×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
  • 985 случая на коклюш у нас, 57 деца под една година са в болница
  • Пуснаха нод държавен дълг за 200 млн. лв.
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов свика актива в Бургас преди да се оттегли на пусто плажче


Бойко Борисов свика актива в Бургас преди да се оттегли на пусто плажче
Бойко Борисов се надяваше след срещата кметът Николов да му покаже пуст плаж, защото това лято още не бил се къпал в морето. Имал тен, защото играел редовно мач гол до кръста
Тема в развитие
виж още
скрий
30 Август 2013, Петък, 18:55 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка Иван КОЛЕВ

Ще призова всички да разясняват, че това правителство ден по-рано трябва да си ходи, каза лидерът на ГЕРБ

Ще призова актива ни да разяснява навсякъде и на всички, че това правителство трябва ден по-рано да си ходи. Не ни очаква нищо добро, каза в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който свика привечер в петък депутатите, кметове, общински съветници и членове на ГЕРБ от региона на спешна среща в хотел „Приморец”. Представители на партията от всички общини дойдоха на сбирката, а закъснелите дори тичаха, за да сварят началото й. Кметът на Бургас Димитър Николов посрещна Борисов, който слезе спортно облечен в тениска и в добро настроение от черно „Ауди”. Там бяха и кметовете на Приморско Димитър Германов, на Поморие Иван Алексиев, на Царево Георги Лапчев, в първите редици липсваше кметът на Созопол Панайот Рейзи, който последния си мандат беше избран като кандидат на ГЕРБ. „Преди дни се чухме с него по телефона, не ми е казвал да се е отказал от ГЕРБ”, каза Бойко Борисов на въпрос защо липсва созополският градоначалник, който на такива мероприятия обикновено обича да привлича публичното внимание с присъствието си.  

Бойко Борисов каза, че ще каже на актива намеренията си за следващите дни в парламента, за това как да работят кметовете и общинските съветници и каква е позицията му за политическата обстановка в страната (вижте подробности в интервюто и видеото). Той заключи, че истинска опозиция е тази, която БСП мрази. „Те от сутрин до вечер се занимават само с ГЕРБ.”, обобщи Борисов. Темата с магистралите отново беше една от най-коментираните от него. „Бургас имаше шанс да има кмет, правителство и депутати от ГЕРБ, да има магистрала Тракия”, добави той. Според него, ако бяха останали плановете на Тройната коалиция за нейното строителство, сега е щяло да има бариера, на която всеки, който се качи на платното да плаща съответно такса.

Борисов заяви, че със срещата му в „Приморец” ще приключи визатата му в Бургас. „Дойдох, видях и си тръгвам обратно. Ако кметът на Бургас Димитър Николов ме закара на някое пусто плажче да се изкъпя – добре”, каза Борисов. Той още не бил ходил на плаж това лято, а впечатляващия му тен бил от това, че играел футбол редовно гол до кръста. „След плажа тръгвам за София, за да мога по средата на магистралата да гледам мач”, добави Борисов.


В категории: Политика


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
13
Коментара по темата
13.
БС
01.09.2013 18:12:44
0
3
Борисов, щял да каже на актива си, не се ли намери някой от актива му, да му каже някой работи, или не се позволяват такива неща, всичко се замаскира в партията в Бургас, и се пречи на членовете да се срещнат с него.
12.
анет
31.08.2013 22:37:42
7
2
ех, много се ядосвам като чета коментари. Хора, не виждате ли, че се връщаме в момента 100 години назад. Бойко Борисов не е цвете, но поне има съвременно мислене. Дано и нещо ново се появи. А специално пък в Бургас - ГЕРБ и Митко Николов са супер, какво искате - връщане назад ли?!!! Та вижте какво става в момента ...ужас, всички да сме в пропаста, бедни, крайно бедни, за да задоволим Пеевски, БСП и компания
11.
ДО 5-ти
31.08.2013 16:46:23
1
10
Абе тъпанар ти кьорав ли си ,че твоят БОКО управляваше държавата като частна фирма --дадох взех казах--няма институции ,,кот кажеше БОКО--ТУЙ ,,ТВА КО МУ ВИКАТ У ВАШТО СЕЛО БЕ 5-ти димъъуккрациъ ли. какви щати какъв детройт каква световна криза --в БГ Е ЕДНО И СЪЩО ВЕЧЕ 25 г--300 лв. заплата 150 пенсия--като в Детройт
10.
Атанас Трънев - член на ГЕРБ
31.08.2013 09:54:10
2
1
Драги Б. Борисов, всички разбираме, че трябва да се смени агрегатното състояние на АБСОЛЮТИЧНАТА ДЪРЖАРХИЯ в ГРАЖДАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ, при която гражданите имат своя институция , независима от държават, чрез която да налагат своите права и отговорности.
Би трябвало ГЕРБ до излезе с идея, подобна по-долу изложената.
9.
Атанас Трънев
31.08.2013 09:43:45
0
3
ПРОТЕСТЕН ПРОЕКТ ПЛЕВЕН – ППП
НЕ СЪЩЕСТВУВА ВЛАСТ, КОЯТО ДА РАБОТИ, АКО НЯМА КОЙ ДА Я ПРИНУДИ

ДРАГИ СТУДЕНТИ, МЛАДЕЖИ, ГРАЖДАНИ, ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ !!!
Във връзка с Протестен Проект Плевен – ППП, е разработен сви-тък материали, основната идея в които е да се докаже, че най-лесният, най-бързият и най-безболезнен начин за преминаване от абсолюс-тична държархия към гражданска демокрация е Институциали-зираният Граждански Контрол – ИГК.
Дефиниране на понятията:
Абсолютичната държархия /от абсолютична монархия/ е държавна власт, при която всички институции са държавни - държавен президент, държавен парламент, държавно правителство, държавни медии, държавен съд, държавна прокуратура, държавна полиция и т.н. Най-същественото е, че и всички контролни органи към посочените институции са държавни. В сила е народната мъдрост – „Гарван гарвану око не вади”. Не е възможен добросъвестен контрол, при условие, че контролния орган се назначава от контролирания.
Гражданската демокрация е обществен строй, при който част от властта принадлежи на независим от държавата граждански орган, а имено на
Институциализирания Граждански Контрнол– ИГК. Процедурата за учредяване на ИГК е проста и лесна. Без промяна на Конституциятя, парламентът създава
Закон за Гражданския Контрол – ЗГК, съгласно който всички държавни контролни органи преминават към гражданския контролен орган - ИГК. Последният е институциализиран, защото с закон се създава
Независима Гражданска Институция - НГИ, независи-ма от държавната. Тя се ръководи и контролира от
Контролен Съвет на Старейшините – КСС.
По този начин чрез ИГК и КСС се създава гражданска институция, независима от държавата, т.е. паралелно на държавната власт функционира и равноправна гражданска власт, което е само признак, но не действителна
БИАРХИЯ.
ДЪРЖАВАТА УПРАВЛЯВА, ГРАЖДАНИТЕ КОНТРОЛИРАТ !!!
ИТНСТИТУЦИАЛИЗИРАН ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ - ИГК
8.
До 5- ти
31.08.2013 09:23:16
2
15
След като няма да ни стане живота по хубав, предвид световната криза за какво ни е този? Да го харнтутим докато прави милиарди ли? Хайде, марш! Народът този не иска да го види и на снимка! Заблудени овци сте!
7.
До 5- ти
31.08.2013 09:23:16
3
13
След като няма да ни стане живота по хубав, предвид световната криза за какво ни е този? Да го харнтутим докато прави милиарди ли? Хайде, марш! Народът този не иска да го види и на снимка! Заблудени овци сте!
6.
Доган
31.08.2013 09:03:24
0
8
в първите редици липсваше кметът на Созопол Панайот Рейзи, който последния си мандат беше избран като кандидат на ГЕРБ:)))
5.
:)
31.08.2013 09:02:04
12
1
другарю ДАка живота ти няма как да стане по лек в условията на световна криза, по тежък стана и в Гърция, Ирландия, Испания, и дори САЩ където милиони хора останаха без домове, а цял град като Детроит който бе символ на икономиката фалира. Чаткаш ли или да ти го напиша по бавно.
4.
ДАКАТА
31.08.2013 01:30:49
5
18
БОЙКО .ГОЛЯМ ГО ИЗВАДИ ПРЕДИ 4-г. АМА СЕ ОКАЗА МЕК .ЖИВОТА НИ СТАНА ОЩЕ ПО ТЕЖЪК ПРЕЗ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ И ОБЕДНЯХМЕ ПОВЕЧЕ И ЗАБОРЧНЯХМЕ-ЗАТОВА СТИГА СИ СЕ ПЕРЧИЛ И РАЗДАВАЛ ОТ ТОВА КОЕТО ИМАШ НАЙ МАЛКО --МОЗЪК-БОЙКО,, МОЗЪК
3.
рая
31.08.2013 01:02:06
5
24
Г-н Борисов,надменността и голямото ви его ви изиграха лоша шега. И защо четири години не казахте ,че не са истински профилите ви във фейсбук. Така за всичко ли ни заблуждавахте г- Борисов?
Защо не дадохте от огромните си субсидии пари на майките , пък след изборите щяхте да си ги дръпнете.
Защо не помислихте да оправите социалната политика , а говорехте как бабите и дядовците да помагат на младите да си гледат децата.
Вие господин Борисов сега и вашите приближени защо не направите експеримент и не вземете по две дечица и не живеете с 200 лв. на месец, Да ви питам как ще си плащате тока ,водата и какво ще ядете.
Защо не поправихте грешките на предишните управляващи а започнахте да им пригласяте. Защо не помислихте ,че държава ,която не се грижи за децата и възрастните хора ,не е жизнеспособна държава.
Вие излъгахте г-Борисов както и всички ,които сядате на министерските кресла. Трябва да добиете съзнание добро, чисто и достойно, да се откажете от личното благополучие и да се отдадете за добруването на народа. Но преди всичко трябва да се обърнете към Бог с цялото си сърце и душа но осъзнато, а не само на думи. Защото само когато човек приеме Бога в сърцето си , доброто ще възтържествува.
И един съвет : На злото отвърнете с любов . Стига вече отровни стрели. Един уважаващ себе си политик никога няма да пада толкова ниско за да търси постоянно виновни. Ясно е всички сте маскари.
Казахте си всичко стотици пъти, хайде сега си подайте ръце и работете заедно за добруването на българския народ, този същия народ , който ви боготвореше, но вие го предадохте с вашите меркантилни съпартийци, които кадруваха и крадяха до безобразие.
Бог да пази България и народа и от крадливи и бездуховни политици!!!
2.
дафи
30.08.2013 21:36:25
22
19
аз му се кефя много, кога ще говори така заспалия Орешарски. Само Борисов да си вземе поука да не е надменен
1.
до ББ
30.08.2013 20:00:36
3
24
Няма такъв тих и пуст плаж.Вси1ко е застроено,бетон,мръсотия и мизерия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Огромен интерес към лускозни имоти в Дубай Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля"
Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори