×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Народът мре по болниците, г-н Борисов, но вие оздравявайте бързо


Народът мре по болниците, г-н Борисов, но вие оздравявайте бързо
карикатура: Иван КУТУЗОВ, dnevnik.bg
27 Февруари 2013, Сряда, 12:52 ч.
Автор: Aнгел ГРАДЕВ

Знам, че за всичко това са виновни Станишев и Доган и затова не Ви упреквам. Желая Ви бързо възстановявaне

Публикуваме мнението на Ангел Градев, което бе скрито от потребителите на фейсбук страницата на Бойко Борисов, без редакторска намеса:

Г-н Борисов, много съжалявам, че не сте в добро здравословно състояние. Най-искрено Ви желая скорошно оздравяване!

Може би ще Ви успокои факта, че почти 90% от нашите родители са с високо кръвно и периодично получават хипертонична криза. Така, че не сте сам в нещастието. Разбираме Ви!

Също може би ще Ви успокои факта, че когато един обикновен човек в България получи хипертонична криза той трябва:
1. да отиде до своето ДЖ.П.; (Дали знаете какво е дж.п.?)
2. да почака там около час-два, защото има други 10-тина човека преди него;
3. да си вземе направление за кардиолог. Тука обаче зависи кое число на месеца е. Принципно Ви съветвам да се постараете да получавате хипертонична криза в началото на месеца, защото тогава шансът да получите направление е по-голям. Ако получите хипертонична криза в края на месеца направление обикновено няма.
4. Сега е време с това направление да си запишете час за преглед. Отивате при най-близкия кардиолог и опаааа... изненада. Първият възможен час е за след около 40-45 дни. Тук е хубаво да Ви обърна внимание на това, че направлението, което хипотетично сте взели преди малко важи 1 месец. т.е. след 40-45 дни, за когато имате час за преглед, няма да имате направление.

И всичко това е валидно само при условие, че в града, в който живеете, има болница. Ако няма, за да отидете при своето дж.п., когато имате хипиертонична криза, трябва да пътувате до най-близкия съседен град, в който има болница. Ами ако няма кой да Ви закара с автомобил?

После, след като имате поставена диагноза, процедурата с дж.п.-то се повтаря всеки месец , за да си заверите рецептурната книжка. Ноо..... за това ще Ви разкажа друг път.

Знам, ... знам, че за всичко това са виновни Станишев и Доган и затова не Ви упреквам. Желая Ви бързо възстановявaне.

В категории: Животът


Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
Флагман.БГ Какво уби ISQ Какво уби ISQ 02/06/2024, Неделя 12:41 0
5
Коментара по темата
5.
trapera
01.03.2013 13:37:53
1
6
Какъв чуден ден беше 26.02.2013г.. Странен, изпълнен със знаци. Бащицата вдигнал кръвно. Ужас! Ах, ох, трепетното отразяване по медиите ме хвърли в сериозен уплах. Не за хипертоника, той е железен, супермен, няма да се даде така лесно. Обаче се изплаших сериозно за здравето на журналята, видимо бяха побелели, милите докато интервюираха доктора от правителствена болница. Докато той разказваше за великите болежки на вожда, за това как го заболяла глава, пък и му се гадило, те горкичките поемаха цялата болка и отразяваха буквално с лицата си важността на момента, величието на мига.. Освен тази драма от междуконтинентален характер, един човечец се самозапали в Раднево. Дреболия, при това тази година той не е първата жива факла. Това е четвъртият човек решил да се запали. Вече не е новина даже. Нормално е – хората в България се палят от радост. Такива сме си ние – лесно се палим. Не съм сигурен дали има връзка между двете събития. Но нищо чудно човекът да е изпаднал в остра непреодолима депресия заради високото кръвно на любимия и непрежалим борец за справедливост. Някакви слухове се носят, че този човек се е облял с бензин и си е драснал клечката кибрит заради мизерията. Заради безизходицата, имал деца, но не можел да ги нахрани. Но това някак не се връзва. Не може в България, след като 23г. всички, които ни управляваха и се кълняха, че мислят за народа, че се грижат само и единствено за нашето благоденствие някой да слага край на живота си от бедност. Абсурд. После се случи ново епохално събитие. Излезе представител на синдиката на проститутките – политологосоциолози и заяви, че според последните проби на вожда пак му растял, рейтинга де. В прав текст изрази възхитата си от това какъв голям политик е футболист номер едно на републиката. Оказа се, че Бойко никога не пада, а земята се надига към него. Само да не си помислите, че с това великите събития от вчерашният ден свършиха. Пловдивският митрополит Николай щял да си продаде златния часовник “ролекс”. О Боже, пощади ме! И веднага още едно чудо – с парите щял да плати сметките за ток на една пловдивска църква, които се били натрупали вече около 3 000лв.. Каква жертва! Потрес! Какво става в тая държава? Докъде я докарахме? Висшите духовни пастири да си продават ролексите. Потресени миряни от пловдивско веднага образували групи за натиск и издигнали барикади пред всички заложни къщи в града. Само и само да попречат на митрополита да се жертва. Едновременно с това организирали бърза разпродажба на бъбреци, далаци, пикочни мехури и други ненужни органи с цел да спасят часовника на дядо Николай. Какъв ден! Сега и вулкан да изригне, и земетресение да тресне все ми е тая. Единствено малко ме притеснява високото кръвно на вожда. Всичко друго както и да е, ама това да си с високо кръвно си е уникално. В България няма друг случай с такова рядко заболяване. По-бързо да идват радостни и благодатни вести за спасяването на ролекса и вожда. Какъв ден!
4.
СРЕТАН ЙОСИЧ излезе от затвора в Сърбия !
28.02.2013 18:49:50
3
6
Много се охлаби Буда Банкенския, уж мъж, уж каратист, уж некви черни колани носел, а като разбра че от СЪДА в Сърбия в неделя СЛЕД ИЗТЕКЛА 12г. ПРИСЪДА Е ИЗЛЕЗНАЛ на СВОБОДА - СРЕТАН ЙОСИЧ, скоротечно му се влоши здравето .....
3.
Ама мноо си тъпа
28.02.2013 15:56:36
2
5
Ами ако няма кой да Ви закара с автомобил? - с такси, на автостоп, има влакове и автогари където знаеш хипертониците са с предимство.
2.
Бръмбарче
28.02.2013 10:16:39
1
8
Много хубаво и добре написано писмо .! Браво !!!
Нормално е обаче човека да получи криза,при положение,че го изгониха от власта.Друго си е да хвърчи като Летящият Холандец,за да реже лентички и да вдига рейтинг.
Интересно ще бъде за хората да разберат, колко са му разходите само от тези пътувания.
1.
Da
27.02.2013 13:14:46
1
12
Taka e, za sujalenie, no sitite na gladnite ne vyarvat!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори