×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Очевидци: Запалиха Горското в центъра на Царево /ОБНОВЕНА/


Очевидци: Запалиха Горското в центъра на Царево /ОБНОВЕНА/
Сградата се намира в самия център на курортния град, в момента огнеборци с един автомобил са на мястото
30 Юли 2013, Вторник, 22:55 ч.
Автор: Флагман.бг

В сградата имало важен архив, който можел да изгори

Сградата на Държавното горско стопанство в центъра на град Царево, намираща се в непосредствена близост до кметството, в момента 22:35 ч., гори. Това съобщи за Флагман.бг. наш читател. Информацията бе потвърдена и от втори източник.

В момента на мястото има противопожарен автомобил.

Държавното горско стопанство в тази община е най-важната институция, тъй като вътре са всички документи за извършван дърводобив, строеж и ремонт на държавни сгради, стопанисване на ловните полета. В тази дирекция трябва да се съхраняват и издадените актове за нарушения.

Винаги се е приемало, че директорското място в Горското стопанство е повече от кметското или поне стъпало към него. Припомняме, че от този пост току-що трябва да бъде освободен досегашният му директор Румен Желев, който бе с ранг, доста близък до този на директора на Югоизточното предприятие по горите Пейчо Върбанов. Желев обаче излезе в болнични и все още мястото е неовакантено, а трябва да се заеме от бившия червен кмет Петко Арнаудов. Преди да стане кмет Арнаудов е бил лесничей там. Настоящият кмет от ГЕРБ Георги Лапчев също оглавяваше това стопанство, преди да спечели изборите през 2011 г. ”Аз също разбрах, че нещо във или около сградата гори, но нищо повече не мога да ви кажа, чакам повече информация, дано не става въпрос за заличаване на следи, водещи към носене на наказателна отговорност”, каза Арнаудов, който узна от нас за инцидента.

„В сградата няма нищо скъпо, което би могло да изгори, в моя компютър и в компютрите на началниците на участъци също няма нищо ценно. Архивите са на място, което няма как да изгори”, каза пък Румен Желев, който каза, че бил далеч от Бургас.

В 23:16 ч.от противопожарната охрана на Царево информираха, че техен екип и автомобил все още са на мястото. Извършен бил оглед около сградата по подаден сигнал за издигащи се пушеци и включена аларма. „Не установихме нищо обезпокоително, възможно е да са горели кабели от високата температура, пламъци няма, утре ще бъде извършен повторен оглед на светло, нанесени щети от пожар не се виждат”, казаха от МВР.

 


В категории: Царево


Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 0
30
Коментара по темата
30.
SOU Primorsko
16.08.2013 14:08:29
0
0
4eta vi komentarite za u4itelute v Primorsko i vi se 4udq za6to go darjite tozi Valko Rusinov, ami toi za nikav hui ne stava

ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
29.
ловец
12.08.2013 14:01:00
1
1
Абе като Славка е толкова кадърна и върши работа що не си назначат нея за директор ами слагат тоя издухан и неможещ Арнаудов за да прави свирки на големия шеф в Сливен и урежда лов на депутати,а май само това може ха-ха
28.
Парцаланка
05.08.2013 10:13:18
0
2
Платено репортажче нещо, а? Мдааааа, да луднеш никога не е късно, дори и да си !!!!!Не знам дали новината или това, че сте я качили тук е по-смешното...
27.
до 26-стефан златаров
05.08.2013 09:23:50
0
1
Егати дървеното “философстване” :-) По-добре е човек нищо да не каже, отколкото да каже нeщо…Много бързо нещо се пребоядиса,другарко златарова и взе да ръсиш глупости.Ако имаш достойнство първо си подай оставката, а след това се оправдавай и то само в къщи.
26.
стефан златаров
05.08.2013 09:11:11
2
0
СЪДЕТЕ И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ДА БЪДЕТЕ СЪДЕНИ.
25.
do 23
04.08.2013 10:33:40
0
1
Прав си, лъохмана си остава лъохман, както и стриптизъора-стриптизъор.
Некоректният архитект по диплом и остава некоректен архитект по диплом.
Любителите на чашката са си такива от край време/поне аз ги познавам от 15-тинагодини/ и такива ще си останат/.
24.
келешът
03.08.2013 23:07:23
0
1
той цигуларя висшист стана, след някоя друга година и доцент може да стане, ще слага костадинов и скулиев в малкото джобче
23.
До do filip
03.08.2013 21:38:16
0
2
От къде я измъдри тази интелектно възвишена и толкова заплашително звучаща "наказателно-правна" фраза. Лъохмана си остава лъохман. Той или ще краде или ще плаши или ще плюе.Без"... да има доза оправданост".
22.
Данъчни
03.08.2013 00:45:11
1
1
Данъчните никакви не се чуват, въобще вс едно няма кво дАпроверяват и да хващат. 70% от заведенията са за изгърбване, мутрите са за изтърбушване и те, данъчни в атака. Събраха по 2-3 хиляди лева и плачат за сапонисване.
21.
filipe filipe
01.08.2013 17:58:24
1
4
Захапвай гайдата и млъквай, защото си насран до ушите в интриги, лайна и похот.
ЦигуларА му се мазниш пък иначе го плюеш зад гърба му.
20.
do filip
01.08.2013 17:53:54
1
2
Когато наричаш някого келеш, за да има доза оправданост, трябва поне ти самия да си над него. Когато си на дъното, да бъдеш съдник е смях.
Когато заплашваш някого дори и във форум, "мамицата им ще се разкатае", трябва да знаеш, че е лесно проверимо кой си и самоличността ти никога не е анонимна.
И още нещо, когато наричаш някого, било то и кмет на община - крадлив, съвсем скоро ще ти се наложи да го доказваш. Защото проблемите ти са наказателно-правни.
Арнаудов ще бъде шеф на горското и точка. До там. Да не точи зъби, защото от всякъде другаде го отрязаха и избутаха. Не плюте по всеки извън вашия червено-син кръг.
19.
картуната
01.08.2013 15:21:06
7
4
Още от сега го казвам за да е ясно,след назначението на Арнаудов за директор на горското,КЕЛЕШИТЕ лапчев и цигулара,да бягат далече извън тази държава щото мамицата им ще се разкатае.От кога го чаках този момент !!!
18.
злобари
01.08.2013 08:13:39
5
9
Не ми е ясно как може да сте изтъкани от толкова злоба! И като градите собствен бизнес, нали ви е ясно, че законите са така устроени, че винаги сте в нарушение. Не знам защо всички толкова мразите Арнаудов и защо всичко се опитвате да препишете на него! Аз например ще ви кажа, че Лапчев е много по-крадлив, без собствено мнение, интересчия и лъжец. Както мънка от неговата уста рядко излиза вярна думичка. Толкова лъжлив е и г-н Желев.
17.
Ротшилд
01.08.2013 02:04:36
5
6
Запушил някакъв кабел и пак почнахте с платените статии.П.Арнаудов едно време го изгониха като куче от горското,защото беше некадърник и правеше само далавери сега пак щяли да го назначат.Нека го назначат да му видим пак сейра.ревеше много миналата зима,че дървата били скъпи,хайде да видим сега тази зима местното население на какви цени ще купува дърва.Ясно е,че далаверите ще продължат,преди бяха в общината сега в горското,нормално все пак трябва да се пълни партийната каса в София.Интересно ми е сега кой ще изпълнява ролята на онзи Бойчев и знайни и незнайни чужди фирми извън Царево чрез,които се източваше бюджета на общината тогава с надути оферти.А иначе другаря Арнаудов много добре знае,че дори цяло Царево да изгори поразиите,които той остави след себе си няма как да бъдат заличени,но там има една важна предистория и тя може да се види от всеки над малкия плаж в Лозенец,а именно почивната база на ВАС,чийто терен им беше подарен от Арнаудов,за да му заличат стотиците дела срещу него.
16.
Видьов ден
31.07.2013 21:41:29
2
6
Ами оня Мариян квазимодото него кво ше го правим? Правеше се на някакъв великан заедно с онези мастии юристката и главната счетоводителка правеха далавери и подменяха тръжни документи.И сега ? Смотан тъп грозен наглец огледай се и кажи кой стои зад теб да те пази от поразиите които направи малоумник тъп. Хвани се за палците.
15.
Христина
31.07.2013 16:35:26
2
5
Има едно вярно - "Архивите са на място, което няма как да изгори" - слушайте какво казва инж.Желев. Вярно е сигурно - някъде прибрани, скрити, навсякъде другаде ама не и в горското.
14.
do 13
31.07.2013 16:17:44
4
1
И думичка не съм казал за честта на хората и не съм ги коментирал в тази плоскост. Ти не бягай гузен и негонен.
Иначе Кой ще си отиде и Кой не - то е ясно, че при смяна на шефа ще има смяна и на нивата. Никой не се е стреснал или трогнал от това. Но вие понеже по цял ден висите с чаша в ръка пред компютрите и пишете глупости, бързате с внушенията.
Кои са тия от горската мафия, защо само шикалкавите а не ги назовете, или не ви се ходи на съд за клеветничество ?
13.
до 12
31.07.2013 16:14:12
3
5
Много си в грешка
Явно е че и ти работиш за горската банда и се чудиш как да оплюеш честните хора!
Колкото и да ти е яд, Мариянчо ще си отиде така както си дойде, но може и да го поосъдят, защото доста грешни фактурки е подписал! Няма да му се размине според мен!
12.
do zapoznat
31.07.2013 15:15:20
3
4
Второ, Славка вече изпълни една поръчка, беше употребена без дори да се усети от партията БСП по време на изборите. Употребена, за да привлече хора, които не са от БСП, но видите ли щом славка не е от БСП, пък е с тях, какво лошо да гласуваме за тях - те показват, че са се променили.
Така че както правилно някой е написал, Славка ако му стане зам. на бившия кмет ще има да слуша и да слуша и да изпълнява. Много работа ще и се насъбере, защото онзи спец Арнаудов и хабер си няма какво точно се върши от директора на горското. Но, нека станат екип, нека работят, тя сметката е накрая на годината.
Иначе статията си е чиста партенка. Пълна манипулация.
11.
София
31.07.2013 14:37:58
2
5
Като в оня виц - не шведски, а съветски и не сексуален, а социален. Не пожар, а пожарна и не гори, а се вози! Супер Актуална Новина Партенка - някой напразно си даде парите за нея!
10.
запознат
31.07.2013 12:49:43
3
10
Първо Славка поръчки не изпълнява иначе Румен щеше да си работи с нея, както и Лапчев!
Второ Арнаудов е доста по-умен от Мона Лиза - Лапчо или както искате наречете момченцето с червените перденца!
Трето ГЕРБ бяха тези които гонеха кадърни за да назначат крадлювци!
Поздрави на всички завистници!
9.
signal
31.07.2013 11:13:28
4
7
Предполагаеми податели на сигнала до сайта : Ягода ; Ягода; Ягода или пък Петко, Петко, Пеко; А може и някой пожарникар с червено сърце, който е бил на смяна снощи - Балабанчо примерно.
Както и да е, поредната лъжа. Горското в пламъци, снимки на пожари, дрън дрън :)
Айде слагайте Петко за шеф, да сложи Славка за заместник, и да я кара да му изпълнява поръчките.
8.
123
31.07.2013 10:45:11
1
2
Кой е толкова умен,че пише толкова глупави статии без грам смисъл не знам????Напишете нещо смислено,а не само да запълване пространството само с глупави статистики!Да не пропуснем и изявения патриотния отенък в стил "българи срещу самите себе си"!
Браво! Дайте на автора награда!
7.
574
31.07.2013 09:50:29
3
8
Нищо чудно това да са сливенските мутри , дето рекетират хората за по 2 лева вход на центъра. Възможно е така да протестират против местните.
6.
ужас
31.07.2013 09:19:57
1
5
Немога да повярвам какви филми са готови да измислят хората, какъв пожар какви 5 лева ужассс
5.
bez broi e otgovora
31.07.2013 08:51:58
10
8
И какво като стане шеф на горското Петко Арнаудов. Ясно е, че ще сложи за заместник Славка, за да му работи, щото той на две ярета слама не може да сложи като директор на горско. Ще уволни някой друг или ще понижи. Ще назначи някой и така. Ще се вози на служебната кола, банкети, моабети, кеф, точно за Петко работа.
Позор! БСП държат властта само и само да си назначат издънките по разни постове.
ГЕРБ спечели изборите, БСП яде баницата. Мазните мазачи на филий ще оцелеят - Гоча вземе сега горски да стане .
4.
34
31.07.2013 08:24:05
2
4
Въпрос -- колко комуниста могат да се сместят на върха на една игла ?
3.
Брат
31.07.2013 00:04:25
2
10
Абе не съм много просветен ама как точно сега преди тия рокади се пали пажарче ? Нещо ми намирисва на измама а , какво ще каже вие хърби четящи сайта ?
2.
Ягодки
30.07.2013 23:34:03
9
5
Видяхте ли се бе. Пак на приказвахте един куп глупости за пожари, огньове, архиви и зачитане на следи. Що не си заметете мозъците .
1.
Oki
30.07.2013 23:16:18
12
5
Петко Арнаудов ще си назначи Славка за заместник, че горкия нищо не отбира.
Статията пак е напудрена от ягодовия екип. Какво престъпления какви пет лева. Пак глупости и спекулации. Пожар като пожар.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища 
Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори