×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вдовицата на Георги Илиев се омъжи на весела церемония в Рио


Вдовицата на Георги Илиев се омъжи на весела церемония в Рио
Клауза в завещанието пречела десет години на Мая да се омъжи
03 Януари 2013, Четвъртък, 18:43 ч.
Автор: Бесове.бг

Мая Илиева пазела намеренията си до последно, с гаджето си отишли в Бразилия поотделно

Мая Илиева най-после се омъжи за дългогодишния си приятел Николай Иванов – Шванца. Тя го направи екстравагантно и тайно и изненада всички папараци, които не можаха да щракнат поне една снимка. За целта младоженката прелетя до Бразилия, където вече я чакаше бъдещия жених и с трепет си планираше първата брачна нощ. Мая се издала пред своя приятелка, като й показала роклята и прическата, която смята да си направи. Приятелката споделила с друга и така тайнството на брака се разнесло като шарка навсякъде в средите, в които се движи вдовицата. За него обаче не научили медиите, които били доста опечалени от факта. По неизвестни причини Мая и Николай разиграха преди това сценка на раздяла. Те обявили пред всички, че са скъсали. Илиева се усамоти вкъщи, а Николай взе да обикаля дискотеките във Варна с различни мацки. Маскарадът подейства и всички бяха уверени, че двамата наистина са скъсали. После Шванца изчезна и още повече затвърди лъжата, че се е скатал с някоя мацка. В същото време той заминал за Бразилия да подготви сватбата и да чака любимата си.

Едва в средата на декември приятелите им усетили, че става нещо странно. Мая и доста по-младият от нея Николай се венчали през последната седмица на декември. Имали и гости от техните среди, които не пожалили средства да отлетят до Рио и да купят скъпи подаръци, пише "Уикенд". Запознати мълвят, че в завещанието на Илиев имало клауза, че вдовицата му може да сключи брак 10 години след смъртта му. Ако тя не се омъжи през този период, наследява много повече пари и власт. С Николай отдавна са приятели, но така не подписаха брак, а просто живяха заедно. Богатата вдовица разчиташе за много неща на него и той й беше станал като дясна ръка и неотлъчна сянка. Новобрачната двойка смята да изкара медения си месец в Южна Америка и по топлите екзотични острови, след което да се върне в България и да се отдаде на бизнес и сладък семеен живот. Георги Илиев бе убит от снайперист пред хотела си в Слънчев бряг преди повече от 12 години.

В категории: Лайфстайл


5
Коментара по темата
5.
помнещ
04.01.2013 01:38:41
1
2
Касабова откъде си измисляте такива пикантерии?Преди 7 години убиха Георги Илиев.Какви завещания с давност 10 години,какви волни съчинения.Поне като пишете такива работи си направете труда и погледнете в чичо Гугъл-ще ви каже всичко- кой кога е убит.За справка брат му Васил Илиев е убит преди 17 години.Друг път като пишете поне фактите си сварявайте иначе сте смешни и некоректни.
4.
Бай Киро
03.01.2013 21:28:30
0
1
Убиха го не преди повече от 12 години,ами преди 750 години.Големи крети сте касабови.
3.
djaro
03.01.2013 19:41:51
0
2
abe besove mnogo ste tapi da znaete ubixa 4oveka 2005 na 25 avgust do kolkoto neme laje pameta mnogo ste zle da znaete
2.
MMMMMMMMMMMMM
03.01.2013 19:13:06
0
5
ПЪРВО НАПРАВЕТЕ СПРАВКА КОГА Е УБИТ ЧОВЕКА И ТОГАВА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ СИ................
1.
MMMMMMMMMMMMM
03.01.2013 19:13:00
0
5
ПЪРВО НАПРАВЕТЕ СПРАВКА КОГА Е УБИТ ЧОВЕКА И ТОГАВА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ СИ................
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори