×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шок и кръв на ул. Хан Крум след взрива на трафопоста


Шок и кръв на ул. Хан Крум след взрива на трафопоста
Пламен е ранен в главата от взрива, семейството му е най-пострадало, дъщерите ми Никол и Рая са спели в стая точно над опасния трафопост
Тема в развитие
Пострадалият при взрива на EVN Пламен започва работа в Синята зона Гавра! ЕVN към семействата от взривения блок: Няма да ви плащаме хотела, напуснете го Доц. Колев: Мистерия за взрива в Бургас, трансформаторът е невредим Извадиха трансформатора-бомба от разрушената сграда на ул. "Хан Крум" Още един трафопост на EVN в Бургас на косъм от взрив, обгорил работник Бургаският кмет прати 10 семейства от взривения блок в 4-звезден хотел Първите минути след взрива на трафопоста, на 20 метра от Бесове.бг (ВИДЕО) Това остана от домовете на Колеви и Димитрови след взрива от трафопоста (СНИМКИ) ЕVN вика австрийски експерти за взрива в Бургас Кинезитерапевтът Анна Колева: Останах без дом! Една случайност ни спаси! Кметът Николов: Ако ЕВН не поеме щетите, Общината ще го направи Николай Полихронов, ЕВН: Техниците не са били пияни Шок и кръв на ул. Хан Крум след взрива на трафопоста Свидетели: Бяхме в шок, бомба сякаш гръмна Кметът Димитър Николов: Трафопостовете вън от жилищните сгради! Взрив в Бургас: трафопост избухна в жилищен блок
виж още
скрий
16 Октомври 2012, Вторник, 07:14 ч.
Автор: Бесове.бг, снимка Ивелина ДОНЧЕВА

Роднините на баба Пенка разбрали по телевизията, че дома й е разрушен, спасените Никол и Рая са настанени при близки

Жителите на блока, в който избухна трафопост на EVN в центъра на Бургас са в шок, хората още не могат да повярват, че са оцелели, а най-пострадалите семейства дори и още не мислят за имуществото си.

„Ще прежаля магазините, важното, че се спасихме”, каза раненият Пламен Димитров.

Семейството му е едно от най-пострадалите, тъй като дома му е на първия етаж.

Двете му дъщери Рая и Никол минути преди да избухне трафопоста са спели в стаята точно над него.

Децата са настанени при роднини ж.к. „Братя Миладинови”. Близки на възрастната баба Пенка пък научили от медиите за инцидента и панически хукнали да търсят възрастната жена.

Тя е настанена в хотел, казаха съседи.

Емоциите и коментарите сред хората са разгорещени, тъй като те са подавали не един сигнал за нередности в съоръжението, а и че там често обикалят цигани, които са ежедневна традиционна гледка в градинката пред блока, непосредствено до Старата поща в града.

 

 
Магазините за плодове и зеленчуци и за хранителни стоки са напълно разрушени

„Циганите идваха да си топлят лайняните задници и вижте какво стана”, коментира гневно съсед. Той беше дълбоко възмутен от дежурните на тел. 112, които реагирали бавно на подадения сигнал и били заети повече да питат за подробности около самоличността му, отколкото да окажат помощ.

 
Улица Хан Крум е като след бомбардировка по време на война - обърнати коли, разрушения и кръв

 „Трябва да го затворят, защото се оказа непотребен, пожарната дойде половин час след пожара, а сме в центъра на града”, каза той, но пожела да остане анонимен.

 


В категории: Крими


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
6
Коментара по темата
6.
Гражданинът Кейн.
17.10.2012 01:11:45
0
0
Виж снимките и тогава пиши. Носа да не е над веждата бе АЗ.
5.
Пак аз!
16.10.2012 10:27:39
1
1
Бе като кажеш "шок и кръв" не очакваш кръв колкото спукан капиляр от носа, нали?
4.
Rasist
16.10.2012 10:08:46
1
5
Затова мангалите трябва да се трепят или да се затварят в газови камери, а не да се толерират.

Затова фирми като EVN и EON трябва да си носят реалните последствия, а не всеки път да се разминават с минимални глоби.

Затова малоумните оператори на 112 трябва да бъдат линчувани за назидание и тези, които остават, да си вършат съвестно работата.

Затова, Бойко, вместо да трупа милиарди, да почне да си върши работата, тоя мафиот селски.

Затова скоро няма да се оправим!
3.
Гражданинът Кейн.
16.10.2012 09:47:45
2
1
Пламен малко ли е кървясал бе АЗ ?
2.
Аз
16.10.2012 09:43:27
1
1
Няма пострадали, ама още в заглавието има кръв...абе, големи кръвопийци сте, бе! Не се ли радвате, че няма кръв???
1.
Гражданинът Кейн
16.10.2012 08:33:34
2
5
Поне да беше утрепал някой от педерасите които се събират до трафопоста
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори