×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Измекяри в Общински съвет спъват кмета на Средец


Измекяри в Общински съвет спъват кмета на Средец
Герберът Георги Вълчев (на първия ред вляво) отказал началнически пост в пречиствателната станция, защото 700 лв. заплата му се видели малко, затова е контра на всичко
22 Октомври 2012, Понеделник, 11:24 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Добромир ДОСКАЧАРОВ

Общинските сесии са превърнати в пародия от няколко сеирджии

Гражданите на община Средец трябва дълбоко да съжаляват за избора на хората, които са изпратили да решават съдбините им в Общинския съвет. Екип на Бесове.бг видя на последната сесия как неколцина непочтени хора, част от които попаднали вътре по партиен признак, а други се държат като абсолютни сеирджии, умишлено саботират работата на кметската администрация и се радват на довечривостта на останалите избраници, опитващи се да свършат нещо полезно с престоя си в местната власт.

Така напр. Община Средец няма да помогне на пострадал човек от наводненото село Бисер, така както ще постъпят всички общини в Бургаска област. Докладната за помощ от 2 000 лв., внесена от кмета Иван Жабов за ремонт на къщата на Груди Грудев от с.Бисер, чието семейство е останало без покрив, няма да види бял свят. Причината е, че на съветника Ненчо Ненчев и играещият в опозиция герберов избраник Георги Вълчев, им се сторило нередно тези пари да бъдат преведени по сметките на „Бургасинвест“ООД. Ненчев призова кметът да иде до село Бисер и да връчи сумата на ръка на пострадалия Грудев. Ненчев, като бивш кмет и специалист по ТСУ, отлично знаеше, че Средец, както и останалите общини в областта са съдружници в „Бургасинвест“ООД, откъдето трябва да пратят бригадата да възстанови имотите на пострадалите хора, но си замълча, наблюдавайки как останалите неподготвени се ловят на въдицата му. И от последния ред се усмихваше доволно на поредната си „победа“.

Това обаче беше само щрих от целия дневен ред. Още в началото Георги Вълчев предложи да се свали докладната на кмета за продажбата на земя от общинския поземлен фонд в село Факия. Проблемът бил, че трябвало да се промени тарифата за тая продажба. Всъщност иде реч за земя, която земеделецът Никола Дишков – баща на Пламен Дишков-Кела, отдавна иска да закупи и човекът с нищо не нарушава общинската наредба. Заради него точно обаче Вълчев иска да се вдигнат цените на тези селски земи, сякаш става въпрос за Лондонското сити. Докладната бе свалена.

Пак Вълчев възропта да се дават 15 хил.лв. на консутантска фирма, която да изготви технологичен план по проект за залесяване на горски територии, независимо, че сумата след това се възстановява на Общината от Управляващия орган по проекта. И това предложение бе прието. И бе равнозначно на спъване на целия проект.

Самият кмет Иван Жабов не присъства на сесията, тъй като по това време подписваше договор за поредния си европейски проект.

От администрацията отказаха да коментират поведението на сеирджиите, между които имаше и такива от БСП, но те се държаха по-рафинирано. Докато за Ненчев било разбираемо подобно поведение, предвид поредния му неуспех в местния вот, за Вълчев нещата излизали извън контрол.

„Истината е, че когато спечелихме изборите, на безработния Вълчев му предложихме да оглави пречиствателната станция, той обаче заяви, че 700 лева заплата му били прекалено малко и поиска 1 200. При това положение му отказаха поста. Почти една година още той продължи да е безработен, сега по милост го взеха за пазач в горското, но той не спира да сипе жлъч и да спъва по всякакъв начин работата на ОбС и на администрацията“, казаха от актива на ГЕРБ.


В категории: Средец


35
Коментара по темата
35.
село
11.01.2013 06:52:54
1
1
На другите избори върнете стария кмет,че да ви затрие направо от картата. Не ми дреме за тъпото ви село,ама като този кмет няма да намерите.
34.
Христо
07.01.2013 12:25:36
0
2
Знаете ли, кой е Валентин Адамов от гр.Средец? Той е от така наречените недосегаеми хора в България. Същият е собственик на пункт за изкупуване на черни и цветни метали в град Средец. Доколкото знаем от запознати хора от тези среди, пункта му работи БЕЗ никакви строителни и данъчни изисквания, приети от законодателите. Пунктът НЕ отговаря на изискванията на НАП, тъй като не е снабден с камери за видеонаблюдение и връзка с НАП. Същият, Валентин Адамов, шофира най-демонстративно из улиците на града ни чисто новия си автомобил, закупен с пари с неизяснен произход, а същевременно му е отнотнето свидетелството за управление на МПС. Неправомерно и НЕЛЕГАЛНО също така управлява и товарни камиони, с които извозва суровини от пункта си до гр.Бургас. Служителите му НЕ са здравно и социално осигурени, а също така - нямат трудови договори. По този начин той не само нарушава законите на Република България, но и чисто моралните си задължения, към хора, върху, които издевателства. Едно от многото му безчинства включва, заявяването на много по-малки количества суровини, които закупува в пункта си, и по този начин лъже и мами НАП, като укрива доходите си. На тези му престъпления стават свидетели стотици хора, но всеки мълчи от страх. Едно от поредните престъпления, които е извършил е това, че той лично е закупил медни жици, ОТКРАДНАТи от съоражения на Български пощи. Докога България ще се командва от разбойници като него? Докога да живеем в страх и поттисничество от такива личности?
Ние, гражданите на град Средец, нямаме покровител. Искрено се надявам тези безчинства и шуробаджанищи с хора приближени на управляващите града ни, да спрат. Дано ни помогнат да премахнем тиранията и подкупничеството, защото тези хора не желаят доброто на нашия град, те искат единствено пари и власт. Ние сме обикновени хора и се надяваме хора като Валентин Адамов да бъдат проверявани от органите на реда и да им бъдат налагани заслужените наказания.
33.
Зоро
26.11.2012 18:25:31
0
1
Тези последните 4 коментара какви са?Ааааа-линкове.
32.
emdwhulvgh
19.11.2012 01:14:43
0
0
IjLDqM , [url=http://jhlqgxmvoayt.com/]jhlqgxmvoayt[/url], [link=http://lucekrsdpcvt.com/]lucekrsdpcvt[/link], http://rzrhigwijvyj.com/
31.
dbhwfjksxcm
18.11.2012 12:02:30
0
0
lQjAE7 <a href="http://ubfbhrgzeser.com/">ubfbhrgzeser</a>
30.
oiwteim
18.11.2012 00:08:19
0
0
8o2bpn , [url=http://tuseeklzwqpn.com/]tuseeklzwqpn[/url], [link=http://onbykxrymbzk.com/]onbykxrymbzk[/link], http://qukfzcrxopde.com/
29.
wqycfrw
17.11.2012 10:38:18
0
0
eBYotD <a href="http://iacgqamwylnk.com/">iacgqamwylnk</a>
28.
Yeliz
16.11.2012 12:14:07
0
0
This is way more helpful than anything else I've lokoed at.
27.
Лъки Лучано до Дона и санитаря
07.11.2012 17:39:55
0
11
А,добър ден,Манде ле!
Той такива комбинации прави...к'во му пречи и да лъже?То,за това не се иска много акъл(тъкмо работа за нашия ерудит).
Относно Желката-да,глупавичък хитряга и келепирджия крадлив е човекът,но това си е в реда на нещата.Умен и достоен човек няма да издържи на тези селски хитрини, и простота."Които си приличат се привличат."
Сигурен съм,че доста му е било трудно на кмета да си събере антураж,който да е грамотен.Малцина са тези,които ще се хванат с него(основно-тъпи кариеристи).Щото ние си го знаем Ванката-все пак не пада от небитието-пред очите ни расна и "твори".
26.
до санитар
06.11.2012 13:46:54
0
13
Как така не е потвърдена тази туберколоза?!
Виж какво казва кметът пред сесията на общ. съвет:
" Уважаема г-жо председател, дами и господа общински съветници, скъпи гости, колеги, първо за това което каза г-н Ангелов не е целенасочено моето отсъствие. Спрямо за днеска искам да ви кажа, че ситуацията беше може да кажа и като извънредна. Имаме случай в махалата, от който е ПОТВЪРДЕНА ДИАГНОЗА ТУБЕРКОЛОЗА и трябваше да се вземат от сутринта адекватни мерки. За това, ако мислите че това мое отсъствие тази сутрин е целенасочено спрямо това, което ви казвам, като ДИАГНОЗАТА Е ПОТВЪРДЕНА и жената е транспортирана в туба в Бургас, моите извинения. Първо трябва да допитате имало ли е причина за закъснението и тогава да отправяте някакви обвинения. Благодаря ви!"
Така е записано в Протокол N:7.
Нима той лъже?!?
Има си хас, на всичкото отгоре да се окаже и лъжец!!!
25.
санитар
06.11.2012 10:09:24
1
2
Каква е тази туберколозаза за която се е задертил кмета?? Че,тя и до днеска не е потвэрдена. Циганката е върнаха от Бургас ,защото не е осигурена и беше на лечение във МБАЛ Средец за сметка на персонала.Общината щеше да поеме лечението за този толкова важен гражданин на Средец ,но уви......
24.
Щъркелов до 22
03.11.2012 03:02:03
0
17
Защото, уважаеми дон Вито, кметът жабов така блести със своята посредственост и умствена немощ, че назначените от него не по-малко ограничени недоразумения/ жельо, бончо, божко и пр, / са лишени от възможността да изпъкнат,
23.
Лука Брази
02.11.2012 20:34:14
1
3
Моите почитания дон Вито, но нали не очакваш лъв начело на народ от мишки!
22.
Дон Корлеоне
02.11.2012 18:22:14
0
4
Абе защо никои не обелва лаф за изгонената мишка от ДАИ и МТУ г-н Желев???
21.
очевиден факт
02.11.2012 13:46:50
1
16
Струва ми се, че този човек не е прочел много книги, даже вестници, в досегашния си живот. Не са много публичните личности в гр.Средец с толкова проблеми при съставянето на изречения
20.
до началната учителка
26.10.2012 16:03:55
1
27
Лелеееееееееееее,и това е цитат от протокол.Егати тъпира!!!Наистина-уникален изказ и логика!За такова изказване в училище се пише 2.
Трябва да наемат редактор,който да му привежда в ред бълвежите!(хем ще открие ново работно място)Няма да му е лесно на човека с корекциите-хем изказ да оправяш,хем да му придадеш смисъл...Как се осмисля безсмисленото,братче?!
Той като ходи с колата не е ли взел и двата мечока с тях?Защото те са за това-транспорт,охрана и превозване на повикани шутове за развлечение.
Ей,хора,на следващите избори излезте и гласувайте,че пак мангалите,които вече си търкат половите органи в ликовете на най-великите титани в историята ни,ще решат кой да ни пикае на главите!!!И пак ще е тоя имбецил!!!КАКВА ПОГНУСА!
19.
средец на грудовци
24.10.2012 21:11:35
1
12
Касабова, като си толкова гъста с Жабов какво ще напишеш като на следващата сесия го питат защо е в отпуска и заминал с жена си на почивка с СЛУЖЕБНАТА кола. Сигурно някой пореден "европейски проект" подписва в чужбина
18.
Средко
24.10.2012 18:59:40
0
13
Браво на общинските сьветници,защо трябва целево на спонсорите да се продава земя?
17.
начална учителка
24.10.2012 14:47:21
0
33
Инж. Иван Жабов:" Уважаема г-жо председател, дами и господа общински съветници, скъпи гости, колеги, първо за това което каза г-н Ангелов не е целенасочено моето отсъствие. Спрямо за днеска искам да ви кажа, че ситуацията беше може да кажа и като извънредна. Имаме случай в махалата, от който е потвърдена диагноза туберкулоза и трябваше да се вземат от сутринта адекватни мерки. За това, ако мислите че това мое отсъствие тази сутрин е целенасочено спрямо това, което ви казвам, като диагнозата е потвърдена и жената е транспортирана в туба в Бургас, моите извинения. Първо трябва да допитате имало ли е причина за закъснението и тогава да отправяте някакви обвинения. Благодаря ви!" - изказване на инж. жабов на сесия на Общ. съвет/ цитат от Протокол N: 7/
Каква логочна мисъл, какъв прекрасен изказ!!! Четете и се наслаждавайте...
16.
съветник
24.10.2012 11:06:49
1
14
Касабова, дали ще ти стигне хонорара дето получаваш от Жабов да платиш разноските по делото ако те осъдят от общинския съвет на Средец . Едните ги наричаш измекяри, другите глупаци, че били подведени . Как не се намери един общ.съветник от 17 човека да подкрепи твоя благодетел Жабов. То, че мисленето не му е най-силната страна знаем, но поне вий го коригирайте...
15.
средецки
24.10.2012 10:48:28
1
27
Измекяри в Общински съвет спъват кмета на Средец?!?!
Измекяри, сиреч слуги, са не тези,които имат позиция и я изразяват. Други са измекярите на кмета! Ето например, това келешче Иванчо Домата - 100% измекярче! Да сте чули поне веднъж да се е изказал, някакво мнение да е изявил??? Няма и да чуете! Кротува и си папка каквото му подхвърлят... Ами Клинков, ами Калайджиев, че дори и Надежда Палова!!! Особено тя. Председател на Общинския съвет, лидер на партията на кмета, а не негов ГЛ. АС. Д-Р...Трайка си и си папка и тя!
А и какво ли има да му спъват повече, той човекът си е поначало спънат. Семпъл човек със скромни умствени възможности, без реална представа за себе си, а се нагърби с непосилни неща. Зае се с нещо, което не му е по мярка. Сега се чуди как да угоди на спонсорите дето платиха за кметския му пост! А те са ненаситни, търсят си обещаното, ще го разкъсат като хиени. Ех, Жабов, ех, Иване .Съчувствам ти,братко...
14.
Chernomorski
24.10.2012 07:30:32
0
12
Касабова, вземи си сериозна бележка от мнозинството коментари под твоята не обективна и пристрастна дописка!
Така не се помага на кмет! Какъв е тоя бяс, дето те е хванал да обиждаш така леконравно местните хора и общински съветници?!
13.
грудовец
23.10.2012 14:44:07
1
19
Касабова,изобщо не си наред!
Много си далеч от истината.
Мъжа ти не е ли от НФСБ?Ти какво си заслугувала на ГЕРБ?
Кела бил земеделец!!!"човекът"е местния дерибей и феодал.Много ясно ти казват хората-тоя с кървавите пари на сина си купи Факия,Средец+гимназията в града!!!Я,иди ги виж хората на какъв хал са в школото.Сигурно има 100 учитела в училището,той нареди "икономката"си от с.Факия за шеф.И това може да се преглътне,ако ставаше,ама тя...Това келяво име само мъка носи след себе си.
Стигнахме до там,че училище с горда история,900 деца и преподаватели от висока класа да се управляват от жена,чийто трудов стаж е сервитьорка и възпитателка в с.Факия(В цялото им училище няма 30 деца).
Защо не реагира на това?На тази обида,на тази гавра!!!
12.
земе делка
23.10.2012 10:30:30
5
0
тая дума измекяри не я знам ама ми харесва,ох ,дали ще ми дадът това което ми обеща ох не знам не знам,иначе всички са готени ,всички.... ,ох и на мен все от бургас ми дават акъл и други работи ми дават ама ох не знам,абе да мине тоя мандат пък ще видим ох.ако го изкараме изкараме.
11.
Петя
23.10.2012 09:46:28
3
10
Ненката е най-готен и на външен вид и като характер. Такива статии не могат да ми променят мнението за него, защото се позноваме от много години. Също и другите съветници си имат своите достойнства. Не можеш да ги наричаш така, след като не ги познаваш. Позволяваш си да обиждаш всички съветници и граждани на Средец. Аман от даващи акъл от Бургас.
10.
ха-ха
22.10.2012 18:41:08
1
12
Касабова като си толкова честна кажи колко ти платиха да пишеш такива небивалици.Обществена тайна е ,че Кела се купи кметството във Факия,кмета на Средец и директорското място на гимназията.Защо плюеш съветниците,чийто действия обществеността одобрява и правиш такива обобщения.Престани да се бъркаш и в Средец.Ненчев пътува,пък Жабов като че ли не пътува.Може Ненчев да не го интерисува за Средец ,но Жабов да не е дошъл на власт да оправя Кела-"големия земеделец"
9.
sozialist
22.10.2012 17:45:10
1
10
tozi kmet nqma da si izkara mandata i 6te se naloji na drudi da sluguva mediqta vi. edno e xubavo , pone sled po6loto pisane ne barate komentariite ina4e nikoi nqma da vi 4ete
8.
от Дебелт
22.10.2012 16:52:24
0
12
Бях на сесията и въобще не беше така. Срамна статия!!! Не си ти Касабова да казваш за какво да съжаляват гражданите на Средец. Това изречение ти защити хонорара:
Самият кмет Иван Жабов не присъства на сесията, тъй като по това време подписваше договор за поредния си европейски проект."
7.
БГтруженик
22.10.2012 15:58:17
1
10
Много Ви бърка работата този Вълчев бе, не можете да крадете спокойно. Касабова как искал 1200 лв. пък се съгласил на пазач за 400 лв.По- леко с лъжите. Знаем, че има жълти вестници ама по жълт и продажен сайт от този НЯМА
6.
Служителка
22.10.2012 15:07:22
0
10
Една пренебрагната колежка се включи с два коментара - един на латиница и един на български. Ние си я знаем и знаем сега какви ги върши.
5.
Запозната
22.10.2012 14:48:13
1
17
Първо: Предложението да се дадат парите лично от Кмета или Председателя на Об. съвет е на Вълчев, а не на Ненчо. /справка протокола/
Второ: Ако се помага безкористно е редно да се дават парите на потърпевшия, а не на ГЕРБ-ерски фирми и да не стигнат до целта.
Трето: Катя, не ти отива така да класифицираш хора, които слабо познаваш.
Четвърто: Като цитираш други хора, в случая от ГЕРБ, пиши им имената. Иначе това е твое мнение - като журналистка трябва да го знаеш.
Пето: Съгласен съм с теб, че малко от съветниците разбраха за какво става дума.
4.
@
22.10.2012 14:08:30
4
15
А бе много сте загрижени всички за благосъстоянието на Кела бе!Пустият му спонсор, чака си дивидентите.Браво Вълчев ,браво и на всички,които не желаят с чужда пита помен да се прави от кмета и неговото обкръжение.Много ще да е закъсал,щом и гимназията му храни прасетата.Измекяри са послушковците и хората които срещу заплащане гласуват "за".
3.
БГ ПОЛИТИК
22.10.2012 13:28:33
4
4
БГ ПОЛИТИКА ТЪРСИ КЕЛЕПИРА ВИНАГИ-ВСИЧКИ СА МЪСКАРИ
2.
Срам
22.10.2012 12:32:22
15
4
Този крадец Ненчо да се омита долен интригант превърна жена си в алкохоличка изобщо не му пука за Средец . мръсник и педофил
1.
jen4o
22.10.2012 12:26:14
18
5
Jen4o Jen4ev otdavna nqma mqsto v Sredec nali si jivee v Burgas kakvo 6te m ire6ava tuk toq slaboumnik i kurvar!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори