×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Погребаха живо дете на плаж в Приморско ОБНОВЕНА


Погребаха живо дете на плаж в Приморско ОБНОВЕНА
12-годишният Олег е в изключително тежко състояние в ОАИЛ на МБАЛ-Бургас. Екип на Флагман.БГ успя да снима детето, което е в тежка кома и се борят за живота му
15 Август 2013, Четвъртък, 20:54 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Катя КАСАБОВА

12-годишният Олег Николаевич е в кома в бургаската реанимация
12-годишният Олег Николаевич е приет полумъртъв около 20 часа вчера в реанимация в МБАЛ-Бургас. "Детето е в кома, с тежки дихателни проблеми", съобщи вр. и. д. изпълнителен директор на МБАЛ Бургас д-р Бойко Миразчийски. Лекарят отказа да уточни от какво би могло да бъде толкова тежко състоянието му.

Детенцето е било на лагер в Приморско. Заедно с приятелчета то е било оставено без надзор. Децата са си играели на плажа. 12-годишното момче е било заровено с огромна купчина пясък, но не е ясно как тежката пясъчна маса се е срутила и то буквално е попаднало заровено на дълбочина около 2 метра. Първоначалната информация, че русначето е било забравено от пияните си родители, категорично не отговаря на истината.
Децата са били на спортен лагер в ММЦ-Приморско. Според първоначалната информация, ръководителите им били пияни и затова нямали представа до късно след случилото се какво правят децата. "Известен бях късно снощи от полицията, пияни ръководители е нямало, случаят е на плажа пред "Спорт Палас", близо до стадиона", заяви кметът на Приморско Димитър Германов. Наш екип пътува към Приморско, очаквайте повече новини на място.
Сътрудникът на почетния консул на Руската федерация Тонко Фотев - Анна Чухлева, в момента разговаря с ръководството на ОАИЛ в МБАЛ-Бургас за състоянието на малкия пациент. Информацията трябвало да се изпрати на Генералното консулство у нас. Наш екип успя да види състоянието на русначето, което е изключително тежко.

От проведените полицейски действия е констатирано, че Олег, заедно със свои приятели при игра на плажа решили да изкопаят дупки, които да ползват като укрития. Няколко от момчета копаели, а други носели вода, за да втвърдят пясъка. На плажния терен имало няколко прокопани дупки, пясъкът от които бил струпан на купчини. Част от младите баскетболисти се отегчили от заниманието си и влезли във водата, но Олег за разлика от тях продължавал да копае, като седял на дъното на дупката, която по свидетелски данни била с дълбочината около 1.50 м. и ширината близо 0.80 см.

В един момент странично струпаният и вече прокопаният пясък поддали и се струтили върху момченцето, което останало затрупано под пясъчната маса. Своевременно ръководителите на групата се опитали да му помогнат и самостоятелно да го откопаят, но се затруднили с откриването на струтването, тъй като теренът бил наситен с множество изкопани от децата дупки.

Пристигналите за минути на мястото на инцидента полицаи и огнеборци се присъединили към копаещите ръководители на групата и в резултат на спасителните им дейности детето е извадено от пясъка.


В категории: Приморско , Животът


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
9
Коментара по темата
9.
някой
16.08.2013 17:06:47
0
1
Доно да се управи горкото, господ да му помага
8.
Mahaite gi tez kalpavi u4iteli
16.08.2013 12:04:42
2
1
4eta vi komentarite za u4itelute v Primorsko i vi se 4udq za6to go darjite tozi Valko Rusinov, ami toi za nikav hui ne stava

ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
7.
Така се пише
15.08.2013 20:52:48
2
2
Не е било нещастен случай, а оставени без надзор деца са играли опасни игри. Виновни са ръководителите- няма значение дали са били пияни. Просто ги е нямало до децата.
A да направи една новина силна- това го може Касабова. Хем кълнете, хем четете. Браво, Флагман!
6.
!!!
15.08.2013 18:52:19
2
5
По - отвратително поднасяне на такава новина надали може да има! Хич не те е интересувало състоянието на детенце, Касабова! Важното е било сензация да има. Добре, че вие сте го видели, та да ни ориентирате, че състоянието му било тежко... Че и снимка сложили, идиотите! Ама така е, като си нямаш собствено дете не можеш да оцениш какво означава нещастен случай с дете.
5.
Ani
15.08.2013 18:20:15
2
2
Sramota ,ne4ove4nost ot strana na tazi ne6tasnica i palna idiotka Kasabova,vsi4ko se var6ta i s nea 6te se gavrat edin mil moment
4.
PEN40
15.08.2013 18:00:20
2
2
KAK PUK S EDIN POGLED USPIA DA VIDI6 4E I DA RAZBERE6 4E SASTOIANIETI NA DETETO E MNOGO SERIOZNO....PATICA
3.
grajdanin
15.08.2013 13:20:59
2
5
Dobre e ,che deteto e v Burgaskata reanimaciq ,tam za jalost sa edinstvenite dobri i kadarni lekari i sestri ,koito sa ostanali v BURGAS !
2.
mm
15.08.2013 13:10:56
4
4
медийна пачавра
Не те ли е срам да се гавриш с нещастието на хората!!!
1.
mm
15.08.2013 13:09:40
4
3
медийна пачавра
Не те ли е срам да се гавриш с нещастието на хората!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори