×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Цветан Цветанов е като кошче за душевни отпадъци


Бойко Борисов: Цветан Цветанов е като кошче за душевни отпадъци
Бившият премиер Бойко Борисов проговори след дълга пауза. Пред Кеворк Кеворкян той за пореден път изрази подкрепата си за Цветан Цветанов.
05 Май 2013, Неделя, 18:49 ч.

Много е мнителен, категоричен е за Цветанов бившият премиер
"Цветанов е като кошче за душевни отпадъци. Той трябва да изслушва всички в партията. А често пъти се случва да има интриги, защото всеки иска да стане депутат или общински съветник. Работата на Цветанов не е лесна. Аз стоя на 100% зад него". Така бившият премиер Бойко Борисов определи функциите на Цветан Цветанов в ГЕРБ. Борисов гостува при Кеворк Кевокян в предаването "Всяка неделя".

Въртян на шиш, Борисов не пожела да каже, кой е подслушал разговора му с Мирослав Найденов и Николай Кокинов. "В къщата ми идват хиляди хора, не знам кой ме е подслушвал, но е възмутително", изръси неконкретно Борисов. "Убеден съм, че Цветанов не е давал устни заповеди за незаконно подслушване", обясни Борисов. Той описа Цветанов като негов помощник, който перфектно изпълнява инструкциите му."Цветанов е силен, когато и аз съм силен. Какво ще прави той без мен?", попита риторично бившият премиер. "Цветанов е мнителен и подозира всички. И често пъти се оказва прав", заяви Борисов.

Според него хората не излезли на площадите заради подслушванията, а защото електроенергията беше скъпа. "За да приключа тази тема, ще прочета как в правовите държави се коментират подобни деяния. Когато в САЩ изтекоха документите в Уикилийкс, правителството на САЩ излезе със следния коментар: "Държавният департамент не коментира материали, за които няма посочен официален източник. Осъдително е отделен индивид или организация да печели за сметка на хора, които са имали пълното основание да изискват конфиденциалност, когато се предоставяли подобни данни."


Не мога да събувам всеки, които идва в къщата ми по бели гащи, за да го проверявам, защото това е унизително. Не искам да коментирам кой е записал срещата ми с Мирослав Найденов и Кокинов. Само ще кажа, че този който нож вади, от нож умира", каза още Бойко Борисов.

След това Кеворк му поднесе поредния си удобен въпрос: "Какво ще кажеш за нахалниците в ГЕРБ? Един от тях е Емил Димитров". "След като Димитров не е в листите на ГЕРБ той може да си прави каквото си поиска. Това е демокрацията", отвърна Борисов.Той се оплака, че докато вървяха разкритията по случая с агент Буда, в предаването "На 4 очи" в продължение на десет дни темата е била дискутирана от Татяна Дончева, Атанас Атанасов, Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. След това Борисов заяви, че не гледа телевизия, не слуша радио и не чете вестници.

"Защо неправителствените организации сега мълчат, когато всички медии се обърнаха и вече най-яростни са атаките срещу нас“, запита бившият премиер и допълни в същия дух: "Защо мълчи и Меглена Кунева? Преди тя се оплакваше, че медийната група на Делян Пеевски пише против нея и хвали нас. А сега не пишат срещу нея, а критикуват само нас, учуди се Борисов. "Огорчен съм от Слави Трифонов. Той ме предаде, защото не му разреших да строи в Южния парк", подчерта Борисов. Той изрази и възмущението си от социолозите Кънчо Стойчев и Андрей Райчев, които го били следвали навсякъде, а след като паднал от власт започнали безмилостно да го атакуват.




17
Коментара
Флагман.БГ Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан 16/05/2024, Четвъртък 12:40 1
17
Коментара по темата
17.
Ivanoff
07.05.2013 11:15:13
0
0
Лек, маняк, лице, как стигна до умозключението за кого ще гласувам АЗ ? Телепат ли си, пророк, екстрасенс ?
P.S. За този еволюционен застой говоря ....
16.
маг
07.05.2013 10:21:27
0
1
еее как да не гласува човек за него. чар, обаяние, празни приказки,магистрали, подслушвания и мноооо др. неща
15.
нагласена работа
06.05.2013 10:19:27
0
6
последното предаване ВН преди изборите с тотално променена схема само и само за да може ББ да си направи пропаганда колко е велик и колко лоши са всички които са срещу него. При това за да чуем поредната му гаргара от претоплени манджи му бе отделен цял час без дори да има прекъсвания за реклами - което не се случва дори по време на национален траур. ББ го уплътни със самохвалства и плюене по всички останали в типичния си стил на сеене на омраза и така стана единствения политик позволил си да освини най-светлия християски празник. НТв вместо с Великден или със смърта на обичания актьор Чочо маскира предизборната агитация на ГЕРБ като интервю и наруши изборният кодекс. За да няма никакви съмнения че е нагласена и платена работа ББ започна разговора с предупреждение към КК че допреди малко е бил със шефа му с които заедно..... строели т.е. типично по мутренски му каза внимавай да не си ритнеш трудовата си книжка. КК се гипсира и през повечето време не успяваше да вземе думата в собственото си предаване. ББ му позволяваше само бойкоугодни реплики представящи го като жертва а в малкото случай когато журналиста се сещаше че всъщност не се казва Агент Димитър а КК Бойко отсвирваше неудобните въпроси. Най-тъпото беше че ББ се правеше на жертва на заговор от някакви неправителствени организации и опозиция и КК не го контрира че същите критики идват и от държавния департамент на сащ, ройтерс, фрийдъм хаус и т.н. Съчетаването на поръчкова журналистика с партийна пропаганда на връх Великден е нещо много гнусно
14.
до 11-ти
06.05.2013 09:42:25
1
4
Ivanoff, много си зле! Кой нормален човек ще гласува за една мутра?! Всички, които симпатизират на ГЕРБ са продажници и лакеи!
13.
Димитър
06.05.2013 09:02:42
0
5
Не виждам някаква огромна промяна в държането на г-н Борисов. Просто личи някак си, че е изчерпане
12.
Свилен
06.05.2013 08:53:36
0
2
Не останах особено впечетлен от това, което гледах. Чудя се дали да му давам втори шанс ???
11.
Ivanoff
05.05.2013 23:12:32
3
5
Коментиращите са в еволюционен застой според мен ...
Научете се да пишете на български.
Научете се да разсъждавте.
Спрете да си говорите на другарю и другарко .
Тогава и само тогава ще стане хора от вас !
10.
asdfgh
05.05.2013 22:36:56
2
6
МНОГО Е ТЪП,,НЕ ГО ЗНАЕХ ДО СЕГА
9.
izbiratel
05.05.2013 22:00:58
9
2
Edinstveno GERB napraviha neshto za Balgaria ne e mnogo no e NESHTO na fona na razgrabvaneto predi tova s vas sme !!!
8.
Dim
05.05.2013 21:59:39
5
0
Abe Bai stavri. Koi politik ne biaga ot neudobnite vuprosi?

Dimcho Mihelevski triabvashe da go pitat 15 puti za Burgas-Aleksandrupolis uvurta uvurta ta nakraia kato vidia che niama na kude da hodi izluga.
7.
bai STAVRI
05.05.2013 21:21:54
1
7
KAK SAMO BQGA OT NEUDOBNITE VAPROSI,STRA6ÊN LIZEMER-SAMO NAKAZATELEN VOT SRE6TU TQH-HORA AKO TEZ ZEMAT O6TE 1 MANDAT NIE NARODA NE MOJEM GO IZKARA-POMNETE TEZI MOI DUMI.
6.
Been there done that
05.05.2013 21:05:30
8
1
Buletina no 15 niama kakvo da govorim
5.
някой си
05.05.2013 20:47:17
2
12
Айде Бойкоооо!!! Скоро и ти в панделата!
4.
asen
05.05.2013 20:20:34
13
4
Уникално интервю супер си Борисов!
3.
bb
05.05.2013 20:16:04
14
3
s teb sym boiko!! da gi machkame komunqgite!!?
2.
by the way
05.05.2013 19:42:27
3
15
Той не е кошче,а пълен боклук!!!
1.
Pena
05.05.2013 19:26:52
3
13
TOI E OTPADAK
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди Това заяви на брифинг служебният министър на енергетиката Владимир Малинов Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Това е поредна критика на държавния глава към организациите, които промениха Конституцията Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Пиленцата от Монако возят Нора Недкова и Михаела Стоичкова Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект EduBurgas ще се проведе на 29 – 30 май в Конгресния център Почина светило в хирургията, спасил хиляди животи Почина светило в хирургията, спасил хиляди животи Проф. д-р Петър Ангелов Учиков, дмн е хирург . Той е сред водещите специалисти у нас, изтъкнат учен и преподавател по хирургия Извънредно! Пожар в сградата на Кадастъра в Бургас, евакуират служителите Извънредно! Пожар в сградата на Кадастъра в Бургас, евакуират служителите Един от сървърите на Агенцията е дал на късо Победителят от капките Зомбори стигнал до финал и в "Х фактор" преди 13 години Победителят от капките Зомбори стигнал до финал и в "Х фактор" преди 13 години Ергенът Алекс ще си тръгне от шоуто с една от тези лелки Ергенът Алекс ще си тръгне от шоуто с една от тези лелки В снощния епизод си тръгна стюардесата Йоана Съдебен инспектор удари две чашки и налетя на камериерки Съдебен инспектор удари две чашки и налетя на камериерки Александър Мумджиев се опитвал да накара камериерки да си легнат с него
Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори