×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицай от Слънчев бряг е убиецът на хубавицата Мария


Полицай от Слънчев бряг е убиецът на хубавицата Мария
Михаил Менашки е бил разкрит наскоро да продава фалшиви винетки, срещу него имало дисциплинарно производство. Той е от ж.к. Меден рудник
Тема в развитие
Гаджето на убитата красавица Мария поиска 50 бона кръвнина от Менашки (СНИМКИ) Психопортретът на Менашки бил на сериен убиец. Лабилната Маргарита искала смъртта на красавицата Мария Симеон от Несебър: От Мария изтичаше много кръв, имаше пулс, бях в шок! Ексченгето Менашки, наръгал красивата Мария 7 пъти, се изправя в съда на 4 март Менашки си призна: Случайно наръгал красивата Мария 7 пъти Менашки гълта валидол пред съда, дава 5 000 лева да го пуснат Годеницата на Менашки опитала да се самоубие, лежала в психиатрия (допълнена) Менашки, убиецът на Мария, иска да излезе на сводоба Бабата на закланата Мария поиска доживотен затвор за Менашки Новата на Менашки се въоръжила с кухненски нож, плашела го със самоубийство Михаил Менашки нагло пред съда: Не познавам убитата Мария, пуснете ме у дома (ОБНОВЕНА) Полицай от Слънчев бряг е убиецът на хубавицата Мария Вижте 18-годишния Симеон, който ухажвал убитата Мария в Слънчев бряг Убитата в Слънчев бряг Мария била красавица, въртяла няколко мъже във Фейсбук Убийство в Слънчев бряг, намушкаха управителка на заведение
виж още
скрий
03 Септември 2012, Понеделник, 12:45 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Снимка Добромир ДОСКАЧАРОВ


Полицай от РУП-Слънчев бряг, заловен наскоро за продажба на фалшиви винетки, е убиецът на хубавицата Мария, научи Бесове.бг от сигурен източник. Той е бил любовник на шефката на бара в х-л "Гларус" миналата година.


Връзката им била кратка, но полицай Михаил Менашки продължавал да бъде безнадеждно влюбен в нея. Мишо е от Меден рудник.

По-миналата събота бе засечен от екип на Бесове.бг да се пробва на кастинга за статисти на сериала "Под прикритие".

От МВР отказаха подробности и не потвърдиха информацията, че убиецът е техен служител. Ние знаем, че срещу полицая се води разследване за продажбата на фалшивите винетки, което не е приключило. Той все още бил с висящо дисциплинарно производство.

Вижте видеоматериала ни от кастинга - Мишо е с бялата фланелка и с татуировките по краката и по раменете.

За Симеон - настоящият любовник се знае, че е бил защитник във общинския футболен клуб "Несебър". Говори се, че имал вземане-даване с боса на мафията Димитър Желязков-Очите. Баща му пътувал с корабите и му осигурил охолния живот.

 
Полицаят Михаил Т. заснет от екип на Бесове.бг току-що пред ОД на МВР-Бургас,
Снимка Добромир ДОСКАЧАРОВ

Напоследък Мишо станал нетърпим. Често влизал в съблекалнята на клуба и правел страшни скандали на момчето, плашел го и го предупреждавал за фаталния край, ако не се откаже от Мария. Мишо е бил задържан след показанията на Симеон.


Мария с 18-годишния Симеон, красавицата не е крила връзката им от приятелите си, снимала се е гордо с него. В Несебър Симеон е познат като син на заможни хора, баща му пътувал с корабите
В резултат на проведените процесуално-следствени действия е намерено и иззето оръжието на престъплението - нож, с който са нанесени няколко прободни рани в дясната половина на тялото на убитата, както и порезни рани по дясната ръка на нейния спътник – 18 годишния Симеон Куминков от Несебър, управлявал лек автомобил “Ауди Q 7”, с варненска регистрация, в който жертвата е нападната.


Мария Златанова
В резултат на проведените процесуално-следствени действия е намерено и иззето оръжието на престъплението - нож, с който са нанесени няколко прободни рани в дясната половина на тялото на убитата, както и порезни рани по дясната ръка на нейния спътник – 18 годишния Симеон Куминков от Несебър, управлявал лек автомобил “Ауди Q 7”, с варненска регистрация, в който жертвата е нападната.

Към момента продължават разпитите на свидетели, събирането на веществени доказателства и назначаването на експертизи.

Работата по случая продължава от служители от сектор “Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление “Полиция” – Несебър.

Приятелите на убитата Мария Златанова се прощават с нея във Фейсбук, всички я описват като лъчезарна и мила.

Тя не криела връзката си с 18-годишния Симеон от Несебър, който въпреки крехката си възраст демонстрирал завиден стандарт и тежкарско поведение.

Младата жена е публикувала в интернет пространството снимка с младежа, с който се прегръщат без задръжки в бар край морето.

Любовта между двамата обаче приключи с нейното убийство снощи, а той е ранен в подмишницата.

Преди малко от Пресцентъра на ОД на МВР уточниха, че Михаил Менашки е уволнен дисциплинарно на 6 август т.г.






Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
98
Коментара по темата
98.
Курви бол
02.11.2012 20:50:42
0
2
:D:D Да нападнеш футболистче и курва с нож е доста страхливата насрана работа , явно въпреки че маняка е мега изцепен и татуиран и "ненормален" и модел актиор не е намерил смелост и сила да ги набие.Ако момичето е била курва наистина...Поздравления!!Ти си най - тъпия олигофрен на света за да се влюбиш до толкова в курва , че да е убиеш :D!Овации и за порязаното футболистче дето е посрало гащите!!!Много мъжко !И в крайна сметка поздравления и за момичето на което толкова и е било акъла че се е забъркала с възможно най неподходящите двама "мъже" на света до толкова че да е убият !:D
97.
NERON
28.09.2012 04:49:29
0
1
DO 61 : DA TI GO NA4UKAM V UCHITE , TUP KARNOBATSKI KAVAL .
96.
ГАНЧО
05.09.2012 23:36:57
1
4
ТОЗ ПЪК ТЪПАК МИЛЕН И ТОИ НАРЕДЕН НА КАСТИНГА -МИШКА НАСРАНА
95.
Anonimen
05.09.2012 21:48:14
1
2
Golqma tragediq !!! Dojivoten zatvor za ubieca !!! Tuka pove4eto kade sa komentirali sa Golemi mijaturki !!!
94.
bai-hoi
05.09.2012 09:30:06
3
4
колко много комплексирани идиоти има тука,хора живеещи миши живот,тука като гледам на издухания полицай приятелката е доста активна в оплюването,тя по принцип е добра в плюенето(не гълта)!
93.
милена пеева
05.09.2012 09:13:53
8
5
Много ,много меркантилни курвички се навьдиха по морето...Харчат паричките на мамините синчета и си мислят че всичко е О.К. Да ама се окава че има господ .Ако живееш като евтина курва,ще умреш като евтина курва.
92.
До тьпото курве Vanq
05.09.2012 09:10:03
4
4
До тьпото курве Vanq...по-добре с 2 лева в джоба от колкото мьртва ж гроба.Но ти не мислиш така нали?За тебе е важно да лапаш пишки ,да гьлташ сперма и да те черпи някое мамино синчче...ПРОСТА СЕЛСКА КУРВО...СКРИЙ СЕ
91.
Рени
05.09.2012 09:05:44
2
9
Не мога да повярвам на очите си! В какво сме се превърнали?1?! Един млад живот беше погубен, а тук чета злобните коментари на комплексирани и наранени "момиченца" и на жалки мъжлета! Това остана от нашата горда нация - ИЗМЕТ! Насилствено погубен беше ЧОВЕШКИ живот, а вие сте седнали да злобеете и интриганствате! Та това ли е най-важното?! Ако Мария е наранила някого от вас, то сега нея я съди ГОСПОД! Не сте вие съдниците в този живот, нито пък аз! Моля се да намерите сили в себе си, за да простите и да потърсите доброто и градивното! Само така ще се чувствате щастливи и само така ще съумеете да разберете, че случилото се е нещо ЛОШО, дори страшно! Можеше да се случи на всеки един от вас! Замислете се! Почивай в мир, Мария! Господ да прости греховете ти, както и тези на твоите врагове!
90.
Vanq
05.09.2012 00:33:37
3
12
Абе вие оплювате жертвата вместо престъпкика, до каде сте стигнали с разсъдака си? Ами ако някой ден това се случи на вас или ваши близки??? Вие не сте хора а едни отрепки!!! Живейте си мишите животи с по 2лв. в джоба и злобейте смешнициииииииииииииии!!! селяци! А най-голмите селтаци безпорно са от Меден Рудник!!!!!!
89.
aytozliqta
04.09.2012 23:47:23
1
3
mamavi gladni ku4eta , umirayte ot qd 4e mom4eto kara hubava kola i momi4eto bilo sas nego, kurva bila , a maykite vi kakvisa i te obi4at da lapat pishki pak li sa kurvi , shte izmrete ot qd , no taka samo shte gledate kato karat hubavite koli sas hubavite mrasnisi , negi poznavam no dano mom4eto se opravi , a na momi4eto lekai prast v mir da p[o4iva
88.
Даниела
04.09.2012 19:44:48
2
9
Вие не сте хора! Вие сте едни елементарни твари ,който са пуснати да отвращават останалите човеци! Стоите пред компютрите вкъщи и се чудите днес ,кой ли ще е следващия за обсъждане. Е нека ви кажа нещо този прекрасен човек ,който така злобно нагрубявате би ви простила! Тя е беше силна ,красива и недостижима ,затова е убита и затова всички вие (изроди) пишете такива глупости!!!!
87.
БИЦЕПСА -МЕДЕН РУДНИК
04.09.2012 19:07:23
10
2
айде и другите курвенца взеха да я защитават мьртвата пачавра...Ей тази Mila кой знае и тя колко кура е строшила и сперма е изгьлтала из несебьр....гузен негонен бяга...да ви мачкат мрьсни гадни педофилски курви
86.
VELICHKO
04.09.2012 17:47:00
0
3
EEE NQMA NISHTO SHTEE SI GOVORI ZA TOQ O6TE DVA DENA I SHTE ZAGLAHNE RQBOTATA AMA DANO NA MITIO HORATA GO METNAT V ZATVORA CHE TOGA DA VIDESH KAKAV KUR GO CHAKA PLESHIVOTO CHENGE :)
85.
Mila
04.09.2012 16:36:53
1
9
Повечето коментиращи тук са злобни, прости и гадни хора. Мир на праха на момичето! Пълно е е луди хора, способни на всичко, за да не е щастлив друг. Съвет към момичетата, бягайте надалече от бивши или настиящи полицаи, повечето са напълно луди, прости и елементарни. 40 годишен с 15 годишна може, а красива 30 годишна жена с млад мъж не, тъпи комплексари приемете, че някои хора няма да живеят миши сив живот като Вас, пък дори и да е по-кратък.
84.
kurti
04.09.2012 15:29:40
1
1
toz da ne e bil i dilar i da ne mu e dala parite taq i toi ot nqma na kade da e otrepal 4e mafiota de4katata 6te6e da do dlobqva xa xa xa xa jeni takiva
83.
БИЦЕПСА -МЕДЕН РУДНИК
04.09.2012 14:56:33
7
4
тая я знам целия нисебьр я еба...миндили има многу саму шмьркат кока и пико и не плащат на диларити...за тва не ма ебе за тез мьрши
82.
sofia sity
04.09.2012 14:16:50
0
4
svirep selqnin !!!
81.
един
04.09.2012 10:29:05
0
0
ама тоя наистина е алигофрен погледа му гледа в точка като толкова е бил влюбен защо не се гръмна в главата
80.
СОФИАНЕЦА
04.09.2012 09:09:50
3
7
МНОГО СТЕ ПРОСТИ ,БУРГАСКИ СМЕШНИЦИ.ТЬПИ СЕЛЯНДУРИ КОМПЛЕКСИРАНИ.ОСВЕН ДА ПУШИТЕ ТРЕВА И ДА ШМЬРКАТЕ ПИКО ДРУГО НЕ ЗНАЕТЕ ЦЬРВУЛИ ЗАМАЛЕЛИ...
79.
KURA MI V MARGOTO SPI...XIXIXI
04.09.2012 04:18:06
3
9
MARGOOOO STIAGAI DUDKATA 4E IDVAM S GOLEMIA 6LANGG...XA XA XA...;)
ZABRAVI MANIAKA...POD PRIKRITIE..PO4VA FILMA...S TEB...POD OTKRITIE..XAXAXA
GOLEM OLIGOFREN E TOIA TVOIA GODENIK...NI6TO TI 6TE SI IGRAE6 S MOIA KAM6IK...;)))))
78.
kurti
04.09.2012 04:12:33
1
4
abe da ta eba v prostoto 4enge,vij kav psihi4no bolen vid ima6 ve,kele6...sia iskam da gnii6 s neia barabar dolo v tejkia s oranjevite drehi v burgaskia zatvor bez pravo na zamiana,i Margoto vanka da e puknat ot izvra6tenia,i da bludstvat s neia zaradi teb..tapir takav!!!
77.
LA
04.09.2012 01:28:47
0
2
MITIO , DA TI GO NABIA V UCHITE . KARNOBATSKI BUKLUK ...PROSTAK MRASEN ...KAVAL
76.
xXx
04.09.2012 00:09:41
0
6
От прочетеното в коментарите, единствената утеха е, че като пречукат някой от злобарите изказали се тук, под статията за това ще е пълно със същата олигофрения...
75.
МИЛЕНА
03.09.2012 23:05:08
3
10
СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ НА МАРИЯ!МИХАИЛ ГО ПОЗНАВАМ ОТДАВНА,НЕ БЕШЕ ЛОШО МОМЧЕ,НЕЗНАМ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО С НЕГО ЗА ДА ИЗВЪРШИ ТАКОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!НЕКА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО!А НА ВСИЧКИ КОМПЛЕКСАРИ ,КОИТО СА ПИСАЛИ КАКВА КУРВА БИЛА И Т.Н ,ПРОСТО НЯМАТ ШАНС ДА БЪДАТ С ТАКОВА МОМИЧЕ И ЗАТОВА СЕ ЧУДЯТ КАКВА ГЛУПОСТ ДА НАПИШАТ!НА ВСИЧКИ ,КОИТО СЕ ГАВРЯТ С ПАМЕТТА НА МОМИЧЕТО ПОЖЕЛАВАМ В БЛИЗКО ВРЕМЕ ДА ГИ ЗАСТИГНЕ СЪЩОТО НЕЩАСТИЕ!П.С.ЗА ХАПЧЕТАТА,КОИТО СА ПИСАЛИ ПО-ДОЛУ ОТМЕДЕН РУДНИК-НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ПЪРВО!
74.
El
03.09.2012 22:50:18
6
6
A дали е грознаааа хаха май да ...като,като ....злобата и безчовечието
73.
DO EMILIQ
03.09.2012 22:46:09
3
4
TI SI NAI-GROZNATA KU4KA NA SVETA-NIKOI NE TE POGLEJDA,ZAVIJDA6 NA KRASIVITE JENI I GI OBIJDA6 6TOTO GROZDETO E KISELO NALIIIIIIIII
NARO4NO NE PISAH NA KIRILCA 6TOT NE ZASLUJAVA6 MILA MI POVRA6TANKO GROZNA EMILIQ
72.
El
03.09.2012 22:38:56
1
1
Хайде раписаха се приятелите на изрода отнел човешки живот..
71.
malka sladka
03.09.2012 22:37:57
5
1
tva ai fon li e v rakata i?
ebahti qkiq tatus ima.molq vi ako znaete koi go e pravil mi kajete...6te iskam ot tate pari da si napravq sa6tiq
70.
kosta
03.09.2012 22:32:56
8
4
kak i e feisbuka da go razgledam..sigurno ima snimki gola
69.
anton
03.09.2012 22:28:23
4
4
a ve tazi ne tancuva6e li na bara edna ve4er i be6e mnogo nadrusana?
68.
El
03.09.2012 22:27:44
1
5
Ей а този изверг убиеца, за него нито дума, браво...
67.
данчо-меден рудник
03.09.2012 22:14:56
6
4
Taq mai e bila pedofilka....tq na 33 a toi na 17...midili
66.
Ирина
03.09.2012 22:08:24
3
19
Мария беше Добро момиче,много горда,разчиташе само на себе си в този скапан живот,беше като магнит за мъжете,много обаятелна и нямаше нищо общо с никакви мутри и мутреси,за съжаление е попаднала на психопат ,който и отне живота.Почивай в мир Миме,вярвам ,че сега си на едно по-добро място и прости на тези жестоки хора ,които пишат подобни коментари без да те познават :((((
65.
Питащ
03.09.2012 21:53:10
3
4
Лека и пръст на момичето.
Интересно дали имаше татуировки доста по тялото това момиче.щот май съм я засичал некъде.....плаж.....
64.
El
03.09.2012 21:38:20
0
4
Искам да кажа още нещо, явно да убиваш ей така е супер готино, жалко че има малоумия и изроди за които това е нормално...ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО
63.
NIKOL
03.09.2012 21:36:03
4
3
Емилия наистина те съжалявам,ТРАВЕСТИТ...Умирай в кофите за боклук,недоразумение такова...
62.
adi
03.09.2012 21:29:53
1
6
shtastlivite hora ne sa zlobni, samo edin istinski neshtastnik moje da izbiva kompleksi po tozi nachin emiliq!!!!!
61.
El
03.09.2012 21:29:37
4
7
Ей малоумие наречено Емилия или там каквато си, ти не мислиш ли , че се излагаш бе олигофрен неземен, умът ми не може да побере тая злоба и агресия....И знаеш ли мило ми говно когато се радваш на нечие нещастие e много ама много зле..
60.
nikol
03.09.2012 21:26:46
3
5
samo edna prosta jenica kato teb moje da kleveti nqkoi bez da go poznava ..na tova mu se vika prostotiq ti si nakazana!
59.
nikol
03.09.2012 21:24:45
3
8
ne ne si poznala, drugoto momiche q poznava ne az..a ti si tolkova jalka i neshtastna che moga da ti napravq i avtoportret. Grozna, bedna jenica lishena ot vsnimanie ot myjkata chast i moje bi izostavena ot myj zaradi po krasiva ot teb...qsna si mi..i da zlobeesh i da ne zlobeesh sydbata ti pak shte e jalka! Takiva zlobni kucheta kato teb hair ne vijdat :)
58.
емилия
03.09.2012 21:20:01
13
7
Точно така мила Никол,пусни курвата в себе си да се изкаже....Истината много боли ,нали спермо селска....познах че сте си били лика-прилика сьс самоковското курве ....успех в лапането мила
57.
NIKOL
03.09.2012 21:15:42
8
13
Ей жалки охлюви,как не ви е срам да пишете такива неща.Вие през целия си жалък живот сте нямали нито един партньор,сигурна съм в това.Как може да пишете,че е долна пачавра.По големи свиркаджии от вас няма ей плъхове канални.Имах честта да познавам тази жена.ДА ЖЕНА С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО,КОЯТО ВАДЕШЕ 5 ЛЕВА И СИ ПЛАЩАШЕ МЛЯКОТО С НЕС.Не и беше нужно да върти свирки,защото по нея тичаха като кученца,а тя с нищо не показваше,че може да зависи от някой.Изключителна жена,сексапилна,очарователна,интелигентна,честна и добра.Не мога да повярвам на всичко това което прочетох потресена съм. А на вас ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА ИСКРЕНО ПОЖЕЛАВАМ ДА ВИ СПОЛЕТИ ТАКОВА НЕЩАСТИЕ,ТА ПОНЕ ТОГАВА ДАНО СЛЕЗЕТЕ НА ЗЕМЯТА И СЕ ОПОМНИТЕ.
56.
nikol
03.09.2012 21:05:11
3
4
emiliq li si kakva si jalka jenico q si gledai mizerniq jivotec!!! nqma zachenie kakva e bila i kakva ne, vseki si precenq kakyv da byde i kak da jivee ti koq si che da q sydih? da ne bi da imash katinar na putkata ma ili si dostatychno grozna che da nqma koi da te naebe? jalka si....kak moje da opluvash pochinal chovek i to ubit po jestok nachin ti za men si edna pomiq koqto ne zaslujava niishto hubavo v jivota i s tazi zloba dokazvash che naistina si neshtastnica!!!
55.
Иван Иванов
03.09.2012 21:04:38
2
12
Само да кажа на всички глупаци които оплювате момичето което е станало жертва на луда ревност. Нея я познавам лично от около 6 години много е жизнерадостна и никога не би се забъркала в нищо. Плюс това не е била жена за всеки. Мишо го познавам също от 6 години, бил съм на школа с него, беше почтено момче. Не знам какво му се е случило но ако е той извършителя нека си получи заслуженото. Няма да застана зад такъв човек в никакъв случай. А за коментарите на селяните няма кво да говоря, сигурно и те са от М. Рудник.
54.
El
03.09.2012 21:03:44
3
7
емилия,а ти най вероятно си дева мария, или господ????
53.
емилия
03.09.2012 20:55:35
11
5
Ето обади се защитницата на мутресата...Никол сигурно и ти си сьщата като тази курвентийка
52.
коментари
03.09.2012 20:55:21
3
6
ПЕТИЦИЯ ЗА УВОЛНЯВАНЕТО НА НАЧАЛНИКА НА ОД НА МВР-БУРГАС

http://www.peticiq.com/uvolnenie

Подписвайте за да си приберат и узаптят психопатите в униформи.
51.
sharky10
03.09.2012 20:55:13
3
2
Lubov a?taq smetkajiika zarqzala choveka zaradi 12god po mladiq kuhar .......zashto?parii.a ne lubov!she se vidime na opashkata pred portite na ada s neq!
50.
Мимито
03.09.2012 20:54:52
2
7
Изглеждал Др. Джекил е бил още полицай до момента на убийството. Но сега за да си измият ръцете, МВР го пишат че бил уволненен на 6ти Август. Тоест пишат му задна дата.
Ако съм на близките на момичето, когато могат да проверят и да им завеждат дело в Страсбург на Бургаската полиция.
49.
nikol
03.09.2012 20:45:19
2
12
Тук видях такива коментари че съм потресена...Това е България пълна е с хора ненужну за обществото, от боклук на долу..но мили жалки хорица вие с това си мислене за вас няма да я докарате до никаде, винаги ще си останете жалки хорица, жалки...Обречени сте! Смешници с мизерните си животи, Госпид гледа! и вие може да имате деца някой дет молете се само да не ви идва на главите... Кои сте вие за да съдите момичето? само един нискоинтелигентен тип би оплювал друг човек на който са му отнели най-ценното. Жалки сте живейте си мизерните животи и само това ще ви остане да гледате останалите да завиждате как живеят, да оплювате и да равите мръсно защото никога няма да стигнете ниивото им, винаги ще сте ДОЛУ В ТИНЯТА!
48.
Barret
03.09.2012 20:43:08
3
6
Росе, ти си бахти и тъпия изрод
47.
El
03.09.2012 20:21:42
0
8
росица стефанова, не мислиш ли , че повечето ревем щото сме Хора, лично аз не мога да се радвам на ничия смърт, за съжаление човешкия живот е толко обезценен, изродите станаха безброй..
46.
бре брееее
03.09.2012 20:11:04
3
12
бреее Росица. ми дай и тебе да те заколят докато правиш свирки.
45.
росица стефанова
03.09.2012 20:09:16
14
10
Интересно защо от ""бесове"" спестяват и крият факти от разследването??? Почетете малко из другите сайтове.Вьпросното курве за което всички плачат и я изкарват светица е била намушкана докато е правела свирка на 18-годишния си любовник.....Голяма светица,няма що.Да оставим това но по непотвьрдена информация е била една от най-оборотните плосьорки на кокаин в Сльнчев Бряг....Намерила е каквото е тьрсила.
44.
НАИГРАЛИ СА СЕ ТРИМАТА
03.09.2012 19:56:26
7
10
Тази женката от Самоков, явно си е падала по хапчета с татуси и две гънки мозък .... С тази полицейска мишка ходила миналата година, с другото тежкареещо се хапче па макар и 18г. тази година ... Явно се е била взела доста на сериозно, че е самата красота и всичко което и се лепи се .... консумира . Е, минало бешело вече, тя в гробищата, другия в панделата, третият с черта и кръст в живота си занапред. Наиграли са се.
43.
Петиция
03.09.2012 19:44:16
3
9
ПЕТИЦИЯ ЗА УВОЛНЯВАНЕТО НА НАЧАЛНИКА НА ОД НА МВР-БУРГАС

http://www.peticiq.com/uvolnenie

Подписвайте за да си приберат и узаптят психопатите в униформи.
42.
гербер
03.09.2012 19:33:19
1
3
цвък ,къв е тоя олигофрен
41.
El
03.09.2012 19:31:16
1
21
Защо имам чуството, че всички тъпи коментари са написани именно от потенциални убийци..Как може някой да се радва за нечия смърт, отвратни същества..
40.
j
03.09.2012 19:06:57
3
22
Само мъже-комплексари могат да плюят една жена, та дори и мъртва!!!!
39.
do u6ite
03.09.2012 18:44:08
3
5
ti mai ti se izka da ti pravi svirki a koi znae kav groznik si s pap4asalo lice i preli4a6 na trol ama izka6 golqm da go vadi6 nqma kak da stane karnobatski selqndur da xodi6 da si pase6 ovcete tam i da ne se zanimava6 a inteligentni raboti ne e za tebe na kara
38.
митьо ушите от карнобат
03.09.2012 18:24:17
20
4
Познавах я тази пача,много обичаши да смьрка бяло и амфети...и пикото не отказваши...един пьт са беши насмьркала пачата и вика искаш ли да ти духам на грамофона в бургас и там ми лапа и и са изпразних в устата.Ей такьв миндил беше.Умряла-умряла....курви има много.
37.
Човек
03.09.2012 18:17:03
1
11
Момичето е кресиво и много чаровно, много жалко за младия му живот! Не плюйте и не говорете простотии! Никой няма право да отнема живота на друг! Помислете каква комплексарщина-като не може да преживее, че е отхвърлен-убива!
36.
митьо ушите от карнобат
03.09.2012 18:15:30
20
6
Какво ревете за тоя миндил замалял,курва беше и намери курвенска смьрт.Радвам се много.Тая пача колко сперма е изгьлтала,цяло море....Смьрт за курвите,трябва да ги убиват .
35.
priqtel
03.09.2012 17:32:46
3
18
отишло си е едно младо момиче ! как може да има простаци да се радват на това? всеки живее и се справя сам . а тези мутреси които се увесват на вратовете на псевдо богаташите и са все в медиите? познавах момичето и знам каква беше съдбата и - да се оправя сама в тоз живот . работеше за да се издържа а не да виси на нечий врат. мир на душата и!
34.
lopata
03.09.2012 17:15:19
0
2
hu besove maloumni li sa toq e bivsh policai ne polciai
33.
Вальо
03.09.2012 17:09:39
3
8
както началника на следственият арест си подаде оставка, така и началника на ОД на МВР- Милен Димитров да си понесе последствията.
Неговите сужители не само че рекетират хора и бизнес в Бургас под неговата благословия, а вече са минали и на убийства.
Браво. Данъците дето ги плащаме за заплатите им, добре се използват, да ходят да грабят и да убиват.
32.
do ba be
03.09.2012 17:07:20
2
1
abe sa6tata ama ne sam q vijdal skoro taq,sq s kva kosa opi6i mi q malko po-podrobno ot Qmbol nali
31.
Саламандър
03.09.2012 16:57:14
1
16
Този полицай с татуировките прилича на долнопробна мутра! Това е нивото на Боковата полиция. СРАМ, СРАМ, СРАМ и ПОЗОР за МВР! Тия ли урунгели-убийци ще ни пазят от престъпниците, когато самите те са престъпници. Няма ли критерий какви хора се наемат на работа в полицията, психотестове, критерии за морал и т.н. или само ги гледат по физическите данни. Той си е престъпник отвсякъде и продължава да работи в МВР, докато убие! Кой ще си си подаде сега оставката, а? КОЙ от тези, които го е наел и му е дал правата на овластен с държавна власт на тоя олигофрен!?
30.
Олаби Олабев
03.09.2012 16:32:19
3
2
Да бе я кажете коя е тая и как да я намерим,че да олабим жилата?
29.
чичо ви!
03.09.2012 16:18:29
1
0
margarita miteva vav feisa izliza edna 97mi nabor be tq li e?
28.
Мамала
03.09.2012 16:18:12
2
7
Селски седянки !!! СелянДуритата са се събрали нещо тука на мегдана за да прокоментират коя била селската курва и кой селския бик ?!!! Аве чървулиии ... ! Защо не си стегнете бухчите , и да замините по живо - по здраво по родните си места и да ни оставите поне веднъж да дишаме свободно без вашите задушаващи изпарения на вкисната трушия , гранясала сланина и оборски тор ?!
27.
трапера
03.09.2012 16:09:04
1
7
Полицията в помощ за осъществяване на ПЪЛНИЯ геноцид над Българския народ ! Тъй като от статистиката се оказва , че затриването и тоталния геноцид над Българите върви със доста забавени темпове , кръволоците - политици решиха да включат в мероприятието и ,,Народната" полиция ! За сега се очертава някакъв минимален напредък , но прогнозите са окуражаващи ! Продължавай да спиш Българино , да си чоплиш в носа и да търсиш в лайната - семки ! А все-още ( след всичко ставащо в северния Турски Вилает - Булгаристан ) , да продължаваш да живееш или да посещаваш въобще този КЕНЕФ наречен ,,държава" , веднага се самоопределяш като АБСОЛЮТНИЯ мазохист ! Не народ , а мърша ! Не държава , а кенеф - ориенталски ! Проследете само и коментарийте ... !!!
26.
gazara
03.09.2012 15:56:31
1
14
toq kompleksar kato stana policai i po4na da mutree sega se namutrq pojelavam mu vsi4ko nai gadno da mu se slu4i i go 4akat kato topal xlqb v zatvora
25.
ba be
03.09.2012 15:54:24
1
2
da be sa6tata nadrusana kurva ama sega e uslabnala
24.
gligana
03.09.2012 15:49:06
1
4
neznam da li zabelqzah te, tozi psevdo policai ne si smenq 6ortite v produljenie na pove4e ot 2 sedmici.na intervuito i pri zadarjaneto e s edni i su6ti 6orti.dolen pumqr i kompleksar, za jalost e pulno s takiva v tozi skapan grad burgas.leka i prust na momi4eto,nikoi ne zaslujava taka da umre...
23.
do ba be
03.09.2012 15:47:00
3
2
obi4a onaq rabota da q lapa pove4e ot hlqba aaaaaaa
22.
do ba be
03.09.2012 15:45:31
0
0
kva e taz Margarita be kvo predstavlqva mi q opi6i,6tot sa se6tam za 1na nadrusana svinq zamalqla
21.
ba be
03.09.2012 15:42:23
1
0
na toz priqtelkata be ne vra6ta nikoi obi4ago mnogo
20.
do Jenq
03.09.2012 15:41:42
0
0
ama de4kata sq kav go igrai tam
19.
do ba be
03.09.2012 15:40:20
0
0
margarita miteva
18.
Party peple
03.09.2012 15:36:00
0
0
kaji kva e taq Margarita Miteva ne6to pove4e za neq BA BE tam i si
17.
jj
03.09.2012 15:35:07
0
11
na snimkata gore pishe che tq gordo pozirala s 18 godishniq si priqtel, a ot 100 km si lichi che ideq si e nqmala che q snimat vaobshte, RIP PREKALENO MNOGO UBISTVA V REGIONA TOVA LQTO..CHENGETATA NE SAMO SPAT MI SE I VKLIUCHVAT.
16.
skrap
03.09.2012 15:33:10
0
3
to ot meden rudnik nqma cvetq da podari na momiche mi shte q naruga.

osven tova zashto mu vikate msiho v statiqta? simpatiq li se opitvate da predizvikate? misheto , gaden bokluk .
15.
ba be
03.09.2012 15:31:44
1
1
baze kaji na toz priqtelkata mu ot Qmbol kak se kazva 4e imam ne6to predvid,6tot ima 1 tuka kvi pobedi vzema,unikalen bokluk,po 2 po 3ma na ve4er i troiki sa6to nqma nevazmojni ne6ta za taq
14.
jenq
03.09.2012 15:31:36
0
2
toq kolpleksar mutra-policai s 4erna e-klasa 4e i go pratika v sanito da naglejda kak varvqt prodajbite na droga 4ovek na de4kata
13.
ba be
03.09.2012 15:26:56
1
2
ami taka 6te e dokato na milen dimitrov mu davat vlast si pravi kakvoto izka ebati i policaq toi celiq na6aren 6to za primer a i sega6nata mu priqtelka margarita miteva e nai dolniq bukluk polovin burgas e minal
12.
Мутри в Униформи
03.09.2012 15:24:02
2
9
е на. Мутрите в Униформи си прибраха колегата. Даже му дадоха и една от техните качулки. Каква солидарност само.
Директора на ОД на МВР-Бургас Милен Димитров-Подлогата не ги отбира. Стига да му козируват и да изпълняват поръчките получават медали. От време на време трепят някой но им дават услони присъди.
11.
sacho
03.09.2012 15:11:34
2
7
na toq kompleksar sega trqbva da mu dadat do jivot i da go slojqt v edna kiliq izrodi i samo gavra da ima varxu nego kak go 4akat mangalite mlado qre im idva 6te go skasat
10.
един
03.09.2012 15:07:14
0
18
та този има физономия на алигофрен а не на ченге и с тия шарки що за полицаи
9.
ba ba
03.09.2012 14:51:01
1
5
tova sevdo policai4e ot kade e ima taq s-klasa 4e otide i otrepa xubavoto momi4e a sega6nata mu priqtelka e nai dolniq bokluk ot qmbol deto polovin burgas e e..xa
8.
ujas
03.09.2012 14:47:03
4
7
e nqma li tozi gaden sait nai nakraq da go mahnat ebah ti pomiqrite ko pishete ve mamicata vi luda da eba merete si dumite kurva ciganka neznam si kva sprete se be pomiqri gadni vnimavaite kvo govorite 4e i na vas moje da vi se slu4i
7.
К.
03.09.2012 14:44:47
4
13
Леле, хора, гнус ме е от вас, честно!
6.
bai-hoi
03.09.2012 14:43:22
1
21
Къф полицай е тоя цървул с тея татуси?
5.
Това е живота
03.09.2012 14:00:00
20
16
Това с полицаят е ебати смешната постановка,ако е вярно. Бил хванат да "продава" фалшиви винетки ,бля,бля,бля. Май некоя по-високопоставена кука ще да е осветен за нощното ръчкане, ама ще се разбере.

А курвето от Самоков си е огживяло, 10г. в Сънито лете, на Боровец зимата, нямало е празно. Но един ден красивата приказка с тежкареещите се момчета ..... свършва. Хубава била, даааа, ама вече само за гробарите.
4.
отврат
03.09.2012 13:56:07
3
19
егати родната полиция ни пази!
3.
Васко 6
03.09.2012 13:54:20
40
13
Циганка с татуировки. Развявала си е путката насам-натам с разни богаташчета. Въпросният Симеон е футболистче, с кинти и куха тиква. Поздравления за убиецът - елиминирал е курветината !
2.
Моеихей
03.09.2012 13:45:27
11
31
ЖАлко за прекрасното момиче,напълни се света с комплексирани мъже и психопати и злобари!
1.
ВСЕКИ С КРЪСТА СИ
03.09.2012 13:22:20
38
18
ТАЗИ ХАРИЗМАТИЧНА НИМФОМАНКА СИ ГИ НАРЕДИЛА ТРИМА и Е ДЪРПАЛА ЯКО КИНТИ и ОТ УДОВОЛСТВИЯТА. А КАТО СА Я РАЗКОНСПЕРИРАЛИ С МУТРАГЕНЧЕТО, КАКВО ДА И ДАДАТ ОЩЕ ОСВЕН ДЪРВЕНИЯТ КОСТЮМ ЗА ИЗПРОВОДЯК.

НАРОДА Е КАЗАЛ, БОГ ДАВА ЖИВОТ НА ХРИСИМИТЕ И ГО ВЗИМА КОГА СЕ ПОКВАРЯТ. ТОВА Е. ДА БЕ СИ ЖИВЯЛА МИРНО И ТИХО, ДА БЕ ЖИВЯЛА ОЩЕ . НО , НЕ БИ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори