×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Младите родители Нина и Динко: Бебето ни изчезна в родилното на МБАЛ "Черноморска"


Младите родители Нина и Динко: Бебето ни изчезна в родилното на МБАЛ "Черноморска"
Нина и Динко няма да спрат да търсят истината за детето си. Те недоумяват как може бебето им да се води мъртвородено и същевременно да има издаден акт за раждане
24 Юли 2013, Сряда, 12:55 ч.
Автор: Мария Кехайова, trud.bg Снимка: Мария Кехайова

Вижте жестоката история на Нина Мандаджиева и Динко Хърсев

"Съсипани сме. Вместо да изпитаме най-голямата радост, животът ни се превърна в кошмар. Не знаем какво е сън, непрекъснато ни разкъсват въпроси, на които не можем да намерим отговор. Не знаем дори дали обявеното за мъртво наше бебе е живо или не. Защото трупчето му го няма. Дори не можем да го погребем, за да може душата му и ние да намерим някакъв покой."

Това е жестоката история на Нина Мандаджиева и Динко Хърсев. Те живеят заедно от 2007 г. През сълзи разказват за огромната си болка от загубата на първото си дете. Последвана от още по-жестока неизвестност.

Хронология на трагедията

Нина зачева и бременността минава нормално. Терминът е на 30 януари тази година. Двамата с Динко мислят много и накрая избират раждането да стане в МБАЛ "Черноморска" в Бургас. Мотивите им са, че болницата е нова, няма да има много хора и очакват лекарите да им обърнат повече внимание. Но с наближаването на термина идват и проблемите.

"Датата дойде, но нямах контракции. Д-р Снежана Ризова ме прие в болницата на 4 февруари. Включиха ми системи. Контракциите ми не бяха на 10-15 минути или на половин час, да речем, а бяха непрекъснати, имах адски болки. В крайна сметка след дългите мъчителни часове започнах да раждам нормално. По едно време д-р Ризова започна да вика, че вътрешните води са зелени... Главичката на бебето дори се беше подала, но тя я бутна навътре и тогава ме сложиха да раждам със секцио. После не знам какво се е случило, защото съм била под упойка."

Това разказва Нина, която от този момент нататък действително не помни нищо до събуждането си късно вечерта на фаталния 4 февруари.

"На мен ми се обадиха около 18,30 ч - включва се в разказа Динко. - Д-р Ризова ми каза, че имам дъщеря. Честити ми. Отидох веднага, но до 20,30 ч не ме пуснаха да вляза. После ме заведоха в неонатологията и видях бебе с една тръба в устата. Това бебе ми показаха и казаха, че е нашето. След това ме подканиха да си ходя. Няколко часа по-късно ме уведомиха, че детето е починало."

"Никой нищо не ни каза. Не ни обясниха какво е станало. Казаха, че са го реанимирали, прехвърляха си топката едни на други. След пет дни питахме колко ще струва престоят ни в болницата и ни отговориха, че нищо няма да плащаме. Поискахме аутопсия на детето и се съгласихме погребението да е служебно", разказват Нина и Динко.

Загадката: Къде е трупчето?

"Дадоха ни резултата от аутопсията. В него пише буквално, че не са предприети навременни мерки за изваждане на детето. Аутопсията е правена от лекар от Сливен. Доколкото разбрахме, в тази болница няма отделение по патоанатомия. Но в заключението на документа, който получихме, пише: "В случая е било необходимо по-навременно предприемане на оперативно родоразрешение", разказват младите родители.

И още нещо странно - има издаден смъртен акт, но детето няма гроб. Динко ходил в гробищния парк, ровили в документите, но липсват данни за бебето. Това породило нови въпроси. Дали детето не е продадено навън, дали е било това новородено, което са показали на бащата, докато майката е под упойка...

Родителите не спират да мислят за това. Ще сезират прокуратурата, за да излезе истината наяве. Управителят на МБАЛ "Черноморска" д-р Пенко Пенков първоначално ги приема много любезно, но после започва да се крие от тях. Отказват им документите, свързани с целия им престой в здравното заведение под предлог, че такива се дават само на компетентни органи.

В писмения отказ накрая има и предупреждение, отправено от д-р Пенков, което гласи: "Не допускам спекулации и изказвания в публичното пространство по повод персонала и лечебното заведение."

Лекарите: Детето е мъртвородено

"Детето се ражда с абгар нула (почти без жизнени функции - бел. ред.) в първата и третата минута. Въпреки това колегите са се опитали да направят каквото могат и са се борили докрай за живота му. Длъжни са да извършат действия за възстановяване на сърдечната дейност и дишането. Четири часа и 50 минути са го обдишвали и са го интубирали най-добрите неонатолози. После е било снето в патоанатомичната лаборатория."

 Това обясни пред "Труд" управителят на МБАЛ "Черноморска" д-р Пенко Пенков. Той и колегите му казаха, че майката е подписала, че е съгласна детето да бъде погребано служебно, което според тълкуванието на лекарите значело загробено.

"Направена бе аутопсия, която, заедно с епикризата сме предоставили на родителите. Детето стоя близо два месеца в хладилна камера, след което го предадохме в погребалната агенция, с която имаме договор", каза д-р Пенков. "Родителите знаят всичко, имат и документите", добави той.

Зам.-управителят на здравното заведение д-р Христо Якимов уточни, че трупчето е било предадено на погребална агенция "Танатос". Тя се намира в Сливен и управителката Пепа Данева заяви пред "Труд", че си спомня случая. "Имаше протокол от болницата, че детето е мъртвородено и извършихме загробване", каза тя. Данева обясни, че в Сливен има алея, в която се полагат телцата на децата, които не са родени живи. "На оградата има номера, а документите се пазят в картотеката на гробщния парк", каза шефката на "Танатос".

Загробването е полагането в земята на мъртвородените. В много градове тези трупчета, които се водят биологичен отпадък, се изгарят, но болниците, в които няма условия за това, сключват договори с погребални агенции. Разликата между загробването и служебното погребение е, че при второто се извършват всички ритуали.

Лекарите от МБАЛ "Черноморска" повтарят, че бебето - Мария Динкова Хършева, е мъртвородено. Направихме 4-часова реанимация с последна надежда, че можем да я върнем към живот, но детето на практика бе без мозък, твърди д-р Якимов.

Странни гафове

Случаят обаче поражда въпроси. Защо, след като детето е мъртвородено, му е издаден акт за раждане и то е получило ЕГН и име? Защо е престояло близо два месеца в хладилна камера, а не е предадено на родителите, които все пак са поискали погребение?

Отговорът на лекарите е: "Всички разбираме мъката им. Отделен е въпросът за обидите, които сипят срещу нас и ни наричат "убийци". Според юристи обаче, след като Мария има ЕГН и официално се е родила, тя е получила всички права на гражданин и не е била "биологичен отпадък".


В категории: Животът


35
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
35
Коментара по темата
35.
сани
06.10.2013 01:20:35
2
3
ДО НОМЕР 10 ,КАТО НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СЛУЧАЯ НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ ,МНОГО Е ГЛУПАВО И ПРОСТАШКО , ОТ КЪДЕ ЗНАЕТЕ , ЧЕ НЕ СА СИ ТЪРСИЛИ ДЕТЕТО СЛЕД КАТО ГО ТЪРСЯТ И НЕ СА СПРЕЛИ ОТ РАЖДАНЕТО? ДО НОМЕР 23 - ПЪРВО ТЕЗИ ДВАМАТА СА ХОРА КОЙТО ТЪРСЯТ ИСТИНАТА ЗА РОЖБАТА СИ, САМО ТЕ СИ ЗНАЯТ КАКВО ИМ Е. ,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАК Е ОБЛЕЧЕН,А И НА ХОРАТА ВОБЩЕ НЕ ИМ Е ДО ТОВА , ТОВА НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО, ЖЕНАТА Е РОДИЛА СКОРО,ВТОРО ВИЕ СТЕ МНОГО ГЛУПАВ ЧОВЕК, КАКВА Е ТАЗИ ЗЛОБА?ДАНО ВИ ПРОСТИ ГОСПОД И ДА ПАЗИ ДЕЦАТА ВИ ,ВИЕ ТАКА ЛИ ГИ ВЪЗПИТАВАТЕ ? ВНИМАВАЙТЕ КАК ГОВОРИТЕ, ДА НЕ ВИ СЕ ВРЪЩА! ТЕЗИ ХОРА СА АДСКИ СМЕЛИ. ЗА ТОВА СЕ ИСКА МНОГО КУРАЖ И СИЛИ.ДАНО СИ НАМЕРЯТ ДЕТЕНЦЕТО ЖИВО И ЗДРАВО И НЕКА ГОСПОД Е С ТЯХ.
34.
.
03.09.2013 21:42:20
1
6
Болницата е скапана и се разпада с всеки ден.Има там един д-р Якимов...голем говнар
33.
пациент
25.08.2013 16:10:35
1
3
Наскопо се лекувах в тази болница.Въпреки съветита да не ходя там , реших да се доверя на съответните лекари.ГОЛЯМА ГРЕШКА И СЕГА СЪЖАЛЯВАМ!!! Сблъсках се с абсолютна некомпетентност в отделението по ортопедия.Това не е съвременна ортопедия а дюлгерщина.Нямате представа колко са зле - имате ъсещането че се учат на вас. Затова слушайте патило - не ходете там.
32.
сани
21.08.2013 05:25:36
1
4
Проблема на българина е , че винаги коментира без да знае защо, вобще и как, и никога не чете докрай. Никога не се коментира каква е болката от това, защото всеки човек си е индивидуалност и всеки сам знае себе си! С каквото съдиш , с това ще бъдеш съден!!Така , че за злобните , молете се да не ви се случва! А що се отнася за ризова ( не заслужава титла и главна буква) по злобна и груба жена не съм срещала..нямам думи , а съчетанието с пенков, там пък нещата са потресаващи! Дано , това семейство разберат истината и нека Господ им помага да си намерят бебенцето!!
31.
Анонимен
15.08.2013 22:25:50
1
2
Възмутен съм от отношението и реда в тази болница.Оперираха ми детето всичко ок, но в деня на операцията от регистратурата ми казват, че свиждането е приключило, а къде пише?- на етажите , а как да стигна до тях, това е невъзможно.От кого да взема разрешение да видя детето си? - от лекар, който работи само редовна смяна и вече си е отишъл, а как да стигна до 17 часа там, когато предния ден съм преминал без проблеми и за такива правила никой не ме е уведомил, а така също и никой работещ редовна смяна с работно време до 17-17,30 не може да пристигне в големия трафик в 17 часа в Меден Рудник.Господ бави, но не забравя.Връща тъпкано .В такъв момент да не можеш да си видиш детето... А да не говорим какви такси трябва да платиш по здравна каса, а случайно разбираш, че си избрал екип а ти нямаш избор.... Омагьосан кръг където и да се обърнеш.Всеки, който реши да отиде там да се замисли дали си струва.
30.
Didito
07.08.2013 10:06:35
2
2
Sajalqvam za neshtastieto i tagata,koqto gi e spoletqla tezi mladi hora.Az poznavam lichno d-r Rizova.Tq nqma elementarno otnoshenie kam horata,super gruba e i po4ti vinagi e piqna.Mnogo e jalko zashtoto,4e takiva neshta se sluchvat tuk.Doktorite zaslujavat da vzemesh edin avtomat i da gi strelqsh nared.Mnogo sajalqvam za tezi hira i za tqhnata losha sadba .Dano skoro da se izqsnqt neshtata i da stane qsno kakvo se e sluchilo s tqhnoto bebence.
29.
запознат
26.07.2013 13:09:20
4
4
Инциденти могат да възникнат във всяка болница въпреки положен професионализъм и изграден добър контрол и ред.Случаят е обаче много по-различен защото именно тази болница като цяло е под всяка критика.Изградена с една единствена цел-печелене на пари но без качествена материална и субективна обезпеченост т.е. с трици маймуни ще ловим.Проблеми тук тепърва ще има. Ниско качество и не особено компетентно здравеопазване.Жалка картина.
28.
Николай
26.07.2013 10:59:41
6
3
Според мен като цяло раждането в малка частна болница не е за препоръчване - първо лекарите там имат по - малко раждания и се сблъскват с по - малко случаи, ако има проблеми с детето нямат нито неонатолози на място, нито апаратура. Това, че изсипваш един куп пари не е гаранция, че някой ще си свърши работата.
Живеем в София и избрах Майчин дом - основно заради горните 2 причини - лекарите там са гърмяни зайци с огромен опит и всякакви случаи + в Майчин дом е най - добрата неонатология в България и медицинска академия е залепена за майчин дом - т.е. в рамките на 10-15 минути може да се отзове специалист по всякакви болести. Мои колеги избраха да раждат в частната болница Вита. И двете раждания бяха с усложнения за децата - с двустранна пневмония, и двата случая транспортираха децата в Токуда в рамките на деня на раждането. Единия баща ги беше попитал (ей така между другото), защо ги местят в Токуда и те му отговрили, че при проблеми с детето го транспортират в Токуда, ако има проблеми с родилката я транспортират в Пирогов. Извинявайте, ама смисъла да изсипеш повече пари е жената и детето ти да получат най-доброто като специалисти и грижи и при проблемно раждане да се реагира бързо и адекватно. Излъскания имидж и престорената любезност на персонала в частните болници не ми вършат работа :) Трябва ми ако стане напечено да съм спокоен, че ще има гърмяни зайци, които да реагират бързо и адекватно.
27.
Николай
26.07.2013 10:59:41
4
6
Според мен като цяло раждането в малка частна болница не е за препоръчване - първо лекарите там имат по - малко раждания и се сблъскват с по - малко случаи, ако има проблеми с детето нямат нито неонатолози на място, нито апаратура. Това, че изсипваш един куп пари не е гаранция, че някой ще си свърши работата.
Живеем в София и избрах Майчин дом - основно заради горните 2 причини - лекарите там са гърмяни зайци с огромен опит и всякакви случаи + в Майчин дом е най - добрата неонатология в България и медицинска академия е залепена за майчин дом - т.е. в рамките на 10-15 минути може да се отзове специалист по всякакви болести. Мои колеги избраха да раждат в частната болница Вита. И двете раждания бяха с усложнения за децата - с двустранна пневмония, и двата случая транспортираха децата в Токуда в рамките на деня на раждането. Единия баща ги беше попитал (ей така между другото), защо ги местят в Токуда и те му отговрили, че при проблеми с детето го транспортират в Токуда, ако има проблеми с родилката я транспортират в Пирогов. Извинявайте, ама смисъла да изсипеш повече пари е жената и детето ти да получат най-доброто като специалисти и грижи и при проблемно раждане да се реагира бързо и адекватно. Излъскания имидж и престорената любезност на персонала в частните болници не ми вършат работа :) Трябва ми ако стане напечено да съм спокоен, че ще има гърмяни зайци, които да реагират бързо и адекватно.
26.
Стефан Иванов
26.07.2013 09:34:54
2
5
Болнница за пране на пари, собственик -селски тарикат и за капак ВЕЛИКАТА Ризова!!! Избяга от МБАЛа за пари,изгониха я от Девата за пари и некадърност, да видим кога ще се разпърдят с Пенков и каква ще е причината -дали няма да е същата!!!
25.
Стоян
25.07.2013 20:49:31
3
5
Някой хора не знаят какво е -СТРЕС!Да не приказват много,че да не им дойде до главата,да пази господ! Въпрос на време е да се разбере,че с такава политика и отношение към пациентите,няма да ги бъде дълго!!! Не се сещам да са привлекли и задържали някой светило в дадена област като в Девата!!! И персонала доволен-малко работа,няма изисквания-кво ще му е ! Не е като при другите- контрол,качество и развитие !
24.
пепа
25.07.2013 17:52:07
3
8
Каквато е болницата,такъв е рада,такъв е и персонала!!! Не напразно я няма в Девата,горките родители,не се очудвам,наскоро върна братовчедка ми с пукнат мехур,щото бил висико пукнат и било рано,добре че имаме избор и в друго часно заведение спасиха положението макар и с голям зор-НО ГО СПАСИХА!!!
23.
Двамата от снимката са съмнителни
25.07.2013 15:57:56
13
5
Вчера ги гледах тези двамата при Милен Цветков. Направиха ми впечатление на хора, които ни най-малко не са умрели от мъка по загубеното им дете.
- първо не са в черно. КОЯ МАЙКА, и кой родител ПРЕЖАЛВА ДЕТЕТО СИ? А я вижте тази жена какви бузи е опънала. Прилича ли ви на жалеща майка?
- второ - как няма да си поискаш рожбата и ще подписваш да го погребват други?
- трето - прокарват някаква версия за изчезнало бебе и то 6 месеца след този случай.
Според мен, търсят да изчоплят някакви пари от цялата тази работа. Нямат адекватно поведение на родители загубили най-милото на този свят! Ако загубя моите дечица - ще си сложа край на живота, а няма след 6 месеца да се сетя, че и аз съм раждала и май съм имала дете... Безсрамници. За какво ги давате?
22.
@№$%€§*(
25.07.2013 10:17:00
8
16
Ох, тая Ризова мине се не мине месец и тя все в новините. Заради некадърността и навремето я изгониха от една друга частна болница...
21.
Х.Я.
25.07.2013 09:19:22
8
6
И двете ми деца са проследени и израждани от д-р. Ризова. Немога да се съглася с повечето мнения, тъй като при нас нямаше подобно отношение, нито си е позволявала да проявява волности. Според мен, всичко е въпрос на отношение лекар/ пациент и до колко пациента си изисква и търси правата. Когато си плащам и то доста щедро си търся съответното обслужване и ако не съм доволен реагирам нигновенно. Това е моя съвет към всички, бъдещи майки и татковци.
Наистина съжалявам за семейството и случилото се, но според мен не са рагирали най - правилно.
При нас също имаше малко недоразумение след раждането, но реагирахме веднага, без да викам и да се карам, просто обърнах по сериозно внимание на лекарите и хората разбраха, че трябва да са по - благоразположени. Така че, приятели бъдето по - разумни, когато си имате работа с лекари.
20.
Potresen
25.07.2013 08:42:49
6
8
Gorkoto semejstvo :( Tova naistina e goliama drama i edva li shte namerqt pokoi skoro. Tova sumnenie, koeto se e porodilo v tqh nikoga nqma da izchezne. Za sujalenie za takiva sluchai chuvame vse po-chesto v nashata oburkana strana. Tezi novoizliupeni bolnici sa samo za prane na pari i ne se raboti medicina. A takiva lekari kato Rizova, deto sa se samozabravili i samochuvstvieto im e po-visoko ot pokritieto, trqbva da sprat da praktikuvat tazi profesiq. I nakraq izvoda e, che kolkoto i da e mizerno, starite utvurdeni durjavni bolnici si ostavat naj-sigurnoto mqsto!
19.
...
25.07.2013 06:55:39
4
7
Толкова негативни коментари в мрежата за никоя друга болница не съм срещал.Явно тази болница за нищо не става.
18.
андреев
25.07.2013 06:39:23
4
4
Не само в АГ-то на тази болница може да се появи проблем .Всички отделения са проблемни.ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ БОЛНИЦА
17.
Валя
24.07.2013 21:54:21
2
11
Дъщеря ми е бременна . Все още не се е ориентирала къде ще ражда . Аз лично съм притеснена като знам какви СПЕЦИАЛИСТИ имаме в Бургас. Преди време СПЕЦИАЛИСТ насрочи ден за премахване на матката на сестра ми ........... ееееее ТУМОРА е вече на 5 години и много го обичаме ....... да не разпознае бременност след куп изследвания
16.
silviq
24.07.2013 21:42:47
5
8
i drug pat sam 4uvala 4e pri rizova sa iz4ezvali dezta taq zaslujava zatvor
15.
Недоволна
24.07.2013 18:05:32
2
8
За съжаление станаха много подобните случаи. Какво става с тези деца? Никой не търси отговорност от "лекарите". Ако това се случи в цивилизована страна се отнема за цял живот лекарската практика. Замислете се-колко осъдени лекари има за допуснати от тях грешки?
14.
До № 8
24.07.2013 18:05:05
4
12
За да си изкажа мнението по този начин ,значи съм си патила от нашите некадърни Бургаски лекари и лично от д-р Ризова и то когато беше в " Дева Мария"!И стигайки до извода ,че не стават за нищо си ходя по гинеколози и лекари специалисти в други градове! Не ,че е гаранция ,но отношението на нашите лекари ( визирам Бургаските) е под всякаква критика.Немога да опиша отношението на лекари в София,Варна ,та дори и Плевен!Така,че Анастасия Хипократовата клетва важи за всички лекари,независимо в кой град или държава са.А и за разлика от нашите "СВЕТИЛА" ,който за абсолютно всичко ми искаха пари ,а прегледите траеха по 5 мин.,никой лекар например във Варна не ми е поискал каквато и да е сума за 5 мин.преглед.Това е моето мнение,независимо дали ти е обидно или не!!!
13.
Препатил
24.07.2013 18:02:55
4
9
Д-р Розова е специалист,но е алчна.Жалко за родителите и невинното създание, но истината няма да излезе на яве.Досега няма осъден лекар .Правосъдната ни система е нула.Жалко но лекарските грешки се полагат в гроба,а когато няма гроб няма и грешка.
12.
Кремена
24.07.2013 18:02:31
1
16
Д-р Ризова ми съобши, че вместо нормален плод имам "кухо яйце", след ехограф и никакви други изследвания. Изписа Метергин и насрочи аборт /ако не се изхвърли сам плода след лекарството/ 4 дена по-късно. За всеки случай, да не рискува нивестно какво, тъй като нямах никакви лоши симтоми. Да не рзчетеш правилно ехографа може да е простима, лекарска, или човешка грешка, но да насрочиш аборт без да си сигурен, без да изчкаш, без никакви основания е убийство! Виското самочувствие на тази жена и безнаказаността на грешките и, сигурно са довели и до други убийства, а те рано, или късно се наказват! Детето ми е на 9 месеца.
11.
Много странни родители
24.07.2013 17:44:19
4
11
Сега прочетох пак статията и ме потресе факта, че тези родители са оставили детенцето им да бъде за служебно погребение!
10.
Каква е тая майка?
24.07.2013 17:39:18
4
8
Извинете ме, но не мога да ги разбера тези родители. Нямам представа какво се е случило, но да родиш на 30 януари, и да си търсиш детето на 24 юли??????? - това не ми го побира акъла. Как може два месеца да седи това детенце в хладилник в моргата и тия родители да не се поинтерсуват?
9.
do 8
24.07.2013 16:46:56
15
8
Как не ви е срам да пишете такива работи? СЪЩИЯ този персонал беше в "Дева Мария" преди и тогава никой не не казваше такива неща. А д-р Ризова е изродила ХИЛЯДИ бебета успешно! Не знам дали има акушер гинеколог, при който да няма трагичен случай, можем само да се молим да не се случи на нас!
8.
...
24.07.2013 15:47:24
4
16
Персонал събран оттук-оттам.Собственик далавераджия ,който неможе разбира се да привлече качествени специалисти а още повече да ги задържи. И ето това е крайния резултат.Жалка картинка.
7.
Анастасия
24.07.2013 15:42:16
7
10
Раждах в Черноморска на 28.01 в екип на д-р Ризова и д-р Якимов мога с ръка на сърцето да кажа, че съм изключително доволна и от лекари, персонал, отношение и престой в болницата. Лично на мен ми става много обидно да чета такива коментари хулещи лекари. Да, дали са Хипократова клетва, но и те са хора...Само едно не ми е ясно след като терминът на жената е бил на 30.01 и очевидно е пренасяла, защо не я насочило АГ-то по-рано за прием за раждане...Знам че при зелени води има доста поражения при плода...Не съм лекар, да не дава Господ никому такава загуба и изпитания...
6.
пациент
24.07.2013 15:41:44
6
14
Патил съм си в тази болница. Думи нямам да изразя възмущението си.Търсете качествено лечение в утвърдени болници а не в тази измислена и далавераджийска лечебница.С единични изключения целия персонал за нищо не става.
5.
Slivenska perla
24.07.2013 14:30:20
4
18
Малко ни бяха бургаските лекари-измекяри, че докараха и сливенски мошеници!
4.
хитлер
24.07.2013 14:22:13
3
21
Това, ако се докаже, че е истина - бащата да взема една бухалка и да троши крака,ръце, глави....
3.
!!!
24.07.2013 14:20:32
3
17
Възмотена съм !!! Как може в 21 век да има такова безхаберие от страна на лекари и държава,та нали са положели Хипократова клетка-защо я погазват???Това отношение е напълно нормално за Бургаските болници и най-вече за "светилата" работещи там.А относно Д-р Ризова-тя по принцип си е супер груба,имала съм спречквания с нея.....възмотена съм от нейното отношение,от отношението в болничното заведение и като цяло се учудвам защо още това семейство не е завело дело срещу болницата или персонално срещу лекаря!?Но не се учудвам живеем в държава без закони,т.е. закони има ,но не се прилагат правилно!Ето защо няма да раждат в Бургаските болници,а съм една от тези ,който не желаят да раждат там.....Дано историята да има положителен край-или да дадът детото на родителите или съд за докторите!!!!
2.
баща
24.07.2013 13:51:51
3
17
МОЯТА ЖЕНА РАЖДАШЕ В ИСПАНИЯ И ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ БЯХ ДО НЕЯ. ПО ВРЕМЕ НА РАЖДАНЕТО ТА ЧАК ДО ИСПИСВАНЕТО. ДЕТЕТО МИ БЕШЕ ПОСТОЯННО ПРЕД ОЧИТЕ
1.
xah
24.07.2013 13:18:44
3
19
za tva moita jena nqma da rajda v burgas vsi4ki sa mega nagli i dolni do koga taka
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори