×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дрога, а не изпепеляваща ревност причина за убийството на Мария


Дрога, а не изпепеляваща ревност причина за убийството на Мария
Близо шейсет близки и приятели изпратиха убитата Мария. Сред тях бе вуйчото на любимия й Симеон Куминков, както и манекенът от Бургас Али Алиев, снимка в. "24 часа"
06 Септември 2012, Четвъртък, 07:37 ч.
Източник: 24 часа

Симеон Куминков изпрати от болницата венец с надпис: „Оставаш завинаги в сърцето ми”

Зверски убитата в Слънчев бряг Мария Златанова никога не е имала любовна връзка с Михаил Менашки. Тя е намушкана не от ревност, а защото преди месец направила забележка на бившия полицай и приятелката му Маргарита, които се друсали, докато празнували рождения й ден в бара на хотел „Гларус”, разказва пред в. „24 часа” братът на убитата Георги.

“Менашки ходеше с Маргарита. Конфликтът със сестра ми е заради забележката й за дрогата. От партито насам Маргарита непрекъснато настоявала Михаил “да накаже” Мария. Наскоро ходил да тормози сестра ми в заведението, настоявал да се срещне с нея и да говорят, но другите барманчета я спасили. Е, наказа я”, разказва треперещ пред репортер на вестника Георги Златанов, минути след като хвърлил пръст върху ковчега й.

Георги иска доживотна присъда за убиеца на сестра си Мария. Младият мъж вече е наел адвокати, които да се борят за справедливо наказание на убиеца.

“И до живот да лежи, детето ми няма да се върне”, сподавя сълзите си почерненият баща на Мария и Георги - Димо. Научил за станалото по телефона, след като синът му отишъл да прибере тялото на сестра си от моргата в Бургас. Последно Димо, който живее в Самоков, се видял с дъщеря си в началото на сезона. Било дни преди да замине на работа в хотел “Гларус” като управителка на двата бара.

Никога не е имала връзка с този полицай, категоричен е и бащата.

Първи преди процесията пристигна вуйчото на приятеля на Мария - Симеон Куминков. Мъжът носеше букет от 30 рози, на колкото години е покойната. 18-годишният футболист от ФК “Несебър” също пострада при инцидента в Слънчев бряг, тъй като се опитал да защити приятелката си. Симеон е в болница с рана на ръката.

“Не са добре нещата, има дренаж. Раната не зараства и се възпалява, защото ножът е бил замърсен”, притеснен е вуйчото.

“Ще го убия тоя изверг, ще си купя пистолет и ще го застрелям”, зарида на гробището една от приятелките на Мария. За погребението пристигнаха близо 60 души. Сред тях бе лелята на Мария - шампионката по шахмат Румяна Гочева, както и манекенът от Бургас Али Алиев.

Мария бе положена в отворен бял ковчег. Лицето й бе открито, а тялото обсипано с цветя. Веднага след катафалката паркира софийско “Рено Еспейс”, от което приятели свалиха красив венец. На лентата бе написано: “Оставаш завинаги в сърцето ми! Симеон”.




14
Коментара
5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 1
Флагман.БГ Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско 23/05/2024, Четвъртък 18:24 1
14
Коментара по темата
14.
курвенски полицейски номерца
07.09.2012 07:24:29
2
11
Въобще не е бил бивше ченге. Мой познат в полицията ми каза че психо ченгето се е водело на работа в ОД на МВР-Бургас до деня на клането. Чак след това са го писали бивш полицай със стара дата.

ОД на МВР-Бургас е готово за Страсбург. мойте съболезнования на близките на момичето. пожелавам да осъдите "ГРАД Н1" и смотаната държава за няколко милиона.
13.
лентата
06.09.2012 21:07:09
3
9
Петиция за наказание на началника на Полицията-Бургас, който е събрал и държи една шайка психо корумпирани полицаи и убийци да му вършат рекет поръчките.

www.peticiq.com/uvolnenie
12.
fifilotka
06.09.2012 21:03:27
2
1
Nqkoi znae li kade ima poslednata kniga za hari potur zashtoto s gadjeto mi ( toi e na 13) i q tarsihme v pomorie no q nqma.posle otidohme do burgas da q tarsim no edni momcheta ni nabiha i ni vzeha parite.
11.
Бимбито от долну езирово
06.09.2012 20:45:44
4
2
Ot malak obicham da disham lepilu.vchera s moita bqhme na gramofona i moita vika iskash li da si vzemem piko dva paketa.obache dilara ne doide.togava az mnogo se qdosah i iskah da se priberem no nqmahme pari za marshrutkata .i togava moita napravi svirka na edin nein brstovched kazva se emo i toi ni zakara v kashty.tova e istoriqta.ako nqkoi iska da pidhe na moita.skaipa e sladkata_toni84
10.
Радо Лежанката-Меден рудник
06.09.2012 20:20:34
10
1
Вчера шмьркахме пико и пушихме трева.Беше супер.Аз си направих нов татус.После ебахме една курва от Славейков.Изобщо не ми дреме на кура за нищо.
9.
метадонова програма
06.09.2012 16:15:30
5
5
Тук още от деня на убийството под новината във форума пишем, че Маргарита - гаджето на полицая е пропадналяк, наркоманка и ямболски боклук, мината от половин Бургас...обаче не обръщате внимание. Сега като го написаха и във вестниците решихте, че може да пишете. Това ли ви е смелостта? А и тази Мария не е цвете за мирисане... за дрога става въпрос, но не, че е правила забележка... друго е... има дилъри там, хора на Очите и т.н. поровете малко повече и ще разберете къде се крие истината. А тоя боклук убиеца се друса още от както носеше униформа. Надрусан я е заклал като агне.
8.
mariq
06.09.2012 12:29:40
0
7
dano toq kompleksar da izgnie v zarvora i negovata priqtelka i na neq da i povdignat obninenie parcala mrasen
7.
11
06.09.2012 12:13:13
0
8
дано получат заслуженото наказание ,а на момичето светла и памет!
6.
mll
06.09.2012 10:30:38
1
7
Не познавам момичето и не мога да коментирам. Но тази история и версията на брата за дрогата е леко захаросано-сълзлива. Може и да има нещо вярно, то в Сл. бряг да се друсаш е въпрос на чест, но надали загиналата е била борец срещу дрогата и това е причина за трагичната й кончина. Много жалко за нея. От всичко, което се изписа, има и верни неща навярно. Късно е да се коментира. Все пак каквато и да е била, никой не заслужава да умре така.
5.
млъкнахте, а
06.09.2012 10:25:37
2
12
Ами до вчера всички комплексари се изсипваха да обясняват как момичето си е просило смъртта, защото било хубаво и харесвано от мъжете. Колко я плюха и коментираха, че си го е заслужила. Айде сега и аз да ги чуя тея отворковци
4.
mll
06.09.2012 09:45:04
2
8
Защо да са злобни коментарите. Много жалко за момичето. Жалко е за всеки убит човек. А това, че на някой не му харесва истината е различна тема. Никой не заслужава да бъде убит. Което не отменя факта, че жената си е играела с огъня. Но за умрелите или хубаво, или нищо. Лека й пръст.
3.
j
06.09.2012 09:16:24
2
16
Горката:((( Нека почива в мир!!
А на вас, кой ви дава правото да качвате такива снимки????
2.
:)
06.09.2012 08:55:27
1
20
Нека почива в мир!
1.
същия
06.09.2012 08:30:56
2
23
къде са ви критичните коментари за момичето бе ограничени мъжлета и мамини синчета
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да защитават интересите на своите съграждани БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер
Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори