×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фарад, в Сирия ще се напиеш ли като свиня и ще посегнеш ли на сервитьорка?*


Фарад, в Сирия ще се напиеш ли като свиня и ще посегнеш ли на сервитьорка?*
От Областната дирекция на МВР потвърдиха фактическата обстановка около случката – заведението се намира на ул.“Оборище“
13 Септември 2013, Петък, 12:03 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка БТА

Най-малко след това братята й ще ти строшат мутрата, я тук ти искаш и полиция да те пази, защото си имал официален статут

Тази вечер в заведението на сестра ми беше пристигнал един сирийски бежанец, който твърдеше, че се казва Фери, но сигурно се казва Фарад или нещо от сорта. Някога учил у нас, сега избягал от гражданската война пак у нас, защото знае езика. Така разказваха другите от съседните маси, понеже от около месец се мотаел из нашия район, та го разучили. Човекът беше вътре. Аз и моя приятелка журналистка седяхме отвън. Имаше и двама юристи на съседната маса, които познавам.

Сириецът беше с рускиня - дебела, ама колкото дебела, толкова и лека като жена. Оная взе да заголва баджаци, награбваха се, абе само дето не се  нае...ха вътре. Виждаше се през прозорците. Другите клиенти бяха отвън, като нас. По едно време сириецът се напи, рускинята също. Той стана агресивен и взе да вика. Сестра ми му каза, че повече няма да му сервира алкохол, ако обича, да си плати. Оня взе да й крещи, после стана и тръгна заплашително към нея. Помислих, че ще я удари,  сто на сто смяташе да я удари! Макар че, ако питаш Надя, ще ти каже, че е нямало нищо страшно, защото е свикнала на такива клиенти.  Влязох вътре, хванах го за ръцете, за да не посегне, оня си отскубна едната ръка, в която държеше чаша и замахна да ми я забие в лицето. Наизскачаха и други клиенти, обуздаха го. Сириецът продължи да крещи на разбираем български език:  „Аз съм сирийски бежанец, нямате право да ми отказвате да ми сервирате! Нямате право така да се държите!" Хвърли чашата на пода и я строши.

Аз му казах да си ходи в Сирия при Башар Асад и че няма място за такива бежанци като него у нас. Това го вбеси още повече – продължи да врещи на арабски, вече не знаехме какво казваше, но със сигурност бяха обиди. Дебелата рускиня, като видя всичко това, замахна и с една ръка събори всички чаши и чинии от масата на земята и на свой ред продължи да троши всичко, което виждаше пред очите си от аранжировката на заведението. Приятелката ми – журналистката, направо не можеше да повярва, скара й се. Рускинята пощуря: изпъчи се и почна да вика на развален български: „Всички бургазлийки стье най-гольемите шлюхи на България“ – в смисъл долнопробни жени. И подобни. Така или иначе в един момент и двамата си тръгнаха, но сириецът изсъска, че щели сме да се видим отново. Помислихме, че ще се обади на други „угнетени“ сирийски бежанци като него - да дойдат да разбият заведението. Но след малко той се върна с полиция. Оплакал се, че в българско заведение отказвали да му сервират, защото бил сирийски бежанец. Полицаите ни взеха показания и си тръгнаха. Не знам какво е описал в жалбата си срещу нас, но полицаите виждаха колко е пиян. Не вярвам да има редовни документи за престоя тук. Свидетели на случката бяха журналист, адвокат, юрисконсулт... Все читави хора.

Случаят е много показателен що за боклуци пристигат като бежанци тук и що за поведение демонстрират. Едва ли в Сирия този би си позволил така да се държи със сервитьорка, защото после братята и баща й ще му строшат мутрата най-малко. Да не говорим, че надали така би се напил като свиня в държава, където алкохолът е разрешен, но не и толериран. Като гледам как сирийските бежанци смятали и гладна стачка да вдигат у нас, защото не сме ги посрещали както трябва, точно такива случаи като този от снощи трябва да се описват, за да нямат простор разни платени правозащитници да притискат държавата ни да се грижи за подобни бежанци, които се държат в България като в бащиния.

 

*заглавието е на редакцията, а текстът е свален от магнетофонен запис дословно, не посочваме името на брата на Надя по негово изрично настояване. От ОД на МВР-Бургас потвърдиха фактическата обстановка около случката




Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
17
Коментара по темата
17.
nikita
14.09.2013 12:00:43
0
0
те и сега от бмб така правят ама после никой от областната дирекция не ги защитава
16.
baihui
13.09.2013 22:55:20
0
9
Преди много години бях свидетел когато в нощния бар на Интерхотел “България“ един пиян мангал правеше подобни простотии.Обадиха се в МВР,дойдоха трима милиционери,вкараха мангала в един страничен коридор и го направиха на дроб-сърма след което със служебната кола го изхвърлиха на плажа!Ех,Тошо,тъгувам за тези времена!
15.
Гост
13.09.2013 19:18:45
0
6
Такива изстрадали "бежанци" ни трябват - изнасилвачи на студентки от НБУ, побойници, уахабити и всякаква измет. "Браво" на българската дипломация, полиция и армия. Наистина човек може да се чувства защитен и сигурен! Стига безгранична толерантност - не може да сме толерантни към нетолерантните. Не може да си толерантен към рака, който те убива!
14.
Иван Димов
13.09.2013 14:39:46
1
4
Абе хора, какво ни занимавате с някакви пиянки?

Във всяка нормална държава тези двамата биха се озовали в ареста за поне 48 часа с едни хубави глоби.
13.
до Цвъки
13.09.2013 14:23:21
1
6
Точно това казвам страхльо. Братът на момичето, ако си прочел изобщо статията, е постъпил правилно - така се прави. Не го мисли за толкова тъп тоя брат, на момента е направил каквото трябва. За после не му мисли толкова, а ние българите ако е за мръсотия - като нищо ще го изпеем ако му беше хвърлил на арабина една кола бой на място.
12.
Бат Цвъко до #10
13.09.2013 14:11:15
0
8
Аве пич , първо не съм анонимен защото съм си написал името - Цветан Цв. и ми викат Цвъко ! Второ , в БГ-кочината , точно по този начин се процедира - по закона на джунглата ! Трето , в такива случаи ,,свидетели" никога няма или ако е имало някой на около - нищо нито е видял , нито е чул и нито е разбрал ! Четвърто , Божидар Янев може и да си знае работата , ама за тая работа трябва молко повечко силички , умения и ... сърце , най-важното ! Ама явно на него му липсват ! И като за финал - на вълка му е дебел врата , защото сам си върши работата !
11.
gb
13.09.2013 13:49:10
0
3
Това ресторантче да не е Малкото Торино на ул. Оборище?
10.
До анонимните разсъждаващи
13.09.2013 13:43:32
3
8
Абе стига сте дрънкали за брата на момичето - да го пукне мангал арабски от бой пред свидзетели ли искате. Има си ред за тия работи Човека явно си знае работата и ще си я свърши.....
9.
Бат Цвъко
13.09.2013 13:29:52
0
8
Диде , ( готвачката в заведението ) що не свирна ма душа ?! Аз бях на балкона ама не разбрах да е ставало нещо вътре в кръчмата ?! Щяхме да ударим едно рамо на Божката ( брата на сервитьорката Надя ) !
8.
до Оги
13.09.2013 13:23:21
1
6
Оги , брата ако наистина е Мъж ( което се съмнявам за Божко ) щеше още в момента да го размаже като Сирийска дъвка на земята , а не да събира ,,бащина" дружина ! Ама ... нейсе !
7.
gad
13.09.2013 13:20:03
1
10
eEI UROD GADEN TEB BA6TA TI KATO TE E PRAVIL S RQZANATA PI6KA MU SE E PIKAELO BE BURGIIKO 6IBANA KAJI SI IMETO DA TE ZNAM BRE UROD BQGAI V TURCIQ MAIKA TI IZMEKQRSKA
6.
байо
13.09.2013 13:18:22
1
15
Тюх ... !!! Изтървал съм да видя как Божидар хваща за ръцете Сириеца , прилага му няколко хватки, просва го на земята по очи и му чете правата ! Той Божко си е по акшъните - боец ! За него незнам , ама ако се варне баща и на Надя от вилата с харпуна , ще го наниже като Сирийска скумрия ! ... след няколко ракии !
5.
GYURI
13.09.2013 13:15:46
25
5
VSI4KI STE TURSKI ENI4ARI STRAHLIVI,TAKA VI SE PADA RASISTI STRAHLIVI SAMO V NETA SE PRAVITE NA MAJE.SIRIECA I RUSKINQTA SA BILI PRAVI HORATA.A ^4ITAVITE^ BOKLUCI SA S NA KRADLIVITE PROFESII.SMART NA BALGARITE VAN OT TUKA ZEMQTA E NA6A TURSKA.
4.
Оги
13.09.2013 13:12:10
1
9
Брата ако е мъж, трябва да събере 3-4 приятели да го намерят този Фарад (той колко е Бургас няма къде да се скрие).
И‌ да го размажат.
Ще послужи и за урок на други "бежанци" дето си мислят че могат да се правят на вървежни в България.
Руската проститутка също трябва да яде бой (нищо че е жена).
3.
к
13.09.2013 13:09:48
0
19
Преди 50 и повече години, в Бургас, когато бях дете нямаше такава простотия и цигания. Циганките работеха в Славянка и Чистота, мангалите в Родопа. Заработваха от труд. Дори в Комлука кражбите бяха рядко явление, защото знаеха, че ще последва здраво ограмотяване. После братски виетнамци, никарагуанци а сега и сирийци. Руските к*рви не коментирам. Трябвало е да се затворят вратите на заведението и на зла круша здрав зъл прът!
2.
B
13.09.2013 12:55:32
0
18
Ако полицията не разкара тия "бежанци" от града, хората ще вземат нещата в свой ръце.
И всеки ден ще има натрошени сирииски глави.
Аз лично с кеф бих участарал в един такъв "наказателен отряд" да ритам сирииски картуни.
1.
....
13.09.2013 12:49:24
0
22
Убийте го с камъни тоя манго, както биха направили в неговата държава. Насрал се от страх в Сирия и дошъл тука да се прави на мъж. Ми като си голям отворко остани там и се бий за родината си, бе мишок нещастен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари
Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори