×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бизнесменът Неждет Куш очаква с Касим Дал в Бургас вицето на Ердоган, ще го води във фабриката си


Бизнесменът Неждет Куш очаква с Касим Дал в Бургас вицето на Ердоган, ще го води във фабриката си
Бекир Боздаа (на снимката) - вицето на известния с авторитаризма си Реджеп Ердоган, пристига днес в Люляково, домакини ще са му Неждет Куш и Касим Дал, ДПС пък забранява на кметовете си да ходят на мероприятието
05 Август 2013, Понеделник, 23:51 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Утре Бекир Боздаа ще бъде на курбан в Люляково, от ДПС в акция никой да не ходи на празненството

Бургаският бизнесмен Неждет Куш ще е един от домакините на турския вицепремиер Бекир Боздаа, който ще е на тридневно посещение в страната и едно от първите места, които ще посети е фабриката за авточасти на местния предприемач в Люляково. Визитата на Боздаа разбуни духовете в планинската община Руен, на чиято територия се намира Люляково и която от години се сочи за бастион на ДПС. Този път обаче там широко коментират, че Боздаа е по покана тук не на общинската власт, номинирана от ДПС, а на нейния отцепник, който създаде Народна партия "Свобода и достойнство" – Касим Дал. В Руен настроенията врят и кипят, тъй  като според програмата, която се разпространява неофициално, Боздаа, след като посети фабриката на бизнесмена Куш, ще присъства на мероприятие, посветено на Рамазан и после на церемония в съществуващо към една от трите местни джамии религиозно училище – медресе, което проповядва исляма на малки деца. Заради това обаче, че визитата е организирана от Касим Дал, в Руен е забранено на местните кметове от ДПС да присъстват на събитието. Очаква се заедно с турския вицепремиер да пристигнат и десетки депутати от Партията на справедливостта и развитието на Реджеп Ердоган, който е известен със своите ислямистки възгледи и авторитаризъм, срещу който се разбунтуваха младите турци на площад Таксим.
„ДПС-рите в момента обикалят Люляково и съседните села и дават указания - никой да не ходи на празненството. Заплашват и натискат по всякакъв начин турците да не ходят на религиозния празник, но тъй като изборната платформа на ДПС беше точно мюсюлманската религия не се знае ще го възприемат местните и какво ще се получи. Може и да стане нещо неприятно, не се знае нервите на всички дали ще издържат.”, коментираха жители на Руен.
Медрисето в Люляково съществува от години. То е за бездомни деца или такива на много бедни хора. Учат ги и имат база в която спят, живеят, изучават Коран. Преподавателите са от Турция или местни, никой обаче няма представа как се финансира. В община Руен има две Медресета, едното е в Люляково, другото е в с. Билка. Молитвите по високоговорител от джамията в повечето пъти ги пеят самите деца.

Тази вечер в навечерието на високопоставената визита наш репортер завари бизнесменът Неждет Куш да е щедър домакин на Касим Дал. Заедно с тях бяха и представители на турското консулство, като според наш източник там е бил и доскорошния консул Джем Улусой, въпреки че той си взе довиждане официално с местната власт преди десетина дни, тъй като мандатът ми приключи. Очаквало се с тях да е и кметът на Бургас Димитър Николов, който обаче така и не се появил..


В категории: Руен , Политика


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
14
Коментара по темата
14.
ДПС
13.10.2013 05:33:30
2
0
Майка Ви мръсни турци
13.
ruen
06.08.2013 18:18:14
1
3
oshte li neznaete koi e toz trapera,toi e 1 ot pedalite na rugdi hasan ,tyrcia neva iska zashtoli vie iskate tia ot gunglata/balkana\ vse dasa bez rabota zada moge vie dagi kontrolirate na izborite tova nyama dastane ve4e vig shte v aitos kolko suvetnika imate i te blagodarenia na romite ama te ve4e usetiha kakvo napravi dps /razdelyai i vladei\ ama kogi 4aka na mestnite izbori maksimum 3 suvetnika..
12.
ДО ТРАПЕРА
06.08.2013 13:14:09
4
4
ПОВЕЧЕТО КОМЕНТИРАЩИ СА ОТ ДПС,ЗАТОВА РЕВАТ СРЕЩУ КАСИМ ДАЛ.ЗА БЪЛГАРИТЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ИМА ОЩЕ КАСИМ ДАЛОВ-ЦИ,ОЩЕ ...И ОЩЕ.ТОГАВА АХМЕД ДОГАН ЩЕ БЪДЕ НИКОЙ,А НАГРАБЕНИТЕ ПАРИ ЩЕ ГИ ВРЪЩА,ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ/И НЯМА ДА ГЪРМЯТ С ГАЗОВИ ПИСТОЛЕТИ,А ЩЕ МУ ОТРЕЖАТ ГЛАВАТА/!АНАДЪНМУ!
11.
до треперчо
06.08.2013 13:09:42
1
6
Целта е някой да им обърне внимание на българските турци и да им се покаже ,че на някой им дреме за тях , а не само да бъда използвани от ДПС за лични цели на Доган и за трупане на милиони , за сметка на бедното турско население.Турция е е една от най-развитите държави в в света и вече има възможност да подпомага съгражданите си по цял свят. Та тъй де за това е посещението на вицето. От ДПС разбира се ,че ще са против посещението , защото това може да доведе до развитието на турските райони , а ДПС са против това , те искат тези райони да са бедни и хората да са глупави за да може лесно да ги контролират и се оказва ,че се справят успешно , общините контролирани от ДПС са най-бедните.
10.
trapera
06.08.2013 12:51:02
7
0
Целта е постепенно овладяване на около 1 милион електорат, който да бъде иззет от ДПС в полза на ислямистките „лимонки” Борисов и Дал.

На този особено тревожен фон българските спецслужби начело с ДАНС на Владимир Писанчев си бъркат тотално в задниците.
9.
trapera
06.08.2013 12:46:56
3
1
От година насам нашествието на представители на турските спецслужби из „деликатните” български райони, макар тихо и ненатрапчиво, бавно и полека се превръща в епидемия. Всеки месец спец. агенти на Ердогановите служби маскират шетането из България с кешене на големи пари, „социално” пакетирани като помощи за турскоговорящите. Преди дни “прикритите” напуснаха страната, а следващият “тур за овации” се очаква през октомври. Инвазията е под абсолютния контрол на Ердоган, а целта е „дълга писта” – удряне на рамо на удобно прилежния за Ердоган Бойко Борисов и ислямитската „пета колона” у нас – Касим Дал.

Набиращата огромна икономическа мощ Турция стратегически и тактически оре в България и за ислямистките си цели е заложила на Бойко Борисов и ГЕРБ. Борисов е човекът, който вече е подплатен с финансови обещания и комплименти И покрай „Южен поток”.
8.
trapera
06.08.2013 12:23:58
4
1
А иначе турските сериали, чалгата и турското управление на България наистина са промили мозъците на всички. Ебахти филма. Учители, бивши военни офицери, наследници на тракийски българи и т.н. хора, които би трябвало цял живот да са били анти-анадол-полухората , само за няколко години промивка и вече нямат нищо против тея уроди. Виждам го покрай мен. Стокхолмски синдром. Робска психика. Наведени главици. Дупедавци. Не народ , а мърша. Срам за предците ни.

Единствените свестни турци са тея дето бяха в оня парк и тея , дето днес ги осъдиха. И Реджеп Иведик. Всичко друго е кривоглава паплач от Средновековието.
7.
trapera
06.08.2013 12:16:15
4
2
И нещо към помаците и "бългаските турци" - те НЕ ви смятат за свои! Тези, които се изнесоха натам го знаят, ама си мълчат, като бити гъзове!
6.
567
06.08.2013 11:31:19
3
4
Jenite vi umirat za ryazani ha ha ha
5.
do rasist
06.08.2013 10:31:59
4
4
eyyy rasist ti gleday nqkoy rezak da ne ti doyde v kastata i da izvika alah akbar i da ti e*e maykata mirizliva
4.
анонимен
06.08.2013 10:10:03
0
3
Аве Бесовете веднъж поне издокарайте една статия.Питайте,поинтересувайте се малко...за какъв курбан говорите в месеца на постите Рамазана..."заплашвали" и "натискали по всякакъв начин никой да не ходи...":))) Да няколко мераклии даже временно са затворени-да не би да отидат..
3.
До Хахо
06.08.2013 09:52:04
0
1
в смесените райони може (това го пише и в корана) :)
2.
Rasist
06.08.2013 01:43:37
9
7
Както са събрани всички тия резаци, някой друг резак да се провикне "Алах акбар" и да им ебе мамата.
Мамичката им кабриолетска, не пишките, а главите трябва да им режат!
1.
Xaxo
06.08.2013 00:22:40
5
8
Тоя , Неждет Куш целогодишно плюска бахур и сланина а сега пред баш турчина се прави на правоверен и яде само телешко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори