×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само кметът на Приморско дръзна да отчете една година власт


Само кметът на Приморско дръзна да отчете една година власт
След доклада Димитър Германов и екипът му отговаряха един час на въпроси на гражданите в читалището на Приморско, опозиция нямаше
09 Ноември 2012, Петък, 18:33 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка автора

В цялата Бургаска област Димитър Германов единствен събра хората, за да им каже какво от обещаното е свършил

Кметът на община Приморско Димитър Германов е единственият засега в Бургаска област, който дръзна да се изправи пред населението и да прочете отчет за свършеното през първата година от мандата. Германов не подмина с мълчание несвършеното и обясни кое и по какви причини се забавя изпълнението. Залата в читалището на малкия морски град бе наполовина празна, бяха дошли само тези, които действително искаха да разберат накъде се движи общината. Опозиционно настроени граждани нямаше, както представители на партиите, които недолюбват Германов и ГЕРБ и атакуват редовно докладните им записки по време на редовните общински сесии.

Според доклада на Германов фактите при поемането на властта през ноември м.г. са следните: той заварил само два подписани проекта от своята предшественичка Лиляна Димова – по програмата за развитие на селските райони. Останалите проекти – за две детски градини и автогарата били незавършени – пуснати в експлоатация без акт 16. Заради незавършеност на друг проект – за укрепването на р.Дяволска сега Общината пропуснала възможността да кандидатства за изграждане на лодкостоянки. Изпълнението на Капиталовата програма за тази година като цяло е за 1,18 млн.лв. Ремонтирани са ул.“Перла“, „Крайбрежна“ и „Хоризонт“, Дома за стари хора в Ясна поляна, котелното на СОУ-то. Продължава строежа на голямото инфраструктурно съоръжение – Детелината при входа на града.

През изминалата година Общината насочила основните си усилия към печелене на европроекти по трансграничното сътрудничество, което скоро щяло да промени живота на местните хора.  В момента в сметките на Приморско имало 5 млн.лв., които са преведени за старта на проекти от миналия мандат и те няма да бъдат загубени, защото процедурите по обжалване вече били на приключване.

Основният проблем по най-големия проект – за обновяване на ЦГЧ в Приморско обаче щял да възникне от недоглеждане в строителните книжа – вътре било описано петно за цветарник, а всъщност на това място имало сграда, за която съдебните дела не са приключили. „Ако тази сграда не се събори – няма смисъл да започване проекта, тъй като от ЕС наблюдават стриктно какво е изпълнено и как е изпълнено. Същото е положението със спечеления проект за пречиствателната станция във Веселие -  върху чужда земя“, предупреди Германов.

Заради нередности по европроект за залесяване на горски територии, допуснати от времето на Димова, Общината трябва да плати на Управителния орган 535 хил.лв, подчерта Германов. Още 200 хил.лв. Имали да плащат по друг проект – за допуснати грешки и нередности.

„Може да забавим големия проект за ЦГЧ, но като правим нещо искам да е както трябва, за 4,235 млн.лв. Ще имаме прекрасен център и аз ще го изпълня. Тук е мястото да благодаря на г-жа Желева от администрацията, защото тя подготвя най-добрите проекти по трансграничното сътрудничество, които вече сме спечелили“, подчерта Германов. Той заварил одобрен проект за водния цикъл – за 42 млн.лв., но подписите са сложени по негово време, стартът вече е даден.

Германов получи благодарности от ръководителката на детския танцов състав „Приморче“  Мария Върбанова, затова че откликнал да финансира изявите му. Върбанова обаче използва публичността, за да чуе от него, че й дава дума да се изработят нови носии за порасналите деца.

Най-фрапиращото обаче се оказа прекъсването на корупционна схема в Общината чрез продажбата на дърва за огрев. „Уволних някои служители и сега мога да ви дам следната статистика. През 2010 г. са продадени 6 700 кубика дърва, през 2011 г – 7 030, а само до ноември т.г. сме продали 9 000 и още има желаещи да си купят“, заяви Германов.

Ще се търси нов вариант за обезпечаване на Бърза помощ в Приморско, тъй като досегашната практика показвала, че се харчат близо 100 хил.лв. неефективно и хората не могат да бъдат спокойни.

Липсата на осветителните тела по крайбрежната улица кметът обясни с вандалщината. „Още през лятата потрошиха 16 тела, свалихме останалите здрави, ще ги сложим през пролетта, ще демонтираме и забравените пътни знаци от сезона, тъй като през зимата не са нужни“, каза Германов.

Нямаше нито един провокационен въпрос. Кметът и заместникът му Милчо Милев си тръгнаха спокойни след срещата с гражданите.


В категории: Приморско


41
Коментара
Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 0
Дъжд над Черноморието
Дъжд над Черноморието 29/05/2024, Сряда 09:30 0
41
Коментара по темата
41.
*********
30.12.2023 09:53:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
40.
*********
24.12.2023 22:44:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
39.
КГБ
30.11.2012 17:44:10
0
0
ЦРУ, не лъжи хората! Направихме проверка и няма такъв човек.
38.
ЦРУ
11.11.2012 11:22:54
3
2
Най-после открихме лицето рапространяващо порнописания за учителите в Приморско. Казва се Анастас Анастасов и изпраща текстовете от някакво село или град в близост до Ямбол. Има хипотеза, че лицето черпи информация от друг човек, който живее в Приморско, най-вероятно учител все още на работа в същото училище. НЯКОЙ СЕЩА ЛИ СЕ КОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОЗИ ЧОВЕК?
Не му е за пръв път, и друг път е създавал такива проблеми, за което неведнъж са подавани оплаквания в полицията. Ето части от статия в един бургаски вестник за него в далечната 2002 г.:
"От СОУ "Никола Вапцаров" алармираха полицията и прокуратурата за писанията на бившия учител по информатика, но и държавата се оказа безсилна срещу сексманиака Анастасов.
Порноиндустрията в Интернет процъфтява заради безсилието на Темида. Най-честите жертви на фалшификация са известните личности като Памела Андерсън, Мел Би и Мадона. Обикновено лицата им се монтират върху телата на голи порноактриси. В повечето случаи фалшификаторите остават неизвестни и въпросната знаменитост се примирява с факта, че голото й тяло е достъпно за всички. Жертвите на монтажа не могат да предприемат нищо, тъй като измамниците трудно могат да бъдат уловени. Те успяват да скрият самоличността си благодарение на многобройни технически трикове.
Пиратът може да е не само в друга страна, но и на друг континент. Дори да го открият, може да не бъде съден, защото в родината му виртуалното пиратство не се наказва. Подобен е и случаят с Анастас Анастасов от Приморско. Уволнен учител с развинтена фантазия. И най-заклетият женомразец в неговите истории, публикувани в Интернет, се оказва ненаситен мъжкар. Жертвите му обаче са напълно беззащитни..."
37.
до Барцулева
10.11.2012 18:26:22
1
7
Колкото и да се правиш на анонимна-не си!Стила ти се разпознава,както и багажа който имаш.Така че се скрий в мишата си дупка и разьбери че не си любимката нито на властта ,нито на избирателите.Защото ти превърна Приморско в кочина това лято.Така 1е ,се скрий и не участвай в този форум.Той не е за такива като теб.
36.
Образовател
10.11.2012 15:25:27
1
4
Да, кмете, кажете си мнението за образованието в Приморско!
35.
приятел
10.11.2012 13:52:03
4
4
Стига сте писали простотии. Такива елементарни обиди , без грам конкретика подхождат да са ги писали неграмотни полуидиоти. И за уточнение, паркинга е зад общината.
34.
боже,боже
10.11.2012 12:47:43
1
13
Мисля си,че Димиртров направи много мизерии,но поне беше сред хората и приморчани знаеха кой им е кмета,а този не сме го видяли освен на някой празник.Господин Кмете поне паркирайте пред общината,за да ви виждаме като се качвате в колата за поредната екскурзия,че да не ви забравим.Хайде със здраве да си ползвате остатъка от мандата,че не се ли размърдате малко ще ви е последния.
33.
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
10.11.2012 12:41:02
0
7
с една дума - голяма селска простотия беше това представяне на кмета.
ЛОШОТО Е ,ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ СИ МИСЛЯТ ЗА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ,НАЙ-НЕЗАМЕНИМИТЕ,НЕЙ-МОЖЕЩИТЕ.
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,ДО КОГА ЩЕ ИМА ЗАСПАЛ НАРОД ,НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБУДИ И ОМЕТЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ.
ОБЕЩАЛ СИ НА ИЗБОРИ - НЕ СИ ИЗПЪЛНИЛ - ВЪН ...ШУТ В ГЪЗА И ТОЛКОЗ.ДРУГИТЕ КАТО ДОЙДАТ...ТА ДА СИ ПАЗЯТ ГЪЗЪТ!
32.
Има ли училище в Приморско или няма?
10.11.2012 10:28:01
0
5
Г-н Кмете, защо в дневния ви ред нямаше точка за образованието? Обърнете най-после внимание на училището и на директора му! Докога ще се правите на приятно разсеяни и на хора, които това въобще не ги касае?
31.
засрамен
10.11.2012 09:25:59
0
4
Германов, така не се прави отчетно събрание.Къде до теб е пр. на ОС, пр.на общинската структура на ГЕРБ,къде са общ.съветници от ГЕРБ които ти пазят гърба и без които нищо не би могло да се случи.Тези които покриват гафовете - и твоите и на зам.кмта.Това ли е твоята признателност към тях - без покана.
30.
ПРИМОРСКО
10.11.2012 07:33:46
2
7
Аз се чудя не го ли досрамя Германов да прави събрание и какво отчете на това събрание НИЩО ЗАЩОТО ЗА ЕДНА ГОДИНА ТОЙ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЦИГАНИТЕ В ПРИМОРСКО ТЕ СА НЕГОВИ ИЗБИРАТЕЛИ ТАКА ЧЕ ЩЕ СИ ГИ ТЪРПИМ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ИДВАТ ИЗБОРИ ЦИГАНСКИЯТ ЕЛЕКТОРАТ ПАК ЩЕ ТРЯБВА В ПОДКРЕПА НА ГЕРБ
29.
Искаме следното
10.11.2012 06:43:20
1
14
Г-н Германов,г-н Милев,ние Приморчани искаме града ни да свети по време на туристическият сезон,да се вкара въображение в това което се прави,да се прави със стил,със вкус и с въображение,а не да се прави непосредствено с цел да се зачеркне съответното ...перо от тефтера с ангажиментите.Искаме добре оформени входове на плажове,на града,и ремонтирани улици и тротоари ....защото както виждаме всички те всеки сезон са разкопани.Бъдете себе си , и каквото и да направите го направете с любов за града и за жителите.Първо се насочете към масовия туризъм който на никаква цена не трябва да загубим,напротив да го развием още и още,а усилията развитието на културния и историческия и селския туризъм оставете за студените зимни месеци когато на общинската администрация и е по леко.Когато беше кандидат-кметската кампания Вие много често давахте примери с Бургас и спечелихте доверието ни ......тогава когато имахте нужда от нас.Обърнете внимание и се запознайте с проблемите на малкия и местния бизнес,не скачайте на голямо,голямото и без общинска намеса и помощ е създадено да се развива добре .Когато г-н Милев обещава съдействие на туристическия бизнес ...като приятел нека поне после си вдига телефона... Приморско е прекалено малко по площ,не се иска много за да заприлича.Всички Вие скачахте срещу Димитров...но ние всички още ходим по тротоарите които той направи и се разхождаме в районите които той създаде(крайбрежната алея).Изкарайте си мандата със самочувствие,след този дори и още един или два мандата но си го заслужете.Търпението ни се изчерпва.Не го позволявайте г-да Управляващи.Ние гласувахме за Вас.
28.
Факт
09.11.2012 22:12:32
0
17
Приморско се разраства, преди 20 год. нито имаше толкова туристи, нито имаше къщи там, нито улици, нито ти знаеше какво точно е шезлонг или шот..... Точно като едно село . Село Кюприя! На тези цигани не им е там мястото и това е, ела да ги видиш в 7 часа сутринта колко голи гъзове стърчат от гората, м да .... приготвят си сутришният тоалет.
27.
ДО 23 -ГЕРБЕРА
09.11.2012 22:05:47
0
3
21-Ви е от ясн по ясен ,Ако ти не си го разбрал значи проблема ти е ГОЛЯМ--ЛЕЧЕНИЕ-ТРЯБВА----ДИАГНОЗАТА ТИ Е----ГЕРБЕР---
26.
приморско
09.11.2012 21:56:39
14
3
Maksime, бе, тия цигани са там от 20 години. Германов и за тях ли е виновен? Къде спахме досега? Добре, че има анонимен сайт , че да си кажем мнението! Жалки мижитурки!
25.
страничен
09.11.2012 21:52:08
11
1
Поредните боклуци, които пишат по форумите, та даже се идентифицират. Матрияла е такъв.
24.
maksim
09.11.2012 21:48:30
3
15
ЗА ЕДИН ТУРИСТ СА МНОГО ВАЖНИ ПЪРВИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ДАДЕНО МЯСТО„ В ПРИМОРСКО ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО СЕ ВИЖДА СА ЦИГАНСКИТЕ БАРАКИ И ЦЯЛАТА МИЗЕРИЯ ОКОЛО ТЯХ „ ОТ ТУК ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ ОБЛИК НА ГРАДА„„„
23.
do 21
09.11.2012 21:40:48
4
1
Какви са тези глупости? Не можеш ли да формираш изречение? Какво искаш да кажеш,че не те разбрах. Ти затова не си бил на събранието, щот не можеш да направиш изречение. Тука зад компютъра имаш време да мислиш, ама като гледам само напъна ти е останал.
22.
приключения
09.11.2012 21:18:38
0
1
Ами дрън, дрън само. Фактите са факти, истините са много.
21.
Ясна лъжа
09.11.2012 21:18:20
5
3
И на кметът - ветеринар ли трябва да си плащаме като на главен общински АРХИТЕКТ??? Бахтииии корумпетата. ПО-големи и от Руменчо Желев? ГЕРБерската им линия е такава - корупция до дупка и ДЕМАГОГИЯ- т.е. ЛЪЖЕМ И МАЖЕМ по селски...
20.
КМЕТОВЕ
09.11.2012 21:13:25
1
3
Тези двамата с костюмите ,ли са приморските кметове,-Оня ден минах към 19,30 часа в Приморско---ВИДЯХ 2--3-МА ЧОВЕКА; КОИ УПРАВЛЯВАТ И КАКВО ,ТО НЯМА ХОРА ЗИМАТА,----НАИСТИНА КАКВО ЛИ ПРАВЯТ ДО МЕСЕЦ МАИ -ЦЯЛА ЗИМА Е ТОВА
19.
do18
09.11.2012 20:58:52
0
5
ЗЛАТИН БЕ;НАЛИ ГО ФАНАХА ДА КУПУВА ГЛАСОВЕ С ОНЯ МАНГАЛ ОТ ПАНЧАРЕВО ХРИСТО ДЕТ ЩЕШЕ ДА СТАВА КМЕТ;КО СТАНА С РАЗСЛЕДВАНЕТО ОТ МЕСНОТО РПУ,ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ ИМАШЕ ПОКАЗАНИЯ НА БАЯ ЦИГАНКИ С ТОЧНИТЕ ЦИФРИ
18.
Бах маа му.
09.11.2012 20:37:41
1
5
Ти ми даде идея - наистина това НЕДОРАЗУМЕНИЕ Барцулка КОЙ го ПРЪКНА като председател на ОС Приморско? Да мърси избранниците народни? За да си избива 300 - те хил. лв. кредит? За наша сметка???
17.
Поредния боклук
09.11.2012 20:32:05
1
4
Ми много работи кмета Приморски, купен с циганските местни гласове. Има нужда и да почива - може и в Ясна поляна - къща са му сторили на ветеринаря.... да е жив, да е здрав и ГЕРБ УКАЗАНИЯТА да слушка на дебеланата от село Веселийско? Анадън му?
16.
=============
09.11.2012 20:30:52
0
2
На лявата ръка на кмета има часовник дали е Ролекс или е по -скъп?
15.
до наблюдаващ
09.11.2012 20:29:39
1
3
Колега,чета коментариите и аз като теб се чудя,КАКВО СВЪРШИ,ТА ЧАК ДОКЛАД НАПИСА?Да знаеш че тука пръст в свършеното има Барцулка.Май тя ги свърши вместо него.Спомни си паяка,сладоледите,лунапарковете и още, и оше.
14.
до 13
09.11.2012 20:26:45
4
4
И арх. Кьопчев е там - дерзай.
13.
строител
09.11.2012 20:19:54
3
6
Мислех си че новата власт е освободила корумпираните си чиновници - арх.Гечев на който се налагаше да плащаме за да ни минават проектите а се оказва че все още е там и пак ще се налага да даваме пари под масата.Аман!!!
12.
наблюдаващ
09.11.2012 20:15:52
2
3
Че какво успя да направи и отчете кмета Германов като за тази една година той не се спря в кабинета си да поработи.Винаги е в разход - я в София, я в Бургяс, я в чужбина или си почива в Ясна поляна....
11.
обиден
09.11.2012 19:55:03
1
23
Дами и господа управници, г-н Кмете, обидно е за жителите на общината. Това ли е работата която сте свършили? Това пусто "ЩЕ" ни идва в повече!
Май става като оная приказка, "като няма кой да ме хвали, ще се хваля сам"
10.
Клиент на чехъла Гечев
09.11.2012 19:54:52
4
5
Великия ПРИМОРСКИ архитект Гечев е БОКЛУК. За нищо не става....;
9.
Виждане
09.11.2012 19:52:07
1
9
на фона на всенародното благоденствие,един кмет дръзнал да прави отчет за своята дейност.Ефтин политически трик,да се оплюе старото ръководство.От отчета на кмета става ясно че Приморско не е туристическа дестинация, а общината се намира някъде в центъра на Странджа или някъде в гори телилеейски.Освен за дървъта, ямурлуци ,малко социално потпомагане на последните още живи пенсионери и малко положен калдаръм по калните улици друго не стана ясно какво е сваршил кмета- по точно администрацията която управлява.За европроектите - има -да ама не. Всичко трябвало да е законно, ама докато станело сроковете щели да минат и както се казва стана ясно че не искаме да ги работим.На простолюдието не стана ясно какво е направила в крайна сметка общинската администрациа,която по последното преброяване на последната екскурзия са напълнили два автобуса!С какво се издържа тази велика администрация не стана ясно, по точно не беше отчетено че 50% от бюджета на Общината отива за тяхната издръжка!Как да се отчете - ами продължава да се шири шуробадженащината и конфликти на интереси в заемащите длъжности.
Впрочем беше отчетено,че е въведена сигурна система за пропускане/ограничаване на гражданите до администрацията.
Тази система е въведена да смачка и унищожи гражданския контрол която успешно се изпълнява.
Кметът и заместникът му Милчо Милев си тръгнаха спокойни след срещата с гражданите/администрацията.За тях Приморско се намира не в полите на Странджа и се къпе от водите на Черно море,а в центъра на Странджа-там е нужно за сега един ветеринар да гони чумата и унищожава домашни животни и един милиционер да го осигурява.Спете спокойно граждани на Община Приморско избрали сте точните хора!
8.
!!!
09.11.2012 19:51:47
0
5
Всъщност кмета на Приморско се отчте пред общинска администрация.Същата тази администрация,която е заключена за гражданите.От целия доклад все някой друг му беше виновен за нещо.И ако не сте разбрали,че хората дори не искат да се напънат да отидат на събрание,жалко.И човека си вярва.Това събрание ще е пак някакъв тъп политически ход,на Германов и приближените му.Нека да си вярва човека.Важното е че ние не му вярваме.
7.
Хелихохтер
09.11.2012 19:48:38
0
4
И на река Ропотамо ли ще има адмирации/ УНИЩОЖИЛО НОВОИЗЗЛЮПЕНОТО ПП ГЕРБ КМЕТЧЕ нещо създавано повече от 10 г0дини. И с лека ръка, по поръка на Руменчо Желев - да ликвидираме създаденото и да на местим ГЕРБ хора - ма те не разбирали, ма Руменчо каза - намести ги, ма тях никакви ги няма.... МА РУМЕНЧО КАЗА ДА БЪДАТ НАМЕСТЕНИ>
И Бойчев го слушал , Руменчото. И Руменчо го слушал, Бойчевчето. От една КОПАНКА папкали двамата.
6.
До
09.11.2012 19:16:11
0
2
Не разбирам от кметската работа,но имам усещането че тези управници отразяват случващите се събития--И С ПЪЛНИ ШЕПИ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ЕКСТРИТЕ КОИТО ИМ СЕ ПОЛАГАТ ---ПО ПРИМОРСКИЯ ЗАКОН--ПРАЗНО НЯМА
5.
Buffo
09.11.2012 16:37:46
1
4
Защо долните два коментара ми докарват на стила на Миглена Барцулева която е решила да мачка опозицията на сегашната власт чрез доволни коментари под рисковите статий...Нищо не ни е наред но все пак евала на кмета,че е намерил сили да си го каже...макар и в друг контекст.Почистването е под пълна критика,при Лиляна беше малко по добре,положиха камион два асфалт.....това сме го виждали и преди.Тъпчем си на едно място,никой не отделя внимание на масовия туризъм.....с две думи-без думи
4.
primor4anin
09.11.2012 16:11:51
6
4
Не знам някой да се е оплакал,че не си е взел дървата след като ги е платил.Отделен е въпроса ако иска да получи дърва без пари .Защо веднъж не кажете на бялото -БЯЛО, та миналата година имаше хора които сега есента си взеха дървата ,защото ги платиха при Лиляна,общината им прибра парите и така и до декември месец не можаха да добият дърва и местното население по селата си ги платиха а не ги получиха.Ама сега да коментирате че не са осигурили дърва..много се извинявам ама това не отговаря на истината.Който си е платил си е получил стоката.А за Гечев,просто се учудвам ,че до сега не сте го оплюли.Какво толкова е казал не мога да разбера.Човека си работи по специалността и от 1 год.не е спрял да оправя документи и да се опитва да подготви всичко за проектирането и т.н.,това че на някой не е удобен си е негов проблем.
3.
нашенка от село
09.11.2012 14:09:13
8
2
Време беше Германов да изкара кирливите ризи на Лиляна и всички да разберат какви пакости е направила през мандата си.А що се отнася за негова работа той прости си я върши перфектно,защото тези които плюят срещу него са такива които не им стават незаконните и мошенгийски работи.Германов просто иска да са спазени законовите изисквания за всеки проект по който кандидатства общината защото в противен случай много трудно се връщат после усвоени средства на Европа.Така както сега заради тази пр..та па..а Лиляна ще се наложи общината да връща 5 000 000 лв..Общинския кмет ни е много читав,но ние не можем да го оценим и тези които не спряха да приказват простотии против него просто са няколко човека които всички ние си ги знаем.Само така г-н Германов,продължавайте да си работите с чувство на отговорност и честност,а тези на които не сте удобен да ду..т супата......
2.
gradski
09.11.2012 13:23:07
5
4
Polovinata zala bila pylna. Pylna,ama s administraciqta ot ob6tinata. Bqha dovedeni pod stroi.Q ima6e, q nqma6e 15 grajdani. I № 1 е праv за Ге4ev. Taz mijiturka obliza poredniq zadnik, a s grajdanite se otnese kato s parcal.
1.
присъстващ
09.11.2012 13:07:20
3
4
Имаше и провокационни въпроси, но явно Катето чува избирателно. Иначе отчето мина под мотото на вожда "Ние нищо не сме направили, ама за това предишните са виновни". Шо се отнася до продажбата на дърва за огрев , защо не ни кажат колко дърва са изнесени за Гърция? Да не говорим, че на много хора дървата още не са докарани, нищо че са платени преди месец. А накрая и великия приморски архитект Гечев така нагло и грубо се отнесе съм граждзани, задаващи въпроси, че останах възмутен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев Трябва да се мисли стратегически – за бъдещето на България не за утрешния ден, а за десетилетие напред, подчерта ген. Стефан Янев Най-после ще вдигнат сватба Най-после ще вдигнат сватба Тя ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел, призна Сашо Кадиев Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Управители на крайбрежни заведения в Северния плаж споделиха, че цените на напитките остават без промяна от миналото лято
Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори