×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС бойкотира вицето на Ердоган в руенското село Люляково, бизнесменът Куш изчезна мистериозно(СНИМКИ)


ДПС бойкотира вицето на Ердоган в руенското село Люляково, бизнесменът Куш изчезна мистериозно(СНИМКИ)
Неколцина местни танцьорки в турски носии с танци посрещнаха вицепремиера на Турция Бекир Боздаа в руенското село Люляково, посрещачите бяха далеч по-малко от гостите
06 Август 2013, Вторник, 20:49 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки Боряна ТЕНЧЕВА

Камерите на турските медии бяха повече от присъстващите жители на площада, огласян мощно

„Снимайте, снимайте“, подканя ни със злорадство непознат мъж от Люляково и посочва с ръка празния площад на селото, където след минути трябва да пристигне не кой да е, а турският вицепремиер Бекир Боздаа. Той обаче идва заедно с кръвния враг на ДПС – Касим Дал, затова хората на Доган и Местан са решили твърдо да бойкотират височайшата визита. Структурите са спуснали ясна директива и резултатът се вижда с просто око – площадът е празен. Дори любезният  Неждет Куш, чийто цех трябваше да бъде посетен, внезапно е решил да замине за чужбина. Как хората на Касим Дал  са обяснили на вицепремиера Боздаа този политически лупинг, те си знаят. В близките кафенета мъжете са се отдали на ориенталска леност и гледат сеир. Пред кметството самотен певец  дере гърлото си до такава степен, че може да предизвика сърцебиене и главоболие едновременно, но никой не се трогва от изкуството му.


ДПС тотално бойкотира високопоставената визита на турския вицепремиер Бекир Боздаа в многолюдното село Люляково в община Руен, сочена за крепост на Доган в Бургаска област. Посещението на високия държавник от южната ни съседка изнендаващо тотално се размина с всички предварителни очаквания. Нямаше ги официалните лица от българска страна, като областен управител, кмет на община, депутати. Имаше около 50-тина души на площада в центъра на селото, които буквално се губеха по численост сред многбройните камери и фотоапарати на журналисти от турски медии, пред които Бекир Боздаа даде пространно интервю. 

Консулът на Турция в Бургас Джем Улусой (вляво) си взе довиждане с местната власт преди седмица, но днес домакинстваше на Бекир Боздаа(до него вдясно)

Дори известният местен бизнесмен Неждет Куш, който се сочеше като един от домакините на събитието и в чиято фабрика за кабели за автомобили „Рено” трябваше да започне посещениетто на Боздаа, изчезна в неизвестност в последния момент. По телефона пред Флагман.бг Куш заяви, че сутринта е заминал в чужбина, защото бил в отпуска. Предната вечер той беше щедър домакин на Дал, с който поръчваха плата с телешко в бургаски ресторант, но сутринта внезапно решил да тръгне на почивка в чужбина, очевидно посъветван, че при управление на коалиция с участието на ДПС мястото му не е сред хората, организиращи посещението. Отцепникът от ДПС Касим Дал, който създаде Народна партия „Свобода и достойнство”, присъставше неглижиран на мероприятието, макар че той се води за основния домакин, което именно е и обидата, нанесена на ДПС.

 


Тази покъртителна гледка със забрадени жени и малки деца на фона на дипломатическия джип е от българското село Люляково днес, 18 часа, пред джамията, където вицепремиерът на Турция разгледа медресето - религиозно училище, проповядващо ислям

По предварителна програма, сбъркана с целия официален протокол и разгласяна неофициално, Бекир Буздаа трябваше да пристигне в Люляково като първа спирка от тридневно посещение в нашата страна. Официален домакин на събитието е Турското консулство, от което е пристигнало и известието за него в кметство Люляково. Съпътстващ обаче от българска страна е именно Касим Дал, което очевидно вбеси ДПС.  От местната структура на партията на Дал заявиха, че покана за мероприятието е пратена на кмета на Руен Исмаил Осман, на чиято територия се намира Люляково, както и до депутата от ДПС в Бургаски регион Дурхан Мустафа. Исмаил Осман обаче твърдеше, че няма официална депеша и вместо трепетно да чака Боздаа, беше в Бургас и изобщо не се ангажираше с програмата.


Празният площад в 16 часа не само, че не умори вдъхновеното момче със зелена тениска мощно да пее турски песни, но и буквално проглуши ушите на хората до 17,30, когато все пак кортежът на високия гост пристигна

Полиция пазеше центъра на Люляково още от 15,30 часа за събитието, обявено за 16 часа, но то така и не се случваше. Площадът в селото продължаваше да бъде празен, въпреки че на него всичките си гласови данни показа всеотдаен младеж със зелена тениска, който с мощни децибели огласяше селото с турски песни.


Касим Дал (вляво) се води неофициално домакин на визитата на Бекир Буздаа, днес обаче не беше в челните редици, а сред малкото публика, където беше и довереникът му Корман Исмаилов, който на моменти снимаше като любител събитието с мобилния си телефон
Главите на хората гръмнаха, но малцина мръднаха от околните кафета, за да са в трепетно очакване. Когато се появи черният дипломатически джип с турското знаме отпред, се събраха не повече от 50-60 души, за да поздравят гостите. В замяна на това пък се изсипаха десетки депутати от Турция, репортери и фоторепортери на турски медии.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ И СНИМКИ


В категории: Руен , Политика


9
Коментара по темата
9.
КАСИМ
08.08.2013 08:08:59
1
1
АЛО,ПЕВЕЦА СЪС ГРИЙН ТЕНИСКА,СТИГА ХВЪРЛЯ ГЮБЕЦИ!КАТО СИ ТАКЪВ ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ СИ ГЛЕДАЙ ПЕЕНЕТО,В ПИСАНЕТО НЕ СИ ДОБЪР,НЕ ДАВАЙ АКЪЛ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ КАК ДА ПИШАТ И ЗА КАКВА ДА ПИШАТ.АНАДЪНМУ!!!
8.
Певеца със зелената тениска
08.08.2013 01:10:16
1
4
г-жо Тенчева вие коментирайте политиците а не музикантите които си изкарват хляба благодарение на талантите си, ние сме професионалисти не ни интересуват нито Даловци, нито Депесари нито Гербери и др. вършим си работата, взимаме си парите и си отиваме, а ако сме ви заглушили ушите извиняваме се но не сме и ви канили не сме и ви карали зорлен да ни слушате... познавам ви от 10 години карах стаж във в. Черноморски фар не само съм музикант а и журналист не сте се променили много само ше трябва да си слижите едно чене ако нямата пари за чене мога да ви помогна ОТ ДРАНЕ НА ГАРЛО СЕ ПЕЧЕЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ДА ГОНИШ ЦЯЛ ДЕН ДЕПУТАТИ... Целувки от оркестъра
7.
Тинка
07.08.2013 12:25:56
0
3
Хубав материла и по СКАТ гледах.Що само тези две наши медии са били там?
6.
DPS
07.08.2013 09:59:14
4
1
Nie ne bqhme tam zashtoto Buzdagi kaza : Problemite na vsi4ki turci sa i nashi problemi. Za nas ot DPS problemite na turcite ne sa nashi problemi , problema na daveshtiq si e na samiq davasht se , samo glasoveteim sa nashi glasove. Ideologiqta ni s viceto ni razminava i za tova ne u4astvahme.
5.
покъртителна картина
07.08.2013 01:21:12
5
2
Покъртителна е картината по улиците ,които са пълни с порно героини .
4.
dps
07.08.2013 01:11:01
3
5
Abe vie ne mojahte da razberete,che turcite v bg ne se valnuvat ot islamizam tolkova,kolkoto ot otnoshenieto na balgarite kam tiah.Religiata vseki e neshto lichno i e izbiraemo.Balgarite sa tezi koito poddarjat ogania na DPS.Niakoi izpolzvat straha na balgarite ot turcite za glasove,a drugi straha na turcite ot balgarite sas sashtata cel.
3.
руен
07.08.2013 00:27:07
3
5
Браво на Флагманите!!!навсякьде са и всичко знаят.Поздравления за г-жа Боряна Тенчева.
2.
някоя си
06.08.2013 21:38:38
2
7
джонатайка ,кво рече?Прозападна ли???Я погледни снимката ???В Турция не ходят така облечени!
1.
джонатайка
06.08.2013 21:05:21
10
10
Опаа сега стана ясно,че партията на касил дал е подкрепяна от турската държава и от ислямиста Ердоган заедно от мутрата бойко а ДПС е прозападна партия членуваща в европейския либерален алианс.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори