собственика му”, категорична е Георгиева, която е и известен бургаски адвокат.

В същото време най-различни организации за защита на животните реагираха остро на дописката ни в събота и ни писаха всевъзможни писма. Една от защитничките на кучетата, по-точно на питбулите, е Соня Кирова. Във форума тя се обръща към Флагман.бг със следния коментар:

соня кирова
на майка ви в пу
*ката "питбул убиец" ще ви е*а и неуките репортери дето сте всичките. що като стопанина е тъп значи че кучето е виновно? търсите слава не на точното място” /запазен е правописът на авторката/

Въпреки обвиненията й към нас, че жена с името Лина Георгиева не съществува, Кирова е успяла да се свърже със собственичката на пострадалото чау-чау, научи Флагман.БГ. Тя е управителка на Питбул клуб и организация за защита на животните. В писмо до Лина Георгиева, тя отправя молба да се запази живота на питбула, в случай, че бъде открит.

Днес се свързахме със Соня Кирова, която ни обвини в клевета– кучетата не можели да бъдат агресивни.

„Кучето не е потенциален убиец, а стопанинът е. Науката неведнъж доказва, че генетично заложена агресия е невъзможна, освен ако Господ не се намеси и не стане чудо. Организациите работят в защита на животните и в подкрепа на науката. Самият термин "агресивно куче" в България не може да съществува, поради липсата на специалисти, които да определят едно куче като агресивно”, пише ни тя.

Кирова даже ни заплаши, че ще заведе дело за клевета.

В същото време стопанинът на агресивния питбул все още не е открит. Наши читатели ни информираха, че собственикът и кучето често обикалят в училищния двор на Базовото училище "Михаил Лъкатник", където учат и играят стотици малки деца. За съжаление, те не знаят името на младежа.

Флагман.бг ще следи случая. Отправяме молба към нашите читатели в случай, че знаят името на собственика на питбула. Според описанията на Лина Георгиева той е около 25-годишен, с къса права коса, висок около 175 см.


В категории: Животът


Автор
86
Коментара
86
Коментара по темата
86.
Славка
18.04.2016 15:00:13
1
3
Славка дето е дъщеря на цветелина горката все иска да и е вътре от едно време е така и така си остана а ония приятеля и ивелин е мега тъпото парче толкова не я ли разбра ква е хахахах
85.
........
27.10.2013 20:26:58
1
4
FLAGMAN VIE STE NAI SME6NIQ NAI SKAPANIQ NAI KORUMPIRANIQ I NAI PLATENIQ SME6EN SAIT V CQLATA STRANA ZA6TO NE VZEMETE DA GO IZTRIETE I DA SI LQGATE NAPRAVO 4E STE SUPER SMESHNI 4ESNOO JALKI I PROTIVNI
84.
Иван
04.10.2013 13:23:07
0
4
За кучетата няма да коментирам кое какво е - кучето е такова каквото го научи да бъде стопанина му.
Едно обаче е вярно - НАИСТИНА СТЕ ПРОСТИ ЖУРНАЛЯТА В ТАЗИ .... дори не мога да го нарека медия. Само за да напишете сензация не си правите и най-малкия труд да се информирате и да сте запознати с материята за която пишете.
83.
мим
03.10.2013 16:39:48
0
4
Кой е водачът? И боят/насилието изгражда ли характера:) Да не би да сте възприели доказано вредните теории на Сизар Милан, че кучето и човекът формират една глутница и човекът трябва да доминира, а кучето да му се подчинява?! Те са два различни биологични вида и няма как да сформират една глутница! И теорията водач-подчинен отдавна е отхвърлена в практиката и взаимоотношенията на куче-човек. Генетична характеристика на всяко куче е да следва човек и ако човекът е наясно как да го мотивира с позитивни методи, умее да разчита езика, анатомията, типа на нервната система на конкретното куче, не го подлага на стрес, физическо и психически тормоз и задоволява ежедневните му нужди от физически и ментални натоварвания освен храна и вода, социализира го с хора и животни в средата, в която живее, проблеми няма да има.
82.
istinata
02.10.2013 23:43:07
0
1
Премръзнали сме от търсенето.Номера на блока който бе проверен не е 75 а 57.
81.
istinata
02.10.2013 23:26:42
0
3
Сега се връщаме доброволците от проверката на адреса , който бе подаден от гражданин, че кучето което е имало сблъсък с чаучауто е на адрес Славейков75бл.6вход с име Смоуки-инфото е невярно(там живеят бабата и майката на момче което прилича на описанието в статията но то от месец август е в Гърция и не се е връщало-потвърдиха го управителя на входа и съседи).Това не е същото куче.Хората от жилището ни заведоха до още един питбул,който живее в този блок,той също се оказа че не е участника от сблъсъка.На тези адреси няма момче с описанието, което е подадено в статията.Разпитахме домоуправителите ,които също потвърдиха че в посоченият блок няма други питбули.Лошото е,че инфото за момчето от статията няма гаранция че е точното и проверяваме само по подаденото там,както са помолили за това и авторите.Утре ще се говори с жената на чау чауто ако може да даде и описание на питбула-вид,цвят и нещо повече за собственика.Всички искаме да го открием за да се разнищи случая и да бъде изслушана и другата страна.Дотогава аз лично спирам с коментарите,защото моето виждане на всеки е станало ясно и цел-да си понесе собственика наказанието по ЗЗЖ(въпреки, че може би е несъзнателен инцидент,т.е.изхлузване от нашийника.Кучето ако наистина не може да контактува с други животни и показва вид агресия да се изземе и да се рехабилитира чрез трениор.И ако просто собственика се окаже,че с цел го е държал агресивно,то няма да му се върне.А ако се окаже просто че си обича кучето, но не може да си позволи да го даде на училище или ако просто не е успял да го научи на послушание и то да знае кой е водача,да му се върне рехабилитираноА през времето когато то е на училище да се работи със собственика,за да се научи как да тренира след завръщането на кучето с него и как да му покаже кой е водача.Това засега от нас.Продължаваме търсенето.
80.
Ваня
02.10.2013 15:29:45
1
6
“За пореден път се уверявам, че животът на БГ кучето е представлявал по-голям интерес от живота на българина, за съжаление.”

И как така решихте, че животът не кучето има по-голям интерес от живота на българина?
Как от защитата на едно чао чао стигнахте до този извод? Доста странно.

От една псувня по Ваш адрес нещата се изродиха в противопоставяне на живота на кучето и живота на българина. Ами ако трябва да сме точни, за нашите управляващи нито едното – нито тругото представляват интерес. На тях не им пука за ничиий живот.Чак да ти иде да псуваш!!!

И как преди да познавате Соня решихте, че тя не защитава човешкия живот.
Само преди дни Соня започна кампания за едно болно момче, отритнато от всички БЪЛГАРИ както се изразявате Вие! Само преди месеци Соня помагаше на бременна жена с увреждания да има по-добър живот.
Защо си мислите, че хората, които са състрадателни към страданият на животните мразят другите хора?
Кога Вие последно направихте нещо за някой човек ей така просто без да чакате отплата? Чакам да помислите и да ми отговорите!
79.
Гочо
02.10.2013 11:16:46
5
2
Абе тия двете Сончето и Цветелинката , съдейки по страстните им писания , ми приличат много на недоклатени кучки нещо ... ?! Ама сигурно са помиярки , та за това не ги огрява ?!
78.
Гочо
02.10.2013 11:16:46
5
4
Абе тия двете Сончето и Цветелинката , съдейки по страстните им писания , ми приличат много на недоклатени кучки нещо ... ?! Ама сигурно са помиярки , та за това не ги огрява ?!
77.
Цветелина
02.10.2013 01:08:48
1
5
пример за куче което наистина може да се нарече убиец защото не просто е нахапало а е убило-Лиляна Станкова То и аз давам команди,но няма куче,което да ми е посегнало,един единствен път мъжкото хъски яде бой,за удушена котка,до сега винаги е пускал при команда !Обожавам котки и заради хъскитата не мога да си взема,сега остана сам,но пак не смея!-Но това не е в статия нали?Нима и това ще наречете хъски убиец и че не подлежи на обученбие за социализация?Защо се анатемосват само питбулите с думата убиец та дори да не са убили.Мразя насаждането на негативи.кучето е проекция на стопанина си-то се възпитава от него.Както е при хората.Във всеки подобен случай е виновен човека и трябва да си понесе наказанието,а кучето да бъде рехабилитирано и да е в дом където могат да го гледат както трябва.
76.
???
02.10.2013 01:07:34
0
4
Странно е да се мисли , че журналистката е нещо свързано с някой - пишещ свободни съчинения и фантастика :) Призовавам дамите и господата във "Флагман" , ако нямат желание да се дипломират , то поне да прочетат нещо за тази журналистика , така или иначе явно имате достатъчно време за глупости :)
75.
Мим
01.10.2013 23:48:22
1
5
Ако Фалгман.бг наистина искаше да следи подобни случаи да беше пообикалял дворовете на училищата, където ежедневно се пускат от мързеливите си собственици свободно да се шляят домашни кучета и да оставят екстременти и опикават, както е забранено уж от закони и наредби. Да бяхте задавали и въпроси към директо(к)ите на училищата защо не подават сигнали към еко-инспекторите , които пък от своя страна защо не се самоиниицират да правят ежедневни проверки и не регистрират най-после ВСИЧКИ домашни кучета в града? А към собствениците на питове, булмастифи, амстафи, кавказки, кангали, алабаи, канета, чаута, самоеди и прочие съзнателно селектирани агресивни породи да питат от какъв зор са избрали да притежават точно тази порода куче? Какво искат да демонстрират, че могат да си водят навсякъде в градски условия заредено "оръжие", а никога до сега не са се обучавали да умеят да го управляват и не им пука за околните дали ще пострадат от "случайно" натиснат спусък към тези "оръжия"?
74.
Цветелина
01.10.2013 18:14:42
0
1
Благодарим на Тодор Игнатов.Дано инфото ви е точно.Ще го потърсим там!Ще бъдем благодарни на всеки който даде точно инфо за момчето и кучето!
73.
oplashime cvukooooo
01.10.2013 17:09:01
0
0
hahahaha smqx smqx smqx analni banditi
72.
sonia kirova
01.10.2013 15:56:25
2
4
А за въпросното бИснее няколко секунди по-късно се бях коригирала в друг коментар,но нали само определени неща се публикуват тук все пак..подбрани. И да "интернет-писането" ми не е от най-добрите,защото имам живот извън виртуалната мрежа,за разлика от много хора и не си губя времето да чета какво съм писала по няколко пъти,че да си поправя грешките от бързането. Може и вие да опитате там-навънка. По-красиво отколкото в интернет.
71.
sonia kirova
01.10.2013 15:53:14
2
4
Целия разговор тръгна от там,че въпросната репортерка не е присъствала в часовете по български език. В своя предна статия беше написала: питбул-убиец,но кучето се оказа,че може би е АСТ не питбул и всъщност не е убило никого,а само е наранило леко друго куче. Така че етикет убиец,не е на място,всеки,които знае значението на дума ще се сети за това. Отделно има достатъчно материал кое куче е питбул и кое АСТ,помолих да проверяват преди да пуснат лъжливи новини и тази статия е резултата.
70.
до Цвъко
01.10.2013 14:05:28
2
0
Абе отворко що не се шибаш сам за да не ти разпоря аз гъза
69.
....
01.10.2013 13:02:22
0
2
OT 57 BLOK NE SE SESHTAM NIKOI S PITBUL
68.
Тодор Игнатов
01.10.2013 11:40:56
0
3
Кучето е от 57 бл. през деня бабата го разхожда на детската площадка, вечер момчето го пуска в двора на бозовото училище
67.
Тодор Игнатов
01.10.2013 11:40:55
0
4
Кучето е от 57 бл. през деня бабата го разхожда на детската площадка, вечер момчето го пуска в двора на бозовото училище
66.
ae ei maimuno
01.10.2013 11:09:03
1
2
ei maimuno ti ko gledash e misirki li tulkoven re4nik ai marsh
65.
Бат Цвъко
01.10.2013 11:06:35
5
3
Ако всеки един от Вас дето гледате кучета по панелките си , гледахте по едно прасе - сега пържолите щяха да са Ви без пари ! Ама нали сте си панелни плъхове , та много,много ... не можете да го зацепите това ! Ха сега - рИветИ пак че сте гладни и си разхождайте помиярите като пИдали !
64.
guest
01.10.2013 11:02:20
5
4
Г-ца Кирова да вземе самата да си отвори тълковния речник и да провери няколко думички как се пишат, като "биснее" например.Иначе пък махленските псувни ги владее до съвършенство.
Ама не се учудвам, аз лично рядко съм виждал интелигентен собственик на питбул.Повечето са "биснеещи" напомпани маймуни от фитнес залата.
63.
Rumen
01.10.2013 10:59:29
0
3
ZNA4I SAMO DA VI OBQSNQ VINATA NE E V KU4ETO A V SOBSTVENIKA ZASHTO 4ERNITE PORODATA KATO V TEZI SLU4AI SOBSTVENICITE IMAT VINA NE KU4ETATA NEZAVISIMO OT KAKVA PORODA SA
62.
просто един там
01.10.2013 10:48:26
2
4
Не пожелавам да ви нахапе пит кучетата,но отбелязвам,че ако бъдат нахапати от такъв вид ,друга песен ще запеете..Явно всички тук са собственици на питове и питоподобни.Няма лошо,но като си знаете нрава на кучетата им носете наморници в случай,че ги изпуснете.Аз също съм кучкар и съм бил свидетел как питбул просто се нахвърли на друго куче,защото усети ,че не е доминантно като него.Едно е да ти ударят просто един зъб,друго е да ти разкъсат врата....айде стига се правете,на слабоумни....
61.
DO просто един там
01.10.2013 09:45:55
3
3
EI NEDEI POJELAVA DA BUDAT NAHAPANI NA XORATA KU4ETATA, GLEDAI TI DA NE SI NAHAPAN AZ SUM KU4KAR NESHTO PROTIV LI IMASH E ??????????????? NAI OPASNI SA BILI PITBULITE Q SEDNETE I PO4ETETE MALKO E NE SA IZLAGAITE E VIE GI ISKARAHTE DINOZAVRI TEQ PITBULI .
60.
Rumen
01.10.2013 09:39:52
2
2
shto ste dali minusi na vsi4ki qvni reporter4et hahahha prestanete da nagleete ve4e 4e se izlagate adski mnogo
59.
Мартин
01.10.2013 08:40:06
2
7
ами спрете да преувеличавате с лъжите и незнанието в търсенето на ГОЛЯМАТА СЕНЗАЦИЯ.на нормалния гражданин му е пределно ясна страстта на журналистическите мърши,а именно да направим от мухата слон,за вас журналистите монетата е само с 1 страна и тя е страната на сензацията.Соня много правилно ви го е казала,а отношението на повечето организации да ви псуват и нареждат напълно си го заслужавате когато се престаравате с измислиците си.относно инцидента цялата вина е на стопанина на кучето,кучето е като дете както го научиш такова ще е,ако вие не си възпитате детето от малко дали то ще е виновно че е простак или родителите му?същото е и с кучетата
58.
права
01.10.2013 02:10:37
2
6
правилно ви го е казала
57.
Madeleine
01.10.2013 02:07:27
0
5
Ако някой на някого иска да се извини, нека го направи! Ако някой иска някого да съди, нека го направи! Важното е да се спаси "агресивното" куче и да се рехабилитира, то няма вина за случката, имайки предвид и нрава на "чау-то" и, естествено да бъде "обесен" най-после, публично един недобросъвестен собственик. Защо някои са се захванали със Соня и нейните изявления, когато проблемът не е на нейния адрес ? Самата Соня много добре обосновава намеренията си и не е необходимо да се спекулира с нейни "ядни" реплики. Моля всички да бъдем обективни и да разсъждаваме в полза на животинките, защото в случая става дума за тях! <3
56.
Жан Валжан
01.10.2013 01:22:39
0
8
Ако е възможно избийте хората около случката и оставете и двете кучета живи. Всичко ще си дойде на мястото тогава!
55.
Цветелина
01.10.2013 01:21:49
0
4
Прилагам коментар на Соня Кирова към първата ви статия в случай че някой не е наясно че има и първа.Там мнението на момичето е ясно написано:
соня кирова
29.09.2013 20:34:08
Рейтинг:
6
свързахме се с жената,сега остава да се осъди идиота и кучето да иде при нормален стопанин и да се рехабилитира от агресията
54.
istinata
01.10.2013 00:48:36
0
6
И моля ви бъдете поне реални и не коригирайте рейтингите на коменарите които са ви неугодни сега по малките доби изведнъж,така още повече петните професионалната си прозрачност.Очевадно е какво правите,а и хората които се занимават с подобна дейност в подобни сайтове са наясно как се прави това!Просто е грозно!Коменарите и отношението на хората тука достатъчно е ясно,какво мисли болшинството за случката!Отново моля за прозерачност!Не ни мисляте за неуки и прости,все пак не само вие работите със сайтове!
53.
просто един там
01.10.2013 00:17:16
5
3
На всички кучкари им пожелавам да им нахапе пит техните кучета ,тогава ще си променят мнението за неагресивните му качества.И относно момчето,разбира се ,че само то може да се намеси,оставаше и жената да си пъха ръцете в устата на пита.Дори и да е преекспонирана статията ,няма по -опасно куче от пит и потоподобни по отношение на нараняване и травми на животното-жертва..
52.
кучкарка
30.09.2013 23:53:27
1
6
Кучета и от двете породи "питбул" и "чау-чау" са с такива породни характеристики, че са неподходящи да са свободно пуснати в близост до други себеподобни, защото проявяват своите естествени породни характеристики за изясняване на йерархията, доминантност, безстрашие и т.н., т.е влизат в борба до край и последствията са наранявания, разкъсни рани и дори смърт. И това не зависи от тяхното възпитание и обучение. Законът у нас е прекалено мек и единственото ограничение е такива кучета да не се водят от непълнлетни лица. Същото важи и за други породи с охранителни и защитни породни характериситики - овчарки, ротвайлери, кане-корса, догове, Перо де Преса Канарио дог, самоеди, риджбеци, бурбули и т.н. Би трябвало да има спец. тест за притежание на тези породи кучета и при неиздържан тест да не се разрешава на човек да притежава куче от такава порода. А средата и некадърното отглеждане/обучение на каквито и да е породи може да доведе кучето до агресия и при сигнал/жалба за такава проява трябва да се проверява собственика с контролен тест за владеене на питомеца му. Въобще крайно време е свободната търговия с кучета тип "домашно" развъждане и тип "ферма" да бъдат силно ограничени с по-високи данъци, а тсобствениците на кучета със съответните охранителни, защитни и естествени агресивни качества да бъдат обложени с много високи данъци напр. минимум 1000 лв. годишно.
51.
Цветелина
30.09.2013 23:45:49
2
5
Защо?Защото иска спазване на Законите и тяхното прилагане ли?Или защото именно че търси истината и правото на живот е трън в очите на този който не му отърва?Такъв тип агресия като вашата АХИЛ не я толерирам,към никое живо същество!Света няма нужда от агресия а от спазване на законите ни!И този който не ги спазва,трябва да си търпи законовото наказание!
50.
ахил
30.09.2013 23:21:28
9
5
такива като соня кирова трябва да ги влачат с кола както райчо влачеше онова куче !
49.
Български Питбул Клуб
30.09.2013 23:02:19
3
6
Извиняваме се на редакцията от името на Соня Кирова за ругатнята. Съжаляваме, че клубен член е реагирал по този начин на неточната информация разпространена на Вашия сайт. Без да претендирам, че съм запознат със случката мога да Ви уверя само в едно: На първо място питбула е куче и след това е питбул. Затова следващия път можете да си спесите породознанието и да напишете куче без повод примерно, или шарено куче се сблъска с пухкаво. Сигурен съм , че ще се справите, защото вече показахте, че не Ви липсва фантазия.
С уважение!
Български Питбул Клуб
p.s. Този път от "управителя"
48.
baihui do #38
30.09.2013 22:38:39
0
7
Слушай бе,келеш!Ти си толкова кучкар колкото аз съм безмоторен пилот! Поведението на едно куче се определя от възпитанието от стопанина му още от раждането му! Това важи в пълна сила и при хората. Ако едно дете е било малтретирано и унижавано в ранните години,то може по-късно да стане и жесток убиец!Преди повече от 20г. дъщеря ми доведе един две-годишен кокершпаньол подарен от нейна приятелка. Тъжното бе, че баща й не обичал животните и при всяко изпускане когато е било кутре го е налагал с един дебел синджир.Животното беше толкова стресирано,че когато се повишаваше тон започваше неистово да лае и дори да хапе.След като кучето почина дъщеря ми купи 3-месечен лабрадор и го възпита така,че дори по невнимание да го настъпиш по лапата то само изскимтява и ляга по рем.Аз съм го чул да излае само веднъж преди 6-7 години.Така че,кучкарю,всичко опира до възпитанието на хората и на животните !
47.
шефа
30.09.2013 22:26:38
5
6
най ми е отвратително да видя как някой пумияр сер.е в градинката а собственика гледа доволнo, градинката където играят децата ми...
46.
Simeon Hristov
30.09.2013 22:07:32
0
7
tuk ima mn hora koito sa pravi 4e ne ku4eto e vinovno a sobstvenika . imal s1m 2 pitbula sega imam treti i moga da vi kaja 4e tezi ku4eta vobste nesa tova koeto si mislqt pove4eto hora ubiici i tem podobni . kakto e kazano po nadolo te za6titavat sbstvenika si . dali pak dr kuche ne se e spusnalo p1rvo to ? ? kakvo kato e chau chau nemoje da bade agresivno li ?
45.
Менгеле
30.09.2013 21:54:05
11
6
До всички селяни които си нямате работа ще кажа :яжте бял хляб не лаина защото закона отдавна не е във ръцете на държавата по този въпрос а във наши така че си вържете грозните псета които са ваши копия и им сложете наморници че оловото ще ги застигне със сигурност!
44.
Мариета
30.09.2013 21:48:28
2
5
Г-жо Гайтанджиева,не само Флагман.бг ще следи случая,ние също ще проведем наше си разследване и ще стигнем до истината,бъдете сигурна! Твърде жалки са опитите ви за журналистика!Един професионалист би трябвало да подплати твърденията си със снимков материал .Имате ли такъв??Един стойностен журналист,не преекспонира фактите,а се основава на тях.Един сериозен журналист,проверява,преди да титулува лицето Соня Кирова като шефка или управител.Всичко е твърде непрофесионално.,прекалено голяма лаищина струи от вас .
43.
istinata
30.09.2013 21:21:22
3
3
Василева:Соня! Ясно е, че тука става дума за комплексирана журналистка, която търси сензацията. Ясно е, че става дума за преекспониране на факти. Само не знам защо падаш на нейното ниво. Собственичката на чау - то ясно ти е представила своето мнение. По-добре е да влезеш в комбина с нея, отколкото със самозабравила се женица, наричаща себе си "журналист"...
преди минута · Редактирано · Харесвам · 1
42.
Цветелина
30.09.2013 21:17:39
4
4
А и да добавя-страшна е не псувнята,а лъжата.Лъжата води до пресъпления.Преекспонирането води до негативизъм към животните.А и никой не се е запитал,как е момчето и дали след нахапването по ръцете е добре.Да нека си понесе последсвията според закона,нека се изземе Кучето както писа Соня Кирова и се рехабилитира от хора, занимаващи се с породата, и да се даде на семсйство,което ще се грижи за него.Аз не виждам нищо лишо в това човек да иска спазването на закона и защитаването на право на добър живот на дадено животно как то в случая иска Соня Кирова.Е не са и издържали нервите и се е изтървала с груби думи,но на една лъжа за куче страшилище и убиец и че има разкъсано животно,което е негодно да бъде нормално куче,всеки нормален би се ядосал,защото масово вече се назажда тази омраза към животните от разни журналисти и репортери.Истинските хора търсят истинското и правилно решение и пишат истините,както са били и най-вече който са видели с очите си.
41.
Valq
30.09.2013 21:03:00
1
4
Statiqta ne e podkrepena s fakti. Edin reporter bi podkrepil statiqta si sas snimki I fakti kogato ne e samo klukarska, a reportera e bil na sabitieto - vcherashnata statiq. Spored svidetelite nqma razkasano kuche ot agresiven pitbul ubiec. Ubiec az naricham tozi koito e ubil . Zaglavieto vi naistina e smeshno - Kirova ne e shef, a e vidno che zashtitava zakona I negovoto spazvane. Molq ne preigravaite neshtata v statiite si v tarsene na slava I reiting, a badete po obektivni. Podkrepqm izcqlo Kirova. Imame nujda ot tochno takiva hora kato neq v obshtestvoto.
40.
лекия
30.09.2013 20:53:30
3
4
много ме кефи как жените се хващат на такива тъпотии да защитават празни каузи и да се хващат за думи...едната какво казала ама то другата как го написала... много сте прости отивайте си на село и дано има някой който да ви спре интернета за да не замърсявате със селянията си ефира...
39.
Румяна Сърбинска
30.09.2013 20:53:04
5
5
Пишете предимно глупости (авторката на статията). Питбула НЕ Е бил пуснат, а се е е отскубнал, след провокация на свободно припкащото чао чао. Стопанина на питбула е бил единствения опитващ се да разтърве животните. Чао-то има лека повърхностна рана. Сипете лъжа след лъжа. Стига. И не знам защо едно махленско сбиване на две мъжки кучета, трябва да се превръща в проблем от национално значение? Не ви ли омръзна да очерняте породата питбул, да доукрасявате обикновенни случки и да мелодраматизирате, само и само да имате малко повече читатели на жалките си статии? Надявам се собственика на питбула да се появи и да Ви осъди за клевета. Лека вечер.
38.
KU4KAR
30.09.2013 20:50:26
6
4
KU4ETO KOETO HAPE NAI MNOGO HORA I KU4ETA E LABRADOR I GOLDAn RETRIVAR SORI AMA E VIARNO DI6AITE DALBOKO RAZBIERA4I NE6TASNI DA VI SERA V LAINIANITE USTI
37.
sonia kirova
30.09.2013 20:42:43
3
1
Не не в заглавието съм шеф,в статията управител..
36.
Цветелина
30.09.2013 20:40:10
3
4
А и не лъжете хората че Соня Кирова е директор на Клуб.Никъде момичето не е казало че е такова.В клубовете няма директори,всеки един интелигентен човек знае това.Отново невярна информация,за съжаление.соня никъде в коментарите си не е казала че хората трябва да се убиват и че подкрепя убийството на хора и защитава само питбулите,Тя защитава правото на добър живот на кучетата и това е видно от нещата и защитава законите и държи на тяхното реализиране.Моля да поправите грозното си заглавия неотговарящо на истината,ако все пак държите на професионалността си.
35.
DO VSICHKI NESHTASTNICI
30.09.2013 20:39:51
0
4
NETRQBVA TAKA DA SE RAZHOJDAT KUCHETA BEZ KAISHKI I NAMORNICI V NQKOI SLUCHAI
34.
Цветелина
30.09.2013 20:32:34
0
5
Коко след като знаеш кой е питбула и собственика би ли информирал в районното,защото тука пише че жената е информирала полицията за случая.А и тъкмо да се види собственика и да си понесе наказаниято.Отделен е въпроса че и Лина Георгиева трябва да бъде санкционирана,защото свидетелите казват че и потърпевшото куче е било без повод и наморник.Кучетата не са виновни а само потърпевши-едното го боли,а другото явно не е претърпяло никакво възпитание и не е научено да контактува със себеподобни.Подкрепям Соня,че с цялата си душа и сърце и напълно според закона за ЗЗЖ в нашата държава иска справедливост-налазание за собствениците,здраве за потърпевшото куче(заинтересувала се е как е животното) и изземване ако наистина с цел нападение се е втурнало кучето на момчето.Но всеки наясно за това как контактуват кучетата спрямо,пол,ситуация,територия,възраст и размер е наясно,че има огромна разлика между сбиване на кучета било за територия или нехаресване помежду си,сбиване с цел да убие и убиване на куче.Думата на репопртерите АГРЕСИВЕН ПИТБУЛ е смешна,и РАЗКЪСА,УБИЕЦ.Не обичам преекспониране на нещата.Истинският репортер пише това което е видял с очите си и го погкрепя с факти-снимков материал или клип на събитието което описва.Не се осланя на думи само и слухове,а и гледа двете страни на нещата.Останалите за мен са писарушки наистина търсещи сензация ,но незнаещи как да стигнат до такава.А агресията в обществото ни е достатъчна,за да подклаждаме такава към дадено животно или човек още по-голяма.Величието на една нация си личи от отношението и първо към животните и природата.Аз държа на истината,а тя е много по-различна от описаната в случая за съжаление.Моля бъдете обективни в нещата които пишете и ги подкрепяйте с факти ,както наистина прави един добър журналист и репортер.
33.
аз
30.09.2013 20:20:16
1
2
До 31
Приятелю, поработи върху правописа си, належащо е !
32.
istinata
30.09.2013 20:15:53
1
2
Ярослава Узунова

чакай малко,тази жена беше тази вечер в обграждението,кучето също беше там,това е едно постригано чау-чау.видимо на кучето му нямаше нищо,но сега се сещам,когато едно момиче влезе с един мъжки голдън и момичето веднага дойде да издърпа Касил,после спомена ,че кучето наскоро е имало инцидент и сега се притеснява от всички.живее около кметсвото някъде.Ами аз за тези две чау-чаута писах.идвете изглеждат здрави
31.
istinata
30.09.2013 20:13:00
2
3
jivko tonev "Dsa bqh v gradinata s moeto dete istinata e che sobstvenika na pitbula go istarva se izmakna ot nashiinika i se sbiha s drugoto chaochao momcheto pribqga i zapochna da gi raztarva jenata zapochna da pishti bez nsh da prai ostrani imashe 20 choeka sobstvenika na pitbula izvika na horta golemi maje a te gledaba i nishto v toq moment isko4iha ot nqkade 3 ma prkqteli na momheto i uspqha da gi raztarvat tuk govorim za 2 mashki kuheta sredna poroda koito poprincip trqbva da sa s namor.ici chaohao sashto nqmasje dori uhapa momcheto dokat gi raztarvavashe no pak kazvam toi gi raztarvavashe sam ve hora kak sa raztarvavat 2 golemi majki kucheta vinoven e he sa isplazna ot bashiinika qvno ne bil mn stegnat no momcheto napravi vkoto moja raztarvaha izvini sa ze kuhero i go izdarpa za vrata slji mu kaidha izvini se na jenata tva beshe biha se 1 min pitbula go zahapa mislq che za vrata ne beshe tolkova seriozno ko shte sadite ko shte prespivate majki kuheta normalno e sluhva se ama da obvinqvate mocheto koeto hapeha pred men dokat gi raztarvavashe i tuka mnogo laji tva e cqlata istoriq"
30.
Нина
30.09.2013 19:49:10
2
4
Тук темата трябваше да е "Стопанинът да бъде санкциониран", а то стана махленски спор между две афектирани жени :) Мнооого "сериозна" медия е този сайт, няма що :) Очаквам следващата статия да бъде "Харесах си обувчици в мол-а, но някаква ги купи преди мен!" :)
29.
коко
30.09.2013 19:26:41
2
5
това е вече второ нападение на този питбул над куче в квартала,а собственикът му не взема никакви мерки,до кога ще трае обществото такива буклуци
28.
sonia kirova
30.09.2013 19:09:30
4
4
Само да кажа,че вчера кучето си биснееше и играеше в парка,така че това,че не можело да стане на крака отново е ЛЪЖА
27.
сиси
30.09.2013 18:40:30
2
4
Ей за това жена ми като излиза с децата навън носи в себе си пистолетче и при нужда бам-бам-в в измисленото тяло на собственика на кучето и в самото куче.Вече имахме такъв случай и беше интересно.
26.
sonia kirova
30.09.2013 18:39:52
2
1
а другите коментари от статията където ви псуват още няколко човека къде са? Или просто понеже аз се свързах с вас решихте само мен да подхванете :))
25.
sonia kirova
30.09.2013 18:35:49
1
1
целите разговори са тук https://www.facebook.com/sonchetu стената ми е с публични настройки,така че всеки може види истинската "сцена"
24.
sonia kirova
30.09.2013 18:31:43
2
2
"Sonia Kirova
Здравейте,във връзка с кученцето ви,съжалявам,че ви безпокоя,но не обичам подобни случай да се забравят. Искам да ви помоля да запазим живота на питбула,защото все пак кучето не е виновно с нищо,че стопанина е глупак. Моля ви ако имате данни на собственика да ни ги предоставите,за да изискаме кучето да бъде отнето,а на него да се сложи забрана за отглеждане на кучета (или поне едри породи) както и глоба,която е описана в ЗЗЖ. Благодаря ви!"
23.
Milena Koeva
30.09.2013 18:29:11
3
6
BRAVO Sonq podkrepqm te s dve race :) sloji gi na mqstotoim
22.
sonia kirova
30.09.2013 18:18:50
1
1
За всики,това е разговора ми с репортерите и със собственичката,както искате го разбирайте,на всички мисля,че е ясно защо само подбрани думи са показани в статията :) И дали някъде съм писала,че кучетата не могат да са агресивни..доколкото знам не съм . ясно на български написах,не че не могат да бъдат,а че не се раждат с генетично заложена агресия.
21.
sonia kirova
30.09.2013 18:17:02
2
2
"Sonia Kirova Не браня питовете само,тук става дума за етикети,по-нагоре дори бях дала пример с човек от преди една година,а репортерите си имат кодекс,където ясно пише,че нямат право да лепват подобни етикети. Кучето може да го нарекат убиец,само и единствено ако е убило човек или куче,а тук такова нещо няма
"
20.
sonia kirova
30.09.2013 18:16:02
1
1
"Sonia Kirova Разговора с Лина няма да го пускам,защото е личен,който иска може да пише на жената..Жената си е изключително прилична и добродушна,не е виновна за нищо,че нечути репортери търсят слава с лъжите си
преди 4 часа · Редактирано · Харесвам

Cvetelina Kirova da
преди 4 часа чрез мобилния · Харесвам

Смйешка Смйешкова Дай инфо за жената. как да я намерим?
преди 4 часа · Харесвам

Sonia Kirova Малко ми е неудобно да пускам чужди лични контакти тук..в приятели ми е и следи стената ми когато е на линия,коментирай тук какво искаш от нея,а тя ако реши ще ти пише..с нея сме се разбрали която когато има информация за малоумния собственик да я сподели на другата,за да може да изземем питбула,а за собственика да изискаме забрана за отглеждане и притежание на куче.
преди 4 часа · Харесвам · 2"
19.
sonia kirova
30.09.2013 18:15:30
2
3
"Sonia Kirova кучето е добре,за което се радвам най-много,но дали е лека или тежка раната,кучето е живо и не е с опасност за живота си,което прави етикет "питбул-убиец" чиста клевета и лъжа!
"
18.
sonia kirova
30.09.2013 18:14:39
1
2
"Sonia Kirova Дадох си контактите под статията и тя се свърза с мен. Сега ще разуча въпроса как стои със съда в такива моменти,защото ми омръзна псевдо-репортери да развяват наляво лъжите си и да манипулират хорското мнение.
"
17.
onq
30.09.2013 18:12:42
1
3
taq statiq e tolkova vqrna kolkoto i tazi "Победителят от "Писта Бургас" с жестока катастрофа в Русе, лекари се борят за живота му"
izlagate sa ve4e myr6i
16.
sonia kirova
30.09.2013 18:09:52
1
3
"сега виждам,че на емайл сте ми писали
виждам,че кучето е добре,много се радвам,за което"
15.
sonia kirova
30.09.2013 18:09:17
1
4
"Целта ми вмомента е,това куче да се изземе и да се даде на собственик,които ще го рехабилитира,а собственика да получи забрана за отглеждане и притежание на куче или поне куче от този тип порода."
14.
sonia kirova
30.09.2013 18:08:27
1
4
"За вашата случка ни интересува единствено вашето куче да е добре,питбула да е добре занапред,а собственика да си получи заслуженото..та било дори и само глоба
И най-вече в ръцете на собственика да не попада подобна порода куче повече"
13.
sonia kirova
30.09.2013 18:07:10
2
5
Лъжите ви край нямат :) вадите всичко от контекста поне публикувайте целия разговор и не знам от къде ви е хрумнало,че съм ШЕФ на питбул клуб :) + това моля добавете и думите ми където съм писала,че лично аз искам да помогна собственика да си понесе последствията,стига лъжи вече
12.
smqqxxxx
30.09.2013 18:05:54
4
5
Zdraveite Женя ГАЙТАНДЖИЕВА iskam samo da vi popitam koi vi izlaga che Sonq kirova e shefka na Pitbul klub i Ne samo Sonq Kirova e komentirala a oshte dosta xora, sushto taka sledq statiite i polovinata razgovor ne e predostaven ot vas narochno ne preuvelichavaite ;)
11.
sonia kirova
30.09.2013 18:05:12
6
5
"Кучето не е потенциален убиец,а стопанина е. Науката не веднъж доказва,че генетично заложена агресия е невъзможнна,освен ако господ не се намеси и не стане чудо. Организациите работят в защита на животните и в подкрепа на науката. Самият термин "агресивно куче" в България не може да съществува,поради липсата на специалисти,които да определят едно куче като агресивно. А думата "убиец" явно не ви е много ясна,моля проверете значението й в тълковния речник или представете доказателства,че точно това куче е убило друго. Моля занапред пишете в статиите си само истини,а не клевети!"
10.
sonia kirova
30.09.2013 18:04:30
6
3
"Всичко ми прави чест,при положение,че статията ви е пълна с измислици Не знам кой търси слава,но вероятно е този,които пълни медийното пространство с лъжи Това,че вие сте наук репортер,не запознат с научните факти и доказателства не е мой проблем. Но моля занапред не лъжете,за да не сте стига до съд за клевета."
9.
sonia kirova
30.09.2013 18:03:55
5
5
"А думата "убиец" явно не ви е много ясна,моля проверете значението й в тълковния речник или представете доказателства,че точно това куче е убило друго. Моля занапред пишете в статиите си само истини,а не клевети!"
8.
Ох...
30.09.2013 17:44:58
3
9
Г-жо Гайтанджиева, езикът, който е държала въпросната г-жа Кирова наистиа е невероятно грозен и не го оправдавам. Но нека погледнем реално на ситуацията. Факт е, че много от нещата, които е написала, са верни. Всяко куче може да нападне, просто в случая е станало с питбул. Наистина нямаме етолози, които да определят кое куче е агресивно и кое не. Цялата отговорност пада върху стопанина, не върху кучето. Вие очевадно не сте запозната със спецификите в поведението на животните, пишете на изуст. Това, че определено куче проявява агресия към друго опредлено куче няма никаква връзка с агресията на породата или дори това куче към хора. Аз също мисля, че използвате децата за придаване на неоебоснован драматизъм в случая. Особено що се отнася за питбули, при тях е изключелна рядкост да нападнат човек, не е в природата им. Може да имат агресия към животни, но не и към хора. Да не говорим за малки деца. Съжалявам за случката, стопанинът на питбула задължително трябва да бъде подведен под отговорност, недопустимо е кучетата да тичат свободно пуснати, когато не са социални! Бих се радвала в бъдеще да чета обективни статии от сайта ви, написани от автори, поне малко запознати в дълбочина с темата, която коментират. Личните нападки далеч не са израз на професионализъм.
7.
АБ
30.09.2013 17:20:00
1
12
докато общинска полиция не започне стриктно да следи за това как се разхождат кучетата и дали стопаните им спазват законите всеки един от нас може да бъде потърпевш.Ако се налагат глоби и съответно бъдат събирани тези глоби, няма да си позволяват подобни своеволия!!!
6.
бургазлия
30.09.2013 16:27:50
7
12
сега в София се тровят кучета, после и в Бургас. всички до едно. :)))))))))))
5.
шефа
30.09.2013 16:03:33
3
7
аз доколкото виждам по парковете често не се спазва наредбата да се държат големите кучета на каишка... след всеки случай в страната който получава отзвук в медиите, общинска полиция се активизира за 2-3 дена колкото да покаже дейност , после всичко тръгва по старо му докато не се случи следваща беда
4.
николаев
30.09.2013 15:45:31
4
8
не оправдавам стопанина на питбула че го е пуснал свободно извън разрешените за това места но никак не съм съгласен да се лепи етикет на дадена порода само защото така ще е по атрактивна новината ... имам предвид че на ден биват ухапани десетки хора и животни от дребни породи кучета които си ходят навсякъде свободно има ухяпани от улични кучета и котки но новините за тези случаи не се котират високо . когато се публикува нещо е редно да се мисли безлристрастно и да не се насажда ненужна омраза ....
3.
питбул
30.09.2013 15:39:43
10
12
Имам женски питбул от 8 години. Гледам го заедно с още две кучета от други породи - мъжко и женско, от друга едра порода. Никога не е посегнал да дави някое или да го наранява, но и те не го закачат, при това не са взети по едно и също време - питбула беше първи, но ги прие всяко , когато дойде в дома ни. Гледам ги в къща с двор. Пускам ги и на свобода на пътя и никога не е налитал да дави животно или човек. Единственият проблем е, че питбула е водач на другите кучета по природа и много привързан към стопаните си. Напада само, ако някой нападне него или стопанина му, но не за да убие, а за да сплаши. Най-голям проблем когато съм с пирбула са дребните породи. Те са страхливи лаят и нападат с цел да сплашат, а тогава питбула ми застава в заплашителна поза пред мен, за да ме пази и аз го хващам и прибирам, за да не пострада страхливото куче. Питбула е чудесно куче и не трябва да се нарочва за лошо, само защото дребните породи изглеждат безобидни (а всъщност не са). Аз съм хапана два пъти, все от дребни кучета и то без да ги закачам (дори не ги видях)!
2.
p
30.09.2013 15:35:54
4
25
Съди до дупка!!!
Тея малоумници с опасните кучета трябва да се глобяват сериозно когато мастията им е без наморник.
1.
така е
30.09.2013 15:34:35
1
14
Съгласна съм, кучето не е виновно, че е отгледано така, или дори че е било пуснато/изтървано. Собственика да понесе последствия, но не и животното. Все пак кой се очаква да е по-умен?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район Безумие! Стотици хиляди българи притежават пистолет, пушка... Безумие! Стотици хиляди българи притежават пистолет, пушка... Населението намалява, оръжията се увеличават Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Сигнал до Флагман.бг: НПО подвежда бургазлии с безплатен курс по турски език, а после иска пари "за консумативи" Виждайки големия интерес, представителите на НПО решиха да се облажат, като съберат „символични месечни дарения“, твърдят потърпевши
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори