×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циганинът Емил правил секс с бременното момиче, преди да го убие


Циганинът Емил правил секс с бременното момиче, преди да го убие
Единият от убийците - Михаил Миков - показва шахтата, където с циганина Емил са захвърлили убитото момиче, снимка "24 часа"
Тема в развитие
виж още
скрий
08 Март 2013, Петък, 10:43 ч.
Автор: Флагман

Преди три месеца извергът залял с бензин друга девойка и се опитал да я изгори жива

Наглият убиец – циганинът Емил Азов отказал да поеме отговорност за детето, което 20-годишната Петя Тодорова чакала от него. Той решил да я убие, но това не му попречило преди това да прави секс с нея в апартамента си пред очите на приятеля си Михаил Миков. Петя дошла там, за да се разбере човешки с Емил и не подозирала какво я очаква, съобщава "24 часа“.

След като свършил със забавлението си, Емил прилъгал Петя да отидат в парка, уж да се видят с приятел. С тях тръгнал и Михаил. Там те ненадейно напръскали със спрей лицето й. Бременната жена паднала зашеметена на земята, а те започнали зверски побой. Удряли я с каквото им попадне - с пръти, юмруци, ритали я безжалостно, докато тя им се молела да престанат. След това започнала да се извинява, и да търси помощ, но те се нахъсвали още повече от нейната беззащитност. "Сега затисни носа, да спре да диша", крещял Емил, който блъскал момичето с всичка сила. След това двамата решили да се изгаврят с девойката и я съблекли чисто гола.

После изхвърлили тялото на Петя, без да са сигурни, че е издъхнала. Това го направили умишлено, за да се мъчи още повече. След това решили да я заровят жива и започнали да хвърлят пръст върху нея. По-късно съдебно-медицинската експертиза установява, че Петя е починала още по време на побоя в следствие на черепно-мозъчна травма. Когато приключили с убийството, Емил и Михаил започнали да мислят как да се отърват от своите окървавени дрехи. Съблекли се и ги скрили в близък трафопост. После изведнъж се сетили, че докато били тримата заедно в жилището на Емил, Петя е изпуснала някъде на леглото мобилния си телефон. Върнали се обратно, взели и него, и го изхвърлили при техните дрехи. По-късно се прибрали по домовете си, сякаш нищо не се е случило, допълва вестникът.

Районът с безлюдното място край шахтата бил добре познат на циганина. Точно там преди около три месеца мангалът се опитал да запали друга своя интимна приятелка. Тя била колежка на Михаил, с която се запознал наскоро. През ноември Емил дори започнал паралелна връзка с нея. Тогава той проявявал неприкрита ревност и чувство за собственост към момичето. Непрекъснато се месел в отношенията с другите, опитвал се да ограничава контактите с други хора и се държал агресивно. Веднъж дори изпразнил цял пълнител от газов пистолет по старото гадже на девойката.

След случилото се момичето решило да сложи край на връзката си с Емил. Вбесен, той я подлъгал и я завел на същото място в Западен парк, където я залял цялата с бензин. Тубата си бил подготвил предварително. Както при убийството на Петя предварително планирал действията си. Той бил готов да драсне клечката, за да я подпали жива. Тогава обаче се намесил Михаил и успял да го спре навреме.

"Това е напълно безсмислено убийство, направено от абсолютни безделници, хора без път и посока. Техният профил съвпада почти напълно с този на убийците на Николай Йорданов, който бе разфасован на части и захвърлен в различни посоки. Такъв е и Владимир Бошнаков, който разчлени телата на длъжниците си, обясни зам.-директорът на Института по психология на МВР Росен Йорданов.


В категории: Крими


4
Коментара
Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
4
Коментара по темата
4.
diliev
08.03.2013 20:45:11
0
3
tez pomiar4eta iskat jivi da izgoriat vav taz 6ahta kadeto sa namerili momi4eto no da ima niakoi da snima dokato se ma4at,a ot ciganina ostanalia sapun da si miem racete vs za da sme sigorni 4e niama da ostane i pomen ot tiah
3.
koleto75
08.03.2013 17:30:11
0
1
ako gi opravdaqt ili polu4at leki prisadi 6te se dokaje 4e v balgariq trqbva da se vavede koito pri4ini smart umi6leno da mu se vra6ta ot ob6testvoto qvno e 4e nie nemojeme da se spravqme po demokrati4niq na4in s takiva izmeti
2.
smart
08.03.2013 15:34:08
0
4
Vmesto ebanite prokurori da sa4inqvat dela da si var6at rabotata v Balgariq ako si vinoven te opravdavat ako si nevinen te sadqt ebasi darjavata!
1.
potresena
08.03.2013 11:20:48
1
22
Изроди,само смърт за такива.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Няма данни за състоянието на шофьорите и пътниците в колите Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Според производител те ще оскъпят работната ръка Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Камионът бил пълен с проводници,акумулаторни батерии, ел. табла и циркулационни помпи Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Среброто представя и друга страна от културно-историческите процеси, които протичат в източните и централните части на Балканите преди 2500 години Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Това обаче ни е целта, каза президентът на БФС Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици По думите му автомобилът все още се намира в КАТ Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области Прогноза за времето - 2 май, четвъртък Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота преди празника Възкресение Христово, a първото яйце трябва да се боядиса в червено 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те 
Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори