×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокурор пита възможна ли е размяна на живо бебе с мъртъв урод в МБАЛ Черноморска-Бургас


Прокурор пита възможна ли е размяна на живо бебе с мъртъв урод в МБАЛ Черноморска-Бургас
Операционният блок на МБАЛ Черноморска, където работеше екип над сериозна интервенция, неонатология, стаите на родилките, бебетата и родилните зали, са общодостъпни, ние се разходихме навсякъде
05 Ноември 2013, Вторник, 17:12 ч.
Автор: Флагман.бг.,снимка и видео: Иван КОЛЕВ

Анестезиологът д-р Делчева напуска след случая с родилката Нина Мандаджиева, притискали я да разпише неверен протокол за новороденото
Случаят в частната МБАЛ Черноморска-Бургас с роденото живо на 4 февруари т.г. момиченце Мария Динкова Хършева – с вписани в регистъра три   имена и ЕГН, но обявено паралелно с това за мъртъв плод, има ново, вече зловещо развитие, разбра Флагман.бг. Добрахме се до обстоятелства, които са наложили допълнителни проверки.

Прокурор Манол Манолов от Окръжната прокуратура в Бургас, който води разследването след скандалните разкрития на родителите Нина Мандраджиева и Динко Хършев, е дал указания за допълнителни проверки. Производството е образувано по чл. 123 от НК – за причинена смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие, представляващо източник на повишена опасност.   НК предвижда една до шест години затвор.

Прокурорът е дал указания да се проследи  колко бременни жени са раждали в болницата на 4 февруари 2013 г.  – с постъпването им по дати и час. Причината е, че воденото успоредно с компетентните огани собствено разследване на родителите, е събрало данни за възможна размяна на бебета. Флагман.бг разполага с документа, по който прокурорът е разпоредил по компетентност  новата проверка. Майката смята, че заровеното в Сливен като биологичен отпадък дете - в общ гроб заедно с други болнични отпадъци, всъщност не е нейното. Родилката Нина Мандаджиева свидетелства за следното: екипът на акушер-гинеколога д-р Снежана Ризова помага за нормалното й израждане, главичката на бебето се е била подала навън, когато докторката я натикала обратно вътре и разпоредила да се продължи по оперативен начин под пълна упойка. Преди това обаче в залата за секцио имало

друга бременна жена, която родила бебе с огромна куха глава, без мозък,

то не било жизнеспособно.  Именно това бебе е било заменено с нейното родено след това момиченце - с нормални тегло и ръст  - 3,430 кг и 53 см. Прокурор Манолов е поискал да се издири жената, която е родила преди Мандаджиева и да се направят ДНК изследвания на бебето й. Има и друг притеснителен аспект в мистерията от МБАЛ Черноморска-Бургас, неизяснен до този момент. След скандала с мъртвото бебе, обявено няколко часа по-рано за живо и показано  в инкубатор на бащата, болницата напуска анестезиологът д-р Весела Делчева. Тя е от екипа на д-р Стилияна Томова, шефка на неонатологичното отделение. След като акушер-гинекологът д-р Ризова, която е ръководила израждането, се обажда на таткото Динко Хършев по телефона, за да го поздрави с дъщеричката му и да го покани да я види, тя прехвърля новороденото в отделението на д-р Томова. Какво се е случило там е неясно, но е факт, че присъствалата през цялото това време д-р Веселина Делчева отказва да разпише отразеното по нейната специалност в протокола след  настъпилата смърт на момиченцето.

В грубо нарушение на закона д-р Томова разписва документа вместо Делчева.

Делчева напуска болницата – причината остава загадка. След фаталната дата 4 февруари 2013 г. Нина и Динко заживяват в денонощен кошмар. Не спират да търсят причина защо е съставен протокол за мъртво раждане, след като има издаден по-късно от Общината акт за раждане и смърт, със съответно ЕГН. Съществуването на тези два документа паралелно е недопустимо. Съмненията, че с бебето им е извършена измама се затвърждават още повече от факта, че момиченцето им не е погребано в Бургас, а в Сливен, където е направена аутопсия в тамошна болница, без да има в нея патологоанотомично отделение.

„Нямам представа какво са правили с мен и бебето след раждането, бях под пълна упойка. Д-р Томова ми каза, че са му слагали адреналин в сърчицето, за да почне да диша.

На мъжа ми са го показали в инкубатор, сърчицето му е биело.

Искам истината да излезе наяве. Още повече, че възникват нови обстоятелства“, казва Нина Мандаджиева.
Новите обстоятелства са, че напусналата след случая д-р Делчева е подала на 14 август 2013 г. сигнал в Регионалната здравна инспекция с настояване да се извърши цялостна проверка в МБАЛ „Черноморска“ по този случай.

Адвокатът на Нина и Динко – Пламен Найденов не пожела да коментира хода на проверките, за да не пречи на компетентните органи. „Това е голяма трагедия за родителите и те се надяват да приключат по-скоро, но и да се извършат добросъвестно – да се анализират всички аспекти  на този случай и да се установи истината“, каза Найденов.

Началникът на отдел ГРАО Стефка Калева казва, че “съобщението за раждане е № 30, издадено от болницата на дата 4 февруари 2013, съобразно която  от службата са поставили ЕГН на детето и са записали, че е живородено”.

Наш екип отиде днес в МБАЛ Черноморска-Бургас, за да разберем защо д-р Делчева е напуснала, какво е искала от нея д-р Томова.  Томова се оказа в почивен ден, а колежката й Ризова – в отпуск. Дежурният акушер-гинеколог д-р Дорийска отказа  коментар, като забрани  да я снимаме.

Уточняваме, че да се влезе в операционния блок, където заварихме хирургичен екип в действие, в родилните зали, в стаите на бременните и майките, в неонатология – не е никакъв проблем, защото вратите са отворени. А това са отделения, които би трябвало да бъдат под особено строг режим за достъп на външни лица.




В категории: Здраве


44
Коментара
44
Коментара по темата
44.
А
26.11.2013 10:44:38
0
4
Д-р Христо Якимов ,келеме от класа.Виновен е за голяма част от простотиите там.
43.
ДО 34
24.11.2013 04:17:41
2
1
СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ СТЕ ВЪНКА АМА С НАВЕДЕНИ ГЛАВИ И НА МЯСТОТО КЪДЕТО ЩЕ СТЕ , ЩЕ ВИ БЪРКАТ ПО ДУПКИТЕ , ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ТОВА ДЕТЕНЦЕ .. ПОНЕ ИМАЙТЕ МАЛКО ДОБЛЕСТ И КАЖЕТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ
42.
От 100 до 1000
22.11.2013 18:26:19
2
2
СЛЕД КАТО ЧЕТЕМ, ЧЕ ЗА1 ГОД .В "ЧЕРНОМОРСКА" ИЗДЪХВАТ ТОЛКОВА НОВОРОДЕНИ, ЗА КАКВО КАЧЕСТВО И КАДЪРНОСТ СЕ ГОВОРИ.СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДРУГИ ОТДЕЛЕНИЯ И БОЛНИЦИ В ГРАДА.НО ОТ ЗАПЛАТИ И ОТГОВОРНИ ДЛЪЖНОСТИ НЕ СЕ ОТКАЗВАТ!ДА ИМ СЕ ПРОВЕРЯВА И ПСИХИЧЕСКАТА ИЗДРЪЖЛИВОСТ.
41.
до автора
10.11.2013 03:26:21
2
3
госпожо Касабова, поздравявам Ви за това което правите , радвам се ,че все още има хора който си вършат работата отговорно , имам само една малка забележка това за мъртвото детенце в заглавието , наистина звучи грубо! Продължавайте да показвате истината !
40.
до 21
09.11.2013 19:54:20
3
4
Ти си странна ,луда, откачена, недей да дрънкаш глупости, явно не познаваш това семейство, тоест постарала си се да разбереш нещо ама си проста и не ти се е получило! Това семейство са достойни и отговорни хора( познавам ги и двамата) спри да спекулираш с глупости по сайтовете. Хората си търсят бебенцето и дано разберат къде е и истината. Аз ги подкрепям, а и всеки нормален човек би го направил, всички имаме деца и сме отговорни за това което се случва. Днес и станало при тях , утре може да е друг! Не забравяй с каквото съдиш с това ще бъдеш съден!
39.
пациент
09.11.2013 08:55:32
3
6
АЗ СЪЩО СЪМ СЕ ЛЕКУВАЛ В ТАЗИ БОЛНИЦА И СЪЖАЛЯВАМ.ПЪЛНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ.А ОТНОСНО ТОВА ,ЧЕ БОЛНИЦАТА БИЛА ПРЕТЪПКАНА - ГЛУПОСТИ.В ОТДЕЛЕНИЕТО БЯХМЕ САМО 2 ЧОВЕКА
38.
ДО 37
09.11.2013 03:20:34
4
3
ДА ПОСЕЩАВАЛА СЪМ ВАШАТА БОЛНИЦА И СЪМ ПОТРЕСЕНА, А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА БЕЗПЛАТНИТЕ ВИ ПРЕГЛЕДИ ВСЕ НЯМА СВОБОДНИ ЧАСОВЕ ИЛИ СА ЗАЕТИ, ТАКА ЧЕ НЕ МИ Я ХВАЛЕТЕ ТАЯ ИЗМИСЛЕНА КЛИНИКА, НЯМА ДА ПОВТОРЯ НИКОГА.. САМО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА ! ПУУУУ ЧЕ И СТЕ НАГЛИ ПАК ДА НИ Я НАТРАПВАТЕ! АЙДЕ ПЪТЯ , ЧАНТАТА И ЗА ХЛЯБ...!
37.
Нели,
08.11.2013 14:33:20
6
4
госпожо Нели, теб случайно да са те лекували там, че да даваш такива заключения? Болницата се пръска по стените от народ, че няма и свободни места и записват за лечение за месеци напред. Така че злобарите са си злобари.
36.
нели
08.11.2013 01:06:59
3
4
тези дето са останали, са най- големите некадърници , за нищо не ги бива, даже едно бебенце не можаха да спасят, защото и си го знаят , ама съвест трябва, не бъбрек..пуу изродии , Къде е детенцето на това семействоо?Как не ви е срам да се гаврите ..ПУУУУ боклуции
35.
.
07.11.2013 14:19:01
2
5
Колкото и в някои постове да си личат отчаяни опити да се защити тази болница , факт е че се разпада. За 1г откакто работи и още 1г. преди това неможа да се проведе правилна кадрова политика за което са виновни 2 човека.Така че приказки от рода на "бръкнали са ти в задника","изритали са те" и др. , са израз на безсилие и на това ,те този човек не е имал куража и далновидността да се махне навреме и сега сърба попарата.Ама как ще си признае че е така.
34.
ало, 1234
07.11.2013 12:33:35
4
3
бая са ти бръкнали в задника, щом се дереш по форумите, и никъде не те искат вече... като ти беше некадърен задника и не ставаше за нищо, за това сега си навън.
33.
1234
07.11.2013 10:19:59
3
3
ало,30 ти като си от кадърните що не кажеш за колко пари си продаде душата на далавераджията Пенков.
32.
ало, 31
07.11.2013 09:24:31
3
2
явно са те изритали от тая болница и сега орева форумите...
31.
...
06.11.2013 20:55:33
3
3
Ало ,разбирача,а колко кадърни хора сами си отидоха .Явно ти си от "кадърните" останали.
30.
гледай ти колко разбирачи
06.11.2013 19:50:33
5
4
всички уволнени от болницата за некадърност почнаха да пишат срещу болницата... големи тарикати, голямо чудо
29.
До умното село
06.11.2013 17:44:59
2
11
Простако, Касабова си е свършила работата като истински журналист, защото е влязла и се е разхождала където си иска и е снимала че се разхожда, вижда се че е влязла чак до операционната им. Така ли трябва да е в отделенията на една болница с претенции - не бебе да смениш ами и цяла армия цигани може да нахлуе вътре по всяко време. Била докарала Касабова микроби защото била без калцуни, ами кой пусна Касабова вътре? И въпроса тука е защо анестезиологът Весела Делчева която е била през цялото време с умрялото бебе после е уволнена - защо? Къде е тази жена сега? нека тя да дойде и да каже какво са я карали да разписва в този протокол от раждането и реанимирането на бебето. Ето това е проблемът - затова майката продължава да пита какво е станало с детето й! Простак!
28.
.
06.11.2013 16:53:51
2
4
Якимов е келеме.Пенков му даде власт и келемето се самозабрави.И него много яко трябва да го дръпнат във връзка с този случай.
27.
запознат
06.11.2013 16:37:58
2
3
Отвратителна болница.Всичко там е далавера и е подчинено само на пачките .Че Пенков е далавераджия е така , но има там една гад...доктора Якимов.Толкова меркантилен говнар и е до голяма степен в основата на всички простотии в болницата.Ако Пенков не го изрита ще му е голяма грешка.
26.
медик
06.11.2013 16:13:20
1
2
Не е абсурдно , но се прави много рядко.Нарича се прийом на Заванели .По абсурдни са другите неща .
25.
umno_selo
06.11.2013 16:08:05
3
4
Урод е автора на заглавието!
24.
тото
06.11.2013 12:32:14
1
8
между другото твърдение, че бебето е излязло и са го набутали пак вътре, мисля, че звучи доста наивно и глуповато. как бебе ще си подаде главата навън и ще го натикат вътре пак.. не е нужно да си медик, за да знаеш, че подобно нещо е пълен абсурд. иначе болницата наистина е един разграден двор, но за всичко е виновен пенков, а лекарите трябва да му се подчиняват за всичкоооо, и да подписват всичко, иначе са аут.
23.
Благовеста
06.11.2013 12:03:24
2
8
До тото: Да, може би няма място тук коментарът за отношението й, но нали ти е ясно, че всеки един лекар от случката е замесен. Няма как това да се случи и тя да не е наясно с нещата.
Не знам какво точно се е случило с това семейство и да, доста неща се изписаха по въпроса, и се надявам скоро цялата истина да излезе наяве, за да не се спекулира с нещата.
А журналистката е влязла, защото е нямало кой да я спре. Как е възможно в болница да няма пропусквателен режим и да стигнеш така лесно до операционна и родила зали?
22.
За журналистката
06.11.2013 11:51:50
9
4
Кой знае какви инфекции е внесла в родилното тая журналистка. Как така е влязла вътре цивилна?
21.
Много странна работа
06.11.2013 11:49:00
14
6
Понеже четох и други теми по въпроса, за тази родилка пише, че не е искала трупчето на бебето месеци наред и то стояло в моргата и после го погребали. А сега се сетила да търси май пари от цялата работа. Освен това пишат хората, че всъщност не била толкова млада, а имала дъщеря на 17 години, а не и било толкова чакано забременяването... Странна работа с тая родилка... Некакви филми и измислици, смяна на бебета... Не вярвам, че това е смяна на бебета. Просто не са го искали тва бебе, а сега ново 20сет
20.
тото
06.11.2013 11:45:48
7
4
ама какво общо има, че ризова е груба не мога да си обясня? изродила ли е бебето, живо ли е било?! да. а какво са направили после други хора, това е отделно. компетентна или не, пред кабинета й винаги е фраш. аз това не разбирам, като е толкова некадърна и като толкова я плюете, защо стотици жени продължават да ходят при нея?
19.
Пациентка
06.11.2013 11:43:06
2
10
Абсолютно подкрепям негатините отзиви за компетентността и отношението на д-р Ризова. Аз по-груб лекар не съм срещала.
18.
Благовеста
06.11.2013 11:23:19
3
10
Поръчка? И случилото се ли е поръчка от същите хора, за които се твърди, че статията е поръчка? И от кого е поръчка? Това са пълни глупости. Изобщо няма да се учудя бебетата да са разменени. Д-р Ризова е толкова безхаберен лекар, че думи нямам. Никога повече няма да се доверя на тази лекарка и да и попадна в ръцете!!! Дано истината за родителите да злезе наяве, че поне те да се успокоят.
17.
Сценарист
06.11.2013 10:33:25
14
4
Айде не се вкарвайте във филми. Ако на хората им е разменено бебето, ДНК - тестът ще го установи по НЕСЪМНЕН начин. Доктор Томова е чудесен специалист и добър човек! Другите лекари не ги познавам, но като чета статията ми намирисва на поръчка от конкуренцията... Използваш мъката на родителите и хвърляш кал, хвърляш, хвърляш. Като узнах кой е адвокатът им...
16.
тото
06.11.2013 10:23:42
3
12
Най-големият изрод е собственикът Пенков. Кой знае каква далавера е завъртял и на кого е дал бебето на горките хорица. А с Якимов са като дупе и гащи - колят и бесят заедно. Не знам Ризова кво е виновна в случая. Тя си е свършила работата, детето е живо родено. И най -вероятно и домомента си е живо и здраво, просто е при други родители.
15.
д-р Киров
06.11.2013 09:46:37
8
5
Нека разследването се насочи към д-р Якимов.Без негово знание не може да стане нищо.Да се проследят телефонните разпечатки.Нека да не си изграждат неправилна представа за д-р Томова!
14.
123
06.11.2013 08:19:08
2
7
Само че д-р Делчева не напуска по свое желание, а е принудена и отстранена от графика!!!
13.
някоя си
06.11.2013 06:46:23
9
6
Само аз ли виждам поръчката в тази статия???Само да напомня,че съвсем доскоро/т.е. до откриването на МБАЛ Черноморска/голяма част от бургаските бебета се раждаха при д-р Пенков.
12.
до Мария
06.11.2013 02:53:56
6
13
до 11 Мария; явно не четеш, незнам колко и е неестествено голямо сърцето на Томова, но явно е измамно,лъже като дърта циганка, при фактите и боговете мълчат, какво е направила да спаси бебето само тя си знае, едва ли си била там ,а що се отнася до това семейство , бих се радвала да излезе истината на яве и всички да си получат заслуженото, а за действията , дано не ти се случва , та тогава ще разбереш какво е.. Успех на семейството и им стискам палци дано разберат истината за детенцето си..няма по голямо нещастие да ти посегнат на най-милото!!
11.
Мария
05.11.2013 23:44:59
13
8
Ще се въздържа от коментар за Ризова. Анестезиологът не ми е известен като име. За д-р Томова мога да кажа, че съм убедена, че е направила всичко , за да спаси бебето! Изключителен професионалист, учи и се развива всеки ден , с неестествено добро сърце! Не знам дали тези родители не бягат в този хорър филм , за да не мислят за болката си. Подобни действия са невъзможни. Тези хора работят повече от 20 г това- точно тяхното бебе ли смениха?
10.
Албена
05.11.2013 22:17:05
4
15
Крайно време е да отнемат лекарските права на тази некадърница-Ризова!
9.
todor
05.11.2013 21:36:03
3
8
gospojo kasabova pomognete ni hepatita ni mori v malkotarnovo 5o 40veka za edin mesec i ob6tinata nehae pomognete ni darjavata e niama kmeta go niama vsi4ki 6te se razboleem
8.
user
05.11.2013 21:35:18
3
10
Боже, мой, как е възможно това?! Май следващия път ще раждам и аз сред природата вместо в болница... Ужас! Трябва да се разсеят всички съмнения по този случай, всеки може да е на мястото на тези родители.
7.
Възмутена читателка
05.11.2013 20:53:33
3
39
Кажете на този, който е писал статията, че е урод. Дете, което се ражда с увреждане, се нарича "дете с увреждане" и е човек, а не "урод". Това, че някой няма сърце и че не знае как са се чувствали родителите на детето, когато са го изгубили поради вроденото заболяване, не означава, че има право да нарича човешко същество "урод".
6.
родител
05.11.2013 20:41:25
5
20
Преди няколко години в четири часа сутринта, с изтекли води и тежка прееклампсия, съпругата ми бе изгонена от болницата на Пенков в Сливен и ми казаха да и търся друга болница. В това състояние родилката и бебето са на прага на смъртта, но на никой от неговите "специалисти" не му припука за това. Днес и двете са живи и здрави, благодарение на истински отдадените на работата си хора. Сега, четейки тази статия, разбирам, че подхода към бременните и в двете му болници са едни и същи - на родилката се гледа като на животно и има същите права, но в конкретния случай докторите са се помислили за богове и са взели решение кой да е жив и кой да е умрял. Колкото и да са им платили, едно дете няма цена....
5.
Владимир
05.11.2013 20:37:42
5
23
Какъв инкубатор , каква куха глава ??? Нека хора , които не са компетентни по медицинските въпроси и които не могат да подреждат мислите си , ДА НЕ ПИШАТ СТАТИИ !!! Авторът е пълен бездарник.Изключително слаба журналистика !
4.
До 1
05.11.2013 20:32:45
8
21
Дали е аненцефал, хидроцефал и т н няма знание - тука важното е какво е станало с бебето на тези хора!!! Да каже Пенко защо го зарови в Сливен!
3.
тина
05.11.2013 19:53:01
3
24
Не мога да повярвам,толкова мъка за тия родители!!! Ама то дивата селянка Ризова е способна на всичко! Жалко за хората,жалко за детето !!! Пенков да си отива на нивата ,щом не може да си контролира хората.То не е само да переш пари,то и мозък се иска. Ама с Ризова са" Търкулнало се гърненцето,намерило си похлупачето!
2.
АСД
05.11.2013 19:30:41
5
27
Мама им и изроди! Да им затворят селската болница и да вкарат тези престъпници в затвора!
1.
No name
05.11.2013 18:38:18
4
47
Плод с "куха глава,без мозък" се нарича Аненцефал а не "мъртъв урод.Човекът написал това заглавие е безмозъчно същество,отрепка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори