×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сидеров нападна и журналиста на Флагман.бг Иван Колев - за да ни провокира (Видео)


Сидеров нападна и журналиста на Флагман.бг Иван Колев - за да ни провокира (Видео)
Коланът и посягащата към камерата на Флагман.бг ръка, са на националистическия лидер Волен Сидеров. Обидите срещу екипа ни от неидентифицирани лица с камера на Алфа тв продължиха и пред Пето РУП
Тема в развитие
виж още
скрий
05 Юли 2013, Петък, 21:04 ч.
Автор: Флагман.бг, видео:Иван КОЛЕВ

Обидните квалификации срещу екипа ни продължиха и пред сградата на Пето РУП
Журналистът на Флагман.бг Иван Колев също бе нападнат от Волен Сидеров и групата му, когато наш екип пристигна на бензиностанция ОМV по сигнал, че там той и няколко негови депутати са се саморазправили с репортери на СКАТ.

Колегата Иван Колев слезе от такси на бензиностанцията и с бадж на журналист от Флагман.бг, с камера и микрофон с надписи Флагман.бг тръгна към групата, която бе под чадърите на бензиностанцията. Там бяха депутатите на Волен Сидеров и група негови сподвижници. Те твърдяха, че нищо не се е случило. Бяха спокойни и нямаха вид на хора, които са пострадали от нападение. Не видяхме някой от тях да е с разкъсани дрехи или разстроен.

Репортерите на СКАТ тв вече бяха заминали за Пето РУП, за да дадат показания, по тяхно настояване, както по-късно се изясни. Когато обаче Сидеров видя надписите Флагман.бг изведнъж се превърна в звяр  и започна да ни обижда, той тръгна към колегата Колев и сложи ръка  на камерата, не можахме в суматохата да видим кой е бодигардът му, който след това  държеше китката на Колев надолу и встрани, за да не продължава да снима.

Вижте видеото, за да разберете в кой момент се намесва главният редактор на Флагман.бг Катя Касабова и полицаите, които до този момент стояха на около 10 метра и се надяваха, че все пак Сидеров и хората му ще отидат до Пето РУП и доброволно ще напишат обяснения какво се е случило от тяхна гледна точка. Потеглихме с конвоя на МВР и с включени сирени. Когато стигнахме Пето РУП тормозът върху екипа ни продължи – този път от надъхани от Сидеров хора, които нямаха идентификационни знаци, а държаха камера на Алфа тв. Целта и на двете провокации бе да изтървем нервите си, а след това да бъдем обвинени в агресия с манипулирани кадри и коментари.

Вижте срамната за българската журналистика картина:




В категории: Политика


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
14
Коментара по темата
14.
99
08.07.2013 01:01:49
1
0
hahaha kasabova ime v jurnalistikata volen naroden predstavitel, boje bulgario kakvo staba
13.
Иванов
07.07.2013 13:20:22
0
0
Бургазлии НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ!
12.
Иванов
07.07.2013 13:19:09
0
0
Срам и позор за България.Да ни управляват психически нестабилни хора,доказали се че са за здравно заведение...
11.
123
07.07.2013 12:28:22
0
1
Аве това кукуриго Волен,що не го закараха в бялата сграда с решетките до Цурка да диша там йодни пари
10.
patriot
06.07.2013 16:09:46
3
1
NACIONALISTI SE SBIHA NA TERITORIYATA NA KASIM DAL UJAS
9.
а
06.07.2013 15:07:00
0
2
Винаги когато отворя някой сайт за български новни започва да ми се гади.Повдига ми се и сега след като гледах видео клипа и попрочетох текста.Чувсствам срам,че живея в страна,в която се случват такива грозни неща.
8.
Станислав
06.07.2013 12:01:02
7
3
Волен е лумпен, но и Ванката е голям лъжец - заслужава шамари.
7.
Поръчко Поръчков
06.07.2013 08:40:01
8
4
Няма какво да се каже освен че това си е чиста двойна провокация, и доста зле съшита но вероятно добре платена.
6.
Анет
06.07.2013 01:20:54
5
10
до рутина, много си отворен, ама бургазлии затова си обичаме този сайт, щото няма рутина. Доказали са вече, че на никого не му се разминава, ако сгафи. А на Волен още колко му трябва да разбере, че трябва да се лекува, не знам дали има някой с обратното мнение. Момчето от Флагман не го познавам, но очевидно с нищо не застраши ВИСОКАТА фигура на депутата. Аман от идиоти като този депутат, затова хората никога няма да вярват в политиката, докато подобни съществуват и крепят правителства. лично аз не излизам на протест, защото съм заета да се боря с живота, но искрено ги подкрепям. Просто в тази държава абсурд до абсурда, с кое да се бори човек по-напред?
5.
рутина
06.07.2013 00:01:12
16
7
Катя Касабова,световно известната българска журналистка,собственичката на мега сайта Фла...,чаровното перо на демокрацията,съпруга на един още по велик патриот и родолюбец,известен с кучешката си преданост и вярност към един още по-велик патриот и родолюбец,който сън не спи, заради лошата орисия на българина...!!
..та,днес я видях в кадрите по горе,Катя!!!
И целия и блясък!

Апропо,кога ще монтирате материала?
Монтажистите..по-живо!!!
4.
възмутена
05.07.2013 23:44:47
5
17
Защо на г-н Сидеров не му свалят имунитета и не го съдят за хулиганските му прояви.Не го ли виждат ,че е КУ-КУ.
3.
Ачо мизера
05.07.2013 22:40:50
32
6
"Коланът и посягащата към камерата на Флагман.бг ръка, са на националистическия лидер Волен Сидеров" -това е топ компромат направо ви повярвах че ви е нападнал :) ей един път не можахте да го снимате как ви напада и удря от няколко метра в цял ръст да го видим та той 10-ки пъти ако не и стотици според вашите думи го е правил :)) направо сте смешни поне на фотошоп да бяхте се постарали малко :)) тъпанари поръчкови
2.
Адриана Палаозва
05.07.2013 22:36:31
2
16
Еми Катя... нямаш уговорка с пресцентъра на партията ... :):):) Аз ти предлагам още утре вземи се уговори с тези хора, че мине се не мине ден и Болен, пардон, Волен се сбива с някой журналист.
1.
ейклр
05.07.2013 22:30:58
1
24
Точно Иван ли намери да нападне! Сидеров изтрещя, май прави всичко възможно сам да си свали имунитета.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори